Geweld in Nederland, wen er maar aan

Screenshot_2

(Door: Arnold Karskens)

Waren bombardementen in Irak en Afghanistan dan wel correct?

De verontwaardigde politieke reacties van een hooligan-aanval op een asielonderkomen in Woerden zijn hypocriet. Natuurlijk is geweld tegen ongewapenden verwerpelijk. Maar waren de dodelijke Nederlandse schietpartijen en bombardementen in Irak en Afghanistan op burgers dan wel correct? Toen zwegen de HH politici. De komst van 10.000-en asielzoekers haalt de strijdmethoden van het Midden-Oosten thuis. Eieren gooien en een hek omvertrekken is het begin. De echte oorlog moet nog beginnen. Wen dus maar aan geweld.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Midden-Oosten, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Geweld in Nederland, wen er maar aan

 1. Doornroosje zegt:

  Als burgers zo getergd worden door politici, die niet meer op een draagvlak van de Nederlander kunnen rekenen , kunnen de machthebbers er van uitgaan( en hoeven ze niet geschokt te zijn) dat het niet bij dit ene incident blijft. Ze zijn werkelijk chaos aan het kweken . Dat op zich verbaast mij niet, want zo wordt een politiestaat gecreëerd wat na alle waarschijnlijkheid de bedoeling is van almachtige Brussel.
  Want stel dat de PVV zal winnen bij de volgende verkiezingen , dan krijgen we pas te maken met tuig van de richel, wat zich verzet gaat noemen. De linksen. En chaos is daar. En we weten uit ondervinding, dat die niet op een mensenleven kijken. .

  Like

 2. Geronimo zegt:

  We voorspelden hier al maanden dat overal in Europa burgeroorlogen zouden ontstaan vanwege de huidige ‘vluchtelingen’ tsunami. Dat is een volkomen natuurlijk fenomeen in de huidige politieke en demografische ontaarde toestand.
  Wat verwachten dan al die dictatoriale ‘bestuurslui’ binnen de EUSSR wel? Dat de ongeruste burgers, die helemaal niet akkoord gaan met die massale instroom van al die ‘vluchtelingen’, die hen nu, met minachting voor alle democratische basis principes, arrogant door de strot wordt geduwd, zonder enige luisterbereidheid voor de terechte tegenargumenten vanuit de maatschappij, waardoor mensen uiteindelijk geen andere stem meer hebben in het debat dan overgaan tot daden om hun ongenoegen te uiten, dat die burgers zich willoos gaan neerleggen bij hun dictaten?
  Dan vergissen zij zich. Wat nu gebeurd is, is nog maar een klein voorproefje van wat te komen staat. De uitbarstingen van geweld zullen nog veel erger worden. Niet de protesterende burger treft hierin de schuld, maar de verlichte despoten aan het bewind. Wie wind zaait, zal storm oogsten, zegt men. Welnu, de storm vanuit het volk is aan het opsteken. Tot ze over het hele land zal razen om haar wil te uiten en te doen respecteren.

  Like

 3. Johan zegt:

  Alle politiek correcte politici blèren nu om het hardst : “van mensen blijf je af”.
  Maar als straks de pleuris echt uitbreekt dan zijn zij de eerste die roepen : “Ik neem de boot” (naar Engeland).

  Er is geen visie bij de politici, er is geen eenduidig beleid, de eigen bevolking wordt gekleineerd en geminacht en zo gaat het maar door. Ondertussen worden de binnendringende barbaren aan alle kanten gepamperd en bevoordeeld. Dan buitelen de politici over elkaar heen om te laten zien hoe “nobel” en “edelmoedig” ze wel niet zijn. Het laatste voorbeeld hiervan kregen we gisteren te zien met het trieste dieptepunt van het bezoek van onze premier Mark Rutte aan het AZC Woerden. Scoren met vluchtelingen heet dat. Maar het heeft niets meer te maken met opkomen voor je eigen bevolking en hen waardig representeren.

  Like

 4. Kwestie van tijd tot de pleuris uitbreekt. Een klein verkrachtinkje van het verkeerde kind in de verkeerde buurt en je weet niet wat je dan meemaakt. Even wat anders, ik heb zo’n witte jurk om niet uit de toon te vallen gemaakt. Moet je dan ronde kijkgaten in die puntmuts knippen of is een kijkgleuf zoals bij de Uzijtwellekomes ook goed?

  Like

 5. “Van mensen blijf je af”.aldus Rutte!Rutte:wil je dat ook even duidelijk maken aan al die[oude en nieuwe]allochtonen?Zoiets werkt namelijk van twee kanten,of niet!

  Like

 6. roger wagemans zegt:

  Wie de wereld durft aan te kijken en dat beredeneert met wat er gaande is, ziet waar de rutjes en aanhang ons bespelen. Wie de waarheid aandurft weet dat wij veel ellende gaan meemaken, gecreëerd door de heren en dames in hun ivoren zetels.
  Wegkijkers slapen of willen het niet zien, maar we krijgen er allemaal mee te maken. Geweld, verderf en zeer pijnlijke momenten, door clowns die ontspoord zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s