Migrantencrisis: Oostenrijkse ouders krijgen advies dochters niet meer alleen over straat te laten gaan

Screenshot_34

Dit normale straatbeeld met alleen naar school gaande kinderen zou over niet al te lange tijd wel eens definitief tot het verleden kunnen behoren

(Door: “Xander”)

Volgens een Oostenrijkse agent is de criminaliteit rond asielzoekerscentra in zijn land geëxplodeerd. Steeds meer vrouwelijke collega’s gaan niet meer zonder wapen de deur uit omdat ze dagelijks worden aangerand door moslimmigranten. Oostenrijkse ouders krijgen het advies om hun dochters niet meer alleen over straat te laten gaan en hun kinderen onder begeleiding in groepen of in auto’s naar school te brengen. Desondanks blijft ook de politiek in Nederland de grenzen openhouden en zullen volgend jaar nog veel meer asielzoekers een verblijfsvergunning krijgen.

‘Veiligheid burgers kan niet langer worden gegarandeerd’

Lees verder>>>
(h/t “Frans Brassens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Migrantencrisis: Oostenrijkse ouders krijgen advies dochters niet meer alleen over straat te laten gaan

 1. Jan zegt:

  Alternatief en beter:

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Wat is heel Europa in 2 jaar vreselijk achteruitgegleden.
  Ik begrijp totaal niet hoe men dit allemaal lijdzaam ondergaat. Doe je dochters op karate training, geef ze pepperspray ( desnoods haarlak dat prikt ook zo lekker in de ogen) of een leuk vlindermesje met zo’n mooi kartelrandje.
  Ik kijk met plezier uit naar de eerste verkrachtings “verrijker” die het onderspit delft.

  Like

 3. BertG. zegt:

  BertG. zegt:
  11 oktober 2015 om 09:16 Toen stond het hier al op dezelfde site. Hetzelfde.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het is niet te begrijpen dat er nog mensen bestaan die het naderende onheil over Europa niet willen zien, en de boodschappers ervan als racisten wegzetten!
  Juist déze mensen brengen het leven van hun medemensen in groot gevaar!
  Kijk alleen maar eens naar het verschil van opvatting tussen de VVD en de PvdA over het versoberen van huisvesting en het verminderen van leefgeld van de asielzoekers. De PvdA -en meerdere linkse partijen- liggen altijd dwars. Zij hebben altijd gepleit voor een ruimhartig asielbeleid.
  De PvdA en gelijkgestemden werken daarmee keihard aan onze ondergang.

  Het moet ze zwaar worden aangerekend!

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  En dit is waar de gestoorde nsb idioten uit den Haag mee bezig zijn:
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/kabinet-wil-maatregelen-nemen-om-vluchtelingen-aan-baan-te-helpen
  Lees ook ff de reacties, dat helpt om weer een beetje bij je positieven te komen!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik lees op de site van de Telegraaf:

  Asscher wil vluchteling sneller aan baan

  DEN HAAG –
  Vluchtelingen met een verblijfsvergunning sneller aan het werk helpen. Dat staat maandagavond centraal tijdens een overleg van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) met werkgevers, werknemers, gemeenten en vluchtelingenorganisaties.
  Een woordvoerder van Asscher bevestigde een RTL Nieuws-bericht hierover zondag. Uit cijfers van Vluchtelingenwerk van oktober vorig jaar bleek minder dan de helft van de vluchtelingen (46 procent) een betaalde baan te hebben.

  Erkenning van diploma’s van vluchtelingen neemt veel tijd in beslag en ook de taal vormt vaak een probleem. Maar Vluchtelingenwerk stelde vorig jaar dat er ook geen specifiek beleid meer is om vluchtelingen aan een baan te helpen.
  Asscher gaat nu met de VNO-NCW, FNV, CNV, SER, VNG en vluchtelingenorganisaties kijken welke maatregelen genomen moeten worden om de vluchteling makkelijker aan een baan te helpen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Die man is compleet krankjorum! Waar blijft de hulp van overheidswege aan onze eigen werklozen? Mensen die vaak vele jaren hard gewerkt hebben, en door omstandigheden hun baan zijn kwijt geraakt, DIE wil je toch helpen? Velen hebben (nog) een hypotheek, of huren een woning, hebben een gezin en diverse verplichtingen. Dat kun je van asielzoekers toch niet zeggen? Wat hebben die voor maandelijkse lasten?
   Ik zou het niet kunnen opnoemen. Het zullen er weinig zijn.

   Typisch weer zo’n oprisping van de PvdA. Ik denk wel eens: “wat zou de oude Drees gevonden hebben van het huidige a-sociale beleid van de PvdA”? Ik vermoed dat hij er niets meer mee te maken zou willen hebben.

   Ik ben benieuwd wat de vakbonden e.a. van het plan van Asscher zullen vinden. We volgen het nieuws hierover op de voet.

   Like

   • edjan zegt:

    De oude Drees leidde een arbeidersbeweging. Die was nodig omdat de arbeiders door de industriëlen tot ca 1920 werden uitgebuit als slaven. Toen ca. 1965 de doelstellingen van deze beweging grotendeels bereikt waren (arbeiders hadden een redelijk loon, redelijke werktijden, vakanties, ziektegeld, AOW) zocht deze beweging naar nieuwe doelstellingen. Nieuw Links werd een moralistische zeurpartij die haar wil op alle mogelijke manieren aan het plebs ging opleggen. Veel oud-leden traden toen uit de partij. Dus nee, de oude Drees zou zich schamen.

    Like

  • Republikein zegt:

   Een paspoort is niet meer nodig, een diploma spreekt meer tot de verbeelding.

   Like

 7. Gasso zegt:

  Ik begin deze nieuwsgaring een beetje met een korreltje zout te nemen…. de Oostenrijkers zijn toch echt niet zo laf dat ze dit allemaal maar pikken. En als het zo erg zou zijn als voorgespiegeld zou allang de typhus daar al zijn uitgebroken.

  Like

  • johannes zegt:

   Gasso hoe zo?de typhus uit gebroken? dat is toch hier ook niet gebeurd?en hier pikken ze toch ook alles? leef jij onder een steen of zo? of ben jij al heel lang gepensioeneerd,
   en kom je niet meer op de werk vloer? ,fabrieken ,scheeps werven ,enzv? ik heb een andere mening dan jij lijkt mij.en ben ook niet de jongste meer.

   Like

   • Gasso zegt:

    Ik leef niet onder een steen…. ik kan me niet voorstellen dat men alles zo lijdzaam pikt
    Ik zou het liefs morgen al ons land schoonvegen.

    Like

 8. edjan zegt:

  Werpmessen, Jan, en deze keer laat ik me niet afleiden! Dat vergt de nodige training.

  Like

 9. Jan zegt:

  Grappige momenten uit de illegale asielshoppersstroom

  Like

 10. Breget zegt:

  Wie moet de dochter dan beschermen de moeder soms die loopt even veel gevaar verkracht te worden al haar dochter.En ieder weet dat er maar één middel is dat uitstekend werkt Alle Islamieten Europa uit,maar of we dat bereiken zonder actie want aan onze regering hebben we geen donder aan die vergroten alleen maar het probleem kijken ernaar en lachen zicht hopelijk kapot.

  Like

  • Cathja zegt:

   Onze regering heeft ook haar handtekening gezet onder het verdrag “olie voor immigratie”. Daar zullen ze tot in lengte van jaren last van blijven houden, want opzeggen willen ze niet. Onze hele economie is afhankelijk (geworden) van de olie. Was het maar anders, en hadden ‘ze’ destijds maar niet zo stom geweest om dit verdrag aan te gaan!
   En verder heeft de ‘motie Halsema’ er ook aan meegewerkt dat moslims niets in de weg wordt gelegd. Daarom is het niet mogelijk om ‘alle moslims’ ons land uit te knikkeren.
   Kón dat maar! Dan waren we in één klap van een heleboel ellende verlost!

   Like

   • Breget zegt:

    De Regering van nu onderleiding van slapjanus Rutte heeft ook zijn handtekening gezet het volk te beschermen wat hij op de eerste dag al heeft geschonden en daar dagelijks mee doorgaat ,en waar een wil is is een weg en die ontbreekt bij MP totaal.

    Like

 11. johannes zegt:

  er is maar 1 middel dat goed werkt. de.50 werkt ook goed tegen landverraders,en smeerlappen

  Like

 12. Muurbloempje zegt:

  Alle mannen verplicht aan de Androcur (chemische castratie). En laat ze bij iedere gelukszoeker die binnenkomt meteen ook DNA afnemen, wel zo handig om misdrijven in de toekomst eenvoudig op te kunnen lossen…….

  Like

 13. Lisa zegt:

  En wat doet de overheid? Hetzelfde als een dode vlieg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s