Monique van Hoogstraten´s gekwelde activisme

Screenshot_10

Monique van Hoogstraten

Met de golf van Palestijnse terreur tegen Israëlische burgers  van de laatste week krijgen we NOS-, Parool- en Trouw-correspondent Monique van Hoogstraten weer regelmatig te zien, te horen en te lezen. En dan val ik steeds uit mijn stoel van verbazing. Want Monique leeft in een andere werkelijkheid.

Monique heeft het nooit over de constante, 24/7 haatzaaierij en oproepen van Palestijnse leiders tot geweld tegen Israël en tegen Joden. Monique verzwijgt uitspraken van president Abbas op de Palestijnse televisie waarin hij aanzet tot bloedvergieten in de straten van Jeruzalem. Monique negeert de recente speech van diezelfde Abbas voor de Verenigde Naties waarin hij zo ongeveer de oorlog verklaarde aan Israël.

Monique hoor je niet over de meer dan 400 Palestijnse terreuraanslagen van de afgelopen week met messen, schroevendraaiers en autobommen op willekeurige Israëlische burgers. Monique besteedt geen aandacht aan het hysterische gejuich in de Palestijnse media over die terreurdaden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, NOS, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

15 reacties op Monique van Hoogstraten´s gekwelde activisme

 1. En door wie wordt dat mokkel met oogkleppen betaald?

  Like

  • Janchik zegt:

   Door ons, d.w.z. de belastingbetaler.
   Dit soort hoernalisten zijn jaren geleden op advies van Plasterk(ja,die) ook bij de schrijvende pers ingedeeld, uit misplaatst medelijden met de financiële situatie bij de kranten, althans dat was de verklaring.
   Nu blijkt echter dat het allemaal links indoctrinatie tuig is geweest, om zowel bij de NPO als bij de geschreven pers, de neuzen allemaal 1 richting (links) op te laten kijken.
   Er is er maar één die er geen gebruik van heeft gemaakt i.v.m. zijn onafhankelijkheid en dat is Elsevier. Dus alle kranten in Nederland zijn qua redactie dus “staatseigendom”.
   Men beticht Putin hiervan, maar Nederland en de EU doen hetzelfde, alleen stiekemmer.

   Like

 2. Catherine zegt:

  Kortom. Monique is de perfecte ecponent van de hedendaagse NL journalistiek. Bevooroordeeld, wensdenkend, links, wiens-brood-men-eet…, materialistisch., huichelachtig en totaal bezijden de Waarheid.

  Like

 3. Catherine zegt:

  Oh ja, ik vergat nog lui te noemen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Monique is gewoon onderdeel van de “linkse kerk”, en de policor goegemeente.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Deze radicale antisemiete wordt wel met Nederlands gemeenschapsgeld betaald.
  Kan Bertje Koenders niet eens ingrijpen om deze haatzaaister er uit te laten gooien bij de PO?

  Like

 6. Cathja zegt:

  Omdat ik schoon genoeg heb van alle leugens die ons via de TV worden gepresenteerd, kijk ik vrijwel geen Journaal meer.
  Ik vind het kwetsend dat men burgers als onmondige kinderen ziet. Helaas trappen zeer velen in de onjuiste berichten over Israël en krijgen daardoor een totaal verkeerd beeld van dit voluit democratische land. Telkens weer wordt de staat Israël belasterd en beschuldigd als het gaat om geweld tussen Israëliërs en ‘Palestijnen’.
  Ik ben geabonneerd op een Israëlische krant, en tref daar de juiste info aan, zodat ik weet wat daar gebeurt. Daar heb ik ‘mevrouw’ Van Hoogstraten niet voor nodig!
  Deze vrouw is één van de velen die aan de verkeerde kant staan. Ook haar valse berichten hebben er aan bijgedragen dat Israël in Nederland geen vriend en bondgenoot meer kan zien.

  Ik zal dan ook geen seconde van mijn tijd meer naar haar leugenachtige verslaggeving luisteren!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 17.12. uur. Cathja, ook ik kijk niet meer naar het socialistische staatsjournaal, lees geen kranten meer, omdat die ook door de socialisten worden aangestuurd, evenals de omroepen in Nederland!

   Like

   • sammy zegt:

    ja Cathja ik word er ook goed ziek van maar ik volg het wel. leer je vijanden kennen alhoewel ik ze al lang ken. maar ben steeds weer verbaasd over de gang van zaken.
    wij worden gelijk geschakeld met elk tuig bagger scum noem maar op wat hier na toe gekomen is. dat gaat gepaard met een grote minachting voor de Nederlandse bevolking.
    in heel Europa is het niet anders dus de elite is ergens mee bezig. aangevoerd door de Bilderberg groep en usa.
    Ik denk dat er om de zoveel tijd een groep regering of een persoon tevoorschijn komt die de mensheid wil veranderen de romeinen de Spanjaarden de Fransen (napoleon) twee maal Duitsland (Hitler) probeerde het al in de geschiedenis en nu dus de usa en Bilderberggroep (misschien ook Duitsland weer) uitgevoerd door poppetjes aan en touwtje in de Nederlandse en Europese politiek.

    Like

 7. Jan zegt:

  Alles is natuurlijk inmiddels over dit geschifte wijf gezegd. Niet bekend is denk ik dat beroepsantisemiet Hijmans Monique Hoogstraten een leugenaar vindt in die betekenis dat zij in zijn ogen extreem rechts is, zo’n beetje in dienst van Israëlische Joden, een hasbariste van het eerste uur.

  woensdag 18 februari 2015
  Nieuwsuur propageert methodes Israelische bezetting bij aanpak Islamisten

  Vaak denk ik – als de Nederlandse omroep zich met het Midden-Oosten en vooral Israel inlaat – dat het niet stompzinniger kan. Maar dat is dus niet zo. Het kan altijd nog erger. En mevrouw van Hoogstraten spant de kroon.
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2015/02/nieuwsuur-propageert-methodes.html

  In een moeite gaat door dat Joden moslims onderdrukken en dat moslims radicaliseren vanwege Israëlische Joden. Zijn gewoon terroristen en moordenaars:

  Palestijnse vrouw in Afula neergeknald als een hond
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2015/10/palestijnse-vouw-in-afula-neergeknald.html

  Dit zegt alles over dat varken Hijmans, even geschift als Anja Vuilnisbelt

  Like

 8. BertG. zegt:

  Het zou zomaar een artikel van mr. Pennings kunnen zijn.
  Wat heeft hij over dat mens al veel geschreven en volledig gefileerd.

  Like

 9. Jan zegt:

  Geitenneuker heeft grote bek en geeft staaltje pallywood

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s