Seksslavernij: “Niks met de islam te maken?”

Screenshot_4

(Door: Uzay Bulut)

Het seksueel mishandelen van niet-islamitische vrouwen en kinderen door jihadistische groepen zoals ISIS en Boko Haram is niet alleen een praktijk die veel voorkomt in de moslimwereld, maar heeft helaas veel te maken met de islamitische leer.

Seksslavernij ligt diep ingebed in de islamitische wetgeving en tradities. De oprichter van de islam oefende tevens slavernij uit en keurde dit goed, wat in die tijd wel gebruikelijk was. Kaliefen hadden harems met honderden, soms wel duizenden jonge meisjes en vrouwen geïmporteerd uit christelijke, Hindoestaanse, Perzische en Afrikaanse landen.

Islamitische slavernij was, en is, tevens gebaseerd op rasverschil. Umar, een kalief en de schoonvader van Mohammed, noteerde dat Arabieren niet als slaaf mochten dienen; hij bevrijdde zelfs alle Arabische slaven. Volgens de islam mogen alleen niet-moslims gebruikt worden als slaven – een wet die helaas weer de suprematistische doctrine binnen de islam weergeeft: De islam is superieur aan andere religies en hun aanhang, en heeft hierdoor dus recht op privileges die aan andere religies niet worden verschaft.

Deze islamitische suprematistische doctrine heeft niet-moslims eeuwenlange vervolging en geïnstitutionaliseerde discriminatie bezorgd. Sommigen waren zelfs slachtoffer van ernstige dwang en werden verplicht om zich te bekeren tot de islam; anderen kregen de dhimmi-status: derderangs, “getolereerde” burgers die een belasting (djizja) moeten betalen in ruil voor “bescherming”. Ze kregen nooit hetzelfde religieuze recht als moslims noch dezelfde vrijheid. Als ze de belasting niet konden betalen werden ze vermoord of werden hun kinderen afgepakt.

Lees verder>>>
(h/t Wilfred Bakker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Seks, Slavernij. Bookmark de permalink .

6 reacties op Seksslavernij: “Niks met de islam te maken?”

 1. DonnaDolce zegt:

  Hm hm, natuurlijk…………..droom verder…

  Like

 2. Anna. zegt:

  Binnen de islam kent men naast het ” gewone” huwelijk ook het ” genotshuwelijk” S4:24 Op grond van dit vers is betaalde seks gelegaliseerd mits de sex bedreven worden binnen een tijdelijk ” huwelijk” van 15 min of een uur of 24 uur in ieder geval eindigd dit vreemde huwelijks contract aan het einde van de afgesproken periode….. De NMO. Heeft ooit een schokkende reportage over dit vreemde fenomeen uitgezonden…..

  Like

 3. Ricardo zegt:

  Geen woorden voor ,schandalig , echt hoe kun je als man zijnde zo’n beeldschone vrouw(of welke ander vrouw dan ook) , zie foto zo mishandelen ik! Wat speelt er dan in je hoofd af, ik wil het niet eens weten! ( Eerwraak/Familie eer) het rare is, je hoort nooit, over welke eer ze het hebben! Het eeuwig teruigkerende verhaaltje: De familie eer is gered! Men schaamt zich niet eens, over hun Moorden/mishandelingen!Te ziek voor woorden dit!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk niet, volgens LINKS- en de goedmensen. Men blijft maar wegkijken.

  Like

 5. Carli Varga zegt:

  En dan maakt nu net in deze toch al zo gevoelige tijd een vrouw een filmpje over de moslima terwijl ze enkel een moslima speelt. Ik snap dat ze hier een boodschap mee wil uitdragen maar verkeerde timing denk ik. Ik begrijp het dus wel maar ik begrijp ook wat de houding van de westerling bepaald en gevoed heeft en daar ad ze mijns inziens ook wel aandacht aan mogen besteden. Ik vind dit te eenzijdig. Er zijn twee kanten aan de medaille altijd.
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/vlaamse-wordt-tien-dagen-moslima-reacties-werden-te-heftig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s