Asscher wil vluchtelingen sneller aan baan helpen

Screenshot_4

Lodewijk Asscher (PvdA)

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil vluchtelingen met een verblijfsvergunning sneller aan het werk helpen.

Deze inzet staat maandagavond centraal tijdens een overleg van Asscher met werkgevers, werknemers, gemeenten en vluchtelingenorganisaties. Een woordvoerder van Asscher bevestigt een bericht van RTL Nieuws hierover. Uit cijfers van Vluchtelingenwerk van oktober vorig jaar bleek minder dan de helft van de vluchtelingen (46%) een betaalde baan te hebben.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Asscher wil vluchtelingen sneller aan baan helpen

 1. Marc zegt:

  Ach, deze werkloze 55+ is zelfs legaal staatsburger. Krijg ik nu ook een baan?

  Like

 2. Leo zegt:

  Ja, Joh,…… Lull, maak ze ambtenaar op en MInisterie of zo, werken DOEN en KUNNEN ze toch niet.

  Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Help liever je eigen volk aan het werk, we hebben potverdorrie zowat 700.000 werklozen….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Donna Dolce: 16.35. uur. Precies, maar deze plm. 700.000 werklozen, kunnen de pip krijgen van deze LINKSE NITWIT. Alles voor de instromende massa onaangepaste vreemdelingen. Ik moet steeds meer kotsen…..met de dag meer!

   Like

 4. Breget zegt:

  Heeft Asscher nog steeds niet begrepen dat het gespuis nooit wil werken dat zijn de woorden van vele vluchtelingen.Daarom zochten ze Nederland uit met stomme en alles gelovende politicus.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Kan ik een kilo krijgen van wat Lodewijkje rookt, moet heel goed spul zijn.

  Like

 6. Gasso zegt:

  Asscher staat nu het Nederlandse volk net zo hard te verraden als dat zijn grootvader zijn eigen volk (de Joden) verraadde aan de bezetter.

  De Nederlande burger kan de tiefus krijgen, als de *kuch* vluchtelingen maar geholpen worden. BAH!

  Like

  • sammy zegt:

   die gluiperd zat notabene in de joodse raad heeft iedereen verraden. familie van een andere linkse broeder zat daar ook bij n.l. verrader en thee drinker job Cohen. kom je ze toch weer tegen.

   Like

   • Driek zegt:

    sammy zegt: die gluiperd zat notabene in de joodse raad heeft iedereen verraden. familie van een andere linkse broeder zat daar ook bij n.l. verrader en thee drinker job Cohen. kom je ze toch weer tegen.

    Ach, beste sammy, waar praat u over, ga eerst eens die geschiedenis lezen alvorens hier uw gewaardeerde mening neer te plempen. Maar misschien heeft u die periode aan den lijve ondervonden?

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat zit in zijn genen!

   Like

  • Driek zegt:

   Gasso zegt: Asscher staat nu het Nederlandse volk net zo hard te verraden als dat zijn grootvader zijn eigen volk (de Joden) verraadde aan de bezetter.

   Beste Gasso, ik heb het hier al vaker vermeld, maar die grootvader heeft zijn eigen volk niet verraden, u praat maar na wat anderen beweren over de ‘Joodsche Raad’ tijdens de bezetting. U kunt alles over de rol van opa Asscher tijdens de Duitse bezetting lezen op internet. En er zijn boeken over geschreven. Ik weet waar ik het over heb.
   En ik vind dat we die opa van Lodewijk Asscher eens moeten laten rusten. Het begint vervelend te worden. Ik heb ook geen zin om hier wederom dat hele verhaal uiteen te zetten. Ik geloof ook niet dat u de leeftijd heb de Tweede Wereldoorlog te hebben meegemaakt.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Driek. Met alle respect, dan moet die Asscher het van de melkboer hebben.
    Nou begrijp ik oog waarom zijn oogjes zo melkachtig in z’n hoofd zwemmen!…

    Like

 7. Johan zegt:

  Op het Ministier van lege Dozen staan toevallig nog vele vacatures open:
  Gezocht :
  1000 Beëdigde “Onderste Stenen Zoekers”.
  U moet zowel eigen initiatief kunnen tonen alsook in teamverband kunnen werken.
  (Nederlandse) Taalvaardigheden niet vereist.

  In verband met proactieve bevordering van minderheden wordt bij gelijkblijvende capaciteiten de voorkeur gegeven aan allahtonen en economische ‘vluchtelingen’.
  Autochtonen gelieven eigenlijk maar niet te solliciteren.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ja met 700.000 ‘eigen’ werklozen zeker !! Ze zullen wel voorrang krijgen, niet waar linkse randdebiel, de autochtone Nederlander verraden is niet zo moeilijk.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  En opeens is er geld genoeg voor de – vluchtelingen -, terwijl de rest van Nederland, de bejaarden en de zorg in het bijzonder, op vele gebieden worden afgeknepen. Opeens worden er banen beschikbaar gesteld aan de – vluchtelingen -, terwijl honderdduizenden autochtone Nederlanders in de W.W. zitten. En dan is er nog het COA, wat is verworden tot een Staat in de Staat. Het COA dat gemeentebesturen onder de knoet heeft, en lak heeft aan burgers met inspraak. Als Asscher een flinke vent is, laat hem dan eens eerlijk verklaren wat voor bedoelingen hier allemaal achter zitten. Maar dat zullen nooit aan ons ter ore gaan brengen. Nederland gaat naar de verdoemenis toe !

  Like

 10. sammy zegt:

  je word ook goed ziek van deze verader maar ik volg het wel. leer je vijanden kennen alhoewel ik ze al lang ken. maar ben steeds weer verbaasd over de gang van zaken.
  wij worden gelijk geschakeld met elk tuig bagger scum noem maar op wat hier na toe gekomen is. dat gaat gepaard met een grote minachting voor de Nederlandse bevolking geprojecteerd door de n p o.
  in heel Europa is het niet anders dus de elite is ergens mee bezig. aangevoerd door de Bilderberg groep en usa.
  dat is de reden voor de eenzijdige links gekleurde misleidende indoctrinerende manipulerende tv programmas en het gaat maar door. en dat al decennia aan de gang is. deze linkse nsb asscher die denkt dat al dat tuig aan een baantje helpen is zeker vergeten dat we al minstens 900000 werkelozen hebben wat een leugenaar.
  Ik denk dat er om de zoveel tijd een groep regering of een persoon tevoorschijn komt die de mensheid wil veranderen de romeinen de Spanjaarden de Fransen (napoleon) twee maal Duitsland (Hitler) probeerde het al in de geschiedenis en nu dus de usa en Bilderberggroep (misschien ook Duitsland weer) uitgevoerd door poppetjes aan en touwtje in de Nederlandse en Europese politiek.de grootte vraag hoe gaan we het tij keren. weer een nieuwe oorlog daar gaat het meestal wel gepaard mee. voor vrijheid heb ik het over. je zal maar moeten leven onder het juk van de islam.

  Like

 11. Pieter zegt:

  Helpt niet lulhannes, ze integrereren niet het zijn moslims. Jij ezel!!

  Like

 12. Jean zegt:

  Klootzak Asscher focus je op de Nederlandse jongeren en stuur dat vreemdelingen tuig terug naar hun homeland want dat geweld komende van dat tuig en dat decadent parasitisme komt ons de strot uit, hopelijk loopt je op je laatste dagen met je parasiterend leventje en je verwoestingsgedrag van Nederland.
  Mensen kies Geert Wilders tot President van de Republiek Nederland.
  In Vlaanderen heeft Dewever zijn lesje goed geleerd, Of de grenzen dicht of de OCMW geldkraan dicht maar een moet dicht, liefst beide.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Dat worden dan heel veel straatkrantverkopers.
  Want de gastarbeider van ooit, is vervangen door de Moelander, die nu eenmaal harder werkt en niet theologisch gehandicapt is.
  Om de nieuwe moslims aan banen te helpen, zal er veel moeten veranderen hier.
  Ooit een moslim achter een vuilniswagen gezien?
  Het zal er wel weer op neer komen dat de eisnegert directeur kan worden van een islamitische stichting, adviseur van een integratieburo, tolk van bouwbedrijf, architect bij een bruggenbouwer, enzo. Allemaal niet bestaande functies vervullen net zoals de meeste PvdA-ers.
  Er morgen staan er weer duizend anderen, die willen ‘werken’. Zodat ieder plan zonder resultaat zal zijn. En overmorgen alweer duizend.
  Schei toch uit, hef de PvdA op en sluit de grenzen.

  Like

 14. Wilma. zegt:

  Help eerst je eigen volk maar aan een EERLIJKE baan! Wie? Ja, je eigen volk…..Wie?……..

  Like

 15. fransdewit zegt:

  Laat ze hun eigen Utopia opbouwen is misschien een idee midden in zee ofzo?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s