Het totale failliet van de multiculturele samenleving

Screenshot_25

(Door: Bart Bohemen)

Er gaat geen dag voorbij of de media berichten weer over de problematiek die zich afspeelt binnen asielzoekerscentra. Hoewel men in eerste instantie zou denken dat vluchtelingen opgetogen zijn om het feit dat zij economische achtergesteldheid, politieke instabiliteit en oorlog achter zich hebben gelaten, blijkt niets minder waar. Massale vechtpartijen, alcohol- en drugsmisbruik en zelfs prostitutie zijn binnen asielzoekerscentra aan de orde van de dag. In een laatste stuiptrek om de orde te handhaven draagt men – vooral vanuit historische context – een uiterst controversiële oplossing aan: Apartheid.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Multiculti. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het totale failliet van de multiculturele samenleving

 1. Cathja zegt:

  Zolang de overheid -in Duitsland of in Nederland- niet ingrijpt en rellende asielzoekers oppakt en uitzet, verandert er niets aan de verziekte sfeer in de AZC’s. Er moet doortastend opgetreden worden als blijkt dat we te maken hebben met politieke en economische vluchtelingen, in plaats van oorlogsvluchtelingen.
  Ook moeten alle ‘vluchtelingen’ uit landen waar niets aan de hand is direct terug gestuurd worden.
  We moeten hen duidelijk maken dat we niet in staat zijn om miljoenen Afrikanen en Arabieren op te vangen.
  Een nog veel belangrijker reden voor uitzetting is de oorlog die ze met zich meebrengen, en die ze hier uitvechten. Alle reden om ze direct terug te sturen. Wij willen niet geconfronteerd worden met burgeroorlogen, die bijna altijd betrekking hebben op de islam en zijn verschillende stromingen. De één bevecht de ander, maar laten ze dat maar in hun thuislanden doen in plaats van in Europa.

  Er is dus heel wat werk aan de winkel!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 22.46. uur, op 12/10. U zegt: ” We moeten hen duidelijk maken dat we niet in staat zijn om miljoenen Afrikanen en Arabieren op te vangen”. En laat dat nu WEL de bedoeling zijn van, de politiek, de eussr, en de nwo, Cathja!

   Like

   • Cathja zegt:

    Helaas wel, beste Tom! Maar alles in mij verzet zich bij de gedachte aan al dat vreemde, dwingende, eisende spul wat van plan is om korte metten te maken met onze welvaart en onze cultuur.
    Ik denk dat m’n rustige leventje definitief voorbij is! Dat van u en vele anderen ook, vrees ik.

    Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Besluit over opvang Purmerend
  PURMEREND –
  Maandagavond zal de Purmerende raad definitief beslissen over de noodopvang van 120 vluchtelingen en een asielzoekerscentrum voor reguliere opvang. Bij de vergadering is publiek niet welkom. De gemeente heeft wel dertig mensen uitgenodigd die tijdens een inspraakavond eerder hebben gesproken.

  Op internet werd opgeroepen toch naar het stadhuis te komen, uit verzet tegen de komst van de opvanglocaties. Bij het stadshuis staan inmiddels tientallen Purmerenders.
  Volgens de gemeente is er gewoonweg niet genoeg plek om alle belangstellenden een plekje te geven en om veiligheidsredenen kan ook geen scherm in de hal worden gezet.
  Eind september stond de noodopvang van vluchtelingen al op de agenda van de gemeenteraad. Daar stroomden bezorgde en verontwaardigde inwoners echter zo massaal toe, dat burgemeester Don Bijl zich genoodzaakt zag het stadhuis te laten ontruimen.

  Een ingezonden reactie.

  Dennis de Graaf (gast)
  Wij hebben sinds donderdag in Bunschoten 100 vluchtelingen in de noodopvang en dat gaat buitengewoon goed. Het hele dorp is betrokken en zorgt voor voedsel, kleding en het wassen van de kleding. Zelfs hebben een groot aantal mensen fietsen ter beschikking gesteld. Inmiddels hebben we ons best gedaan om deze mensen te leren kennen. Wat mij betreft mogen ze blijven en die 120 van Purmerend mogen deze kant op komen!

  Like

  • Cathja zegt:

   Zullen we over pakweg een jaartje nóg eens vragen hoe het is gegaan met de vluchtelingen en of ze allemaal goed geïntegreerd zijn?
   We wachten af….

   Like

  • Colin de Jong zegt:

   Mooie reactie maar dat zal helaas vroeg of laat tegen de bevolking gaan werken,want deze cultuur past niet bij ons en ze weigeren zich aan te passen. Nog erger ze eisen dat wij naar hun pijpen dansen..

   Like

   • Cathja zegt:

    Mijn reactie was min of meer sarcastisch bedoeld. We weten nu al wel dat er van integratie niets terecht komt. Ik schreef mijn opmerking op deze manier, vanwege de ‘positieve’ woorden van Dennis de Graaf (gast) over de vluchtelingen.

    Like

  • Colin de Jong zegt:

   Zweden is zo dom geweest om ze van voor naar achteren in de watten te leggen en bij binnenkomst gelijk een verblijfsvergunning te geven. Hoe stom moet je zijn en ze vragen om het failliet van de multiculturele samenleving. De asielzoekers centra worden dagelijks opgescheept met verkrachtingen,alcohol en drugsmisbruik, en zelfs prostitutie.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Goed, goed…………..Maar men moet toegeven dat ze gauw gediskriminiseerd zijn en toch volhardend.
  Ik moest aan dit verhaal denken van een buschauffeur in Gent, België…………
  ////////////////////
  MOEMBA NI BETALE…………………..

  !Een buschauffeur stopt voor een halte waar een Afrikaan ( die al enigszins Nederlands spreekt )….opstapt.
  Die zegt: ‘Ikke Moemba, ikke ni betalen’, loopt door en gaat zitten.
  Nu die vent is twee meter groot en één meter breed en de chauffeur maar de helft van dat alles, dus die besluit van wijselijk zijn mond te houden en rijdt verder.
  De volgende morgen: ‘Ikke Moemba, ikke ni betalen.’
  De morgen daarna zelfde scenario… Na twee weken is de chauffeur dat uiteraard kotsbeu (hij moet bovendien elke keer het verschil bijpassen!) en besluit van de hulp van zijn collega’s in te roepen.
  De volgende dag zitten ze met z’n tienen op de bus als de neger weer opstapt en zegt: ‘Ikke Moemba, ikke ni betalen.’
  Ze vliegen daar met z’n allen op en Moemba krijgt daar een flink pak slaag .
  Daarna vraagt de buschauffeur: ‘Ha zo, gij Moemba, gij ni betale?. En waarom

  Moemba ni betalen?’

  Zegt de neger: ‘MOEMBA ABONNEMENT””

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Toch is scheiding der groepen noodzakelijk, het is een misdaad om 12 vrouwen en meisjes op te sluiten met 120 mannen, wil de zwakste groep ongeschonden overleven
  Het is een misdaad om 12 christenen op te sluiten met 120 moslim kereltjes, wil de zwakste groep ongeschonden overleven.
  Je sluit ook geen 12 reeën op met 120 leeuwen, of 12 kippen met 120 vossen, anders dan de kleinste groepen te laten opvreten, dus als voedsel.
  Ow, oorlogsvluchtelingen zijn er niet in Nederland, in het eerst bereikte veilige land waren ze vluchteling áf.
  Hier krijgen we alleen maar uitkeringsparasieten.

  Like

 5. ´Vluchtelingen brengen de problematiek uit hun land van herkomst met zich mee.´ Neen, het probleem is dat onze regeringen niet de vluchtelingen hebben binnengelaten maar juist hun moordenaars!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s