Meer dan 12.000 “vluchtelingen” in Oostenrijk binnen 36 uur!

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

WENEN – De toestroom van “vluchtelingen” via de Balkan-route blijft maar aanhouden: in Oostenrijk werden binnen 36 uur meer dan 12.000 nieuwkomers geteld. Volgens informatie van de politie van vandaag staken zondag 8.450 “vluchtelingen” de grensovergang Nickelsdorf over, tot maandagochtend kwamen daar nog 3.680 bij. In de afgelopen dagen waren het constant ongeveer 5.500 per dag. De meeste “vluchtelingen” willen doorreizen naar Duitsland.

De jongste stijging zou ermee te verklaren zijn dat meer mensen via Griekenland naar Macedonië geraken en daarna via Servië, Kroatië en Hongarije naar de Oostenrijkse grens doorgereisd zouden zijn, zei politiewoordvoerder Gerald Koller tegenover het persbureau AFP. De Hongaarse politie deelde mee dat er zaterdag 7.907 en zondag 7.879 nieuwe “vluchtelingen” het land ingekomen zouden zijn. Ook dat zouden er meer geweest zijn dan de dagen daarvoor.

Bron:
www.finanzen.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Meer dan 12.000 “vluchtelingen” in Oostenrijk binnen 36 uur!

 1. Vederso zegt:

  In Zweden komen momenteel 10.000 per dag binnen. Dat verdraagt de NL-samenleving niet en de Zweedse samenleving ook niet.

  http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-10-12-Over-9-300-asylsokande-de-senaste-sju-dagarna.html

  Like

 2. Linsky zegt:

  In Duitsland moeten schoolkinderen als slaven een week lang in ‘vluchtelingen’opvangcentra de bedden opmaken, schoonmaken en koken om ‘werkervaring’ op te doen en om tolerantie en solidariteit te leren.
  http://whitegenocideproject.com/german-schoolchildren-will-cook-and-clean-for-refugees-as-part-of-work-experience/

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Met dank aan het Merkelschwein en haar aarslikkers.

  Like

 4. Wereldwijd is het nu bekend dat het gros geen vluchtelingen zijn en nog worden de hordes binnen gelaten!Dit is crimineel gedrag van de diverse regeringen!Het wordt tijd dat de gehele Europese bevolking hun landen plat leggen en zo de regeringen tot opstappen dwingen!

  Like

 5. Bas Koning zegt:

  Ik word niet goed van de term ‘vluchteling’.
  Ik leg het nog een keer uit.
  Volgens een onderzoeker in Calais waren maar 3 tot 5 procent van de mensen daar op de vlucht voor oorlog, de rest was GOUDZOEKER.
  En zelfs van die paar procent ‘echte’ vluchtelingen kun je je afvragen waarom ze door Turkije, Griekenland, Hongarije, Servie, Oostenrijk, en Duitsland zijn ‘gevlucht’, terwijl er daar GEEN OORLOG IS. Toen ze van Syrie naar Turkije vluchten, waren het nog vluchtelingen, toen ze van Turkije de rit naar Nederland begonnen: werden het GOUDZOEKERS.

  De conclusie is: Het zijn ALLEMAAL GOUDZOEKERS.
  Maar NOEM ZE DAN OOK GEEN VLUCHTELINGEN. Dat is nou FRAMING.

  Vluchtelingen? Welkom.
  Goudzoekers? OPROTTEN.

  Noem het geen asielzoekerscentra. Noem het GOUDzoekerscentra.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s