Migreren om te islamiseren

Screenshot_15

Migreren is van alle tijden maar moslims zijn er trots op dat hun profeet van migratie een manier heeft gemaakt om andere landen te islamiseren. Mohammed was de eerste officiële moslim en de eerste officiële islamitische migrant.

Nadat zijn eigen stam de Quraish begon te morren en een eind wilde maken aan Mohammeds beledigende en provocerende gedrag richting hun goden en tradities, migreerde Mohammed van Mekka naar Medina, de geboortestad van zijn moeder. Mohammed werd in de gemeenschap van Medina opgenomen. Iets wat we nu ‘asiel verlenen’ noemen.

Zijn naaste kring van vrienden en volgelingen, die in de islamitische geschiedenis bekend staan als zijn metgezellen, volgde korte tijd daarna. Zij vormden in Medina de eerste groep islamitische migranten in de geschiedenis die in korte tijd het imago van Medina veranderde in een stad van de islam.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, Historie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Migreren om te islamiseren

 1. Hendrik M. zegt:

  Het moge duidelijk zijn dat de landverraders partijen volop achter de islam staan en de moslims vreugdevol ontvangen.
  Zich als slaven aan de islam onderwerpen, deze lieden voorrang geven bij huisvesting en hun in de door de autochtone bevolking met hard werken opgebouwde levensstandaard laten delen en opvreten.
  De autochtone bevolking moet volledig ten dienste staan aan de infiltranten, de media werken hier voor de landverraders, zodat de autochtone bevolking vals voorgelicht wordt.
  Tja, mensen, u heeft die landverraders gekozen en bent dus gewoon medeplichtig.
  U weet wie de landverraders zijn; zij openbaarden zich na het €U grondwet referendum.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Ze hebben dus helemaal niets geleerd, het begon al fout te gaan bij de eerste moslim Mohammed. Dus eigenlijk vanaf die zijn bestaan, lees ik, zijn ze al aan het zeuren tegen allerlei volkeren.

  Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Over mijn lijk eer ik moslima zou worden…

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Van dit infiltranten-gespuis komen wij echt nooit meer af ! Rutte wil het volk een rad voor de ogen draaien. – Asielzoekers – in prefab-woningen, lege kantoorpanden etc. etc. Hoe lang gaat dat werken, want de toestroom van nieuwelingen gaat eeuwig door, en op den duur moeten ze alsnog naar echte woningen toe. Hij kan moeilijk de complete Afrikaanse wereld naar hier halen en voorrtdurend nieuwe prefab woningen gaan neerzetten. Nederland zou gaan lijken op EEN grote achterbuurt met achterstands, krottenwijken en no go areas. Er word ook gesproken over tijdelijke noodopvang, dat ze over een poosje weer retour moeten. Maar iedereen weet dat er nog nooit eentje teruggekeerd is naar zijn eigen land. Ergo, mochten er enkelen teruggestuurd zijn, komen ze even vrolijk weer terug. Terug naar dat idiote Nederland, waar alles voor hun gratis is, en alwaar vele gekke (linkse) Henkies wonen !

  Like

 5. Ricardo zegt:

  ”Islam will dominate the Word” Waar gaan de moslims van leven dan? Zonder voedsel kan ,geen een mens! Aangezien de moslim, niet in staat is zelf zijn voedsel te produceren, sterft het alsnog uit ,zonder Westerse hulp! En in de woestijn , groeit niets! Ook al zouden er alleen ,maar Moslims op aarde zijn , dan zouden ze elkaar uitmoorden , of ze verhongeren!

  Nee dat gaat nooit gebeuren , het is puur aan het domme naieve Westen te danken , dat de Islam zo veel groeit! Zonder ontwikkelings hulp en ze hier op te vangen in het Westen zou , je zo maar de helft minder aan moslims hebben op deze aarde!

  Like

 6. Ik wil wel mijn mening uiten hierover maar ik ben bang dat ik en mijn gezin dat op een to do at last lijst kom van een of andere hoogopgeleide.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s