Mohammed, een ware fascist

Screenshot_19

(Door: Ibn Sufi al Kitab)

Hitler verklaarde dat Linz in Oostenrijk het nieuwe Mekka moest worden. Linz als bedevaartplaats waar nazi-heidense monumenten en rituelen de ware gelovige zouden moeten imponeren. Hitler maakte geen vergissing door de islamitisch bedevaartplaats Mekka als voorbeeld te kiezen. Want Hitler en Mohammed en de culten [cult naar Engelse betekenis] die zij gecreëerd hadden, waren behoorlijk gelijkaardig. Als je de geschiedenis van Mohammed en de vorming van zijn cult leest, vallen er twee dingen op: de islam is gebaseerd op een maancult, overgoten met Joodse noties van het monotheïsme. En het racisme, de overheersingdrang, het geweld, het oproepen tot een oorlog, de ontelbare krijgstochten, het stelen en plunderen van karavanen en steden, en de code tot gehoorzaamheid zijn allemaal aanduidingen van het nazisme en heidense culten, belichaamd in leiders zoals Hitler, Mussolini, Lenin en Stalin.

Het is abnormaal dat niemand van de media zich openlijk stoort aan Mohammed met zijn oorlogen, zijn haat, de bloedbaden en bevelen om de wereld te veroveren. Hij was een monster die, zoals Churchill opmerkte, een cult van primitieve en meedogenloze passie aan zijn volgelingen opdrong. – Een ramp voor beschavingen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Fascisme, Historie, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nazisme, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Mohammed, een ware fascist

 1. delamontagne zegt:

  Als Hitler inspiratie opdeed voor het nazisme uit de islam, dan doet de islam een halve eeuw later dat andersom
  met haar megalomane bouwplannen in Mecca; wellicht de ideeën van de bouwmeester van Hitler: Albert Speer!
  Maar wie weet wordt dat
  Mecca het modern Babylon en stort de hele boel in elkaar.

  Like

  • fleckie zegt:

   het boek van A.Speer, ‘Erinnerungen’,uitg. propylaen Verlag, Berlin, is het originele manuskript v.d aantekeningen van A.Speer. dat zijn herinneringen als grondslag heeft.Het ontstond tijdens de eerste jaren van zijn gevangenisstraf in het Spandauer tuchthuis[gevangenis,]en werd blad voor blad uitgegeven’.

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Alle reden dus om de islam het predicaat godsdienst te ontnemen en als vijandige ideologie te erkennen.

  Like

  • Anna. zegt:

   Ja verbieden………..want Mein Kampf is ook verboden waarom dan dat net zo facistische boek de Koran dan niet verbieden….. De islam is een ideologie geen religie……..
   Mohammed de moordenaar als ” voorbeeld ” profeet…. Hoe gek wil je het hebben.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s