Moslimleiders willen Wilders weren uit Australië

Screenshot_12

Australische moslimleiders hebben de premier van het land Malcolm Turnbull gevraagd het visum van Tweede Kamerlid Geert Wilders (PVV) in te trekken. Dat melden Australische media. Wilders wil deze maand een bezoek brengen aan Perth om de anti-islampartij en zusje van de PVV de Australian Liberty Alliance (ALA) op 20 oktober officieel te lanceren.

Screenshot_13De ALA hoopt bij de volgende parlementsverkiezingen op 20 procent van de stemmen. Die stembusgang is uiterlijk 14 januari 2017. Voorzitter Debbie Robinson beschuldigde de Australische regering er eerder deze week van de verlenging van een visum aan Wilders te traineren. Dan zou hij de lancering van de ALA missen. Robinson noemde dat ‘een aanslag op de vrijheid van meningsuiting’. Donderdag werd bekend dat Wilders toch een visum voor Australië heeft gekregen.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Barbarisme, Censuur, democratie, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, PVV, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Moslimleiders willen Wilders weren uit Australië

 1. Pegidafan zegt:

  Wil even reageren op de gebeurtenis gisteren , waarbij een huis is beklat met pvv en bekogeld is met eieren . Dat zijn nou precies de dingen die de pvv niet kan gebruiken .dat schrik gematigde pvv stemmers af , dus laat dat aub achterwegen . Als we willen dat de pvv echt groot word , hebben we zulke fratsen echt niet nodig . Gebruik je verstand , hou je in en doe je verhaal , trek zoveel mogelijk mensen over de streep voor pvv . doe je best ,fijne avond allemaal . gr Pegidafan
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Wat zitten die bruin mannen zich daar te mengen in de buitenlandse politiek?

  Like

 3. Natuurlijk trekken die mossels een steeds grotere broek aan:er wordt ze namelijk geen strobreed in de weg gelegd!En de massa zou eens voorgelicht kunnen worden over hun ware aard en bedoelingen!Dat willen ze dus kost wat kost voorkomen!

  Like

 4. Elena zegt:

  Ik wil moslims in Nederland weren !!!
  Liefst in heel Europa, maarja dat ik misschien te veel gevraagd.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Waar bemoeien die gasten zich mee? Ze zijn zelf ook binnen gekomen en houden zelf al jaren allerlei toespraken, en niet is het Engels volgens mij en ook niet over Autstraliëers. Als het eigen volk, daar toen commentaar, op hun komst had gehad om geen visum te verstrekken was het discriminatie geweest, nu niet ?

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Tsja… Die strijd hebben ze dus nu al verloren…
  Wilders zal zijn invloed in Australië, ten bate van de nieuwe anti-islampartij, uitbreiden!

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  “kan de komst van Wilders anti-islamitische gevoelens vergroten, juist nu de overheid zich inzet om extremisme tegen te gaan.”
  Extrem(enten)isme komt van moslims, dus ook de overheid zet zich al in tegen islamietjes, Wilders komst verandert daar niets aan.
  “Lebanese Muslim Association” tja een organisatie die de wereld tracht te islamiseren en terroriseren…
  Denk dat Australië die improductieve (behalve als het op voortplanting aankomt) parasieten liever ziet gaan dan komen.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Het begint een beetje afgezaagd te worden, maar ik zeg het toch nog maar eens dat moslims wereldwijd aan de touwtjes trekken. Zij permitteren het zichzelf om overal hun gal te spuwen op christenen, Joden, homo’s, en alle anderen die in de ogen van moslims niet deugen, en laten geen gelegenheid voorbij gaan om hun minachting uit te spreken over onze culturen, normen en waarden.
  Dat moeten wij dus zonder kritiek over ons heen laten gaan? Dacht het niet!

  Het is goed dat er wereldwijd kennis genomen wordt van de gevaren van de islam. Opdat niemand ooit kan zeggen: “ik wist dit niet”.

  Like

 9. Syll zegt:

  Laat Geert Wilders zijn ding doen..stelbroekenpoeppers bah..bang voor de waarheid..is bang voor het leven!!

  Like

 10. Jan zegt:

  Moslims willen Skippy inzetten om terreuraanslag te plegen op ANZAC-dag

  Melbourne terrorism accused discussed using kangaroo for Anzac Day attack, court told

  A Melbourne teenager allegedly discussed packing a kangaroo with explosives, painting it with an Islamic State symbol and setting it loose on police officers.

  Sevdet Ramadan Besim, 19, of Hallam, is accused of plotting an Anzac Day terrorism attack in Melbourne that would have included a beheading.

  He was committed to stand trial in the supreme court on Thursday after pleading not guilty to four charges.

  http://www.theguardian.com/australia-news/2016/jan/28/melbourne-terrorism-accused-planned-to-use-kangaroo-for-anzac-day-attack-court-told

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s