MUST READ! – De verkrachtingsepidemie in Europa: westerse vrouwen zullen geofferd worden op het altaar van de massamigratie

Screenshot_9

(Door: Anne-Marie Waters – Vertaling: “Vederso”)

Ongeveer 20 jaar geleden woonde ik in Nederland. In Amsterdam om precies te zijn. Ik weet niet of het nog steeds zo is, maar het vinden van een fatsoenlijke betaalbare accommodatie in Amsterdam valt niet mee – vooral met een budget zoals ik had. Na enige moeite vond ik een redelijk fatsoenlijke flat,  maar ik verliet die midden in de nacht, met mijn rugzak en met al mijn bezittingen, omdat mijn huisbaas niet begreep en niet wilde accepteren dat ik niet geïnteresseerd was in een seksuele relatie met hem.

Als we een sprong van ongeveer acht maanden vooruit maken, dan woon ik met een vriendin in een nieuwe flat. Op een late avond, terwijl mijn vriendin en ik in haar kamer zaten te praten, liet iemand zichzelf binnen. Hij besloot om onmiddellijk zijn broek uit te doen en hij liep naar de slaapkamer met een domme “recht hebben op” grijns op zijn gezicht. We verlieten met onze rugzakken en al onze bezittingen meteen de flat. Twee keer binnen een jaar moest ik dus de plaats waar ik woonde verlaten vanwege vervelende miezerige mannetjes die dachten dat ze alle recht hadden om vrouwen te behandelen alsof wij hen recht op seks schuldig zouden zijn.

In beide gevallen waren de huiseigenaren Marokkaanse immigranten, die nog niet lang in Nederland woonden. Tijdens een andere gelegenheid reed een taxichauffeur, terwijl ik met een vriend in het centrum van Amsterdam liep, meerdere malen voorbij. Hij wierp vanuit zijn raam nogal grimmige blikken naar ons. Maar dat deerde ons niet.

Nog korter geleden reisde ik met de trein van Kopenhagen naar Malmö. Slechts enkele ogenblikken nadat de trein het Zweedse grondgebied binnen reed, was ik getuige van iets waarvan ik alleen maar kan veronderstellen dat het representatief is voor het nieuwe Zweden: een jonge blonde vrouw was aan het joggen en had de pech een groep mannen te passeren (ik ben hevig bekritiseerd omdat ik hen beschreef als “mannen die eruit zien alsof zij uit het Midden-Oosten komen”, maar daar kwamen ze ook vandaan) die onmiddellijk begonnen haar lastig te vallen – ze blokkeerden haar weg, schreeuwden, en grepen naar hun geslachtsdelen. Kort daarna werd ik in het centrum van Malmö getrakteerd op een “pro-Palestijnse” demonstratie en ik twijfel er totaal niet aan dat die werd bijgewoond door veel Joden-hatende islamieten, zoals dat gebruikelijk is in het nieuwe Zweden.

De lezers zullen zich er heel goed van bewust van zijn dat Zweden de verkrachtingshoofdstad van Europa is geworden. De Zweedse regering heeft van alles en nog wat daarvan de schuld gegeven; van meer berichtgeving op het internet tot aan het weer toe. Noorwegen en Denemarken hebben ook een nogal alarmerend aantal verkrachtingen, maar die landen zijn meer bereid om de oorzaak toe te geven.

In Noorwegen bleek uit recente statistieken dat 100% van de gewelddadige verkrachtingen op straat in de hoofdstad Oslo worden gepleegd door ‘niet-westerse’ immigranten. Dat is een soortgelijk verhaal als in Denemarken, waar de meerderheid van de verkrachtingen worden gepleegd door immigranten, meestal moslims.

In Engeland volgt de ene verkrachting de andere op – tienduizenden jonge Britse meisjes worden grof behandeld, gefolterd, geslagen en verkracht door georganiseerde bendes, die bijna uitsluitend uit moslims bestaan. En nu is Duitsland aan de beurt. Terwijl bondskanselier Merkel de deuren van haar land heeft opengegooid voor honderdduizenden migranten uit het Midden-Oosten en Afrika, heeft ze de deur voor de verkrachting van Duitse vrouwen geopend.

Verkrachting en aanranding (evenals gedwongen prostitutie) vinden in de vluchtelingenkampen in Duitsland buitensporig plaats en zijn overgeslagen naar de nabijgelegen steden. Verkrachting wordt in Duitsland al beschreven als “epidemisch” en het is een onderwerp waar de Duitse autoriteiten, en de media, niet al teveel over zeggen. De realiteit is dat de Duitse autoriteiten, die weten dat veel van deze asielzoekers verkrachters zijn, zullen toestaan ​​dat deze mannen vrij tussen de Duitse vrouwen leven – ze hebben [in feite] besloten toe te staan dat de Duitse vrouwen worden verkracht, net zoals andere overheden in heel Europa dat toestaan.

De vrouwen in Europa moeten begrijpen wat hier gebeurt. Dit is geen seksistische grap of een Carry On-film (voor de goede orde, ik zou niet zonder mijn Carry On-collectie kunnen). Het gaat hier echt om een wrede haat tegen vrouwen, die eist dat we slaven zijn en die absoluut van mening is dat hij recht heeft om vrouwen die zich niet onderwerpen te verkrachten. De mannen denken op deze manier over vrouwen, want dat is de wereld waaruit ze komen, dat is wat ze kennen.

Uit rapporten blijkt dat het grootste deel van de “asielzoekers” die nu Europa binnenkomen afkomstig zijn uit landen als Pakistan, Somalië, Afghanistan en andere plaatsen waar het vanzelfsprekend is dat vrouwen allerberoerdst worden behandeld. Het is niet een “extreem randverschijnsel” of een “kleine minderheid”; het is de norm, de mainstream en de wet van het land.

Het is waar dat vrouwen overal worden misbruikt, maar in de meeste landen is het bij wet verboden. In islamitische landen is het de wet.

Veel mannen die op weg zijn naar Europa,  zijn, zoals in Pakistan, opgevoed te geloven dat een vrouw er heimelijk om vraagt te worden verkracht. Op basis van bepalingen uit de wetgeving kan in Pakistan een vrouw worden gestenigd, omdat ze het slachtoffer is van verkrachting. Wat verwachten we in hemelsnaam van het grootste deel van de mannen die onder deze regels opgroeien? Hoe zullen ze tegen vrouwen en verkrachting aankijken? En wat verwachten we in hemelsnaam wat er gebeurt als ze massaal naar Europa komen? Zijn ze onderweg plotseling feministen geworden? Nee, ze brengen deze vrouwenhaat met zich mee en de vrouwen in Europa staan op het punt om daar zeer vertrouwd mee te worden. Migranten laten veel dingen achter als ze hun land te verlaten. Hun geloof behoort daar niet bij.

In een brief aan de Duitse regering beschreven activisten van vrouwenrechten hoe sommige mannen in vluchtelingenkampen “vrouwen beschouwen als hun mindere en alleenstaande vrouwen behandelen als ´los lopend wild´.”

Onze leiders staan nu toe dat mannen uit gewelddadige vrouwonvriendelijke culturen, waar vrouwen worden gestenigd omdat ze zijn verkracht, in grote aantallen naar Europa komen. Ze staan toe dat verkrachters, die ook als zodanig bekend staan, zich vrij onder Europese vrouwen kunnen mengen. Ze weten wat dit voor onze veiligheid zal betekenen, maar ze doen het toch. Een Zweedse advocaat verklaarde onlangs precies waarom zij dit doen.

Naar aanleiding van de wrede verkrachting van een stervende vrouw in Stockholm, heeft de aanklager geen poging gedaan om de verkrachter te deporteren en hij beweerde dat deze Somalische burger niet kan worden verwijderd, omdat hij een gevaar voor de vrouwen uit zijn thuisland zou zijn. Het maakte geen donder uit dat hij Zweedse vrouwen aan dit gevaar blootstelt, omdat in het nieuwe Europa Europeanen er veel minder toe doen dan migranten. Ingrid Carlqvist schreef onlangs: “De berooide Zweedse bejaarde moet kiezen tussen het betalen van 100.000 kronen ($ 12.000) om nieuwe tanden te krijgen of leven zonder tanden, een persoon die niet eens het recht heeft om in Zweden te verblijven kan zijn tanden voor 50 kronen ($ 6) laten behandelen”. In Duitsland is eigendom van Duitse burgers in beslag genomen om aan migranten te worden overhandigd. Volgens Carlqvist staat dit in Zweden ook te gebeuren.

In reactie op de verkrachtingsepidemie hebben de Europese autoriteiten besloten om de islamitische benadering volledig te volgen; ze hebben besloten om de vrijheden van hun eigen vrouwen te beperken, in plaats dat zij de vrijheden van als zodanig bekendstaande verkrachters beperken.  In  Duitsland werd vrouwen geadviseerd om niet zonder begeleiding van en naar het station te reizen.

Zo staan de zaken ervoor. Het ontnemen van de meest fundamentele vrijheid van een vrouw – om in vrijheid veilig haar gang te gaan – is de oplossing van de Duitse autoriteiten voor verkrachting.  Aan jonge meisjes is in een andere Duitse stad verteld dat ze beter geen korte broek [shorts] kunnen dragen, omdat dit kan leiden tot misverstanden (“misverstand” is in het progressieve moderne Duitsland Newspeak voor verkrachting).

De meisjes worden dus hun vrijheden ontnomen en de nadruk wordt op hun gedrag gelegd, terwijl de verkrachters alle vrijheid krijgen. Dit is slechts het begin. Zal men meisjes verhinderen om te gaan sporten om “misverstanden” te vermijden? Hoeveel vrijheid willen onze leiders aan moslimmannen weggeven om hen te sussen? We hebben al de vrije meningsuiting weggegeven, nu is de vrijheid van vrouwen aan de beurt.

Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat in Europa de vrijheid van meningsuiting is verdwenen, omdat de islamitische bevolking is toegenomen.

We zijn op de hoogte van de schietpartijen en de steekpartijen, van politici die beschermd moeten worden en de verboden cartoons, maar nu wil Angela Merkel ons verhinderen onze eventueel negatieve mening te geven over haar suïcidale immigratiebeleid. We ontdekten onlangs dat de bondskanselier een onderonsje met Mark Zuckerberg had, om die vreselijke racistische afkeuringen ver van de pagina’s van Facebook te houden.

We moeten ons afvragen – waarom doen de Europese leiders dit hun eigen mensen aan? Wat veroorzaakt dit? Sommigen hebben me verteld dat het domheid is, kortzichtigheid, of zelfs krankzinnigheid, maar dat is het niet – het is haat. Dit is allemaal onderdeel van een breed gedragen, kwaadaardige en wrede haat tegen het Westen en tegen de westerse mensen (vooral de blanke westerse mensen).

De westerse wereld wordt gedomineerd door leiders die de westerse geschiedenis en haar erfgoed verachten en vastbesloten zijn om een ​​einde te maken aan de macht van het Westen. Zij willen de westerse cultuur vernietigen en het openen van de grenzen is een verdomd goede start.

Merkel erkende dat ze Duitsland onherkenbaar aan het veranderen is en dat het Duitsland zoals we dat vandaag kennen niet ​​veel langer zal bestaan. Veel erger is dat ze dit als een positieve zaak beschouwt. Wat zegt dat ons over haar houding ten opzichte van het land dat ze leidt? Hetzelfde kan gezegd worden van de Zweden, die leiders hebben die vol lof zijn over de manier van leven van immigranten (ongeacht de vrouwenhaat  enz.), terwijl ze inheemse Zweden vertellen dat ze niet eens een manier van leven hebben.

Het Westen wordt ontwapend om onze culturen te slopen, overtuigen onze leiders  ons ervan dat er niets in onze cultuur is dat het waard is om te verdedigen. Onze identiteit is vervangbaar.

Voorbeelden van aanvallen op de Europese of westerse identiteit zijn te talrijk om op te noemen.

Er is ook een grote inconsistentie met betrekking tot de nationale of etnische identiteit. Kijk maar naar het verschil in de manier waarop “links” – en dat zit achter dit alles – naar dit nationalisme kijkt. Schots nationalisme wordt hier in Groot-Brittannië door “links” toegejuicht, net als Welsh en Iers nationalisme, maar Engels nationalisme –  hoe mild ook – moet worden gesmoord zodra het de kop opsteekt (zelfs de Engelse vlag kan in Engeland controversieel zijn).  Zo weten we dat “links” niet per sé tegen een nationale identiteit is, links is alleen maar tegen als het om grote westerse mogendheden gaat.

Jamaica eiste onlangs dat de Britten miljarden ponden ter compensatie van de slavernij aan hen zou betalen. Maar hoe zit het met de hedendaagse slavernij? Waarom richten we onze aandacht daar niet op? Bovendien, waarom alleen het Westen? Waarom niet de islamitische landen verantwoordelijk stellen, die ook eeuwen in slaven hebben gehandeld? (en sommigen doen dat nog steeds). Hoe zit het met de zwarte Afrikanen die in de Atlantische slavenhandel samenspanden, terwijl zij hun eigen mensen verkochten? Zal Jamaica van hen een schadevergoeding eisen? Nee, want dit gaat helemaal niet over de slavernij, het gaat over het aanvallen van westerse mogendheden, waarbij links hen enorm bijstaat.

Het grootste probleem dat we hebben is dat onze leiders dezelfde afwijking hebben en geloven dat het Westen, en alleen het Westen, het voortdurend verdient om voor haar misdaden uit het verleden gestraft te worden.

In schril contrast met de huidige cultureel suïcidale politici ben ik ervan overtuigd dat de Zweedse regering, de Duitse regering en de Britse regering ondubbelzinnig en zonder terughoudendheid zich eerst moeten inzetten voor de belangen van hun eigen volk – dat betekent dat ze verkrachters buiten de deur moeten houden, net zoals ze de toegang moeten weigeren aan degenen die met geweld ons recht om te spreken bedreigen. Dit zeg ik niet omdat ik denk dat westerlingen meer recht hebben op bescherming dan andere mensen. In tegenstelling tot wat mijn vijanden graag zouden geloven, geef ik werkelijk om vrouwen in de meest vrouwvijandige landen van de wereld, maar we doen niets aan de bevordering van de rechten van vrouwen wereldwijd door de rechten van de westerse vrouwen te vernietigen – in feite doen we dan precies het tegenovergestelde.

De reden dat een regering haar eigen mensen op de eerste plaats moet stellen, raakt rechtstreeks de kern van de democratische natiestaat; een plicht die de gekozene verschuldigd is aan zijn kiezers. Politici moeten zich verantwoorden tegenover degenen die hen kiezen – dat is het doel van verkiezingen. Dit is iets wat “links” uiteraard verwerpt, omdat het de vrijheid verwerpt (in het bijzonder de vrije markt) die de democratische natiestaat onvermijdelijk vormt en helaas maakt “links” nu de dienst uit.

Vergis u niet, westerlingen staan op het punt om te gaan lijden en de reden is dat onze leiders absoluut geloven dat we dit verdienen.

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Anne-Marie Waters

Vertaald uit het Engels door:
”Vederso” (m.m.v. “Wachteres” & “Henk V.”)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

62 reacties op MUST READ! – De verkrachtingsepidemie in Europa: westerse vrouwen zullen geofferd worden op het altaar van de massamigratie

 1. E.J. Bron zegt:

  Fantastisch artikel in een grandioze vertaling! (waarvoor dank, dame en heren! 😉 )

  Like

 2. catharina zegt:

  Ja, dat schreef ik al eens; vrouwenrechten zijn de collateral damage van de multiculturele samenleving. Het interesseert niemand wat. Vrouwen hebben geen grot m..l, behalve die leuke boze Duitse dame van dat item hiervoor. Erg vind ik het dat juist een vrouw Angela Merkel, dit aan haar laars lapt. Waardeloos dom wicht!

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Nou, de door schrijfster genoemde regering zijn wel degelijk bezig met: Eigen volk eerst.
  Maar dan wel wat betreft het moeten betalen en, niet te vergeten, het ter beschikking stellen van de vrouwen voor de geneugten van de islamitische veroveraars.
  Ze moeten wat om de aanhangers van de religie van vrede en verrijking rustig te houden.
  Dus, eerst de vrouwen van het eigen volk en als er dan nog behoefte is, pas dan andere vrouwen.
  Vooral op de gevestigde orde blijven stemmen dames en heren, dan komt u, mevrouw, of uw vrouw, meneer, vanzelf aan de beurt.

  Like

  • bea zegt:

   Dag Felix, Wat kan je mooi zingen. Een lied met woorden die weergeven wat speelt .Zou zingen niet een manier kunnen zijn om in verzet te komen zonder geweld? Ik denk dan aan moslims die in het openbaar op de grond gaan bidden .en Allah roepen. Als de mensen biddende moslims in het openbaar zien bidden op straat, wat voelt als intimidatie naar ons toe zou het dan niet mooi zijn om massaal heel hard te gaan zingen bv. Stille Nacht ,( dit kent elk christelijk land ) als geweldloos protest?
   Heb je nog meer liedjes?

   Like

 4. Drs.P. zegt:

  Geweldige vertaling van een helaas zeer droevig verhaal.

  Waarom moeten vele tientallen miljoenen mensen lijden omdat een paar rukkers grootheidswaanzin hebben.
  Waarom worden onze vrouwen geofferd op het muliticulti altaar door de narcistische mafkezen van Demonen666, PartijvandeAfgunst en VervloekteVreemdeDebielen???
  Zijn al deze mensen zo onmenselijk en narcistisch dat het alleen maar om hun mooie baantje- en om het grote plan gaat??
  Ik walg van al deze gestoorde narcisten
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Elena zegt:

  Misschien parfum flesje met beetje benzine en een aansteker op zak dan op de rug/hals van de verkrachter gieten?
  Nog beter is het in de ogen spuiten en dan vlammetje erbij.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel. Het is inderdaad een smerig, duivels complot tegen de Europese burgers. En dat complot heeft te maken met: olie, en macht, en grondstoffen! Organisaties die daar actief in zijn: de EUSSR, de Verenigde Nazies, de NWO, de Bilderbergboeven! God sta ons bij, dit gaat niet goed aflopen!

  Like

 7. toetssteen zegt:

  Mag ik een kleine aanvulling geven? De mannen moeten verdomme wakker worden!!! Stel stomme feministische hipsters! Als jullie de problematiek van dat watjesdenken niet zien, dan zullen jullie uitgewist worden.
  Waarom, ow, dat is simpel het islamitische deel heeft gemiddeld een IQ waar China zich de kleine testikels van uit de boxer lacht. Meent islam nu werkelijk dat testosteron het zal winnen van verstand?

  Zie de ratings inzake IQ en dan weet elkeen dat allah zal sneven, maar socialisten zullen wel de strohalm aangrijpen. Altijd gevochten het christendom vallen ze nu in de armen van de nimf op die rots.
  Zoeken socialisten een andere invulling na Lenin oid en voelen dat als een soort sacrement?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  wederom blijkt dat; De overheid de grootste vijand is van de bevolking, geholpen door veruit de meeste politici (op een enkele goede uitzondering na) en de verachtelijke gutmenschen die behept zijn met te weinig hersencellen om een logisch oordeel te kunnen vellen !

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Dit is zeker een artikel dat IEDEREEN die zijn of haar land, volk, vrijheid en cultuur van harte liefheeft en die wil VERDEDIGEN (!) absoluut moet lezen en bewaren.
  Druk het af en deel dit verhaal rond, want wij moeten proberen de massa wakker te schudden.

  Het Westen is in acuut gevaar!
  Dit gevaar komt van buitenaf, maar een kliek van politiek verantwoordelijken die allemaal een links virus in zich dragen, heeft de opzettelijk de poorten wijd opengezet voor dit gevaar.

  De overheden die over ons regeren hebben allen één ding gemeen: zij houden niet meer van van de burgers die hen hebben gekozen, maar zij geven er de voorkeur aan om volstrekt intolerante lieden volledig vrijheid van handelen te verlenen. Deze mensen koesteren een ideologie waarin niets zit wat ook bij benadering te vergelijken valt met wat wij ons eigen hebben gemaakt door de eeuwen heen.Onze cultuur valt niet te verbeteren.

  De aanhangers van deze ideologie zullen nooit afstand kunnen doen van één bepaald doel dat door hun profeet nadrukkelijk is gesteld: de zeggenschap verwerven over de hele wereld en dus zeker ook over het Westen.
  Zij willen onze democratisch verworven vrijheden en onze ontspannende, tolerante wijze van leven vervangen door dictatoriale religieuze regels die ons ver terugwerpen in de tijd..

  Wij zullen onder deze genadeloze, keiharde dictatuur belanden wanneer wij niet tot het besef komen dat wij ons moeten verzetten met hand en tand. .

  Bovenstaand artikel geeft glashelder weer wat op het islamitische menu staat.

  Het treurige is dat zowel de EU, als onze overheden menen op het islamitische Paard van Troje te moeten wedden en daarbij en passant ONS, het volk dat hen koos, geringschattend terzijde te schuiven. Door dat te doen hebben zij het mandaat dat zij van ons kregen verspeeld.
  Deze politiek correcte regering beschouw ik daarom nu als ongrondwettig.

  Bovendien begingen de aanhangers van politiek correct een ernstige misstap door te collaboreren met krachten die ons willen overheersen. Wij hebben daarvoor een passend woord HOOGVERRAAD..

  Wij willen niet geregeerd worden door verraders die ons land en haar bevolking verkwanselen en ons willen DWINGEN ons te vermengen met degenen die onze manier van leven haten.
  Wij willen niet zuchten onder het linkse juk van de DIVERSITEIT. En dus koersen wij af op strijd, ellende en ontbering.

  De strijd voor het behoud van onze zelfstandigheid en identiteit zal slechts met moeite kunnen worden gewonnen.

  Een herwonnen vrijheid zal uiteindelijk zonder feestgedruis weer naar ons terugkeren: met een betraand gezicht en bebloede kleding..
  Daarna zullen de kwaadwillenden onder ons zich moeten verantwoorden voor een tribunaal..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 12/10/2015, 20.08. uur. Zo is het, beste Henk. Ik begin zowaar steeds meer begrip te krijgen, voor wijlen Generaal Franco, die Spanje tijdens de Spaanse Burgeroorlog, wist te bevrijden van de rODEN, en Spanje behield als christelijk land.

   Like

 10. Zondag maakte ik ook zo’n iemand mee. Ik zei dat ik naar de Pegida bijeenkomst ging en dat er allemaal PVV-ers zouden zijn en toen begon ie slap te lullen over Geert Wilders dat Geert alle moslims het land uit wilde hebben en dat de Nederlanders en de Kruisvaarders in de Middeleeuwen Jeruzalem hadden veroverd en allemaal boeren hadden vermoord. Ik dacht nog aan wijlen Hans Jansen die zei dat de Kruistochten werden gehouden omdat moslims ons enkele honderden jaren steeds hadden aangevallen. Toen werd het Westen het zat vandaar de Kruistochten!!!

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Prachtig artikel en helemaal waar; jammer dat het allemaal zo ellendig is…
  De door u gekozen regering van vuige volksverlakkers en landverraders doet hier volop aan mee!
  Na het €U referendum en ‘Verdrag van Lissabon’ wist u wie de volksverlakkers en landverraders waren; toch stemde het merendeel uwer toch op deze landverraders en maakte u zelf medeplichtig aan dat landverraad.
  Herpak u, denk eens goed na, wilt u geïslamiseerd worden, nog langer een landverrader zijn?
  Stem PVV, of als dat te heftig voor u is VNL, beiden voor Nederland en de Nederlanders.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  VOL = VOL
  GENOEG = GENOEG van dit Moslim Tuig.

  Like

 13. henk zegt:

  We hebben het over de dagelijkse dingen in het leven . Mensen . We zijn van vlees en bloed .met een eigen geloof en vertrouwen . Vluchtelingen en asielzoekers komen massaal naar ons land . En waarom ? Om hier het beloofte land tevinden ? . Jammer genoeg heeft nederland eigen problemen .dus het beloofte land gaat het niet worden . Wat verkrachting aan de lopende band aangaat . Is mis makende tegen over alle vrouwen . Echter bestaat er nog een optie die door den haag zo nodig aan gegrepen moet worden . Open grenzen . Laat ze dan ook dit probleem aan pakken. Door bv alle escortburo, s of sexhuizen teverplichten aan dit probleem mee tewerken . En de gemeentes de kosten te laten dragen . Ik denk dat de verkrachting van jonge vrouwen of onze vrouwen dan minder zullen worrden . Slechts een idee . Misschien zit ik er wel naast maar lijkt mij een goede optie .

  Like

 14. Fubar zegt:

  Gossie Vederso,
  Ik vertaal nooit wat. Eén keer eerder en toen had jij het ook vertaald.
  En ja hoor, deze had ik nog openstaan. Dat zal ik dan maar laten he 😉
  Goed artikel inderdaad.

  Like

 15. Pingback: De ûnsin dy’t jo op Facebook sette | It Nijs

 16. tanteesther zegt:

  Goed artikel. Maar waar ik mijn vraagtekens bij heb, er wordt steeds gewezen naar de linkse politiek maar volgens mij is onze (Nederlandse) regering nogal rechts…

  Like

 17. X zegt:

  Altijd fijn als mensen over 1 kam worden geschoren. Omdat er (als ik je nu meteen zou geloven) bovengemiddeld veel verkrachters in een groep zitten, moet de rest van de goedwillende groep maar opflikkeren. Dé logica ook van basisschooldocenten: collectief straffen. In mijn ogen het meest oneerlijke wat er bestaat.

  Like

  • Ron zegt:

   Dus omdat er ook goede bij zijn moet je maar iedereen binnenlaten? Want controleren wie het is kan je niet zonder papieren. Dat is net zo stom. Vrouwen en kinderen zijn welkom. Mannen alleen niet, die gaan naar hun familie daar om te vechten of om de staat daar op te bouwen ze kunnen zelf kiezen wat ze doen.

   Like

  • M zegt:

   Ehm, sorry dat ik het vraag, maar bent u toevallig vrouw? Zo nee, loop dan eens een dagje met mij mee als ik hier door de stad moet met mijn, van nature, blonde haar. Vooral in de zomer zult u dit gezellig vinden. Rokje, shirtje, hakken. Mijn moeder (67 jaar, netjes gekleed, zeer nette vrouw, niet teveel make-up) wordt uitgescholden voor hoer als ze savonds haar hondje uitlaat door 13 hooguit 14 jarigen. Kom op zeg, haal uw hoofd uit het zand! De culturele verschillen zijn te groot.

   Like

 18. Pingback: MUST READ! – De verkrachtingsepidemie in Europa: westerse vrouwen zullen geofferd worden op het altaar van de massamigratie – Rechtsaf doorzee

 19. Fred zegt:

  Zorg ervoor dat de mensen niet in de bootjes kunnen stappen, onderschep ze onderweg en stuur ze terug naar het land van bestemming en help ze daar ter plaatse verder. De grens is bereikt op alle fronten! Respect van twee kanten. Ben je toch die grens over en tijdelijk geaccepteerd, dan pas je jezelf aan. Niet? Dan je straf uitzitten voor je misdaad en daarna de eerste vlucht terug!

  Like

 20. SuuS zegt:

  Dat van Scandinavië wist ik niet. Dit artikel is geschreven VOOR keulen, jeetje. Dat vrouwen beperkt worden in hun vrijheid en niet de verkrachters schokt mij. Hoe krijgen we de immigranten wijzer? Op foto’s schrik ik van de pesterige blik in de mannelijke ogen. Ze weten het wel …

  (precies zoals kleuters doen: net zo lang doorgaan tot je zegt DIT IS DE GRENS!)

  Like

 21. someone zegt:

  Kijk zo gaat het gewoon. Verkrachter gaat vrijuit, om dat het zo opgevoed is.. Te bizar voor woorden.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21248261/__Geen_cel_vanwege_opvoeding__.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook

  Like

 22. Reckers zegt:

  Het is nu klaar, grenzen dicht voordat er nog meer tuig, verkrachters binnen komen.
  Ik ben een vrouw, in mijn land en ik wil erbij lopen zoals ik dat wil. Deze flutregering moet heel snel weg, voordat hier echt de pleuris uitbreekt

  Like

 23. Edwin deelstra zegt:

  Hier valt niets aan toe te voegen
  . Als de heren e dames politiek dit nu ok maar ter harte nemen. En dit artikel lezen.

  Like

 24. Gerrie zegt:

  Oje En dan moet de zomer voor ons vrouwen nog beginnen. Niets geen leuk jurkje of rok meer aan

  Like

 25. maxnewsfeed@outlook.com zegt:

  Je kan dit zien als een probleem of als een uitdaging. Dit is dé kans om al die verkrachters te leren wat waarden en normen zijn.

  Like

 26. M.Bakker zegt:

  De wereld staat op zn kop en niemand met leiding weet hier mee dealen.
  Heer Jezus kom, kom spoedig…

  Like

 27. Henk zegt:

  Mocht dit geprobeerd worden terwijl ik in de buurt ben, dan wacht 12 cm staal ze op.

  Like

 28. Bradach zegt:

  Ja zo willen die barbaren dus omgaan met onze vrouwen respectloos en een minderwaardig toekomst voor onze vrouwen de hele wereld is verziekt door dit tuig overal hebben ze moord en verderf gebracht moeten wij ze nog wel helpen de stekker er uit en terug sturen en ze daar met een ketting vastleggen zodat ze geen ellende meer kunnen veroorzaken

  Like

 29. mjvd DONK zegt:

  ogen open aub

  het word tijd

  Like

 30. ze denken misschien dat ze in europa in de hemel zijn en dat er allemaal maagden lopen.

  Like

 31. ze denken misschien dat Europa de hemel is en het hier vol maagden loopt

  Like

 32. lala zegt:

  Net of wij het in Nederland niet meemaken..

  ik ben een vrouw dat geboren is in Irak maar dat is ook alles.
  ik ben opgevoed met de Islam alleen mijn ouders waren altijd vrij.. tuurlijk is het voor hen af en toe lastig om zich aan te passen zoals meisjes en uitgaan.. wat niet toegestaan is.. maar uiteindelijk ik woon met een Nederlander thuis… en geloof niet in zogenaamd liefhebbende God Allah… bullshit in you ask me..
  maar dit dus.. 2014 kanalenriland enkele Marokkaanse jongeren zien mij lopen in een jurkje en gooien een ijzeren stand van pak wel 5cm dik en 40cm lang naar mij.. wat kan je doen niks want voor hetzelfde geldt wordt je ook nog op je kop geschopt.. nog geen 3 dagen later blikje drinken van buiten naar binnen over mij heen.. owja uitgemaakt worden voor hoer en dat soort dingen reden: ik loop met een Nederlandse jongen.. spugen tegen de ramen… het ergste vind ik nog dat jongetjes van 7 al worden opgevoed van ja is ze Marokkaan dan is ze moslim zo niet dan is ze een hoer. maakt verder niet uit van welk land je komt.. ik heb 2 jaar geleden stage gelopen in kanalenreiland ik heb gezien hoe jongens op worden gevoed en dat moeders maar ook vaders geen rol spelen tenzij het een pak slaag is.. ook heb ik meegemaakt dat ik Engels aan het praten was met een vluchteling.. en hij wilde mij geld betalen om seks te hebben in de trein wc.. ik kom zelf uit zo een land mijn moeder ook ze heeft zelfs een hoofddoek maar weet niet wat zulke mensen hier doen.. Ze wilt absoluut geen Syrische mensen in Nederland hebben want ze vertrouwt heb niet.. Wanneer er iets gebeurt ben ik bang de dupe te zijn van zulke buitenlanders en wil ik niet tot hen behoren… ik schaam me voor zulke figuren en van mij mogen ze enkeltje woestijn krijgen

  Like

 33. Paul zegt:

  Wij gaan onze eigen dochters, zusters, moeders en vrouwen niet opofferen!!??
  Opstaan tegen dat geweld, als de regering wil toestaan betekend niet dat je jezelf maar op de slachtbank moeten leggen!! Samen sta je sterk dus sta dan ook gezamelijk op en kom voor elkaar op!

  Let wel …..ik ben ook niet zo dat ze in mijn optiek allemaal hetzelfde zijn!

  Like

 34. Anne zegt:

  Vanmiddag werd mijn dochter, samen met mij en peuterkleinzoon wandelend in ons winkelcentrum, agressief benaderd door twee vluchtelingenmannen. Een van de twee maakte obscene gebaren bij zijn kruis. Overdonderd liepen wij snel door. Na een half uurtje kwamen wij hen weer tegen, toen ben ik tussen die mannen en mijn dochter gesprongen en heb die ergste enorm dreigend aangekeken, ze keerden om en liepen door. Mijn man is van plan naar de securitydienst te gaan. Het is toch schandalig dat een jonge vrouw op klaarlichte dag niet meer rustig met haar kindje door een door een winkelcentrum kan lopen!? Ik doe hier al vijftien jaar boodschappen en ik heb hier nog nooit iets meegemaakt.

  Like

 35. gerard louwes zegt:

  Een ‘goed verhaal’ ja de vrouw is vaak het lijdende voorwerp,omdat er teveel mannen op deze wereld rondlopen die geen respect hebben voor de vrouw.de sociale omgeving moet corrigeren..en duidelijk grenzen stellen.

  Like

 36. Pingback: Top 5 best gelezen artikelen op “E.J. Bron” in 2016! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s