Asielinstroom opnieuw naar boven bijgesteld

Screenshot_10

Staatssecretaris Dijkhoff (VVD)

DEN HAAG – De asielinstroom zal dit jaar waarschijnlijk uitkomen op 50.000 tot 60.000 personen. Dat schrijft staatssecretaris Dijkhoff van Veiligheid en Justitie in een brief aan de Tweede Kamer.

Dat is een flinke verhoging ten opzichte van een eerdere schatting van Dijkhoffs ministerie. Die was dat de asielinstroom in 2015 tussen de 35.000 en 40.000 zou bedragen. Dat betrof overigens al een bijgestelde prognose.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Asielinstroom opnieuw naar boven bijgesteld

 1. Driek zegt:

  Mensen doen hoe langer hoe gekker. Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Sanne Vogel neemt vluchteling in huis

  van onze redactie
  Actrice Sanne Vogel trekt het lot van vluchtelingen die naar Nederland komen zó persoonlijk aan, dat ze besloot te helpen. Ze haalde er een van straat, haar huis in.
  Dat schrijft ze in haar column voor Linda. Sanne ging met vriendinnen en andere burgers naar het station Amsterdam Centraal en ving daar vluchtelingen op die met de trein aankwamen.
  “Ik keek naar een jongen met een rolkoffer op het perron, hij droeg een overhemd. Ik had zijn ogen gevoeld, hij had naar mij gekeken en mijn bordje gelezen waarop in het Arabisch stond: Welkom vluchtelingen, ik ben hier om je te helpen”, zo begint haar verhaal.
  Uiteindelijk raakt ze met de jongen die zij ‘Mooierd’ noemt aan de praat en ze besluit dat hij bij haar mag slapen. Ze sluiten een vriendschap.

  Like

  • sammy zegt:

   ja wat moet je met dat soort achterlijke wijven. ik hou van vrouwen maar dit gaat me veel te ver. dit is gewoon een islam hoer. woorden schieten te kort ik hoop dat ze door een man of 10 islam verkracht word. en geen nazorg. ga nadat ze je uitelkaar getrokken hebben maar praten met je linkse vriendinnen.

   Like

  • Beetje op een station te lopen tippelen is normaal gersproken een aloude truc van onooglijke mutsen die door niemand gedaan worden om eindelijk eens wat in hun bed te krijgen. Nou valt die Sanne nog mee dus die kan het doen omdat ze alleen maar kerels in haar bedje lokte die ‘m niet omhoog konden krijgen omdat ze eigenlijk nog in de kast zaten. De gemiddelde nederlandse man, zeg maar, die ook nog eens tijdens het plegen van de bewegingen des huwelijks zijnde naar korfbal ligt te lijken. Als je Sanne ziet dan zeg maar dat ze eens bij Breinbrouwsels langs moet komen

   Like

  • Cathja zegt:

   …….dat hij bij haar mag slapen…….! Letterlijk?

   Wat een enorm dom en naïef mens! Is ze afgegaan op zijn ‘mooie’ uiterlijk en denkt ze dat hij daarom wel betrouwbaar is? Of zoekt ze soms een levenspartner?

   Het is te hopen voor haar dat ze geen IS-strijder in d’r huis (bed) heeft gehaald. Maar zóveel domheid zie ik toch niet vaak.

   Like

  • Lenie theusen zegt:

   Politiek correcte zaadjes met de hersenen van een fruitvliegje! Kan ze straks voor de rest van zijn familie ook zorgen. Hij stuurt meteen een bericht op zijn smartphone !

   Like

   • sammy zegt:

    waarschijnlijk heeft de mooierd al 4 vrouwen van 13 of 14 jaar. dus zij word het iets oudere bruidje. wen er maar vast aan.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Driek 13 oktober 2015 om 23:14

   Als ik het verhaal zo lees, lijkt Sanne mij een ordinaire snol die met iedereen de koffer in duikt.
   Ze zal wel opgewonden raken bij het aanschouwen van een lekkere moslim (neger?).
   Hopelijk heeft ze geen smerige ziekte opgelopen die zij daarna kan meehelpen verspreiden.
   Bah, walgelijke ‘solidaire’ dwaas; wie neemt er nu een vreemde islamitische kerel die je niet eens kunt verstaan, mee naar huis?!
   Ik wou dat-ie haar compleet uitwoonde, besneed en daarna een pak slaag gaf!
   Maar misschien vindt ze dat allemaal ook wel lekker.

   Like

 2. Marc zegt:

  Dit is een volstrekt helder verhaal: 20.000 woningen in de eerste helft van 2016 voor dan gelegaliseerde asielzoekers! Dat terwijl de huidige tekorten niet opgelost kunnen worden. Kotsmisselijk word ik van al die inventieve ondernemers die plots weten in 1 dag een huis van drie ton neer te zetten, terwijl wij al decennia te maken hebben met woningnood. En nu zijn er ineens oplossingen? Wie van ons zit er, vanwege de huisvesting, niet in ten minste behoorlijke financiële problemen?

  Verder: 60.000 asielzoekers nu al! En nergens wordt duidelijk gemaakt waar, hoe en wanneer hier een einde aan komt?

  Wilders zal komende zonder uitkomen op 45 zetels. De week erna op 55. Want: de grenzen moeten dicht.

  NU!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik word er niet goed van. Zowat iedere maand moet het aantal asielzoekers met 10.000 naar boven worden bijgesteld!
  Kan de overheid ons even bijpraten over de aantallen die inmiddels zijn uitgezet? Want elke normale burger weet gewoon dat er zeer veel asielzoekers binnenkomen die eigenlijk direct retour zouden moeten gaan. Gek genoeg horen we niets over uitzettingen. Wat we ook niet te weten komen is het bedrag wat de overheid méér moet uitgeven, welk geld door de belastingbetalers moet worden betaald. Of ze nu de staatsschuld laten oplopen of de belastingen verhogen, het komt hoe dan ook uit ónze portemonnee.

  Nu de winter aanstaande is, zullen er waarschijnlijk helemaal geen asielzoekers meer worden uitgezet. Al enkele jaren zien we hetzelfde beeld: bij winterse temperaturen krijgen de illegalen onderdak, bad, bed en brood. Dat zal nu niet anders zijn.

  Op korte termijn gaan we aan deze overbevolking kapot! De overheid kan niet én voor de mensen zorgen die recht hebben op een uitkering, én alles willen doen voor ‘vluchtelingen’ die alleen maar een mooi leven zoeken.
  De Tweede Kamer zit vol met uilskuikens! Politici die kletsen als kippen zonder kop en geen bezwaar lijken te hebben tegen de opname van nog véél meer asielzoekers. Slechts enkele politici durven hun nek uit te steken en benoemen de grote problemen, maar helaas levert hen dit veel vijandschap op.
  Waar moet het heen met ons land? Er wordt zelfs al gesproken over de begroting voor 2017, die misschien ook naar boven moet worden bijgesteld! Zelfs dán verwacht men aanzienlijk meer ‘vluchtelingen’ binnen te krijgen.

  Maar overal begint het volk zich te roeren. Er komt een moment dat de bom barst. En dat duurt niet zo lang meer.

  Like

  • Gasso zegt:

   Zijn er nog ergens gegevens te vinden omtrent het aantal aanvragen die afgewezen worden? Of mag het hele zooitje weer blijven?

   Like

   • Cathja zegt:

    Vanmiddag gehoord van Halbe Zijlstra dat een vluchteling die een verblijfsstatus krijgt, deze krijgt voor maximaal 5 jaar. Mocht de situatie binnen die 5 jaar verbeteren of veilig zijn in het thuisland, dan moet de statushouder terug, zelfs al heeft hij hier werk en heeft hij inmiddels een gezin.
    Ná die 5 jaar mag hij hier permanent blijven.

    Like

 4. edjan zegt:

  Het mag wat kosten om het volk te vervangen.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Alles wat smerige politieke lamlullen zeggen moet minimaal verdubbeld worden, dus reken maar op minimaal 100.000 booslim parasieten dit jaar met afgedwongen solidariteit.
  Helaas wachten er nog zo’n 10 miljoen om te komen, dus maak je borst maar nat.
  En ondanks deze 10 miljoen kunnen wij nooit in Europa het wereldwijde geboorte overschot van deze als konijnen fokkende booslim parasieten opvangen, dus zelfs 10 miljoen per jaar is als een druppel sperma op een gloeiende plaat, 1x tsssss en het is weg en op naar het volgend jaar met 15 miljoen.
  Mensen, het is allang WW3, dus reken de komende 25 jaar op minimaal 500 miljoen asieleisende booslim ratten!!!!!!!!!!!!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Wat mij telkens opvalt is dat Nederland, vergeleken met Duitsland, relatief zo weinig – asielzoekers – te verwerken krijgt. Niet dat ik er mee zit hoor ! En dat terwijl Nederland voor die indringers net zo aantrekkelijk moet zijn. Duitsland verwacht dit jaar een instroom van minstens 1,5 miljoen Moslims, Nederland 60.000. Dat is 25 keer zo weinig. Gerelateerd naar het verschil in inwonertal van de twee landen (factor 5) zou Nederland in feite 300.000 indringers te verwerken moeten krijgen. Dit zal in de nabije toekomst ook daadwerkelijk gebeuren, als Duitsland echt uit zijn voegen gaat barsten van de – asielzoekers -. Zomer of winter, het maakt niet uit. Die instroom blijft niet alleen doorgaan, maar zal steeds groter gaan worden ! Overigens vertrouw ik die cijfers aangaande 60.000 – asielzoekers – ook voor geen fluit. Misschien zijn het er wel 150.000. Overal in Nederland verrijzen (grote) AZC’s, en men heeft nu al de grootst mogelijke problemen met zowel opvang, alsmede van het verzet van onze eigen bevolking !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Wanneer Duitsland kaal geplukt is lopen ze bij
   de wagenwijd open grenzen Nederland binnen !
   Geen angst ! Heel Europa komt er aan de beurt
   door deze economie parasieten-plaag !

   Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Tussen 50.000 en 60.000 zegt hij om de boel rustig te houden, denk dat het nog 2 x bijgesteld moet worden en we aan de 100.000 komen, allen met een uitkering van € 1000,-, dus €100.000.000,- door ons te betalen t.b.v. onze vernietiging.
  Ow ja, daar komen de andere kosten nog bovenop zoals compleet ingerichte woning, Miele, flat screen, computer, internet, politie, advocaat, vliegreizen i.v.m. gezinshereniging, zorg kosten, enz.
  Zo, grof gezien € 1.000.000.000,- kosten die wij, werkende Nederlanders op moeten hoesten.
  Even vergeten; geen Nederlander die nog aan een sociale huurwoning komt; u kunt barsten!

  Like

 8. Johan zegt:

  Bij Elsevier heeft reageerder ‘bijzinenn’ een heel goede berekening laten zien :

  Misschien zijn ze gezakt voor de rekentest, maar een paar weken geleden werd gemeld dat er t/m augustus 25 duizend asielzoekers waren. Nu na de maand september zijn er blijkbaar 39 duizend Er komen dus momenteel 14 duizend asielzoekers per maand erbij.
  Er zijn nog 3 maanden te gaan voor dit jaar, dus zal het aantal nog met zo’n 40 duizend stijgen.
  Het totaal voor dit jaar komt dan op 80 duizend.
  Hiervan zullen ongeveer 70 duizend gezinshereniging krijgen en dan komen er nog eens 300 duizend bij, wat het totaal dicht bij de 400 duizend brengt voor dit jaar.

  Bij nog zo een jaar in 2016 hebben we er dus een miljoen niet westerse allochtonen bij. En dat in 2 jaar tijd. Op de site van het CBS is te zien hoe hoog het percentage niet westerse allochtonen in Nederland al is. Het zijn beangstigende cijfers, die met deze toestroom nog hoger worden.

  Like

  • edjan zegt:

   80.000 gaat het volgens mij worden. Gezinshereniging 240.000. Totaal 2015: 320.000 stemmers vóór de regering, vóór de EU, vóór de windmolens, vóór socialisme en feminisme. Denken ze …
   In elk geval wél stemmers voor meer immigratie.

   CBS zegt dat we 6% islam hebben maar als je die grafiek bekijkt, druipt de leugen eraf. Ik denk dat we al over de 8% zitten. Vanaf nu elk jaar 2% erbij. “Nu vooruit” zegt D66.

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik zeg het maar weer: ” Massa-immigratie, en het in stand houden van de sociale zekerheid, in Nederland c.q. andere Europese landen, is ONMOGELIJK!

  Like

 10. sammy zegt:

  heb je de situatie in Israel bekeken elke dag zijn daar aanvallen van de islam tegen gewone burgers. dat gaat gepaard met messen en bijlen. er lijkt een nieuwe intifada op komst.
  dat staat ons ook te wachten dus bewapen jezelf. deze geweldige rechtstaat zal niks voor jou en je familie betekenen.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Ten eerste kloppen de cijfers nooit, want slechte reclame voor Rutte II.
  Ten tweede is het maar een half procentje van de bevolking ofzo, maar deze instroom zal wel degelijk nadelige effecten hebben op de bevolkingssamenstelling. Menige gemeente zal over 5 jaar ook in meerderheid bewoond worden door moslims. In Rotterdam worden er wekelijks 100 tot ‘Nederlander’ verheven.
  Ten derde gaat de eisnegert keihard tegen de armoedeval aanlopen: stel dat M&F gaan werken, dan komen zij er achter, net als wij, dat je meer overhoudt door in de bijstand te blijven zitten. Die gaan ons land niet spekken, die laten zich spekken.
  En tot slot, indien de overheid niet bij machte is om ook maar 1 waterbouwdeskundige terug te sturen naar de Sahara, zullen wij iedere aanwinst moeten onderhouden. En zijn familie.
  Intussen juicht de VVD-bode de Telegraaf alweer dat de asielege-industrie zo goed is voor de werkgelegenheid. Wat debiel is want er wordt niks gepresteerd, dat belastinggeld oplevert, alles wordt betaald met belastinggeld. Net zo debiel als iemand aanstellen om geld te verbranden en dan beweren dat je werkloze aan een goede baan hebt geholpen en de economie heb versterkt.

  Like

  • edjan zegt:

   Ja héél goed voor de werkgelegenheid.
   Heel stel (semi) ambtenaren erbij. Belastingen kunnen even (half jaar?) niet verhoogd worden maar het moet wel betaald worden. Dus de staatssschuld op laten lopen, later met rente afbetalen door …. (denk, denk) de belasting te verhogen. Links om of rechts om: wij gaan de hele zaak betalen. Ik schat zo’n 2,5 miljard per jaar. Maar dat zullen ze een (half) jaar stil houden.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   leefbarbaar 14 oktober 2015 om 09:19

   “alles wordt betaald met belastinggeld”

   JUIST! En DAT krijg je geen enkele ‘Gutmensch’ aan het verstand gepeuterd.
   Ze blijven roepen dat de ‘asielzoekers’ alleen maar goed zijn voor de werkgelegenheid!

   Ik word er zo moe van…

   Like

 12. Thoth zegt:

  Een telefoniste die bij het COA werkt : “per dag zijn er ongeveer 700 á 800 die zich bij ons melden, terwijl de ruzies en daar buiten, in een Azc ontelbaar zijn. Maar helaas, daar lees je niets van in de media…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thoth: 12.14. uur. Natuurlijk niet, de media hebben zich als een hoer verkocht, aan de politiek correcte regenten, en de socialisten. Overal, en niet alleen in Nederland!

   Like

 13. Tempelier zegt:

  Tekst mag je zelf invullen ! gewoon een oudje uit de doos.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Dijkhoff heeft de Nederlanders idd duidelijk om de tuin geleid. Dat heeft hij met het schaamrood op de wangen moeten toegeven. Geen 35 à 40.000, maar volgens de Telegraaf wel tot 60.000 bijkomende profiteurs zullen moeten verwelkomd worden door de Nederlanders, en uiteraard…onderhouden.

  Ja, praten kunnen de Nederlanders ook goed, maar niet getreurd, beste Nederlandse vrienden, onze Belgische/Vlaamse – het hangt er immers vanaf op welk been hij danst, het electorale of het regeringsbeen – Bart De Wever kent er ook wat van. Maar die heeft het grote voordeel: schaamte kent hij niet, zelfs niet als hij staat te liegen dat hij zwart ziet, of de Vlamingen een reuzegroot oor aannaait !

  Maar BDW heeft zich deze keer toch vergaloppeerd, want het ligt er nu toch al te dik op. Die zei nl. onlangs doodserieus dat de vluchtelingenstroom hier bij ons opgedroogd was tot maximaal 250 eenheden per dag, waar dat voor enkele weken nog het dubbele of meer was. Dat vertelde hij doodserieus als betrog het een glorieuze overwinning, goed nieuws zonder voorgaande, natuurlijk te danken aan zijn staatsecretaris, Theo Francken, de hulk, de onversaagde, die bij de minste tegenstand van linkse politici of groeperingen nochtans steevast plat op de buik gaat en met de handen gevouwen om vergiffenis vraagt.

  Wie maar een beetje kan rekenen, ziet nl. al direct dat wat Bart De Wever vertelt, betekent dat er maandelijks 250 x 30 dagen = 7500 stuks bijkomen in Belgenland, of jaarlijks 90.000 zichzelf verrijkende ‘vluchtelingen’, die ongegeneerd en ongevraagd, maar brutaal eisend aan onze tafels komen aanzitten. Met opgehouden hand. Als je geen rekening houdt met de onvermijdelijke kweek en familie-hereniging die daarmee altijd gepaard gaat, betekent dat jaarlijks een bijkomend bevolkingsaantal van een stad als Aalst (in 1914 zo’n 83.000 inwoners), en ermee komt dat overeen met dat van een stad als Brugge (in 2015 net geen 118.000 inwoners). Volgens BDW blijkbaar een te verwaarlozen habbekrats, niet de moeite om zich daar druk over te maken.

  Of Bart De Wever zich al eens afgevraagd heeft waar die ‘verrijkers’ allemaal zullen gehuisvest, ge-OCMWeed (Belgische sociale uitkeringen) of gevoed zullen worden, allemaal voorzien van de maandelijkse kinderbijslag en het nodige zakgeld om royaal te kunnen toekomen, is maar zeer de vraag natuurlijk. Dat is en blijft altijd een goed bewaard geheim tot het moment dat we door de financiële bodem zijn gezakt. Dan pas zullen de autochtone burgers bijkomende lasten worden opgelegd door al die beroepsleugenaars, om de daaruit onvermijdelijk voortvloeiende tekorten op de begroting bij te passen.

  Leugenaars, politieke prutsers en rond-de-potdraaiers zitten er tegenwoordig in alle landen en in alle zogezegd ‘democratische partijen’. Dit is enkel het zoveelste bewijs daarvan.
  Weze dit besef dan ook iedereen een troost, wat uiteraard nog niet wil zeggen dat we dat allemaal zomaar moeten blijven accepteren. Integendeel, al deze leugenachtige en ons belazerende politieke creaturen dienen zo vlug als mogelijk een ferme democratische schop in hun kont krijgen, richting Siberië. Daar krijgen ze dan volop de tijd om af te koelen en na te denken over hun walgelijk volksbedrog. Met de gratis beschikking over een koord, indien gewenst. Medelijden is immers een christelijke deugd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s