Sobere opvang: “Eten te saai, tent te koud en geen seks”

Screenshot_15

(Door: Bettine Winters en Cyril Rosman)

Ruim zeventig bewoners van megakamp Heumensoord bij Nijmegen zeggen in hongerstaking te zijn tegen de in hun ogen ‘te sobere opvang’. Dinsdag hielden ze een protestmars. “In tenten is het echt te koud voor onze kinderen.”

Vooraan lopen de kinderen. Eentje wordt in een rolstoel voortgeduwd. Ze dragen spandoeken met teksten als ‘we are in the open, our children in danger of biting cold’. Daarachter komen de vaders en een enkele moeder. Zo’n zeventig mensen bij elkaar. Vooral Syriërs. Ze lopen de lange boslaan vanaf opvangkamp Heumensoord af naar de buitenwijken van Nijmegen en dragen hun spandoeken de woonwijk door. Ze zijn zo boos over de leefomstandigheden op het kamp, dat ze ontbijt en lunch uit protest hebben overgeslagen. “Hongerstaking? Ja. En dat houden we vol.”

Het is een protest tegen een kamp dat staatssecretaris Dijkhoff eerder deze week juist als voorbeeld stelde. Er zouden nog wel ‘drie of vier Heumensoorden bij komen’. Grootschalige noodopvang voor een paar maanden: sober, maar humaan. Dé manier waarop Nederland zijn “vluchtelingen” de winter door moet krijgen, vindt het kabinet.

Lees verder>>>
(h/t “Muurbloempje”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Sobere opvang: “Eten te saai, tent te koud en geen seks”

 1. Jaan zegt:

  Welkom, welkom, welkom. Niks aan de hand, wij geven jullie met genoegen alles gratis en gaan daarvoor tot ons tachtigste jaar kromliggen. Nogmaals welkom en vergeet vooral niet om dagelijks carbid te eten. Dat is zeer halal.

  Like

 2. Ik begrijp werkelijk niet waarom ze er de niet-vluchtelingen niet binnen een paar dagen tussen uit filteren en terug sturen!”Geen sex,en dat is een groot probleem”????Als dat je grootste probleem is,pffff!

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Hebben die wel recht om te demonstreren? Geen Antifa in de buurt te bekennen………..discriminatie van de gutmensch toch? 😉

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Mooi …hou het vooral SOBER……GEEN verwarming dus voor de komende wintermaanden.

  Like

 5. rs zegt:

  Hadden ze daar moeten blijven…………en vreten wat de pot schaft .Punt uit.

  Wij MOETEN AL TE VEEL DOEN om jullie stukken GAJES TE ONDERHOUDEN.

  DONDER DAN OP!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Eerste groepen ‘Allahu Akbar’ migranten trekken met stokken Duitse steden in
  Opstand in CDU: 126 politici ondertekenen brandbrief om grenzen te sluiten, bondskanselier Merkel weigert – Schoolkinderen bewust blootgesteld aan smerige, ziekmakende toestanden door hen te verplichten asielzoekerscentra schoon te maken

  Complottheorie wordt waarheid: Het ministerie Sociale Zaken van Beieren erkent dat slechts 36 van 26.000 onderzochte migranten recht hebben op asiel. 99,8% is illegaal, maar mag gewoon blijven (7)- wij vermoeden voor het in opbouw zijnde islamitische terreurleger.

  In Duitsland trekken de eerste groepen ‘Allahu Akbar’ schreeuwende migranten bewapend met stokken en stalen staven de steden in (hier een filmpje uit de stad Celle, boven Hannover). Ze luisterden nu nog wel maar de politie, maar straks, als het er geen tientallen, maar honderden of zelfs duizenden zijn? Het zijn hoe dan ook de eerste voortekenen van een massale terreurvloedgolf die straks ook bij ons van start gaat. Gaan de grenzen dan nu eindelijk wél dicht? Natuurlijk niet, want dit is zoals u weet precies wat de gevestigde orde met Europa van plan is.

  Merkel trekt zich niets aan van 126 partijgenoten

  Vorige week waren het er 34, deze week al 126: politici van de CDU die in opstand komen tegen hun eigen bondskanselier. In een brandbrief eisen ze dat de Duitse grenzen onmiddellijk worden gesloten voor vluchtelingen die al eerder door veilige landen zoals Oostenrijk zijn getrokken. ‘Dat moet minstens gedaan worden zolang de Schengen grenzen praktisch open zijn en de andere Schengenlanden hun verplichtingen niet nakomen.

  Angela Merkel wijst zoals verwacht kon worden de eis van de hand, want nu ze eenmaal van start is gegaan met de totale ondermijning, ontmanteling en vernietiging van de Duitse en Europese samenleving door de islam zal ze daar niet mee stoppen voordat dit globalistische doel –hoogstwaarschijnlijk al over een jaar of 5, als ze alleen al in eigen land tussen de 10 en 20 miljoen moslims heeft toegelaten- is bereikt. (2)

  Partijgenoten kenschetsten de fractievergadering gisteren als ‘gedenkwaardig’, omdat het nog nooit eerder was voorgekomen dat Merkel vrijwel voortdurend heftig werd tegengesproken. Op de vraag van Merkel ‘geloven jullie nu echt dat wij de vluchtelingen aan de grens kunnen terugsturen?’ hadden meerdere afgevaardigden tegelijkertijd luid ‘JA!’ geroepen, waarop er spontaan applaus van de rest volgde. (6)

  Maar 19% wil grenzen openhouden, 1 op de 3 wil dat Merkel aftreedt

  Volgens een representatief onderzoek van YouGov vindt inmiddels 56% van de Duitsers dat er teveel migranten in Duitsland worden toegelaten. Slechts 19% is van mening dat de grenzen gewoon open moeten blijven en er nog meer kunnen komen.

  In de opiniepeilingen verliest de CDU bijna iedere keer een procent, maar is met 38% nog wel de grootste. De immigratie-kritische AfD heeft in Oost Duitsland inmiddels 9% en in Beieren, waar al honderdduizenden moslimmigranten aankwamen, 13%. (3) Uit een peiling van Focus Online bleek dat 1 op de 3 Duitsers zo boos zijn dat ze vinden dat Merkel moet aftreden (8).

  Duitse schoolkinderen bewust blootgesteld aan gevaar

  Ondertussen gaat de gevestigde orde onverminderd verder met het vernederen en in gevaar brengen van Duitse autochtonen, zelfs van kinderen. Terwijl bekend is dat tal van migranten besmettelijke ziektes met zich meedragen en er bijna overal een ontzettend smerige bende van maken*, wilde het departement van Onderwijs in Kiel 13 en 14 jarige kinderen van een middelbare school in Lübeck verplichten om een lokaal asielzoekerscentrum schoon te maken. Ouders reageerden woedend op het bizarre plan, dat ook voor andere scholen moet gaan gelden. (4)(5)

  * Hier een filmpje uit Augsburg, waar migranten hun afval gewoon vanaf de balkons van hun met voorrang verkregen woningen op straat gooien.

  Bron
  http://xandernieuws.punt.nl/

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik zou ze korten op hun uitkeringen als ze de rotzooi niet opruimen! Een schoonmaakbedrijf moet ook betaald worden, en de vervuiler betaalt normaal gesproken.
   Ik zou ze leren……!

   Geliked door 1 persoon

   • Don Tessers zegt:

    In een Duitse deelstaat moeten de kinderen als onderdeel van n project de rotzooi opruimen, schandalig gewoon.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Don Tessers om 20:12

    Ik heb het met verbijstering gelezen. Stel dat er lui rondlopen met een enge ziekte onder de leden, dan zou jouw kind ook gevaar kunnen lopen op besmetting!
    Ik zou mijn kind van school thuis houden als ze verplicht zouden worden de smeertroep van die asielzoekers op te ruimen! Laten ze zelf maar aan de slag gaan. Ze willen toch zo graag iets te doen hebben?
    Wel, werk zat!

    Like

 7. Cathja zegt:

  Het is niet gauw goed.
  In plaats van blij te zijn dat ze een dak boven hun hoofd plus een slaapplaats hebben, kunnen douchen, drie maaltijden per dag krijgen, én veilig zijn, lopen ze met spandoeken een woonwijk in om hun ongenoegen kenbaar te maken. Ook maken ze zich zorgen of hun voedsel wel halal is. Welja, begin meteen maar over het eten. Allah moet maar een tijdje z’n ogen dichtknijpen hoor, wat die maaltijden betreft.

  Lastig als je maar niet wilt begrijpen dat een klein land als Nederland niet voorbereid is op zulke grote aantallen asielzoekers. Ik zou ze graag eens willen vertellen hoeveel mensen in touw zijn om alles op orde te krijgen. Hoeveel beveiligers en politiemensen er nodig zijn om hitsige en opgefokte figuren uit elkaar te houden. Wat er allemaal gedaan wordt om deze mensen te voorzien van de eerste levensbehoeften.
  Nee, even geen sex! Maar is dat zo erg dan?

  Hun reactie komt op mij wél ondankbaar over.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Jullie hebben groot gelijk en daarom de voorslag :
  Jullie gaan met dit tentenkamp terug in de warme
  zandbak waar jullie vandaan gekomen zijn en
  kruipen in jullie konijnenhollen weer terug om
  jullie neigingen uit te leven !
  dan hebben jullie tevens weer het halal-vreten
  en jullie geloofsgenoten onder een dak !
  EN NU OPSODEMIETEREN ECONOMIE-PARASITEN !

  Like

  • Giny zegt:

   Sjaak

   In de winter is het in de zandbak ’s nachts ook koud hoor, dus daar
   zijn ze wel aan gewend!
   Veronderstel dat het hier een hete zomer wordt, dan willen ze weer een airco!!!
   Als je echt een vluchteling bent, dan ben je met alles tevreden!

   Like

 9. Muurbloempje zegt:

  O ja, geen sex….., testosteronbommem, toch?! Misschien kan castratie helpen want het is toch té erg voor woorden, geen sex. Je zou bijna medelijden met ze krijgen (en ik mis nu emoticons….).

  Like

 10. ankie zegt:

  Misschien een kudde schapen sturen ?

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  “dat ze ontbijt en lunch uit protest hebben overgeslagen. “Hongerstaking? Ja. En dat houden we vol.””

  Ja, dat houden ze wel vol hoor, tot aan het diner.
  Het eten is trouwens weer niet naar wens? Moeten ze eens gaan kijken naar wat onze bejaarden voorgeschoteld wordt in een verzorgingstehuis; je gaat al over je nek door de stank van goedkope bouillonblokjes.
  En hebben de ‘vluchtelingen’ het koud? Nou, dan hadden ze maar in Afrika moeten blijven; heb je aan een peniskoker voldoende.
  Als ze nou eens zouden worden opgevangen in zo’n lekker heet en rijk islamitisch land? Mooier kan toch niet?
  En gebrek aan seks? Ik denk dat échte en uitgeputte vluchtelingen wel wat anders aan hun hoofd hebben dan jeuk aan hun snikkel.

  Zolang ik zie dat mijn ouders vanwege de ‘bezuinigingen’ moeten lijden, kan ik het me niet permitteren om medelijden met wildvreemde migranten te hebben; ik heb mijn handen al vol aan mijn eigen verdriet.
  Oh, had ik maar genoeg geld om een privé verzorgingstehuis voor mijn ouders te kunnen betalen…
  Hier bijv.:
  http://dsverzorgdwonen.nl/p/ZorgresidentieSlingerbosch?gclid=CKD6zIeUwsgCFcFsGwodeWsLnA

  Like

 12. Jan zegt:

  Ik ben zeker solidair met de hongerstakers. Dachten zij er allemaal maar zo over. Nu doorzetten tot het bittere einde.

  Like

 13. Boemiebol zegt:

  Hun kakjes zullen ze desondanks wel achter de gordijnen blijven draaien, daar.

  Like

 14. Veelgehoorde klacht van reeds lang getrouwde mannen om mij heen..

  Like

 15. fransdewit zegt:

  Snap echt niet dat ze niet in eigen land zijn gaan klagen, die kunnen hun taal beter dan wij

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Ontevreden toiletten en douches vies, niet zo vreemd we herinneren de foto’s hoe dit soort lieden de treinen onder gescheten achterlieten.Eten niet goed, niets deugd..
  Koud winterjassen nodig.
  Wil je alles beter ga dan terug als het daar zo goed was, en die winterjas gooi ik nog liever in de lorren !
  ROT OP !!

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Ze kunnen direct terug naar hun zandhoop!

  Like

 18. Don Tessers zegt:

  Ik heb de krant waar dit stuk in stond een mail gestuurd met de vraag waarom ze niet over de ellende en de tekortkomingen schrijven van de Nederlandse burger en het discrimineren van de Nederlandse burger en waarom ze wel al dit soort zaken vermelden in “opdracht van deze regering” zonder onafhankelijk te zijn.

  Like

  • Muurbloempje zegt:

   Ik heb De Telegraaf ook terug gemaild. Als reactie op een afwijzing van mijn reactie op een artikel. Heb ze mede verantwoordelijk gesteld als hier ellende ontstaat. Want ze schrijven niets maar dan ook niets over alle gelukzoekers-shit. Kloppen zichzelf op de borst voor opvang van die ‘stumpers’ die in het havengebied gedumpt zijn. Bah, kots……
   Tijd dat er hier in NL open kaart gespeeld gaat worden. Broodnodig voor al die knuffelaars, laat ze al die shit maar eens onder ogen krijgen.

   Like

 19. Geronimo zegt:

  Hopelijk komen de weervoorspellingen uit: een strenge winter, met veel sneeuw. Ze kunnen het niet koud genoeg hebben. Misschien dat ze alsnog van ellende zelf terug naar hun warme zandbak willen. Daar kunnen ze zoveel klagen en protesteren als ze willen. Mij niet gelaten. Opgeruimd staat altijd netjes. Wij hebben die kerels hier niet nodig. Gisteren niet, vandaag niet, en morgen nog veel minder.

  Like

 20. Hendrik M. zegt:

  Tja, hier is seks met dieren (geiten en schapen) verboden, maar handkarren mag gewoon, doch niet in het openbaar.
  Trouwens, jullie als mannenbroeders kunnen ook elkaar helpen; condooms en vaseline zijn bij de EHBO post verkrijgbaar (GRATIS)!
  Nee, Nederlandse meisjes willen niet met jullie, behalve misschien wat moslim hoeren.

  Like

 21. Ik heb nog niemand gehoord over de ziektes zoals ebola en andere vleesetende bacterietjes die deze aliens meegebracht hebben en de bodem en daarmee het drinkwater van Nijmegen en omgeving in zeiken en schijten. Ik zie nu al bomen en struiken die hun bladeren kwijtraken. Wordt angstvallig niet over geschreven.

  Like

 22. Crusader zegt:


  moedige duitse vrouw

  Like

 23. Don Tessers zegt:

  Er zal nog wel best ergens in een kamp een ziekte uitbreken, want de aandacht is op opvang en plaatsing, niet op gezondheid, en geslachtsziekte zal als eerste heel snel uitbreiden en daarna tbc en cholora.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s