“Steek de Joden dood!”

Screenshot_36

(Door: Gerd Buurmann – Vertaling: E.J. Bron)

Op 9 oktober 2015 verklaarde woordvoerder van Hamas, Mushir Al-Masri, voor een jubelende menigte dat de echte oorlog tegen Israël is begonnen:

“De Jeruzalem Intifada werd in het leven geroepen, en als Allah het wil zal ze onomkeerbaar zijn. We moeten nu allemaal bijeenkomen voor de Jeruzalem Intifada, alle Palestijnse fracties. Werd het zuivere bloed niet gezegend? Werden de trotse wapens niet gezegend? Werden de heilige stenen niet gezegend? Werden de gezegende messen niet gezegend. Vandaag zeggen we tegen Netanyahu en alle leiders van de bezetting: dat is onze keuze. Het mes is onze keuze! Het mes symboliseert de slag om de Westbank en om Jeruzalem.”

 

Daarmee verklaart Hamas dat zij bereid is om artikel 7, 13 en 32 van haar oprichtingshandvest actief en met wapengeweld uit te voeren. Daarin staat:

“De dag des oordeels en vrede zal niet komen voordat moslims niet de Joden bestrijden en doden.”

“Aanzetten tot vrede, de zogenaamde vreedzame oplossingen en de internationale conferenties om de Palestijnse kwestie op te lossen, zijn allemaal tegenstrijdig aan de opvattingen van de islamitische verzetsbeweging.”

“Om de kring van het conflict met het zionisme te verlaten, is hoogverraad. Iedereen die dat doet, moet vervloekt worden.”

Fatah stemde in dit koor van Jodenmoord in. Mahmoud Abbas verklaarde:

“We begroeten elke druppel bloed die vergoten werd omwille van Jeruzalem. Dit bloed is zuiver, het is puur bloed, vergoten voor Allah en voor zijn wil. Iedere martelaar zal zijn plek in het paradijs vinden en iedere gewonde zal door Allah beloond worden.”

Op 9 oktober 2015 hield de geestelijke Muhammed Salah, “Abu Rajab”, de volgende preek in de Al-Abrar moskee in Rafah:

“Broeders, we moeten de wereld, en iedereen die het vergeten is, er steeds aan herinneren, de wereld moet het horen en de camera´s, die dat hier opnemen en via internet in de wereld verbreiden: Gaza is de plaats van de graven en geweren. De Westbank is de plaats van de bommen en messen. Jeruzalem is de plek van de soldaten van onze profeet Mohammed. Daarom broeders willen we ons herinneren wat Allah de joden heeft aangedaan. We willen ons herinneren wat hij hen in Khaibar heeft aangedaan (de totale vernietiging). Mijn broeders op de Westbank: Steek toe! Steek de Joden de mythe van de Talmoed in hun koppen. Steek de Joden de mythe van hun tempel in hun harten! Onze eerste fase moet luiden: Steek de Joden dood! Ze hebben geen kans! De tweede fase moet luiden: We zullen de Joden niet meer verjagen! We zullen ze allemaal doodsteken en afslachten!”

 

Hiermee wordt niet alleen tot oorlog tegen Israël opgeroepen, maar tot de totale oorlog tegen alle Joden wereldwijd. Hier wordt opgeroepen tot volkerenmoord tegen Joden!

Wie er in het licht van dit gevaar Israël eraan hindert het leven van Joden te verdedigen, wie nu tot het boycotten van Israël oproept of de moordenaars bagatelliseert als verzetsstrijders, wie nu niet duidelijk partij kan kiezen tegen de oproep tot volkerenmoord op Joden, wie Israël verzwakt of mede de schuld geeft aan Jodenhaat, wie beweert dat Israël het geweld zou escaleren in de poging zich te verzetten tegen de oproep om de Joden te vernietigen, wie beweert dat Israël aan de geweldsspiraal zou draaien die gaat om de volkerenmoord op Joden, wie Israël in haar inspanning zichzelf te verdedigen bekritiseert in tijden van de vernietigingsoorlog, maakt zich schuldig aan Jodenmoord.

Uiterlijk nu is de vraag niet meer wat jij gedaan zou hebben toen de nazi´s tot Jodenmoord opriepen, nu luidt de vraag: Wat doe je nu?

Der Spiegel” weet precies wat hij doet en schrijft op 11 oktober:

“Israël reageert op de toenemende aanvallen door meest jonge of jongere Palestijnen, die met stenen of messen bewapend zijn, met scherpe politiecontroles en militaire druk. Goed opgeleide soldaten en politieagenten tegen teenagers met keukenmessen en zelf gemaakte brandbommen – het is een spiraal van geweld met ongelijk verdeelde middelen.”

Het is gewoon een brutaliteit dat de Joden zich niet gewoon zomaar door jonge mannen laten doodsteken. Wat zongen de jonge mannen ooit nog maar weer in Duitsland:

“Wanneer de frontsoldaat ten strijde trekt, dan is hij vol goede moed, en als er Jodenbloed van het mes afdruipt, dan gaat het nog een keer zo goed.”

Vijfenzeventig jaar geleden zou “Der Spiegel” vermoedelijk het volgende hebben geschreven:

“Duitsland bouwt alleen maar douches. Joden in Warschau reageren met geweld!”

Bron:
http://tapferimnirgendwo.com
Auteur: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", antisemitisme, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Steek de Joden dood!”

 1. Cathja zegt:

  De straf die moslims zullen krijgen als ze de Joden afslachten, zal meer dan VRESELIJK zijn..!!!

  Like

 2. Bouw een groot kamp in Nederland en bevorder Geert Wilders als kampleider en zorg dat alle moslims en Linkse Nederlanders eens flink onder de doch gaan!!!

  Like

  • tjonge zegt:

   nou jack, nou plaats je de hr wilders in een ziek frame die wij nou zo graag willen vermijden ??
   op zijn minst een beetje een domme opmerking…..

   Like

 3. tjonge zegt:

  zal vast een incident zijn, zo een uitspraak van die palestijnen.
  ik denk dat het verkeerd geïnterpreteerd wordt…

  Like

 4. Elena zegt:

  Mijn broeders op de Westbank: Steek toe! Steek de moslims de mythe van de koran in hun koppen. Steek de moslims de mythe van hun tempel in hun harten! Onze eerste fase moet luiden: Steek de moslims dood! Ze hebben geen kans! De tweede fase moet luiden: We zullen de moslims niet meer verjagen! We zullen ze allemaal doodsteken en afslachten!”

  Zo.. het woord “joden” in moslims veranderd.

  Like

 5. Driek zegt:

  Mahmoud Abbas verklaarde:

  “We begroeten elke druppel bloed die vergoten werd omwille van Jeruzalem. Dit bloed is zuiver, het is puur bloed, vergoten voor Allah en voor zijn wil. Iedere martelaar zal zijn plek in het paradijs vinden en iedere gewonde zal door Allah beloond worden.”

  De Palestijnse leider Mahmoud Abbas windt er geen doekjes om, en met dat stuk schorem liep de Nederlandse premier Rutte toen gearmd in de manifestatie in Parijs op 11 januari 2015.

  Aanslag Parijs In de mars van de republiek in Parijs lopen tussen 1,3 en 1,5 miljoen mensen mee. Tientallen regeringsleiders liepen een kort stuk mee in de manifestatie en toonden zich daarmee solidair met de slachtoffers van de aanslagen van afgelopen week in Parijs. Ook de Nederlandse premier Rutte was aanwezig. Hij noemde de mars ‘zeer indrukwekkend’.

  Nou ja, de Joden weten in ieder geval waar ze aan toe zijn. Het wordt tijd om die Palestijnen eens flink hard aan te pakken. En geloof maar niet dat die Israëliërs zich laten overrompelen, die slaan straks verschrikkelijk hard terug. Ik verheug me er bijna op!

  Like

 6. Jaan zegt:

  Ik vind het de slimste uitspraak die de Hamas moslims kunnen doen nl. als moslim de Joden in eigen land doodstekken. \Israël zou op den duur meer moslims als Joden krijgen door het moslim fokprogramma. Nou kan Israël voor eens en altijd korte metten maken met de inwonende moslims door ze voorgoed het land uit te lazeren. Dat zou Europa ook moeten doen en er wel direct mee beginnen, want hier zullen ze ons ook gaan neersteken.

  Like

 7. albertien54 zegt:

  Eerste groepen ‘Allahu Akbar’ migranten trekken met stokken Duitse steden in

  Xander 14-10-2015 14:52- in Algemeen Nieuws, EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij, NWO-Complot

  Opstand in CDU: 126 politici ondertekenen brandbrief om grenzen te sluiten, bondskanselier Merkel weigert – Schoolkinderen bewust blootgesteld aan smerige, ziekmakende toestanden door hen te verplichten asielzoekerscentra schoon te maken
  Complottheorie wordt waarheid: Het ministerie Sociale Zaken van Beieren erkent dat slechts 36 van 26.000 onderzochte migranten recht hebben op asiel. 99,8% is illegaal, maar mag gewoon blijven (7)- wij vermoeden voor het in opbouw zijnde islamitische terreurleger.

  In Duitsland trekken de eerste groepen ‘Allahu Akbar’ schreeuwende migranten bewapend met stokken en stalen staven de steden in (hier een filmpje uit de stad Celle, boven Hannover). Ze luisterden nu nog wel maar de politie, maar straks, als het er geen tientallen, maar honderden of zelfs duizenden zijn? Het zijn hoe dan ook de eerste voortekenen van een massale terreurvloedgolf die straks ook bij ons van start gaat. Gaan de grenzen dan nu eindelijk wél dicht? Natuurlijk niet, want dit is zoals u weet precies wat de gevestigde orde met Europa van plan is.

  Merkel trekt zich niets aan van 126 partijgenoten

  Vorige week waren het er 34, deze week al 126: politici van de CDU die in opstand komen tegen hun eigen bondskanselier. In een brandbrief eisen ze dat de Duitse grenzen onmiddellijk worden gesloten voor vluchtelingen die al eerder door veilige landen zoals Oostenrijk zijn getrokken. ‘Dat moet minstens gedaan worden zolang de Schengen grenzen praktisch open zijn en de andere Schengenlanden hun verplichtingen niet nakomen.

  Angela Merkel wijst zoals verwacht kon worden de eis van de hand, want nu ze eenmaal van start is gegaan met de totale ondermijning, ontmanteling en vernietiging van de Duitse en Europese samenleving door de islam zal ze daar niet mee stoppen voordat dit globalistische doel –hoogstwaarschijnlijk al over een jaar of 5, als ze alleen al in eigen land tussen de 10 en 20 miljoen moslims heeft toegelaten- is bereikt. (2)

  Partijgenoten kenschetsten de fractievergadering gisteren als ‘gedenkwaardig’, omdat het nog nooit eerder was voorgekomen dat Merkel vrijwel voortdurend heftig werd tegengesproken. Op de vraag van Merkel ‘geloven jullie nu echt dat wij de vluchtelingen aan de grens kunnen terugsturen?’ hadden meerdere afgevaardigden tegelijkertijd luid ‘JA!’ geroepen, waarop er spontaan applaus van de rest volgde. (6)

  Maar 19% wil grenzen openhouden, 1 op de 3 wil dat Merkel aftreedt

  Volgens een representatief onderzoek van YouGov vindt inmiddels 56% van de Duitsers dat er teveel migranten in Duitsland worden toegelaten. Slechts 19% is van mening dat de grenzen gewoon open moeten blijven en er nog meer kunnen komen.

  In de opiniepeilingen verliest de CDU bijna iedere keer een procent, maar is met 38% nog wel de grootste. De immigratie-kritische AfD heeft in Oost Duitsland inmiddels 9% en in Beieren, waar al honderdduizenden moslimmigranten aankwamen, 13%. (3) Uit een peiling van Focus Online bleek dat 1 op de 3 Duitsers zo boos zijn dat ze vinden dat Merkel moet aftreden (8).

  Duitse schoolkinderen bewust blootgesteld aan gevaar

  Ondertussen gaat de gevestigde orde onverminderd verder met het vernederen en in gevaar brengen van Duitse autochtonen, zelfs van kinderen. Terwijl bekend is dat tal van migranten besmettelijke ziektes met zich meedragen en er bijna overal een ontzettend smerige bende van maken*, wilde het departement van Onderwijs in Kiel 13 en 14 jarige kinderen van een middelbare school in Lübeck verplichten om een lokaal asielzoekerscentrum schoon te maken. Ouders reageerden woedend op het bizarre plan, dat ook voor andere scholen moet gaan gelden. (4)(5)

  * Hier een filmpje uit Augsburg, waar migranten hun afval gewoon vanaf de balkons van hun met voorrang verkregen woningen op straat gooien.

  KIJK OP DE SITE VAN http://WWW.FRANKLINTERHORST.NL
  WAT DAAR MOMENTEEL IN DENEMARKEN GEBEURD, IK BEN HEFTIG GESCHOKT EN VREES DAT DIT OOK HIER GAAT KOMEN!
  WE MOETEN WAT DOEN!!

  Beste Israël vrienden,

  Ik heb een nieuw artikel op mijn site geplaatst.
  Het gaat over de terreur van extremistische moslims in Denemarken.
  Net als in Nederland mochten de Deense media jarenlang geen kwaad
  woord over moslims of de islam naar buiten brengen en werden
  alle misstanden zorgvuldig met de ‘mantel der liefde’ bedekt.
  Uit onderzoek is gebleken dat 70% van alle in Kopenhagen
  gepleegde misdrijven op rekening gaan van moslims.
  Veel autochtone Deense burgers verlaten hun oude wijken en vertrekken
  naar het platte land.
  De Deense regering overweegt zelfs de eisen van islamitische organisaties
  om de Sharia in ‘hun wijken’ in te voeren, in te willigen.
  Klik hier voor dit nieuwe artikel.

  Met vriendelijke groet,
  Franklin ter Horst
  cefas op 14-10-2015 21:08
  Merkel is bezig met hoogverraad.
  joop op 14-10-2015 21:49
  Vergeef mij maar in deze tijden is informatie alles.
  Hier kan u alles als een van de eersten lezen.
  https://warsclerotic.wordpress.com/
  Daniel op 14-10-2015 22:38

  Beste Xander,
  Goed dat je dit blijft melden. Hoewel door velen – en ook op deze site – twijfels bestaan over de authenticiteit van de brief van 33e graad Vrijmetselaar Albert Pike, denk ik dat zijn woorden – of wiens woorden dit ook zijn – ‘profetische’ waarden hebben die steeds waarschijnlijke lijken te worden.
  Voor wie horen wil dan nog eens dit citaat van Pike in zijn brief aan Mazzini:””The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”
  Let vooraal op het gedeelte waarin de nihilisten worden losgelaten op de mensheid. Ik denk dat niet meer te ontkennen is dat de voorbereidingen hiervoor in volle gang zijn.Bereid je dus maar vast voor. Dit is de agenda. Of dit werkelijk gaat lukken blijft afwachten maar het heeft er alle schijn van.

  Like

 8. Joshua zegt:

  Deze moordenaar(abbah…s) heeft het over zuiver bloed, het is varkensbloed wat deze onechte mensen in hun lijf hebben.
  Liegen en bedriegen en doden is het enige wat deze geindoctrineerde sufferds kunnen.
  alah hakkenbar

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Tot zover het “geloof van de vrede”. We zijn weer terug, bij waar Hitler begonnen is. Het haten en vermoorden van Joden.

  Like

 10. Joshua zegt:

  Onze fijne overheden zijn met het zelfde sop overgoten als de smerige moslims,dus dienen ook uitgeroeid te worden.

  Like

 11. Pingback: Steek de Joden dood! | Likoed Nederland

 12. Jan zegt:

  De kleuters hebben een goede opvoeding gehad (vanuit het perspectief van de ouders)

  Like

 13. Jan zegt:

  Jewish Businessman Stabbed Multiple Times Outside Kosher Shop In Milan By Masked Attacker

  An Orthodox Jewish businessman was badly wounded after being repeatedly stabbed by a masked assailant in an attack on the streets of Milan.

  Nathan Graff, 40, was stabbed seven times in the face, neck, back and arm by a man wearing a balaclava, as he stood outside a kosher pizzeria.

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/11993560/Jewish-businessman-stabbed-multiple-times-in-Milan-by-masked-attacker.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Second Israeli dead in Tel Aviv stabbing

  Two Israelis were killed and two injured Thursday in a stabbing attack in southern Tel Aviv, according to Israeli police and medics.

  Israeli police spokesperson Luba al-Samri said in a statement that a stabbing attack took place inside of the Panorama building on Ben Tsavi street in the city, and left a 20-year-old Israeli dead on scene.

  http://www.albawaba.com/news/update-second-israeli-dead-tel-aviv-stabbing-770768

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s