De Wraak van het Volk

Screenshot_20

(Door: “Fubar”)

Vorige week werd een wethouder in Rijswijk bedreigd en daarvoor al in Enschede, en nu de burgemeester van Rijssen. Het zal steeds vaker gaan gebeuren, en het was te verwachten. Hoe vaak islam- en immigratiecritici ook gewaarschuwd hebben. Of de wal het schip zal gaan keren, of dat het schip de wal aan gruzelementen zal varen dat kan ik niet voorspellen, maar dat het een geweldige knal gaat geven dat kan een ieder aan zien komen.

De immigratie wordt opgedrongen, het volk is het al lang meer dan zat. Alle peilingen wijzen uit dat een ruime meerderheid de grenzen dicht wil en genoeg heeft van -islamitische- immigratie. Deze overheid vertegenwoordigt niet langer het volk, deze overheid gaat rechtstreeks tegen het volksbelang in. Dat kan niet goed blijven gaan. Of er een bijltjesdag komt of een Neurenberg 2.0 valt niet in te schatten. Of we heel Nederland terug zullen krijgen of dat ons land bruut in stukken getrokken zal worden met afgescheiden mohammedaanse enclaves valt ook niet te voorspellen. Dat er slachtoffers bij zullen vallen, is echter wel zeker.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op De Wraak van het Volk

 1. Sjaak zegt:

  Ik heb zo even met de nieuw partei-loze gekozen burgermeester
  van onze stadt gesproken en hij wederom heeft met eveneens
  nieuw gekozen partei-loze burgermeester kolegen gesproken en
  de tenor is eenduidig !
  Merkel moet weg en de Europese grenzen moeten dicht !
  En de toestroom van economie-parasiten moet meteen
  gestopt worden !
  HET ZAL EEN WARME WINTER WORDEN !
  MAAR NIET HEUS !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Foto. Daar zullen vele landverraders eindigen !!

  Like

 3. Don Tessers zegt:

  Die noemden ze tijdens WWll NSB`ers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s