Duitsland heeft de “vluchtelingen” in de steek gelaten en zichzelf ook

Screenshot_14

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Het is een misverstand te denken dat Duitsland de “vluchtelingen” werkelijk helpt. In werkelijkheid bevordert Duitsland door haar houding immers de verruwing van een hele mensenmassa, aangezien zij deze, zonder enige inzet, de eigen inzet cadeau doet. Daardoor wordt aan de “vluchtelingen” de mogelijkheid ontnomen zich verder te ontwikkelen. Nederigheid en bescheidenheid leert een mens zich niet aan door boven andere mensen bevoordeeld en in het gespreide bedje geïnstalleerd te worden, maar door zichzélf door middel van zijn inzet uit het moeras te trekken. Dáárdoor worden de nederigheid en bescheidenheid in de mens gestimuleerd.

Wat echter op het ogenblik in Duitsland gebeurt, is de “vluchtelingen” dit leerproces te ontnemen en hun donkerste zijde naar boven te halen, aangezien de Duitsers niet sterk zijn, maar een verkeerd begrepen vorm van hulp praktiseren, die evenwel geen hulp is. Zij ondersteunen daarmee de meest negatieve trekken in de mens, namelijk anderen te willen over-bevoordelen, van hen te willen profiteren, hen tot slaaf te willen maken en hen te willen uitbuiten.

De zwakheid van de Duitsers en hun verkeerd begrepen hulpvaardigheid leiden ertoe dat ze het negatieve bij anderen naar boven halen. Mensen die men iets cadeau doet, leren niets. Ze leren noch nederigheid, noch bescheidenheid, noch respect voor het werk van anderen, maar vooral leren ze niet dat het aan hén is zichzelf uit het moeras te trekken. Duitsland neemt deze mensen thans deze stappen in het leerproces af, die deze mensen trouwens nog niet eerder gezet hebben, anders waren ze nu niet in Duitsland. Daarmee bevordert men niet de positieve, maar de negatieve energie van deze mensen die zich thans ook nog in hun bevoordeling boven anderen bevestigd voelen en die nu geloven dat ze deze inzet ook verdíend hebben, zonder daar ooit één prestatie tegenover gezet te hebben.

Daardoor wordt het mensen over-bevoordelende element in de mensen geprikkeld om zich nóg sterker te manifesteren. Hierdoor ziet men bij de “vluchtelingen” ook geen nederigheid en bescheidenheid, maar steeds hoger wordende eisen. Deze mensen zijn niet dankbaar en ze zullen het ook nooit zijn, omdat ze dankbaarheid, nederigheid en bescheidenheid vanwege de spilzucht van de Duitsers nooit konden aanleren. Men helpt een mens niet door hem alles cadeau te doen. Hij wordt daardoor alleen maar een tiran en een dictator. Een mens, die zichzelf zodoende wijsmaakt boven de anderen te staan en daardoor steeds dieper het negatieve moeras ingetrokken wordt. Wij bevorderen niet het goede door mensen onze inzet cadeau te doen, maar wij nemen hen daarmee hun eigen ontwikkeling af.

In plaats daarvan krikken wij het ego van deze mensen nog op, die op die manier geloven met bevoordeling boven anderen hun doel te bereiken. Wij ontnemen hen het leerproces om nederigheid en bescheidenheid te bereiken én achting en respect voor de inzet van anderen. Deze achting en dit respect voor hun eigen inzet hebben de Duitsers thans weggegeven. Ze hebben hun eigen vruchten weggegeven, die echter niet geoogst worden, maar op de grond verpieteren, omdat men mensen de mogelijkheid ontnomen heeft om te leren ze op te rapen en ze te verwerken. Mensen kan men niet bijbrengen de vruchten op te rapen en te verwerken als ze dat niet vanuit zichzelf doen. Men kan weliswaar proberen de eigen standaardnorm op ze over te brengen, maar zonder een zekere ontwikkeling, die een zekere mate van nederigheid en bescheidenheid in zich draagt en aldus niet langer op de rails van over-bevoordeling rijdt, zal dat geen resultaat opleveren.

Een land betreden met het element van uitbuiting en over-bevoordeling in zich zal op den duur in dit land geen vrede, geluk en zegen brengen. Zijn vermeende geluk zal tot stof vergaan als hij het niet verdiend heeft. Wij hebben zodoende de “vluchtelingen” geen dienst bewezen door hen in ons land toe te laten en hen zomaar alles cadeau te doen. Wij hebben de “vluchtelingen” in de steek gelaten en onszelf ook.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitsland heeft de “vluchtelingen” in de steek gelaten en zichzelf ook

 1. Sjaak zegt:

  En nu ook dit nog !
  Vandaag in de Televaag met de klootzak Timmermans !
  Het hek is van de dam !

  EU geeft Turkije drie miljard voor vluchtelingen
  Van onze correspondent
  BRUSSEL –
  De EU wil Turkije drie miljard euro geven – drie maal meer dan eerder
  was overeengekomen – om vluchtelingen op te vangen. Vanaf 2016
  mogen Turken ook visumvrij naar Europa reizen.

  GLOEIENDE-GLOEIENDE !
  Een burgeroorlog is onvermijdelijk !

  Like

 2. catharina zegt:

  Ik ben het voor 100 % eens met deze mevrouw en het is ook wat ik de Gutmenschen steeds zeg. Wij ontnemen de vluchteling een gezonde levensinstelling en zelfrespect en verzwakken onze maatscahppij omdat wij zelf geen ‘leed’ kunnen aanzien. Dit laatste houdt in dat men zelfbeheersing toont in alle omstandigheden, ja ook, wat betreft de z.g. liefde.

  Like

 3. Pogo zegt:

  Maar het heeft ook ‘voordelen’.
  Zo komt de jeugd op scholen ook in contact met andere culturen.

  Like

 4. Carli Varga zegt:

  Gewoon simpel gezegd het probleem ligt in Syrie en niet hier. Hier ligt zeker niet de oplossing. De Nederlanders gingen in de tweede wereldoorlog toch ook niet massaal vluchten naar het buitenland. Neen dat deed het Koningshuis wel. Die zitten in een bevoorrechte positie. Maar in Syrie lijkt het wel of het gehele volk in die bevoorrechte positie zit. Als er leed is in een land, oorlog dan ren je niet weg maar dan probeer je met zijn alleen daar een vuist te maken en er iets aan te doen. Gewoon het viel mij gewoon op dat de Nederlanders toen niet met zijn alleen het land ontvlucht zijn bijvoorbeeld naar Canada. Neen wij hebben meer dan 4 jaar die situatie gedragen en daarna vierden we ook volop feest met zijn allen toen het voorbij was. En dat betekent trouw zijn aan je Vaderland. Maar een deel in de ellende achter laten. Je eigen land en medebewoners in de steek laten voor luxe en comfort elders vind ik niet echt iets waar je als volk trots op kunt zijn. Samen feesten, samen verzuipen een andere weg is er mijns inziens niet.

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Even in beeld wat er verder gebeurt…

  Duitsland betaalt alles, ook voor het ophalen van mijn familie

  En wie is Duisland, dat is iedereen die de cumulerende heffingen en premies mag gaan opbrengen om alle op de straathoeklen uitgevente goedmenselijkheid te bekostigen.

  Like

 6. Goed nieuws, Duitsland gaat ze zo weinig mogelijk cash meer geven.

  Slecht nieuws: De Maiziere weigert nog steeds een bovengrens te noemen.

  http://www.dw.com/en/germany-passes-controversial-asylum-seekers-bill/a-18784922

  Like

 7. Jan zegt:

  Wie het niet bevalt kan oprotten

  Direct ophangen

  Like

  • Jan zegt:

   Regierungspräsident Dr. Walter Lübcke empfiehlt den Deutschen: „Es ist die Freiheit eines jeden Deutschen das Land zu verlassen…“ Asylerstaufnahme – Kassel Lohfelden 14.10.2015

   Like

 8. fleckie zegt:

  oh, ja?en waar kunnen ‘AUSWANDERER’ dan naar toe, als iemand zoiets ‘aanbeveelt’ mag hij ook wel die landen noemen waar men zonder veel cash het land binnen mag komen.

  Like

 9. Theoden zegt:

  Dat gedrag heet codependent zijn of Codependency. Verslaafd aan de ander te willen veranderen/helpen. Ongevraagde hulp en advies, om resultaat, etc.

  http://www.kempler-instituut.nl omschrijft: Codependency is een goedbedoelde reactie op langdurig probleemgedrag. De codependent stemt zijn gedrag, gedachten en gevoel af op de ander, in de veronderstelling daarmee de ander te helpen. De codependent ontneemt hiermee de ander zijn verantwoordelijkheden, waardoor hij de ander afhankelijk van zich maakt en de ander kan controleren. Hij ontleent aan zijn ‘helpende’ gedrag waardering en een positief zelfbeeld. Uiteindelijk vormt het een deel van zijn identiteit, waardoor hij in zekere zin verslaafd is geraakt aan het probleem van zijn partner.

  http://www.kempler-instituut.nl/artikelen/codependency

  Like

 10. Theoden zegt:

  “De zwakheid van de Duitsers en hun verkeerd begrepen hulpvaardigheid leiden ertoe dat ze het negatieve bij anderen naar boven halen” Maar ook de negativiteit van die anderen overschaduwen met “de liefde”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s