Gezocht: moslimpleegouders

Screenshot_5

UTRECHT – Gezocht: pleegouders die moslim zijn. In meerdere pleegzorginstellingen is een tekort aan pleegouders die een specifieke etnisch-culturele of religieuze achtergrond hebben, met name moslims. Dit blijkt uit een verkennend onderzoek onder zestien pleegzorg-instellingen van Kennisplatform Integratie & Samenleving.

Vrijwel alle pleegzorg-instellingen hebben voorkeur voor plaatsing van het kind bij een gelijkgestemd gezin. “De werving gaat met wisselend succes, blijkt uit onze onderzoeksresultaten”, zegt onderzoeker Hans Bellaart. “We hopen volgend jaar meer onderzoek te kunnen doen, met name naar succesvolle manieren om meer moslimpleegouders te werven.

In Nederland zijn 16.065 pleeggezinnen die voor 21.606 pleegkinderen zorgen. Een derde van die kinderen is van niet-Nederlandse afkomst.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op Gezocht: moslimpleegouders

 1. Hans zegt:

  Als ze ouder zijn als 3 jaar kun je er al niets meer mee.
  Die zijn dan al fucked up met het islam virus.
  Afschrijven dus.

  Like

 2. edjan zegt:

  Alweer meer dan een jaar geleden werden de kinderen van een Turkse familie uit huis geplaatst door de kinderbescherming. Omdat er geen moslim opvangfamilie beschikbaar was werden de kinderen bij een homofiel stel geplaatst. Onze vriend en redder in de nood Erdogan zat meteen bovenop de kast: moslimkinderen horen door moslims opgevoed te worden.
  Alleen: stellen zich dan voldoende moslimfamilies ter beschikking? Nee dus. En het blijkt maar weer dat de moslims hun cultuur veel beter beschermen dan wij de onze.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @edjan: 12.40. uur. U zegt-terecht- “En het blijkt maar weer dat de moslims hun cultuur veel beter beschermen dan de onze”. Dat klopt, de doorsnee Nederlander, is veel te druk, met kijken naar: voetbal, boer zoekt vrouw, in Holland staat een huis, en meer van dergelijke DOMME PROGRAMMA’S. Alles door met name LINKS en de policor-elite gewenste hersenspoeling van de grote MASSA. De Romeinen wisten het al: ” Geef het volk brood en spelen”.

   Like

 3. BertG. zegt:

  De vast voor geprogrammeerde mossel haat opvoeding die er al ingestopt was, die moet er natuurlijk wel in blijven.
  Stel je voor, ze zouden een allah strijder moeten missen.
  Maar wat Hans al zegt, ze zijn al fucked up na een 3de levensjaar.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   BertG. 5 oktober 2015 om 12:45

   Die kleine ettertjes beginnen op uiterlijk die leeftijd al met het affakkelen en onthoofden van hun teddyberen. Ik kan totaal geen tedere gevoelens voor die moslimjong opbrengen.

   Like

  • kraftavilqa zegt:

   “Maar wat Hans al zegt, ze zijn al fucked up na een 3de levensjaar.” Nou in feite zijn ze fucked up vanaf de geboorte, want al eeuwen wordt er in muzelse kringen al geen kind meer geboren zonder ernstige genetische defecten. Deze betreurenswaardige omstandigheid is ontstaan als volgt: in arabistan leefde eertijds een stagnante, doodlopende zijtak van de hominide primaten en alsof dat nog niet erg genoeg was kwam daar toen ook nog ’s pislam overheen. En pislam maakte dat onderworpen/geannexeerde volken zich qua ontwikkeling ook op doodlopend spoor begaven, chronische inteelt deed de slachtoffervolken devolueren tot het niveau van de arabische zandaap. En de satanische doodscultus pislam gedijt het best op een volk bestaande uit individuen met niet meer intelligentie dan een spruitje en geheel vrij van de eigenschappen die we menselijk noemen en een buitensporige aggressie jegens alles dat anders is dan het zelf.

   Like

   • BertG. zegt:

    Inteelt is gebruikelijk en de normaalste zaak van de wereld binnen de islamitische ideologie Het is dan ook al weer 1400 jaar geleden dat de pedofiele nep profeet mohammed een huwelijke regelde tussen een neef en een nicht Het mag dan ook wel duidelijk zijn dat er enkel ellende kan ontstaan wanneer je huwelijk advies om te trouwen met je naaste familie lid afkomstig is van een krankzinnige pedofiel en het kan niet ontkend worden dat er door de jaren heen wel bewijs geleverd is van de kennelijk aangeboren achterlijkheid bij de volgers van deze inteelt geloofsovertuiging.

    Mohammed heeft incest en inteelt altijd aangemoedigd en om die reden beschouwen veel moslims huwelijken binnen de eigen familie als onderdeel van hun religie. De neef – nicht huwelijken worden ook gezien als een bescherming van de sociale status, als een middel om eventuele rijkdom binnen de familie te kunnen houden en het is feitelijk een vorm van controle op de macht. Bovendien is het een wapen om de families tegen de invloed van niet-islamitische buitenstaanders, de zogenoemde ongelovige honden (wij dus) te beschermen iets wat bijdraagt ​​aan insulaire gemeenschappen die niet integreren in de westerse samenleving en problemen tussen deze mensen en andersdenkende nu en in de toekomst waarborgen.

    http://1970bolo.blogspot.nl/2015/10/de-oorzaak-voor-het-achterlijke-en.html

    Like

 4. harrylacroix zegt:

  We gaan hier helemaal de verkeerde kant op.Ik heb al eerder geschreven, wil je een homogene samenleving hebben dan vooral niet pleegkinderen onderbrengen bij zgn. etnisch gelijkgestemden. Het gaat om kinderen die een verschrikkelijk leven achter de rug hebben. Ze hebben rust nodig en Nederlandse normen en waarden! Geen middeleeuwse idioten, die in dit kindervoer prachtige kindbruidjes vinden. HOU DAAR TOCH EENS MEE OP!

  Like

 5. Pepper (@pepperbellajax) zegt:

  Pleeggezinnen dienen volgens jeugdzorg, extreme model gezinnen te zijn die zich zonder tegenspraak moeten voegen naar de telkens weer aangepaste regels, buiten dat zijn pleeggezinnen merendeel vriendjes en familieleden van jeugdzorg medewerkers, dit omdat er ontzettend veel geld in omgaat €70.000 per kind, zo kan een bijstand gezin welke v 90% familie is van een jeugdzorg medewerker met 3 pleegkinderen leven zonder ooit nog te werken, bijstand uitkering plus alle toeslagen is 1800+ per/mnd tel daar 3 X 530 onbelast per kind bij dat geeft een inkomen 3390 euro netto per maand plus de extra’s die erbij komen.
  Wat mij zo tegensprak als voormalig vrijwillig pleeggezin was de totale opvoeding overname van je gezin.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  …integreren doe je dus intercultureel…….en dat willen moslims natuurlijk ook 😉

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  …zodat ze ze zo op kunnen voeden

  Like

 8. Op de één of andere manier geloof ik niet, dat moslims staan te trappelen om zich te ontfermen over andermans kinderen; ze fokken liever hun eigen kroost. Hooguit is er vwat meer bereidheid, waar het pleegkinderen betreft uit de eigen familiekring (neefjes, nichtjes, etc.) maar het is een publiek geheim, dat die kinderen zelden of nooit als gelijkwaardig lid van het gezin worden beschouwd en/of behandeld, maar vaak als onbetaalde dienstbode worden misbruikt.
  Ergens nog logisch ook: als moslims al niet in staat zijn om – naar onze maatstaven- voldoende van hun eigen kinderen te houden, hoe zouden zij dat dan kunnen van àndermans kind, ook al is het dat van een broer of zuster? Dat gaat immers hun vermogen te boven!
  Voldoende moslim-pleeggezinnen? Ik geloof niet, dat je die kinderen daarmee een dienst bewijst!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. delamontagne zegt:

  MOEILIJK,.MOEILIJK hoor, dat adopteren [voor moslims dan ], WANT je moet toch rekening houden met hoe allaha ,t wil.
  “”………..Allâh is very severe; for example, He says, ./……””

  .then does an adopted girl have to wear hijâb when she becomes nine in front of her “`father'” and `brother’?

  ( het zijn tenslotte toch niet hun “echte” vaders, dus moet zo,n kind na haar negende al in een niqaab in huis rondlopen………….
  moeilijk, moeilijk, je weet nooit wat zo,n broer of aangenomen vader voor ideeën hebben.
  //////////////
  DE REST IN:
  Adoption in Islam
  http://www.al-islam.org/articles/adoption-islam-sayyid-muhammad-rizvi

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ja, die hebben we hier hard nodig: een soort ‘islamgeleerden’ die hun gebroed islamitisch ‘opvoeden’! Dát bevordert de ‘integratie’ ook zo lekker.
  HEBBEN WE HIER NU $%#!#$%^%&^%$#! NÓG NIET GENOEG MOSLIM-ELLENDE?!!!

  Net weer een gek aangetroffen die een erectie krijgt als-ie Jesse Klaver hoort zwammen tegen Geert Wilders…

  Like

 11. rs zegt:

  Men kan ze toch ook wel naar een ISLAMITSCH land brengen ?. EDJAN @ Tja, dat verhaal van die Turk hierboven kan ik me nog wel herinneren………

  Wat nog veel beter is ? GEEN ISLAMITEN MEER BINNENLATEN!!!!!!!!!!!!Krijgt men ook geen geindoctrineerde broedsels meer!!!!!!!!!

  Gewoon: schiften aan de poort…………………

  Like

 12. fransdewit zegt:

  Nou mooi edjan, lijk mij ook een stuk veiliger voor anders gelovige mensen

  Like

 13. Pepper (@pepperbellajax) zegt:

  Dit gaat niet over wel of niet islamiseren, dit gaat over geld, geld wat jeugdzorg graag ziet komen.
  1 Pleegkind brengt voor jeugdzorg €70.000,00 per jaar op, dus willen zij zoveel mogelijk pleegkinderen plaatsen. Overigens haken van de 10 nieuwe pleeggezinnen (moslim of christen) er binnen een jaar ruim 9 af, ja ruim 9 want er vallen in het algemeen meer pleeggezinnen af per jaar dan erbij komen. En ik ken jeugdzorg van beide kanten, ook van toen het nog kinderbescherming heette, als tehuis kind, als vechter voor mijn toen nog ongeboren kind en als vrijwillige pleegouder.
  Maar ja tegen de geleerde non ouder zijnde jeugdzorg personeelsleden in de top is het enkel het grootte geld wat drijft, hoe kun je (durf je) ouders met goed in de maatschappij staande eigen kinderen te zeggen dat zij ongeschikt zijn als opvoeder. De moslims (ik haat dat islamieten tuig) hebben dat goed ja beter begrepen als het schaats, voetbal goede tijden volk, wat zich onder de voet laat lopen door plaag 8 uit de Egyptische plagen Exodus 10:4-20 voor de Bijbel gekken onder ons.

  Like

 14. Gasso zegt:

  Pleegouders genoeg in die zandbaklanden….

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Moslimpleegouders; pa is een haatsik van 53 zonder werk en ma is een huilend kind van 13 zonder jeugd. Geen idee wat zulke pleegouders gaan bijdragen aan de opvoeding van een kind, wel een aardig idee waarom moslimkinderen uit huis geplaatst worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s