Kosten asielopvang gaan richting 1 miljard

Screenshot_3

Een medewerker van het Rode Kruis zet bedden klaar voor vluchtelingen in Rotterdam

De kosten voor de opvang van asielzoekers gaan dit jaar richting 1 miljard euro. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem zei dat donderdag bij BNR.

Dijsselbloem had eerder al gezegd dat er door de grote stroom “vluchtelingen” extra geld nodig is voor de asielopvang. Bij BNR zei Dijsselbloem dat het inmiddels om ”hele grote bedragen” gaat. “Maar je kunt niet anders, je kunt mensen niet op straat laten slapen.”

De extra uitgaven worden eind november bij de najaarsnota van het kabinet opgenomen in de bijstelling van de begroting. Het kabinet zal er niet voor bezuinigen, zei Dijsselbloem.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Kosten asielopvang gaan richting 1 miljard

 1. sammy zegt:

  geen bezuinigingen hahahaha geloof je het zelf

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.breitbart.com/london/2015/10/14/pro-migrant-activists-want-340-year-old-nymphenburg-palace-turned-migrant-housing/

  In Duitsland willen pro-migranten activisten de ‘vluchtelingen’ wat meer in de watten leggen. Een koninklijk paleis past beter bij hen. Dat het gebouw dan binnen een jaar volkomen is uitgewoond? Who cares?

  Pro-Migrant Activists Want 340-Year-Old Nymphenburg Palace Turned Into Migrant Housing

  The former summer residence of the Bavarian royals – Nymphenburg Palace – may become home to the new VIPs of the 21st century, immigrants and refugees, if the demands of one group are to be accepted.

  Like

 3. Thoth zegt:

  De kosten voor de opvang van asielzoekers gaan dit jaar richting 1 miljard euro. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem zei dat donderdag bij BNR.(..)

  Yep, en daarna volgt nog de ‘integratie’ voor de Syriër en Eritreeërs, ook nog vele miljarden Euro’s. En voor maar voor een klein gedeelte zit er werk in het verschiet, de meeste blijven gewoon in de bijstand. De belastingbetaler zorgt er voor. Het nep-parlement zorgt voor de uitvoering

  Like

 4. Dat is voor dit jaar, voor 50.000-60.000 vluchtelingen. Momenteel is de influx 3500 per week (in Europa volgt de influx momenteel een exponentiële functie), kun je rekenen 180.000 volgend jaar en dus maal 3, 3 miljard volgend jaar bovenop de vorige lading. Dat is 4 miljard per jaar, of ongeveer 400 euro per belastingbetaler per jaar volgend jaar.

  Heeft u 400 euro ergens te veel opzij liggen?

  Like

  • Joshua zegt:

   Roger Vansteenkerke zegt:
   15 oktober 2015 om 12:42
   Nee maar onze pensioenpot heeft teveel, dat is een doorn in de ogen van de rijke stinkerds en overheid,en daarom verkwanseld dient te worden.
   De overheersers vinden dat de Europeanen te rijk zijn( waar wij heel hard voor gewerkt hebben) en dat kunnen zij niet verdragen, Daarom dat debiele weg geef beleid!

   Like

 5. edjan zegt:

  Ik denk dat we eerder richting 2 miljard gaan. Per jaar. En naarmate het aantal groeit, groeit de kostenpost.

  Het mag wat kosten om je volk te vervangen.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24620145/__Vluchtelingen_Syrie_naar_Concertgebouworkest__.html

  Vluchtelingen Syrië naar Concertgebouworkest
  AMSTERDAM –

  Vierhonderd Syrische vluchtelingen die in Zwolle verblijven, zijn uitgenodigd voor een concert van het Koninklijk Concertgebouworkest donderdagavond in Amsterdam. De uitvoering in het Concertgebouw heeft als thema ‘Breaking News’, refererend aan de grote stroom mensen die oorlogsgebieden in met name Syrië ontvluchten en Europa binnen komen.
  De avond is een initiatief van Entrée, de jongerenvereniging van het Concertgebouw en het Concertgebouworkest. Zij willen vluchtelingen laten kennismaken met de Amsterdamse muziektempel en het wereldberoemde orkest. Ook voor het vervoer en de catering wordt gezorgd, met bijdragen van sponsors.

  Like

  • sammy zegt:

   dat geloof je toch niet.dat zijn dan Nederlanders die dat doen het is ongelofelijk dat dit gebeurd ziende blind. linkse n.s.b. als je dit leest dan is het echt vechten tegen de bierkaai. bij mij in de buurt patrouilleren ze al op straat in groepjes hard schreeuwend in het arabisch en wijzend naar meisjes. ook de politiek met zijn allen tegen Wilders ziende blind. wat te doen?

   Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Geen geld voor allerlei belangrijke Nederlandse noodzakelijkheden maar wel een miljard, zomaar uit het niets, voor wie er maar (ongecontroleerd) binnenvalt in Nederland? Er klopt iets niet.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  ‘Slechts’ 1 miljard?! Laat me niet lachen!
  En dat elk jaar opnieuw en het eind is nog lang niet in zicht!

  De domme ‘Gutmensch’ om mij heen wil niets weten van mijn waarschuwingen; hij knutselt, breit, haakt, tekent, schildert de hele dag ‘wees welkom spandoeken’ en aanverwante artikelen.
  De ‘socialistische elite’ is er in geslaagd om de ‘Gutmensch’ te laten geloven dat het verwennen van de ‘vluchteling’ een mooie hobby is en dat wij smerige egoïstische nazi’s zijn!

  En dát omdat wij opkomen voor onze eigen bevolking die al die ‘asielzoekers’-ellende verplicht dienen te bekostigen!!!

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Wat wat te denken over Duitsland. Geëxtrapoleerd >>50.000 tot 1.000.000 leidt tot belastingverhoging.
  Zal in NL ook wel plaats vinden.

  Flüchtlingskrise in Deutschland
  Experte erwartet massive Steuererhöhungen

  Deutschland sei das “einzige Einwanderungsland der Welt ohne Regeln”, beklagt Ökonom Raffelhüschen. Flüchtlinge würden – statt in den Arbeitsmarkt – in die Sozialsysteme integriert. Das habe Folgen.

  Schon heute gebe es in Deutschland Hunderttausende unqualifizierte Arbeitslose. “Es kommen jetzt bis zu 1,5 Millionen Menschen dazu, von denen etwa 70 Prozent ebenfalls unqualifiziert sind”, sagte Raffelhüschen der Deutschen Presse-Agentur.

  http://www.n24.de/n24/Nachrichten/Politik/d/7456300/experte-erwartet-massive-steuererhoehungen.html

  Like

 10. By the way, ik heb eens de gegevens over het aantal vluchtelingen in Excel uitgeplot, voor wie twijfelt dat de toename momenteel exponentieel is:

  http://sayhelloto1984.blogspot.be/2015/10/number-of-refugees-in-2015-still.html

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Neem maar gerust het vijfvoudige aan, want deze aards-leugenaars
  hebben zich wat het liegen aangaat op het gelijke Niveau gesteld als
  dat van hun moslimvrienden !
  TRIXEN-LIEGEN-STELEN !

  Like

  • Sjaak zegt:

   En wat ik al gezegt heb !
   Nog geen uurtje later !

   Asielkosten: niet 1 maar 2 miljard!

   In TELEGRAAF VANDAAG legt parlementair verslaggever Jorn Jonker uit dat de opvang van asielzoekers nog veel meer gaat kosten dan de 1 miljard die minister Dijsselbloem noemde. Een simpel rekensommetje maakt dat duidelijk.

   Like

 12. tjonge zegt:

  “De kosten voor de opvang van asielzoekers gaan dit jaar richting 1 miljard euro. ”
  .
  en dat zijn ALLEEN de kosten van de OPVANG ! staat dus los van alles wat er aan gerelateerd is, zoals bv meer politie/beveiliging, maatschappelijke onrust, criminaliteit, noem maar op !
  .
  en dan te bedenken dat 2015 nog maar een paar maandjes duurt, wat gaat het volgend jaar kosten ? plus dat er volgend jaar weer een NIEUWE lading asieleisers in aantocht zijn, tel dat maar eens allemaal bij elkaar op….
  .
  “Het kabinet zal er niet voor bezuinigen”
  daar is geen woord aan gelogen, het zullen belastingverhogingen worden……

  Like

 13. edjan zegt:

  Overigens zal men in eerste instantie niet de belastingen verhogen maar de staatsschuld laten oplopen en met allerlei potjes schuiven (waar de allochtonen dan dus minder van krijgen).

  De schuld zal men doorschuiven tot na de verkiezingen als er een andere regering zit met minder PvdA en VVD. Op die nieuwe regering ligt dan een giftige pil te wachten.

  Like

  • tjonge zegt:

   elke nieuwe regering, welke dan ook, zal een giftige pil van minimaal 30 jaar krijgen, deze ellende kan niemand meer ff snel oplossen.
   .
   bedankt pvda en vele anderen, bedankt….

   Like

 14. koddebeier zegt:

  Laat me raden, ra ra ra, wie gaat dit betalen ????? Juist wij allemaal !!
  SOCIALISM:
  A GREAT IDEA……
  ‘TIL YOU RUN OUT OF OTHER PEOPLE’S MONEY.

  Like

 15. Jan zegt:

  Daar komen deze kosten nog eens bij:

  Onderhoud Groene Draeck is te duur, vindt de Kamer


  De komende vijf jaar is 95.000 euro per jaar uitgetrokken voor het onderhoud van de aak.

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/onderhoud-groene-draeck-te-duur-vindt-de-kamer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s