NEDERLAND ONTWAAK!

Screenshot_6

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “rs”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op NEDERLAND ONTWAAK!

 1. Don Tessers zegt:

  Niet alleen ontwaken maar ook wanneer gaat het Nederlanse volk het inzien dat er foute zeer foute zaken gebeuren. Tevens komt bij mij direct de vraag: als er burgeroorlog uitbreekt, hoeveel NSB,ers zullen er opstaan zoals in WWll

  Like

 2. catharina zegt:

  Gelijk krijgen is, vooral in het hedendaagse met het Gutmensch-gen geindroctineerde Europa, iets geheel anders.

  Like

 3. Frans Brassens zegt:

  Ze hadden en hebben gelijk ja. We merken dat dagelijks. Wij wel.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Nog spijt ,t me, dat ik toendertijd niet op de eerste heb gestemd.!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik denk toch dat binnen niet al te lange tijd de titel:
  “NEDERLAND ONTWAAK!”.
  verandert kan worden in:”Nederland ontwaakt”

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Te laat delamontage , vanaf january mogen alle moslim turken zonder visum naar Europa komen . Ontwaken is te laat. Iran gaat met grondtroepen naar Syrie , dat wil zeggen nog veel meer vluchtelingen . Te laat , het volk heeft liggen slapen en zal wakker worden in een nachtmerrie.

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  En toen was er nog maar één…
  De geschiedenis heeft geleerd dat er nooit wordt geluisterd naar degenen die gelijk hebben; zij worden gehaat en verguisd…
  Wij die op hen stemmen ook…

  Like

 7. Best wel kudt als je klaarwakker probeert de meute uit hun nest te krijgen en ze draaien zich dan allemaal nog eens een keertje lekker om. Laat ze maar slapen, het interesseer ze allemaal geen zak. ik ga voortaan bewonderend in de natuur naar een bloemetje zitten kijken, doe een bandje in mijn haar en ga zoemend op blote voeten door Heumensoord (O, wacht!) lopen te genieten van het herfstweer. Misschien tref ik nog een vroege Zwartepiet. Het heeft allemaal geen enkel nut meer om ‘de wolf, de wolf!’ te blijven gillen, er luistert toch geen hond. Ik geef er nu echt geen stuiver meer voor. Misschien trouwens toch niet zo’n goed idee om op blote voeten te gaan lopen zoemen met al die zeik en stront daar in het eens zo schone Heumesoord.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Alle drie strijders voor Volk en Vaderland! Alle drie mensen met een missie, en alle drie verguisd….!

  Eens krijgen ze alle drie gelijk…

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Maar luisteren naar het volk, en naar de waarheid die NU door Wilders en de PVV wordt gezegd, zal NIET gebeuren. PvdA,SP,CDA,VVD,CU,GL,SGP,PvdD,50+, allemaal haten ze de WAARHEID.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  3 keer is scheepsrecht !
  Zou Wilders wat overkomen,
  slaat de vlam uit de pan en dan
  Gnade god dat moslim-gezindel !

  Like

 11. Hendrik van Donselaar zegt:

  Vergeet Hendrik Koekoek (Boer Koekoek) niet, indien hij niet door de rest van de politiek en media denigrerend was behandeld, maar naar hem werd geluisterd dan had de invasie nooit begonnen. Was hij niet de eerste politicus met klare woorden tegen massa-immigratie aangezien er toen al een hoge werkloosheid en woning tekort was?

  Laten we hopen dat de meerderheid de slaap spoedig uit de ogen zal wrijven en zich zal laten horen… en tegen beter weten in hoop ik dat de zwakzinnigen die ons leiden of hetzelfde zullen doen, of voor een tribunaal worden gezet wegens hoogverraad.

  Like

 12. edjan zegt:

  Even iets over Janmaat voor we hem vergeten.
  Politiek leider van de Centrum Democraten globaal van 1980 – 1998 toen het aantal allochtonen steeg van ca 2% naar ca 6%.
  Een van zijn verkiezingsleuzen was “Vol = Vol” en “Eigen Volk Eerst”. Hiervoor werd hij door de rechterlijke macht veroordeelt wegens het aanzetten tot rassenhaat en discriminatie. De officier van Justitie stelde dat deze leuzen eigenlijk nog erger waren dan openlijk racisme.
  Er zijn 300 processen tegen Janmaat aangespannen. Dit leidde tot meerdere veroordelingen: 2000 gulden, 3000 gulden, 2 weken voorwaardelijk en 7500 gulden.
  In de tweede kamer werd hij volkomen geïsoleerd. Als hij het woord voerde over bepaalde onderwerpen, verlieten sommige kamerleden demonstratief de vergaderzaal; anderen onderbraken zijn redevoeringen voortdurend.
  Toen hij in 1986 met partijleden vergaderde in een hotel, werd dat door linkse actievoerders in brand gestoken. Janmaats latere echtgenote Wil Schuurman raakte hierbij zwaargewond; haar been moest worden geamputeerd.

  Nu, in 2015, racen we naar de 10% moslims en mag je gerust zeggen wat Janmaat zei en nog wel meer. Maar de immigratie stop je er niet mee.

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  En u heeft het af laten weten.

  U is medeschuldig !

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  En zelfs ná Geert Wilders, zal nog niemand in Nederland ontwaken.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Nee want dan zijn ze allemaal geconverteerd en lopen met lange baarden en burka’s of ze hebben de kop af. Er is niemand meer om te ontwaken.

   Like

   • Don Tessers zegt:

    Ik ben klaar wakker en zal wraak nemen voor mijn vader die vocht voor 70 jaar vrijheid maar diezelfde vrijheid is ons ontnomen door deze idiote regering.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ik ook Don, helemaal klaar wakker. En als we onze vrijheid niet terug krijgen door juist te stemmen en er breekt een oorlog uit, zal ik die zwaar bevochten vrijheid verdedigen, zolang ik nog een mitrailleur en/of kan of afschieten. Praten helpt dan niet meer. Het is dan zij of wij.

    Like

   • Don Tessers zegt:

    Goede morgen Nemesis, jouw afbeelding is dat Gabriel of een van de Engelen die met zwaard waakt? Of de afbeelding Nemesis (mythology)? Ben jij lid van de Katharen? De goede energiestroom door de kracht van het denken doet het satanisme en het kwaad verdwijnen in de duisternis en terug in de hel. Katharen is Interessant om te lezen, de groep monniken werd door Romen verketterd en uitgemoord omdat ze geheimen over Maria Magdalena wisten en bewaakte. Maar ieder zijn ding natuurlijk. (heeft niets met Jehovageloof) Een grote groep verspreid over de hele wereld is bezig via mindsetting de NWO_nazi-satanisme te doen bestrijden/verdwijnen. Fijne dag

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ben nergens lid van. Nemesis staat o.a. voor het kwaad te bestrijden. Het kwaad is voor mij de islam, de EU en onze regeringen, de Gutmenschen en noem maar op. Ook door zelf het zwaard te hanteren. Dus deze figuur uit de mythologie is wel passend.
    Ja, en ik lees heel graag en veel de verhalen en geschriften uit de Oudheid.

    Like

   • Don Tessers zegt:

    Is ook mijn instelling, maar het plaatje vind ik mooi en kwamen er een paar vragen in mij op. Vandaar dat ik die aan je stelde, goede krachten altijd bundelen. fijne avond tot morgen.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Van het zelfde

    Like

   • Carli Varga zegt:

    Ik ook Don

    Geliked door 1 persoon

 15. tjonge zegt:

  “Je reactie is in afwachting van moderatie.”
  .
  bron, waarom ??

  Like

 16. Buffalo Bill zegt:

  Vanmorgen een wijkverpleegster gesproken, zij ziet de ellende van dichtbij. Spreekt er terecht schande van dat mensen die niet meer kunnen niet naar een verzorgingstehuis mogen omdat daar nu asielzoekers met smartphones in moeten. Dit heeft niets meer met vluchtelingen, solidariteit en naastenliefde te maken !

  Like

 17. koddebeier zegt:

  En de rest van ‘onze’ lamlendige ‘volksvertegenwoordigers’, waren doof, zijn doof
  en blijven doof !
  Maar zullen eens de rekening gepresenteerd krijgen ! Wij het volk zullen de schuldige niet vergeven en niet vergeten !

  Like

 18. edjan zegt:

  Goed nieuws.
  In de peiling van TNS NIPO is de PVV de grootste met 38 zetels.

  in vergelijking met twee maanden geleden:
  VVD 28 naar 21
  PvdA 13 naar 11
  SP 23 naar 17
  D66 23 naar 18.

  Like

 19. Cleo zegt:

  Het kweken van willoze, ruggengraatloze bevolking is m.i. Opzet door de opeenvolgende Nederlandse regeringen. Al vanaf de basisschool wordt de Nederlandse onderdaan welbewust onwetend gehouden voor wat belangrijke en cruciale historische feiten betreft.
  Zo kweekt de Nederlandse overheid gemakkelijk te manipuleren burgers, die deze overheid dan, zo het haar ZELF het beste uitkomt, weer hard linksom laat draven, dan weer hard rechtsom laat rennen.

  Pim Fortuijn gaf ook al aan dat de Nederlanders weinig historisch bewustzijn wordt bijgebracht.
  Wat dit betreft lijkt het alsof deze opeenvolgende regeringen (met veel PvdA- ministers op Onderwijs!!!) goed hebben gekeken naar de grote rooie Chinese leider mao die ook willens en wetens zijn volk dom hield om dit volk vervolgens eenvoudig te kunnen manipuleren……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s