PVV ook in nieuwe peiling de grootste

PVV anders

DEN HAAG – De PVV van Geert Wilders is ook in de donderdag verschenen peiling van TNS NIPO virtueel de grootste partij. De partij stijgt van 21 zetels half augustus naar 38 op dit moment. Vooral VVD, D66 en SP leveren virtuele zetels in.

De vluchtelingenproblematiek geeft de partij de wind in de rug in de peilingen, aldus het onderzoek. In de peiling van Maurice de Hond zondag was de PVV ook al de grootste met 35 zetels. Bij de verkiezingen in 2012 kreeg de partij 15 zetels.

In de peiling van TNS NIPO verliest de VVD in vergelijking met twee maanden geleden 7 zetels en valt terug naar 21. Coalitiepartner PvdA komt uit op 11, een verlies van 2. De SP gaat 6 zetels achteruit en komt uit op 17, terwijl D66 van 23 naar 18 daalt.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

28 reacties op PVV ook in nieuwe peiling de grootste

 1. Gasso zegt:

  En nu maar hopen dat ons Geert de regie goed weet vast te houden… Go Geert….,GO!!!

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Ik gun de PVV 76 zetels of meer.
  Maar de aanvallen van de andere oppositie partijen baren toch zorgen, wie wil straks met hem regeren? Hij heeft ook een meerderheid in de Eerste Kamer nodig.

  Like

 3. Nog 28 zetels erbij en Geert kan doen wat hij zegt !

  Like

 4. Don Tessers zegt:

  Mag Geert Wilders straks de Nederlandse Vlag op de Grebbeberg plaatsen als eerbetoon aan alle Nederlanders die vochten voor onze vrijheid tegen de nazi,s en de huidige schaamteloze regering, dan zal mijn vader een oorlogsveteraan sq320 MLD/RAF van bovenaf hem beschermen.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  En nu maar hopen op een paar grote terroristische aanslagen in dit land.
  Die zijn namelijk nodig om de aanbidders van Jesse Klager, Alexander Pekdrol, Viezerik Samsom, Emile Dommer en van de anders ‘socialisten’ bij de les te krijgen.
  Moet u eens zien hoe het aantal zetels van de PVV dán zal stijgen!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Prachtig allemaal dat men eens verstandig wordt en meer PVV gaat stemmen.
  Maar de Heer Wilders zal meer en meer door de anderen worden gedwarsboomd.
  Bovendien wordt ,t leven voor hem steeds gevaarlijker.

  Like

  • sammy zegt:

   daar ben ik ook bang voor dat ze hem vermoorden hebben ze ook met Pim gedaan. die wilde niet in een Europa waar we nu mee te maken hebben. geen euro. grenzen dicht dus geen Schengen geen massa immigratie geen islam dus vermoord in opdracht van de overheid ik hou mijn adem in voor Geert.

   Like

 7. Pegidafan zegt:

  Nu zijn we verloren , de Turken krijgen in januari al het recht om zonder visum naar Europa te reizen . Wat zijn het toch een stelletje gestoorde daar in Brussel . De nwo ligt op koers ze hebben het geflikt , die moslim turken komen massaal deze kant op let maar op . Iran gaat met grondtroepen naar Syrie dat leverd nog meer (vluchtelingen) op . Ze hebben een fijne toekomst voor ons bedacht , onder de syaria , onze vrouwen gesluierd , de mannen een baard anders wordt je kop af gehakt . We moeten met miljoenen naar Brussel dat is de enige weg . En anders welteruste , dan gaat het kaarsje uit voor Europa , en leven we nog lang en gelukkig als slaven in ons eigen land .

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nu 38 zetels. 28 erbij maakt 66. Tegenover 84. Hoezo kan Geert doen wat hij zegt?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Nog twee jaar te gaan tot de nieuwe tweede kamer verkiezingen. Steeds meer – asielzoekers – die naar Nederland komen houdt gelijke tred met een steeds grotere PVV, en de andere politieke partijen die beetje bij beetje steeds kleiner worden. In twee jaar tijd kan de PVV, er van uitgaande dat de asielstroom steeds groter en groter word, uitgroeien tot een monsterlijk grote politieke partij. Er zijn dan wel 78 Kamerzetels nodig. Minder dan 78 zetels betekent voortdurend uiterst nadelige compromissen moeten sluiten met een eventuele coalitiepartner. En ook nog Als, ja als er een coalitiepartner bereid gevonden word om samen met de PVV een regering te vormen !

  Like

  • edjan zegt:

   Ook als de PVV niet de absolute meerderheid behaalt maar wel bijv 40 zetels, dan zal de PVV af en toe nodig zijn om bepaalde zaken in de tweede kamer aangenomen te krijgen. In ruil daarvoor kan de PVV dan eisen dat ze niet meer zo geïsoleerd worden. Gaan ze gewoon door met dat cordon sanitair, dan kan een grote PVV heel wat plannetjes laten sneuvelen.
   Het is minder dan gehoopt maar beter dan gevreesd.

   Like

   • Precies! groei is a l t i j d meegenomen, hoe dan ook!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • edjan zegt:

    Het gaat langzaam, maar de dictatuur daarentegen ligt goed op stoom. Nu weer is Turkije de facto toegelaten tot de EU. Doel is Europa overspoeld te hebben vóórdat verkiezingen een werkelijke verandering teweeg brengen. En dat laatste gaat waarschijnlijk nog 5 tot 8 jaar duren. Het overspoelen is over 5 jaar al een heel eind. Het wordt een race tegen de klok. We zullen de molotovcocktailgooiers en hooligans nog hard nodig hebben om onze “sorry asses” te redden.

    Like

   • dontessers zegt:

    Ik gok en gun Geert Wilders 80% vd zetels. Kan de grote schoonmaak beginnen, niemand wat in te brengen.

    Like

 10. Geronimo zegt:

  De PVV wordt nu virtueel al op dezelfde manier behandeld als destijds het Vlaams Belang in België, het bekende ‘cordon sanitaire’, ontsproten aan het linkse (= ziekelijke) brein van Jos Geysels, destijds lid van het politbureau van Agalev, als partijsecretaris en politiek secretaris. Agalev, de ‘groenen’ van nu, dat wil zeggen groen van buiten, maar bloedrood van binnen. Niet voor niets cryptocommunisten. Trekken gewoon een ander jasje aan om niet meer op te vallen. Maar het discours blijft hetzelfde: onverdraagzaam naar andere meningen toe. Waarmee ik maar wil zeggen dat het overal hetzelfde liedje is. De linkse politieke terreur smacht bewust iedere discussie op voorhand in het politieke landschap en daarbuiten. Ziekelijk links, m.a.w.

  Like

 11. Ze zetten zich niet voor niets zo hard af tegen de Pvv,geen een uitgezonderd!Het wordt ze een beetje warm onder de voeten!Maar lang nog niet heet genoeg!Op de blaren moeten ze lopen!

  Like

 12. Thoth zegt:

  Welnu, er is weer naast het asielbeleid, weer wat te doen voor de PVV. Timmerfranz, de megalomaan, heeft een nieuw contract met de Turken afgesloten. Naast de 3 miljard Euro om toch maar niet de ‘vluchtelingen’ van Turkije niet naar Europa te laten verhuizen, heeft die tevens afgesproken dat binnen een jaar geen visumplicht meer nodig is voor de Turken die naar Europa willen verhuizen en voorts, dat binnen een korte tijd, Turkije in de EU komt…

  Like

 13. JOHANNA zegt:

  op naar de 75.!!!!!!GEERT ALLEEN HEERSER….maar dat pikt Den Haag toch niet en dan hebben we nog MAMMIE Bea..doet ook nog mee,,Alex en Max hebben niks te zeggen…het liefs doen ze hetzelfde als wat bij Pim is gebeurd..OORLOG???dat komt er dan ja…is al aan het beginnen.
  GEERT VOOR PRESIDENT EN MAX EN LEX RENTENIEREN….

  Like

 14. ankie zegt:

  Na een bezoek van Rutte , Samsom en Pechthold aan de Bilderberg hebben ze strikte opdracht om
  koste wat het kost de opdrachten van Brussel uit te voeren.
  EU moet de eerste provincie worden van NWO.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s