Vluchtelingen klissen terroristen zelf via sociale media, ook in België

Screenshot_4

De screening van terroristen leverde in België al zes “hits” op.

Een netwerk van vluchtelingen uit Syrië en Irak gaat via sociale media op zoek naar oorlogsmisdadigers die samen met de vele asielzoekers in Europa belanden. Dat meldt de VRT. Om mensen te signaleren die bijvoorbeeld actief hebben deelgenomen aan de oorlog in Syrië, verspreiden ze hun foto’s via sociale media. De meeste leden van terreurorganisaties zouden zich in ons land, Duitsland, Finland en Oostenrijk bevinden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vluchtelingen klissen terroristen zelf via sociale media, ook in België

 1. Don Tessers zegt:

  Zijn dit dan zogenaamde gevluchte christenen die een soort ondergronds verzet voeren tegen radicale en terroristische moslims? Ik geloof er geen bal van. Is dit niet weer een mediatruc?

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Of je dit gelooft is niet aan de orde. Of er resultaat geboekt wordt wel.

   Like

  • Cathja zegt:

   Als men daadwerkelijk via vluchtelingen oorlogsmisdadigers opspoort, is het geen mediatruc. Laten we hen het voordeel van de twijfel geven. Hoe meer misdadigers er opgepakt worden, hoe beter. Het interesseert mij persoonlijk niets hóe ze ze opsporen, áls ze ze maar opsporen, én berechten.

   Like

   • Zie jij nou ècht moslims moslims opsporen en (laten) inrekenen? Behalve Al-Sisi van Egypte hebben ze dat nog nooit gedaan!
    Wat die radicalen ook doen, de zogeheten ‘gematigden staan er altijd weer als verdomde Louis bij te kijken! Wèl zolang ze zich ‘moslim’ noemen.
    Eerst zien, dan geloven. -Maar vooralsnog kan ik het me niet voorstellen.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • Agree. vreemd verhaal. Mogelijk hier en daar ‘bijgepunt’ ten behoeve van de positieve berichtgeving.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Don Tessers zegt:

    Hoi Theresa terwijl ik jouw reactie lees komt de volgende vraag bij me op, wanneer een groep Christenen in een tentenkamp de kans krijgen om een terrorist te ontdekken is deze al gevlogen, het zijn strijders met ervaring neem ik aan, ze zullen eerder contact met andere strijders zoeken om een verzamelplek te vinden voor te ondernemen acties en zullen zeker niet in een tentenkamp blijven waar gematigde moslims zitten. Eerder neem ik voor mijzelf aan dat tijdens de tocht naar weet ik waar, terroristen zich al hebben afgesplitst en voorlopig ondergronds blijven.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa op 16/10 om 8:03

    Er wordt gesproken over vlúchtelingen die oorlogsmisdadigers proberen op te sporen. Er wordt niet gezegd dat móslims moslims opsporen en aangeven. Vergeet niet dat er zich nog altijd christenen onder de vluchtelingen bevinden, en die hebben ook hun ogen en oren bij zich.

    Enige tijd geleden stonden er foto’s in een artikel, waar op de ene foto een strijder te zien was, en op de andere foto dezelfde persoon in gewone kleding. Dus zeker niet herkenbaar als strijder. Het is vaker voorgekomen dat misdadigers later werden herkend, ook al waren ze ‘normaal’ gekleed.

    Like

   • dontessers zegt:

    NSB`ers verklede zich ook en de Jihadstrijders zijn heel geslepen, dus opgepast voor wolven in schapenkleren.

    Like

   • @Don Tessers, 00.16u.: Dat wou ik nou maar nèt zeggen.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Gaat niets van terecht komen! Het is “pappen en nathouden”. Het enige wat werkt is: UITZETTEN deze tsunami van economische vluchtelingen, en wel ALLEMAAL. En geen meer binnen laten! Maar dat zal wel niet gaan lukken, mag niet van de RODE EUSSR!

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Dat Christenen en andersgelovigen vluchten voor Isis en de islam kan ik nog wel geloven en die zouden dan voor mij ook best tijdelijk mogen blijven. Maar waarom zouden moslims dan vluchten??? En sommige mensen noemen hen dan “gematigde” moslims….bestaan die dan? Daar geloof ik geen snars van, de koran en islam kent geen gematigde moslims. We hebben natuurlijk wel te maken met een oorlog tussen soennieten/wahabisten en sjiieten…..oftewel SA tegen Iran. Dus die moeten nmm simpelweg allemaal terug naar waar ze vandaan komen en vechten hun oorlogje daar maar zelf uit…….. Overigens moeten die andere economische vluchtelingen uit Jemen, Somalië, Eritrea, Niger, Nigeria, Mali en andere Afrikaanse landen ook terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s