VN-commissaris: Britse migratieretoriek doet denken aan Holocaust

Screenshot_1

De woorden van Cameron over de situatie in Calais vallen niet in goede aarde bij Al Hussein

(Door: Thomas Borst)

Zeid Ra’ad Al Hussein, commissaris voor mensenrechten van de Verenigde Naties, walgt van het taalgebruik rondom het migratiedebat van Britse politici en andere Europese bewindslieden.

‘De onmenselijke woorden die Britse en andere Europese politici in het debat rondom de vluchtelingencrisis gebruiken, doen denken aan de retoriek waarbij de wereld de rug toekeerde aan de Duitse en Oostenrijkse Joden voor de Tweede Wereldoorlog,’ zegt Al Hussein in een interview met de Britse krant The Guardian.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, demoniseren, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op VN-commissaris: Britse migratieretoriek doet denken aan Holocaust

 1. fleckie zegt:

  wat een verschil van mentaliteit…: Joden zijn ALTIJD ..OPBOUWEND gebleken..MOSLIMS daarentegen AFBREKEND en PARASITEREND!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Een organisatie:”Human Relief Foundation (HRF) “, die in Calais voedsel en kleding aan de “vluchtelingen”verstrekt, is daarmee opgehouden.
  De “vluchtelingen” (meremdeel voor 95 à 97% jongemannen ), waren niet tevreden en gooiden het voedsel weg en verbranden de kleding.
  medias-presse-info

  http://www.medias-presse.info/ecoeuree-une-association-humanitaire-se-retire-de-calais-apres-avoir-vu-les-migrants-bruler-nourriture-et-vetements/40727

  Like

 3. sammy zegt:

  mooie naam ra’ad hussein wie had een andere mening van dit gedrocht verwacht.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En dat zegt een aanhanger, van de perfide, wrede ideologie der Islam. Die durft! Deze man en velen der volgers der islam, willen alle Joden vermoorden!

  Like

 5. Jan zegt:

  …..
  “He (Zeid Ra’ad Al Hussein) asked the Assembly to consider the wrongs being done by Israel to Palestinian people and other Arab populations — its enforced occupation now stretching on some 40 years now …..

  http://www.timesofisrael.com/for-israel-at-the-un-a-jordanian-ray-of-light/

  Let op wat het schijnheilige element zegt over het witwassen van de bezetting door Jordanië. De aanvalsoorlog van Jordanië was een ‘conflict’. En dan het geniepige ‘Seperation wall’.

  Ofwel, Israël heeft niet het recht zichzelf te verdedigen, want het verdedigt zich defensief

  Zeid Ra’ad Al Hussein: “They are the worst crimes on earth – crimes against humanity, war crimes, and atrocities involving mass execution, rape, murder and torture.”
  ..
  http://www.aljazeera.com/programmes/talktojazeera/2015/09/chief-hungary-policies-utterly-appalling-150926083729863.html

  Ik heb hem nog nooit of het afslachten van Christenen en Joden gehoord, momenteel gaande.

  Zeid Ra’ad Al Hussein: “We cannot go back to a world of ethnically-pure states where somehow eugenics has a sort of role in this. We are far from that. The world has suffered enough from those sorts of rather reptilian policies. I say reptilian because they’re rather primitive. We need a much more enlightened approach and I believe that Chancellor Merkel’s position is one of great leadership and now the rest of Europe must also show a likewise generosity in keeping with the feelings of the people of Europe, which are not all xenophobic and anti-Muslim.

  De ‘prins’ vergeet voor het gemak dat zich in Jordanië geen Jood mag vestigen en dat dit via de VN!!!!!! is afgedwongen en opgenomen in een statuut.

  “We cannot go back to a world of ethnically-pure states”
  Abu Mazen: Geen Jood komt Palestina in, het zal etnisch gezuiverd worden. Overigens geldt dat voor al die vunzige moslimlanden.
  Zeid Ra’ad Al Hussein is een demagogische gek die sluipend het westen wil laten islamiseren. Wij hebben de shit te accepteren en zij, het islamitische teringvolk hebben het recht ons hun wil op te leggen.
  Naar de hel met dat volk.

  Zeid Ra’ad Al Hussein: Hungary’s stance is “inexcusable”, says Hussein, “especially when contrasting this with the genuine generosity with many ordinary Hungarians who understand that these people are suffering people, by and large refugees, but EVEN IF THEY WERE NOT, if they were migrants, the conditions which led to departure doesn’t mean that in any way they don’t have human rights as well – the right to a dignified RECEPTION, the RIGHTS to counsel, the RIGHTS to health”.

  Terug vertaald: als anderen zich in je huis willen vestigen, want je land is je huis, heeft haar daartoe ALTIJD recht en de ander de PLICHT dit toe te staan en de ‘immigrant’ te onderhouden.

  Al Jazeera: “Zeid Ra’ad al-Hussein has a UNIQUE PERSPECTIVE.”
  Zeg dat wel.

  Overigens, het is slaapverwekkend zoals die verwijfde dweil spreekt

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  De VN is compleet gegijzeld door fucking muzelmannen die ons gaan proberen nog meer muzelmannen door de strot te duwen. WTF is this idiot, did we vote for him, absolute NOT!!!!
  Opzouten met het VN-geleuter van deze mafkees.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • realist zegt:

   de VN is inderdaad gekaapt door het 57 tellend,islamitisch stemmenblok,getuige daarvan het aanstellen van een koppensneller aan het hoofd van de mensenrechten

   Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Ach gut gaan we weer “de muzels van nu zijn als de Joden van toen”-kaart trekken. Je moet je schamen smerige zandrat muzels zijn nimmer op wat voor wijze dan ook als de Joden je mocht je wensen dat jullie een greintje van de positieve kwaliteiten der Joden hadden. Maar helaas door structurele inteelt en pislam blijven jullie tot in lengte van dagen lelijke, nutteloze, onaangename zandapen.

  Like

 8. JooJootje zegt:

  En eigenlijk klopt dat ook maar daar zit geen nazi gedachten achter maar idd het is het zelfde mechanisme we hebben namelijk niets geleerd van de holocaust we doen net als of we dat hebben we schreeuwen nooit meer en van die onzin maar we doen het gewoon opnieuw.
  De oorzaak van genocide is dat er binnen een samenleving geen parallelle samenleving kan bestaan die zich niet verbonden voelt met de dominanten samenleving maar zich er juist tegen afzet.
  Dat was ook met de joden het geval in europa ze bleven voornamelijk binnen hun eigen groep en cultuur je hoeft daar niks slechts bij te denken maar het geeft spanningen en laat het maar lang genoeg doorgaan dan komt de propaganda en de politieke wind vanzelf, altijd keer op keer maar weer en wat doen we dan MEER VAN HET ZELFDE op naar de volgende massa moord.
  Nu is het geval islam wel gemakkelijker dan de Joden de islam roept namelijk zelf ook openlijk om onze ondergang wat bij de joden niet het geval was en dat maakt het zo gevaarlijk parallelle samenlevingen je hoeft nog geen eens tot oorlog op te roepen ook al ben je vredelievend dan nog gaat het een keer gebeuren.
  Wanneer breekt dat besef nu eens door dat je geen groepen mensen met hun eigen culturen kan mengen dat gaat fout altijd.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Trouwens dan vergeet ik nog, Zeik Ra’ad Al Hussein zullen we ’t ’s hebben over de retoriek die bij jullie in woestijnië in de haathutten en media te bewonderen valt, de strijdlustige jihadpraatjes en onversneden joden- en westerlingenhaat, voordat jij je smerige kamelebek opentrekt over iets van holocaust ga eerst maar ’s wat beschaving aanleren ach nee dat kan niet muzels worden al eeuwen lang geboren met genetische defecten die beschaving onmogelijk maken alleen haat, haat en haat kunnen in jullie rottige breintjes opkomen, stumpers. We zouden eigenlijk uit humanitaire overwegingen jullie uit ons lijden moeten verlossen.

  Like

 10. Tiens, de Holocaust, bestaat dat wel voor deze Arabier?

  Like

 11. Sjaak zegt:

  ‘De onmenselijke woorden die Britse en andere Europese politici in het debat rondom de vluchtelingencrisis gebruiken, doen denken aan de retoriek waarbij de wereld de rug toekeerde aan de Duitse en Oostenrijkse Joden voor de Tweede Wereldoorlog,’ zegt Al Hussein in een interview met de Britse krant The Guardian !

  Deze vieze vuile gore stinkaraber !
  Zeid Ra’ad Al Hussein, commissaris voor mensenrechten van de Verenigde Naties

  En zo wat word ook nog betaald van de Europese belastingbetaler !

  Het is wel een groot verschil of het om vredelievende joden gaat
  of om vol van haatdragende moslims gaat !
  Overal waar moslims zich in Europa neer laten onstaan wijken
  waar geen normaal zivilizeerde Europese (niet moslim) meer wonen will !
  Joden hebben landen waar naar ze immigreert zijn, mee opgebouwt !
  MOSLIMS BREKEN ZE AF !
  En wat is met de mensenrechten in de rijke arabische landen
  waar hun kultuur en levenswijze thuis is ?
  Hoeveel nemen die op ?
  Zo goed wie geen !NADA-NUL-ZERO !
  EN WAAROM ?
  Omdat alles naar de kloten gaat waar deze smarotzer zich neerlaten !
  Ze zetten hun haatbunkers neer en terroriseren iedereen die zich
  niet komform geven met dit achterlijke geloof uit de middeleeuwen !
  En het is duidelijk zichtbaar dat 90 % van deze vluchtelingen moslims
  zijn ! En dat is precies die doelgroep die hierheen komt om de Sharia
  middels geboorte en Familie-toevoering forceren willen en dat met
  alle geweld !
  IS DAT WAT WE WILLEN ?
  Onze kinderen en kindeskinderen zullen ons daar voor vervloeken
  wanneer we ons niet met alle macht verdedigen !
  De linkse overheid hoort niet op met het verkwanselen van het
  hardverdiende belastinggeld wat gedacht is voor het soziaalsysteem
  op een gezonde basis stabiel te houden !
  En nu we hebben dank deze gulle hersenloze linkse
  vaderlandsverkwanselaars een onkontroleerde asyltoestroom !
  Om het tij om te keren moeten we NU en meteen handelen
  en massaal tegen deze linkse verkwanselaars voorgaan
  middels storingen in hun onodige vergaderingen die ze
  af houden over vluchtelings onderbrenging !
  Wij zijn het uiteindelijk die de rekening voor deze afbraak
  betalen en zelf eraan schuld wanneer we verder dadenloos
  toekijken !

  Like

 12. Ten eerste is het gros helemaal geen vluchteling.Ten tweede:de Joden misdroegen zich niet,waren niet gewelddadig,verkrachtten niet,en stapelden niet de ene eis op de andere!Dus dit is appels met peren vergelijken!Klote-Arabier!

  Like

 13. tjonge zegt:

  toch wel weer knap hoe een moslim zich weer weet te framen als de joden die vergast werden.
  .
  wordt het nou niet eens tijd om die mosselclub, genaamd de vn failliet te verklaren ?

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Natuurlijk bij de verenigde nazie’s komt dat bekend voor !

  Like

 15. Pegidafan zegt:

  Wat is die hussein een gorerot fascist , weer zo,n nwo pop , die even komt vertellen dat we ons land moeten laten vol stromen met al dat tuig uit het midden oosten . Wat heb ik toch een hekel aan zulke etters . Dit is zo,n enorme schoft , er komt alleen maar stront uit zijn mond . En daar word ook nog serieus naar geluisterd door links . Wacht maar dat stomme klootjes volk (links) zal
  straks wakker worden in een nachtmerrie . Want de poorten van de hel gaan nu pas echt open . De moslim turken komen eraan . Die mogen vanaf january vrij reizen in europa zonder visum .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s