Woeste burgers bestormen raadsvergadering over AZC’s Den Haag

Screenshot_2

Hagenaars werden tegengehouden bij de ingang van de raadszaal

Toko zat vol, boze burgers vonden van niet

Agenten hebben woensdagavond moeten ingrijpen om te voorkomen dat tientallen mensen een gemeenteraadsvergadering in Den Haag zouden verstoren. De raad zou zich buigen over het plan om op drie locaties in de gemeente ongeveer 2100 vluchtelingen met een verblijfsstatus onderdak te bieden, meldt de NOS.

Omdat er meer geïnteresseerden waren dan plekken in de raadszaal besloot burgemeester Jozias van Aartsen dat een deel van de belangstellenden de vergadering op schermen in de foyer moest volgen. Daar namen ze geen genoegen mee.

De politie kon voorkomen dat ze de raadszaal binnenkwamen, waarna ze alsnog in de foyer plaatsnamen.

Bron:
http://regio.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, democratie, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Woeste burgers bestormen raadsvergadering over AZC’s Den Haag

 1. sammy zegt:

  zien we niets van terug op t.v. gelukkig is het vrije internet er nog.
  maar voor hoelang nog?

  Like

 2. ildiko zegt:

  nep parlement, nep volksvertegenwoordigers, ik kan niet wachten om ze weg te stemmen.

  Like

 3. realist zegt:

  wanneer gaan de politici begrijpen dat het volk geen vluchtelingen wil
  enkel de wil van de vluchteling is van tel,met onze wil word totaal geen rekening mee gehouden

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Nou het werd wel gemeld zowaar op RTL nieuws, kort item hoor. De Politie vraagt altijd begrijp bij hun acties maar als het Volk ze nodig heeft, dan geven ze niet thuis. Nee ik heb zo ook al meegemaakt op het malieveld, we kwamen echt het binnenhof niet op hoor.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En dit soort bestormingen, zullen we steeds meer gaan zien. De mensen zijn het kotsbeu, dat men niet luistert naar hun terechte zorgen, ten aanzien van deze massa-immigratie!

  Like

 6. Marleen zegt:

  Gewoon een leugen zo is het helemaal niet gegaan alles is in goede banen verlopen niks geen grimmige sfeer of opstand geweest zo zie je maar dat de media er zelf een draai aan geeft maar geen leugens rond spreiden !!!!!

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Vol = vol? Maar de policor dicteert toch dat er altijd nog meer bij kan maar ja dat geldt alleen voor azielige eisers natuurlijk niet voor echte Nederlandse belastingbetalende burgers hè Jozias, jij habbezakker.

  Like

 8. Kor van der Zwan zegt:

  Jammer dat hier de waarheid niet wordt verteld, er werd door een spreker gezegd dat er plekken vrij waren en er beneden mensen stonden waarop de BURGEMEESTER ANTWOORDEN Dat hij niet snapte waarom wij niet boven kwamen. Vervolgens gaan de mensen omhoog en worden tegen gehouden. Niet schuld van de mensen maar van de burgemeester. Het ingrijpen van de politie is dus ook niet nodig geweest.

  Like

 9. hans zegt:

  Als er 20000 mensen naar binnen willen wordt het anders hoor. Van de week een documentaire a la roadmovie gezien van Sandra Roelofs voormalig presidentsvrouwe van Georgië en hoe destijds Shevardnadze afgezet werd. Mooi voorbeeld! Even daargelaten dat hij zelf een volgevreten (letterlijk) vazal was geworden van Washington.

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hopelijk is dit het begin van het grote Verzet!

  Like

 11. dontessers zegt:

  @realpredictor zeker weten, en bij de volgende bestorming meteen n rookbom naar binnen.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Dan ziet men hoe achterlijk Jozias van Aartsen is. Als een burgemeester voor problemen zoekt moet hij een AZC bouwen in ….SCHEVENINGEN. De gasten kunnen daar behoorlijk link worden. Zeker , als ze worden op een primitieve domme wijze besodemietert …op de van Aartsen wijze. Ze pikken het niet. Ze pikten het in Duindorp ook niet toen ze een tijdje geleden allochtonen plaatsten. Schollekoppen zijn gozers met lef.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s