De verschrikkelijke Wilders

Screenshot_26

(Door: Wim van Schaik)

De commentator van het Reformatorisch Dagblad (15 oktober) heeft geen oplossing voor ‘het vluchtelingenvraagstuk’. Vraagstuk? Hoezo vraagstuk? We hebben te maken met een regelrechte crisis! Iedere week dringen duizenden migranten ons land binnen. Dat kleine land, waarvan we pas nog vonden dat het tjokvol was, dat er bijna geen groen meer was, dat het vol asfalt lag. Maar dat schijnt nu niet meer zo te zijn. Is er toch nog iets opgelost…

Stop de hordes

En waarom heeft het RD geen oplossing? Ik denk dan: stop de hordes, hier en aan de grenzen van Europa. Maar nee, dat is te simpel gedacht. In bla bla taal: ‘Daar is dit dossier te lastig voor’.

Ik vraag me af hoe andere landen dat klaren, die grensbewaking. Hoe Israël dat doet. Hoe Australië dat heeft gedaan. Waarom Hongarije daarmee bezig is. Waarom landen al eeuwenlang grenzen hebben en die bewaken. Wat is daar lastig aan? Volgens mij is het de kerntaak van de kerntaken van de overheid. ‘Lastig dossier’. O, ja? Maar dan toch vooral lastig omdat we het onszelf lastig (laten) maken. Anders dan Australië vinden de lidstaten van de EU dat bootvluchtelingen niet mogen worden terug gesleept, dat controles aan binnengrenzen uit den boze zijn, dat verdragen niet opgezegd kunnen worden maar juist royaler dan royaal toegepast moeten worden.

Wilders moet gestopt worden

Het RD heeft geen oplossing. We moeten volgens die krant maar met de indringers leren leven. Dat lukt tot nu toe niet zo en zelfs met de dag minder. Het RD, dat geen oplossingen heeft, weet wel precies hoe het komt dat het met die acceptatie niet zo loopt. Dat ligt weer eens aan de bevolking. De bevolking heeft ‘zorgen’, heeft  ‘angstgevoelens’. En ja, hoe bestaat het, er is ook vrees dat er ‘onder de vluchtelingen potentiele terroristen of IS-strijders zitten’. Hoe zou dat nu toch komen?

Jammer, dat ‘de meeste partijen in het parlement de bevolking te weinig duidelijk maken begrip te hebben voor de heersende angstgevoelens. Wilders geeft aan de onbestemde onlustgevoelens wel een stem’. Onbestemde onlustgevoelens? Kan het nog gekker? ‘Hij [Wilders] benoemt het gewelddadig karakter van de islam. Hij fulmineert (Wilders fulmineert altijd, anderen leggen ergens de vinger bij of zoiets, maar Wilders haalt uit, fulmineert enz.) tegen Europa (moet zijn EU, maar het RD slaat de plank wel vaker mis).

Ik verwacht dan dat de commentator Wilders gaat prijzen omdat hij doet wat de commentator wil, de bevolking serieus nemen. De bevolking, die dagelijks ziet hoe haar land steeds verder afgebroken wordt. De bevolking, die het zat is om geruisloos verkocht te worden aan Brussel. Maar nee, weer niet goed, want het is pas goed als de gevestigde partijen ‘de begrijpelijke (o, ja?) zorg van de burgers serieus nemen’ en niet Wilders, want dat is de methode om Wilders ‘de wind uit de zeilen te nemen’.

 Demoniseren maar…

Daar gaat het dus om. ‘Wilders mag geen ruimte krijgen en Wilders mag niet in de kaart gespeeld worden’. Stel je voor dat er eens echte oplossingen komen! Nee, het RD heeft de oplossing: veel woorden van begrip voor het domme volk dat de zaak niet vertrouwt, zodat het denkt dat we het serieus nemen. En verder business as usual.

Verwerpelijk commentaar, waarin Wilders wordt weggezet als het ultieme kwaad dat bestreden moet worden. Het RD als spreekbuis van de SGP, de partij die een kabinet zonder draagvlak onder de bevolking op de been houdt. De partij die zich lijkt te hebben neergelegd bij de islamisering van Nederland. De partij die kennelijk in de PVV een serieuze bedreiging ziet. Dus demoniseren maar!

(Noot: Overal waar staat vluchteling(en) staat dient “vluchteling(en)” gelezen te worden)

 Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op De verschrikkelijke Wilders

 1. Drs.P. zegt:

  SGP = `s Heren Gestapo Politzei, of te wel Gods Eigen Gestapo en momenteel heulend met de duivel (demonen666, Vervloekte Vlektyphus Demonen, Partij van de afgrond).
  RD = domme gutmensch nsb krant
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Fred zegt:

  (Noot: Overal waar staat vluchteling(en) staat dient “vluchteling(en)” gelezen te worden) ?
  Migranten of gelukzoekers maak ik er maar van.

  Like

 3. Je hoort dat wel vaker uit de mondjes van de ” weldenkers”. Dat Wilders geen oplossing heeft. Ze weten drommels goed dat die verdragen ook maar vodjes papier zijn die morgen afgeschaft kunnen worden… Grenzen dicht is heel wel mogelijk. Je moet het alleen willen.

  De lafaards van de VVDPVDASPGROENLINKS en noem ze allemaal maar op moeten het Nederlandse volk gewoon eens eerlijk vertellen dat zij er vooral zijn voor de belangen van buitenlanders.

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Helena zegt:

  Het RD is de spreekbuis van een hele gevaarlijke ideologie.

  Like

 5. Rinus zegt:

  “IS-strijders” Het zijn terroristen en meer niet!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Mooi artikel, de kop doet me hier aan denken!
  De verschrikkelijke Janmaat..

  Like

 7. Dat de SGP zich schijnt te hebben neergelegd bij de islamisering, verbaast mij totaal niet:
  Die zg. tegenstelling orthodox-christelijk – islamitisch is in de praktijk een farce: In grote lijnen willen ze hetzelfde: opheffing van de scheiding van Kerk en Staat, patriarchaat en een “andere rol” voor man en vrouw, oftewel, zoals de biblebelters in de woonomgeving van onze mede-reaguurder Harry plegen te zeggen: Moslims geloven tenminste nog íets. Nou, en dan weet je hoe laat het ia, niet?
  In welke mate hebben wij nou eigenlijk in de afgelopen tijd gemerkt, dat gelóvigen overtuigd tegen de islam strijden? Ja, Ben Kok, die wel! En die ene Duitse dominee, waar we een tijdje geleden nog eens een topic over hadden. -Naam even ontschoten. Roependen in de woestijn. Maar verder……
  Ze wíllen en zúllen geloven, dat de islam hetzelfde wil als zijn. En die devote, ”bedekte” vrouwen vinden ze heimelijk misschien wel heel mooi…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Ik zei het al eerder:achter de ellebogen!Alles wat niet is toegestaan gebeurt in die gereformeerde gemeentes net zo goed!Maar wel….achter de voordeur!Volk met 2 tongen en 2 gezichten=onbetrouwbaar!

  Like

  • BertG. zegt:

   Niet alleen bij refo gemeentes.
   Dit gaat op voor elke kerkkliek en hun aanhangers.
   Het zijn allemaal gluipers, van kinds af van is ze dit bijgebracht om dit gedrag te volgen.

   Like

   • louis portugal zegt:

    Bert G. er is naar mijn idee toch wel enig verschil.
    Bij de paters waren het vooral jongetjes en bij de gristelijken zijn het ook hun eigen dochterjes.

    Like

 9. edjan zegt:

  De propagandamachine draait dag en nacht, dag in dag uit. De propagandabuis straalt continu met als dieptepunt het hournaal opgediend door scheefkopjes en zitplassertjes met permanentjes in hun haar. Twee niet-bestaande woorden zie ik aan de rode golfjes eronder maar ze bestaan echt in dit verwijfde land.

  Valt nóg mee dat er zoveel mensen “onbestemde onlustgevoelens” hebben.

  Like

 10. Carli Varga zegt:

  Verdomme het is niet het volk en Wilders wat de verwijten over zich uitgestrooid hoort te krijgen. Verdomme eerst het volk uitbuiten via bezuinigingen, wachtlijsten huizen. belastingen etc etc etc en dan een aalmoes geven belastingvoordeel wat geheel niet voor het volk is maar om de koopkracht te bevorderen wat dus weer goed is voor de Staat. Kapitalisme hahahaha. Eerst werken de mensen hard voor hun boterham met kaas, dan word er eerst ruim 40% van afgehouden voor de kist, daarna worden we via de diverse reclames wijs gemaakt wat we allemaal nodig hebben om een beter leven te leiden, dan geven we dus bakken geld uit aan de boodschappen en de koopkrachtige door de reclame gelokte dingen waar we ook weer btw over betalen, dan mogen we sparen tot een bepaalde grens en als we er boven komen weer belasting betalen terwijl ik mijn kind dan juist beloonde, dan als we werkeloos worden moeten we eerst het gespaarde geld of het tegoed in ons huis opmaken, Dan heb ik het nog niet over de benzine, alcohol en roken wat de mensen gebruiken als katalisator voor de opgedane stress weer extra belasten. Ik vraag me af steeds meer hoelang houden de mensen dit nog vol allemaal. Dan als je dood gaat weer een groot deel naar de belastingen. Ik weet niet of het waar is maar zelfs de uitkeringen nabestaanden MH17 zou er een deel van naar de belastingen gaan. En na al die wanbehandelingen komen er nu vluchtelingen die wel in de watten worden gelegd en dan komt de ellende en de opgespaarde woede die dankzij moeders derde borst word aangeboden aan het volk om ze in slaap te sussen de boel dus een beetje te verzachten zodat het eea niet escaleert. Dan hebben we nog de televisie moeders derde borst dus. Maar dat werkt nu niet meer gelukkig het volk is klaarwakker en niet meer van de nare les af te slaan die ze nu aan het leren zijn. En daarvoor hoef je niet naar school heb je geen diploma nodig hoef je maar een ding te doen goed op te letten wat Den Haag allemaal weer verzint aan leugens en voor de gekhouderij praktijken. Maar Den Haag pas op wij zijn niet Gek. Wel goed maar zeker niet Gek. Conclusie als je als regering eerst het volk uitbuit slecht behandeld en kort daarna vreemdelingen verwent in de watten legt dan kun je erop rekenen dat je dan gewoon om Maxima’s woorden te herhalen Is Wel Een Beetje Dom he Mijnheer Rutte. Eerst onze ziel verkopen aan de EU, ons als marionet laten gebruiken door de US en nu het restant ziel afstaan aan Erdogan. Plus waarom heeft Timmermans niet meteen gevraagd of dan ook al de mensen uit de EU visum vrij naar Turkije mogen reizen had meteen meegenomen kunnen worden. Kost ons EU mensen ook telkens weer 25 Euro bedoel maar was ie zeker vergeten.
  Maar een van de problemen er zijn er zoveel is dus de achterstelling van de bevolking op de vluchtelingen dat hadden ze nooit moeten doen. Fout Den Haag Fout Grote Grote Fout en zoiets kan je vroeg of laat de wel eens opbreken. Ik zelf hoop eerder vroeger als later. Kan wat mij betreft niet snel genoeg gebeuren.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Typisch…!
  Ze demoniseren Wilders als “De Verschrikkelijke!”….
  Maar het is niet Wilders die verschrikkelijk is, het is zijn boodschap die voor dit soort mensen verschrikkelijk is.

  Like

 12. dgneree zegt:

  en het volk is weer eens reddeloos, radeloos en binnenkort redeloos als het zo doorgaat.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  De €U houdt zich niet aan de gesloten verdragen, noem Schengen en Dublin.
  Reden genoeg voor een adieu €U!

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Ben zelf christen, protestant, niet fanatiek of zo en met vele twijfels.
  Onze voorouders hebben een zware strijd gevoerd om ons onder het roomse juk uit te halen, waardeer dit nog steeds en begrijp niet dat zich christenen noemenden zich nu onder een islam juk willen stellen.
  Ja, ze hebben het over naastenliefde en laten onze eigen oudjes pootje baden in hun eigen zeik.
  Gunnen ze 1 wasbeurt per 2 weken, laten ze lopen in bevuilde luiers…
  Ja, het noemt zich christenen….

  Like

 15. BertG. zegt:

  En waarom heeft het RD geen oplossing?

  Zit er nou werkelijk iemand te wachten op een oplossing van een refo kliek.
  Het klinkt als het verhaal van een teleurgestelde kerkganger.
  Misschien hadden al die kerkgangers eens de moeite kunnen nemen om een keer zelf na te denken.
  Maar dat schijnt nogal erg hoog gegrepen te zijn als je verstand al vertroebelt is door jarenlange hersenspoeling achter de rug te hebben.
  Eigenlijk zouden ze al die ouders uit de ouderlijke macht moeten zetten die dit hun eigen kinderen aandoen. Dan krijgen we ook niet van dit soort verhaaltjes in de wereld.
  Het is toch werkelijk niet voor te stellen dat er zoveel volwassen mensen vinden dat er iemand de baas over hun moet zijn.

  http://www.maxpam.nl/2011/10/interview-met-pierre-vinken/

  Like

 16. duinsnip zegt:

  Het is ontzettend triest dat een christen niet meer durft te zeggen dat de Islam een vervloekte afgoderij is en een duivelse moordmachine. In de tijd van de protestanten durfden zij dit wel te zeggen t.a.v. de RK moordmachine en ja, dat kostte toen velen het leven net als nu in Syrie. En toen hebben overheden ook moeten beslissen of zij zich door Rome lieten knechten of voor vrijheid kozen en de overheden die de vrijheid kozen hebben grote welvaart verkregen. Nee, vele politiek correcte christenen papegaaien nu de humanistische gutmenschen na, die weer hun eigen graf aan het graven zijn. Maar omdat de meerderheid te lang slaapt zal het helaas verschrikkelijk mis gaan want ook Turkije gaat nu eisen stellen en dan is het hek van de dam.

  Like

 17. Don Tessers zegt:

  De elite Den Haag moet vooral luisteren en uitnodigen, de laatste stap van dit kabinet om Turkije toe te laten treden en geld te sturen is de definitieve ondergang van Nederland mijn Vaderland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s