Erdoğan chanteert de EU en stort Europa in een crisis

Screenshot_3

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan

(Door: Afshin Ellian)

EU-leiders kondigen een ‘stevig en eerlijk gesprek’ aan met de Turkse president Erdoğan, die EU-lidmaatschap wil in ruil voor opvang van Syrische migranten. Erdoğan´s eisen zijn ronduit immoreel, en Europa moet zich niet laten gijzelen.

De migranten komen via de islamitische buurlanden van Europa de Europese Unie (EU) binnen. Een deel van hen komt via Libië, waar een effectieve centrale staat ontbreekt.

Er valt niemand iets te verwijten. De grenzen staan wijd open, en tot op heden heeft de EU niet de wil getoond om concrete maatregelen te treffen. We zijn al bijna vergeten dat het aanvankelijk ging om rubberbootjes uit Libië. Dat overheerste in alle berichtgeving.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Erdoğan chanteert de EU en stort Europa in een crisis

 1. Sjaak zegt:

  Zoek een smerige smoel en smeerlap op deze wereld
  en je beland bij Erdo(waan) !

  Like

 2. Thoth zegt:

  Huh? Een stevig gesprek? Laten ze eerst maar eens de volgende rommel opruimen. Daar doen zij ieder geval vele decennia over :

  – de meeste journalisten ter wereld zitten daar in het gevang.
  – een kind moet een moedermelk van de moslima accepteren.
  – meisjes + jongens mogen niet meer in hetzelfde huis wonen wanneer zij gaan studeren.
  – Morsi was de grootste held van Turkije.
  – zij steunen het Syrische bevrijdingsleger. De Islamitische Staat die momenteel huishoudt in Syrië en Irak is zo sterk geworden dankzij Turkije, volgens een commandant van de IS(IS).
  – hoofddoeken mogen overal gedragen worden, uitgezonderd de politieagenten.
  – democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” (Erdogan)
  – Turkije heeft het bovenste gedeelte van Cyprus bezet. Zij zijn de enige die dit erkennen.
  – Turkije weigert zich ter verontschuldigen voor de Armeense genocide. Meer dan 99 jaar na de Armeense genocide, die in 1997 door de International Association of Genocide Scholars unaniem erkend is.
  – Israel wordt benadeeld, Palestina wordt juist bevoordeeld. Israel wordt door Erdogan veroordeeld tot Palestijnse genocoïde. “Het Israëlische barbarisme is nog erger dan dat van Hitler”, aldus Erdogan.
  – Twitter en Youtube zijn geblokkeerd.(Twitter is opgeheven door een rechtbank)
  – tussen 10u s’avonds en 5u s’morgens mogen de winkels geen alcohol meer verkopen
  – vicepremier Bulent Arinc vindt dat vrouwen niet mogen lachen in het openbaar, want dat is onrein volgens de koran.
  – vicepremier Bulent Arinc had een week geleden al gezegd dat hij de Hagia Sophia weer zou willen zien als moskee. Ook de oppositiepartij MHP steunt het idee. Sinds 1935 is de Hagia Sophia een museum, en is in 1985 verklaard als werelderfgoed door UNESCO.
  – de trommelaars die de mensen moet wakker maken i.v.m. de Ramadan, wordt door veel besturen juist bevoordeeld.
  – AKP heeft toegezegd dat vrouwen meer kinderen horen te krijgen. Dus ze moeten nu zonder één lach zich met een man de coïtus aanvangen.
  – Turks strand is gereserveerd speciaal voor vrouwen in het toerisme centrum van Antalya waarvan elke moslima gebruik kan maken.
  – Turkse president heeft een paleis laten bouwen voor hem van zo’n 300 miljoen en heeft 1000 kamers….
  – Saoedi-Arabië is het meest geliefde land…
  – zo’n 42% van de moslims in Turkije (98%) vinden het dus wel goed dat tegen burgers een zelfmoordbom en andere geweldadigheden geoorloofd zijn… (Hurriyet)
  – zo’n 80% van 18 jaar en ouderen in Nederland vinden dat de jihad het doden van andere religies en ongelovigen geoorloofd is.
  – zo’n 90 procent van de Turkse Nederlanders tussen de 18 en 35 vindt Syrië-gangers helden en 72 procent staat achter de opmars van IS.
  – de Turkse president Recep Tayyip Erdogan weet het zeker: niet de vikingen of Columbus ‘ontdekten’ Amerika, maar de moslims.
  – President Erdogan over de westerse wereld : “Ze zien eruit als vrienden, maar willen ons dood hebben, ze genieten ervan om onze kinderen te zien sterven. Hoe lang zullen we dat nog accepteren?” (Hürriyet)
  – de aarde is rond, maar zeven- tot achthonderd jaar eerder ontdekte de moslims dit al lang, aldus Fikri Işık, de Turkse minister van Wetenschap, Industrie en Technologie. (Hürriyet)
  – de turkse schutter die in Kopenhagen op Lars Hedegaard – een islam criticus – schoot, is vrijgesproken door een Turkse rechtbank en is verdwenen. Denemarken gaat nu een beroep doen op Europa om de schutter aan te klagen.
  – vrouwen in het welvarende westen plegen massaal zelfmoord omdat daar sprake is van “een mechanische gelijkheid” tussen de seksen. Deze onthulling werd gisteren gedaan door de Turkse premier Davutoglu.
  – mannen die tijdens een tv-programma dansen met vrouwen met wie ze niet getrouwd zijn, dat kan volgens volgens de Turkse Hoge Commissie van Radio & Televisie (RTÜK) écht niet. RTÜK bestrafte de TV-show daarom met een boete van omgerekend 145.000 euro.
  – een Turkse universiteit wil een nieuw soort leugendetector ontwikkelen, speciaal gemaakt voor Turken. De reden is dat “sommige uitspraken die in Westerse landen worden gezien als leugens, geen leugens zijn voor Turken”. Dat heeft professor Nevzat Tarhan, oprichter van de Üsküdar University, gezegd, meldt Hurriyet. De nieuwe test moet meer “in lijn zijn met de Turkse cultuur”.
  – vier officieren van justitie die onderzoek deden naar corruptie binnen de overheid, zijn geschorst door de Hoge Raad. Het is onduidelijk waar ze van worden verdacht. Na een grootschalig corruptieschandaal stapten vorig jaar drie ministers op. Ook werden duizenden politiemedewerkers en honderden rechters en aanklagers overgeplaatst, weet het ANP.
  – ‘moederschap is enige carrière voor vrouw’. Dat heeft de Turkse minister van Volksgezondheid Müezzinoğlu gezegd. Volgens de minister : “de carrière van moeders is het moederschap”. De minister is verder van mening dat vrouwen zoveel mogelijk natuurlijk moeten bevallen en de keizersnede moeten vermijden.(Hürriyet)
  – Erdogan-aanhang in Nederland wil Frederike Geerdink ophangen (geenstijl)
  – de Turkse premier Ahmet Davutoglu heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu vergeleken met de gebroeders Kouachi en Amedy Coulibaly, de aanslagplegers in Parijs.
  – Turkse president Erdogan over Charlie: Dit is niet wat ze bedoelen met vrijheid”, aldus de religieus geïnspireerde Turk. “Het staat gelijk aan terreur, doordat ingegrepen wordt in de vrijheid van anderen.” Volgens hem “bestaat er geen grenzeloze vrijheid”.
  – een gerechtshof in Turkije heeft geoordeeld dat Facebook een aantal pagina’s moet blokkeren die de profeet Mohammed beledigen. Dat meldt persbureau Anadolu. Als Facebook dit niet doet, zal de social mediasite geblokkeerd worden in Turkije.
  – de ‘parallelle structuren’ in Turkije zweren samen met de Israëlische inlichtingendienst Mossad. Dit verklaarde de Turkse president Erdogan vandaag in Istanboel.
  – de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu heeft zich vrijdagmiddag op het laatste moment teruggetrokken uit een veiligheidsconferentie in München. Dit omdat hij niet samen met een Israëlische delegatie de zitting wil bijwonen.
  – geweld tegen vrouwen wordt overdreven. (Erdogan)
  – als een vrouw verkracht is, waarom zou je de baby dan aborteren? (Gökcek : burgemeester Ankara)
  – draag je een decolleté, dan vraag je om verkrachting. (Prof Ceken, Universiteit van Selcuk)
  – een verkrachter treft minder blaam dan de vrouw die abortus pleegt. (AKP kamerlid Ayhan Ustun)
  – hadden ze maar op hun meisjes moeten letten. (Celalettin Cerrah, voormalig politiechef)
  – laïcisme leidt tot moraalvervaging. Je moet dan niet gaan zeiken in je minirok als je verkracht wordt. (Zanger Nihat Dogan)
  – volgens Erdogan gaat het in de westerse wereld de verkeerde kant op met de verdraagzaamheid. (Hürriyet) In zijn toespraak in Istanbul verwees de president ook naar oplevende islamofobie en vooroordelen jegens moslims.. Korte tijd na zijn speech ging de Osmaanse heerser naar Saudi-Arabië voor een officieel bezoek….
  – Turkije weigert 5000 voor ISIS gevluchte christenen op te nemen. Xandernieuws.punt.nl 27-02-2015 15:33- in Christendom, Eindtijd & Profetie, Iran / Syrië, Islam & Terreur
  – de website van de Atheïsme Associatie in Turkije is niet langer bereikbaar. Het medium voor het niet-bijgelovige smaldeel van de Turkse populatie werd geblokkeerd op last van de rechter.
  – zeggen dat de Turkse premier Recep Erdogan een dictator is, dat mag niet. Een Turkse student kreeg vrijdag veertien maanden cel voor zijn misdaad, zo meldden Turkse media. Aykutalp Avsar had in 2013 tijdens de protesten in Istanbul in een speech gezegd dat Erdogan een dictator is.
  – het hoofd van een regionale tak van de regerende Turkse politieke partij, AKP, heeft getweet dat Turkije “zich klaar moet maken” voor het kalifaat van president Recep Tayyip Erdogan. Met kalief doelde op “een leider die de problemen, instituties en overheden van zijn land onder controle heeft”.
  – autoritairder president Tayyip Recep Erdogan : het Turkse parlement heeft vandaag een omstreden wet aangenomen die het de politie toestaat vuurwapens te gebruiken tegen demonstranten.
  – ook de Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zijn volledige steun toegezegd aan de soennitische Arabische coalitie die momenteel de sjiitische Houthi rebellen bevechten die Jemen’s hoofdstad Sana’a bezet houden. Erdogan zei dat de Iraanse pogingen om het “gebied te domineren ons beginnen te irriteren.” Erdogan merkte op dat Turkije bereid is om zich verder te engageren in het conflict “als we daar een rol in kunnen spelen.”
  – Erdogans Turkije heeft de toegang tot Twitter, YouTube én Facebook geblokkeerd voor zo’n beetje alle inwoners…
  – in toespraak bezwoer Erdogan dat ‘wij vastbesloten zijn om van ons leger de meest afschrikkende macht in de regio en in de wereld te maken.’ Tevens beloofde hij er alles aan te zullen doen om de obstakels die er nog zijn om dit doel in 2023 te bereiken uit de weg te ruimen. Volgens islamitische profetieën zal het herstelde Turkse rijk in de laatste dagen van de eindtijd Israël veroveren en Europa aanvallen en verslaan.
  – de islamitisch-conservatieve regering in Ankara brengt zware beschuldigingen in tegen het Europees Parlement. Dit had de Turkse regering ertoe opgeroepen om de volkerenmoord op de Armeniërs 100 jaar geleden te erkennen. De Turkse leiding wijst dit echter categorisch van de hand.
  – foto’s van een taart in de vorm van een koran, het heilige boek van de islamieten, hebben moslimland Turkije in rep en roer gebracht. Het Presidium voor Godsdienstzaken (Diyanet) startte zelfs een officieel onderzoek ernaar. (Hurriyet)
  – het Constitutionele Hof heeft bevestigd dat bezit van pornografisch materiaal met daarin thema’s zoals “orale seks, sodomie, groepsseks of homo-erotiek dan wel lesbische seks” tot celstraf kan leiden.
  – de Turkse regering heeft vandaag (24-04-2015) hard uitgehaald naar de Russische president Vladimir Poetin wegens diens gebruik van de term genocide om de moord op honderdduizenden Armeniërs door Ottomaanse Turken te beschrijven.
  – Erdogan herhaalde zijn wens om de vete tussen de Soenitische en Shi’itische moslims te beëindigen, zodat ze samen Jeruzalem kunnen ‘bevrijden’ van de Joden, in de stad Erzincan in centraal Turkije. Hij zei te hopen dat Jeruzalem in de toekomst klaar zal worden gemaakt voor Al-Isra’ Wal-M’iraj (Mohammeds opstijging naar de hemel en neerdaling naar Jeruzalem), zodat de ‘bron van al het goede uit de hemel op alle moslimlanden zal neerdalen’.
  – het Hoge Gerechtshof in Turkije heeft een religieus huwelijk geaccepteerd. Een burgelijk huwelijk moet de vrouw minimaal 17 jaar zijn, bij een religieus huwelijk geldt geen minimale leeftijd. (Telegraaf)
  – NL Turken grootste Erdogan-fanaten ter wereld, zo’n 64%. ( https://twitter.com/HaraldDoornbos/status/607805859478048771 )
  – honderden IS-aanhangers afgelopen zondag een publieke bijeenkomst houden in İstanbul en kan Halis Bayancuk, één van de meest hooggeplaatste leden van IS in Turkije, vrij rondlopen en tegenstanders van IS gewelddadig bedreigen. (zamanvandaag)
  – de Turkse Nationale Inlichtingendienst (MİT) heeft 60 buitenlandse strijders overhandigd aan terreurgroep IS in Syrië. (zamanvandaag)
  – Turkije is gestopt met het aanvallen van de IS. i.e. http://www.stripes.com/turkey-halts-its-airstrikes-against-islamic-state-fighters-in-syria-1.362920
  – President Erdogan ventileerde onlangs nog zijn woede tegen de New York Times, waarachter “Joods kapitaal” zou schuilen.
  – De Turkse politie heeft invallen gedaan in kantoren van een grote bedrijven- en mediagroep die banden zou hebben met de geestelijke Fethullah Gülen, een tegenstander van president Recep Tayyip Erdogan.
  – etc

  Like

 3. edjan zegt:

  Erdogan heeft de EU volledig bij de strot. Hij kan alle vluchtelingen doorsturen of hij kan het kalm aan doen. Wil de EU dat hij het kalm aan doet, dan moet de EU 3 miljard op tafel leggen, zogenaamd om vluchtelingenkampen te bouwen en/of te verbeteren, maar feitelijk zal een (groot) deel van dat geld gebruikt worden om de Koerden te bestrijden, gebieden in noord-Irak en Syrië te veroveren en de positie van Erdogan te versterken.

  Verder kunnen vanaf nu Turken zonder meer door de EU reizen en zich overal in de EU vrijelijk vestigen. Turkije is reeds de facto lid van de EU geworden. Zonder Europees parlement, zonder referendum, gewoon, pats boem doen en door die strot rammen.

  En mocht de EU toch moeilijk gaan doen: dan zet Erdogan de grenzen weer open.
  We zijn, beste mensen, vanaf nu de slaafjes van Turkije.

  Like

 4. Republikein zegt:

  We moeten uit de EU!
  Maar hoe doen we dat, lamenteren op het net helpt geen mallemoer.
  Wie weet de oplossing?
  Ik zeg de gek [nog] niet.
  Peilingen zeggen niks, die landverraders blijven gewoon zitten en liggen in een deuk om onze frustraties.

  Like

 5. Breget zegt:

  Sluit onze grenzen en zie hoeveel koekjes hij te verteren krijgt .Door te dreigen krijgt hij steeds meer macht in de EU en gaat zijn plan overnamen EU gewoon door en de over het paard getilde ego trippers voelen zich nog verheven ook,wat een oetlullen

  Like

 6. edjan zegt:

  Het is mogelijk dat de Turken een Russisch gevechtsvliegtuig hebben neergeschoten. Mocht dat zo zijn, dan zal Rusland reageren en omdat Turkije lid van de NAVO is, zouden we op deze manier ook nog eens een oorlog in gerommeld kunnen worden. Turkije is een grote pest. Kijk toch uit met die hufters in plaats van het hele continent eraan te verpatsen.

  Like

 7. Hans zegt:

  erdogan is een moslim, ergo immoreel.
  Wordt moe van al die pleonasmen:
  terroristische moslim
  fundamentalistische moslim
  pedofiele moslim
  etc etc etc

  Like

 8. Jean zegt:

  Die Luxemburgse zuipschuit heeft alles onder controle, hij waggelt van pilaar naar pilaar en komt iemand in de buurt dan grijpt hij die vast om toch maar niet te vallen en zoiets zit op een stoeltje in de EU, nogal wiedes dat alles naar de kloten gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s