Franse weerman, Philippe Verdier, gooit knuppel in hoenderhok

Screenshot_11

Philippe Verdier

(Door: Hans Labohm)

 Verdier is op non-actief gesteld! Zie artikel op wintersportweerman.nl.

In Frankrijk draait de klimaatpropagandamachine op volle toeren. De minister van Buitenlandse Zaken, Laurent Fabius, die van de komend klimaatconferentie in december in Parijs een diplomatiek succes wil maken, heeft zich zelfs persoonlijk in de strijd geworpen en de weermannen en -vrouwen opgeroepen om aandacht te schenken aan de ernst van het klimaat’probleem’ in hun uitzendingen. Tja, zo gaat dat met Franse politici – die hebben overal verstand van.

Maar eerlijk is eerlijk, ook Nederlands politici bezondigen zich wel eens aan uitspraken op terreinen waarvan zij wat minder kaas hebben gegeten. Zo ook Frans Timmermans, toentertijd staatssecretaris van Buitenlandse Zaken, over klimaat. Zie deze voortreffelijke oude, maar nog steeds actuele video van Theo Richel.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Barbarisme, Censuur, demoniseren, dictatuur, Elite, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Franse weerman, Philippe Verdier, gooit knuppel in hoenderhok

 1. Marlies zegt:

  Schandalig! Of het nu de opwarming van de aarde is, de “vergrijzing” die het noodzakelijk maakt honderdduizenden Neanderthalers te importeren, het NWO-snoepje TTIP, de z.g. aanvallen van de U.S. op ISIS, de dreiging door Rusland’s Poetin, Israël’s schandalige behandeling van diegenen, die zich palestijnen plegen te noemen… LEUGENS! en men komt er gemakkelijk mee weg.

  Like

 2. De afgelopen jaren heeft het KNMI consequent de verkeerde temperatuur gemeten. De thermometer van het KNMI stond te dicht bij een bomenrij die de afgelopen jaren steeds hoger is geworden. Mede daardoor gaf de thermometer van het KNMI een temperatuur aan die een halve graad te hoog was.

  Bij concurrent Meteoconsult verbaasde men zich hier al jarenlang over. De Bilt, waar het KNMI is gevestigd, gaf immers hogere temperaturen aan dan het nabijgelegen Cabauw, waar Meteoconsult zijn thermometers heeft staan.

  De afgelopen zomer was het verschil verdwenen. Navraag leerde dat het KNMI de afgelopen winter zijn thermometer naar een meer open locatie heeft verplaatst.

  Opmerkelijk is dat het KNMI, dat doorgaans graag de publiciteit zoekt middels persberichten (vooral over de opwarming van Nederland en de rest van de wereld) een en ander in volslagen stilte heeft gedaan.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Net zoals de massa-immigratie is ook het milieu en de zgn opwarming van de aarde een links speeltje en alles wordt uit de kast gehaald om de milieu-leugens te verspreiden. Hoor en zie je wel eens een commentaar of reaktie op de rapporten van de milieu-tegenstanders? En ja als die er al zijn dan zijn die professoren enz. ook allemaal dezelfde soort mensen als de tegenstanders van de islamisering van Europa enz enz enz. En er is zoveel geld mee gemoeid want hoeveel milieuclubjes heb je wel niet en dan al die windmolens, zonnepanelen….. En al die energiezuinige wasmachines, koelkasten, diepvriezers, verlichting, auto’s, motoren enz enz Hoeveel energie heeft dat de laatste 20 jaar allemaal al niet bespaart en nog steeds is er “opwarming van de aarde”?????? Welnee, het wordt gewoon gebruikt om meer en meer belasting en accijnzen te kunnen heffen. Weet u nog die zure regen en vernietiging van al die bossen in Nederland en over de wereld die daardoor zou plaatsvinden volgens Greenpeace…….. wat bleef het stil toen na 5 jaar dat helemaal niet klopte en zo kunnen we nog wel even doorgaan….. En nu dus al 20 jaar opwarming van de aarde, al die natuurrampen hebben daarmee te maken.
  Maar wacht even….zouden we al die milieufreaks van regeringen tot en met de clubjes niet eens vertellen hoe de aarde een paar honderd en duizend jaar geleden er uit zag……Ik heb mijn BOS-atlas nog hier in huis en hadden we in Europa niet een tropisch klimaat en later de ijstijd waar de Alpen en Ardennen zijn door ontstaan? OF zijn al die beesten die in de musea wereldwijd staan dan leugens, fake? De mergel van Zuid-Limburgse heuvels waarin Mosasaurussen zijn gevonden en andere skeletten van vissen???? Leugens???? En dat allemaal is de schuld van de mens???? Duizenden jaren geleden waren er geen auto’s, motoren, vliegtuigen, industrie e.d. en waren er ook miljoenen minder mensen en is het niet zo dat planten juist CO2 nodig hebben om te groeien …..

  Like

 4. Jan zegt:

  Sneeuw- en ijsrivier in Saoedi-Arabië

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s