Het rommelt!

Screenshot_12

(Door: Henning Hoffgaard – Vertaling: E.J. Bron)

Het is een van de lievelingsvragen van de hoofdredacteur van de “Junge Freiheit” Dieter Stein: “En, rommelt het?” Ja, het rommelt. En wel zó luid, dat de online-redactie rondom Felix Krautkrämer weldra oorbeschermers zal moeten aanschaffen. Iedere maand meer lezers op de internetsite van de “Junge Freiheit” hebben ook effect op de sociale media.

Welke onderwerpen of artikelen vooral via Facebook, Twitter of Google+ bediscussieerd, gewaardeerd of gedeeld worden, wordt door de internetplatforms “10.000 flies” en “Storyclash” onderzocht. In de statistieken van september behaalde de “Junge Freiheit” in beide onderzoeken recordaantallen. Uiteindelijk de 16e plaats bij “Storyclash” en de 17e plaats bij “10.000 flies”.

Dat betekent dat de “Junge Freiheit” net achter de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” terechtkwam. In vergelijking met de maand daarvoor steeg de aanwezigheid van de “Junge Freiheit” op de sociale media met 120%. In de maand september werden daar precies 678.556 maal artikelen van de “Junge Freiheit” aanbevolen, verbreid en gedeeld.

Een absoluut record. Onder de “Junge Freiheit” staan onder andere de internetsites van de “Tagesspiegel”,  “T-Online”, de “Rheinische Post”, het ZDF, de Duitse voetbalbond, de Zwitserse krant “Neue Zürcher Zeitung”, de Tagesschau evenals alle regionale kranten. Het rommelt.

Screenshot_13

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Henning Hoffgaard

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Duitsland, Linkse media, mainstream-media, Persvrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het rommelt!

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +

  The Assyrian community in Gothenburg, Sweden

  http://www.express.co.uk/news/world/612425/Islamic-State-ISIS-Assyrian-Christians-caliphate-Gothenburg-Sweden-jihadis

  And when Swedes ( ?????) return to their homeland after fighting in Syria and Iraq, they are reportedly “coddled with therapy” and “fast-tracked to jobs ahead of native Swedes”.

  ++

  Like

 2. Jan zegt:

  Intussen in Denemarken eisen geitenneukers dat Denen hun mond houden. Vrijheid van mening heeft niets in de wereld te zoeken, volgens dit achterlijk volk

  (1 salvo en het probleem is uit de wereld, maar kom daar maar eens voor bij de volksverraders)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s