PAUW

Screenshot_29

(Door: Koby Zicher)

Met stomheid geslagen heb ik gisteren naar de uitzending van Jeroen Pauw zitten kijken. Denkende dat je alles al hebt gezien en het niet erger kan worden, blijkt de realiteit je voorstellingsvermogen toch nog te kunnen overtreffen.

Nieuwsgierig naar de verslaggeving van het overleg dat Ahmed Aboutaleb met de buurtbewoners van de Rotterdamse Beverwaard had gehad, bleef ik per ongeluk hangen bij de NOS van Marcel Gelauff. Alles rustig in de ‘tokkiewijk’ volgens de Nederlandse Pravda. Aan de hand van Twitter weet ik dat het tegenovergestelde de waarheid is.

Het kijkcijferkanon van de NPO Pauw deed mijn tenen krommen en haren te berge rijzen. In eerste instantie voorzag ik – in tegenstelling tot de gebruikelijke ‘weg met ons’-inhoud – een interessant programma. In de vooraankondiging was te lezen dat rabbijn Yanki Jacobs en Natascha van Weezel – gepresenteerd als journaliste – in discussie zouden gaan over de geplande noodopvang van asielzoekers in Amstelveen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, demoniseren, Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NPO, propaganda, publieke omroep, Racisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op PAUW

 1. Sjaak zegt:

  Ook een verklaring waarom Witteman er mee opgehoort heeft !

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +

  http://www.cleantechholland.com/samenwerkingsforum-smart-opportunities-for-dutch-palestinian-cooperation/788/

  4. Agendapunt: Ontvangst president Abbas, Palestijnse Autoriteit.
  Noot:
  Besluit:
  President Abbas is op 29 en 30 oktober in Nederland om deel te nemen aan de
  tweede editie van het bilateraal forum van Nederland met de Palestijnse
  Autoriteit. President Abbas wordt van 10.30 tot 11.00 uur ontvangen door de
  beide Kamervoorzitters in de Eerste Kamer. Aansluitend vindt van 11.00 tot
  12.00 uur in de Rooksalon een (besloten) gesprek plaats met leden van de
  commissies BuZa en BDO van Tweede en Eerste Kamer.
  De commissie spreekt haar sterke voorkeur uit voor een openbaar gesprek.
  Dit besluit zal aan betrokkenen worden voorgelegd

  +

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Gaan die door ons betaalde kwakbollen zo’n smerige terrorist over het bolletje aaien terwijl de Nederlandse Joden zwaar bedreigt worden…

  Like

 4. Jan zegt:

  Vanaf 16:30 De mening van Van Weezel over de komst van moslims in de Joodse wijk in Amstelveen.
  http://www.rtlxl.nl/#!/345483/e25823ae-1827-35bd-86eb-982cc6fe7757

  Van Weezel (grenzeloos ongeïnformeerd en stupide) zat vroeger bij de Vrede Nu beweging, grenzeloos naïvisten, die een beroep op Begin deden om gebied af te staan voor vrede en die actie voerden voor een tweestaten-oplossing met de Palestijnen. Van Weezel werkte ook bij het linkse blad Vrij Nederland, zijn vrouw Anet Bleich bij de nog ergere De Groene.

  Ergerlijk aan van Wezel is dat hij Jusea en Samaria ‘west bank’ noemt (met hoofdletter, alsof het een regio is), zelf woont hij blijkbaar op de West Bank van de Amstel.

  Zijn even naïev dochter Natascha vanaf 3:50 “Hoe diep raakt jou het ‘conflict in de Gazastrook’. “De hele dag”, zegt het wicht.


  http://hollandsezaken.omroepmax.nl/uitzending/hollandse-zaken-woensdag-6-augustus-2014/

  Een smerige moslim gaat vooraf: “Die Joden hoeven zich alleen maar aan de internationale rechtsregels te houden en dan breekt de vrede op het zelfde moment uit, nog voor de inkt droog is”

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Je moet ook nooit meer TV-kijken. Dat is de enige manier om van de propaganda af te komen.

  Like

  • Driek zegt:

   leefbarbaar zegt: Je moet ook nooit meer TV-kijken. Dat is de enige manier om van de propaganda af te komen.

   Heel goed opgemerkt, beste leefbarbaar, dat ding de deur uit flikkeren, scheelt een hoop ergernis. En dan ga je vanzelf andere dingen doen, een boek lezen, om maar wat te noemen, want dat beeldscherm stompt de geest af. Het is een weinig geestverheffende bezigheid.

   Like

  • johan zegt:

   Je zegt het in 1 keer goed ik kijk alleen nog maar sport op de televisie alles is nep alles wat er op de televisie word gezegt dat word door een paar mensen van hogere hand beslist waarom denk je dat we wilders zo weinig op de televisie zien omdat hij de waarheid zegt mijn aangetrouwde neef was laats ook te gast bij pauw als tegenstander van het azc in enschede werd hem van te voren uitgelegt wat hij wel en niet mocht zeggen toen lieten ze allemaal zielige filmpjes zien over de vluchtelingen wat ook nep bleek te zijn alleen maar linkse mensen en toen mocht hij zn verhaaltje doen alles was nep van dat hele progamma wat word gesubsideert door de staat snap je waarom we niks meer over die hoogopgeleide marrokaan horen wat ons alleen wou vertellen dat alles nep is op de tv dus mensen word wakker en geloof de televisie niet meer kijk gewoon zelf om je heen en trek dan je eigen conclusie dat is wat er gebeurt en de televisie laat het allemaal leuk overkomen de koning met zn is leuk om van die culturen te leren ik zie hem nooit over de markt van den haag lopen haha word wakker

   Like

 6. ildiko zegt:

  waarom is bij Jeroen of elders nooit iemand die gewoon keihaard durft te zeggen tegen deze gasten: dit is niet jullie land, niet van jullie ouders, voorouders, en dus begrijpelijk dat jullie gewoon onze land tot een van jullie kalifaat willen veranderen. LOGISCH TOCH, DAAROM ZIJN DE MEESTE MOSLIMS VOOR MEER ISLAM EN VOOR MEER VLUCHTELINGEN !

  Like

 7. edjan zegt:

  Ik snap eigenlijk niet goed waarom mensen nog naar die kakkers kijken. Ik weet niet eens wat ze daar zeggen want als ik die bekakte koppen zie en die bekakte stemmetjes hoor, krijg ik meteen een kotsaanval.
  Eigenlijk dus net zoiets als een foto van Timmermans en Juncker zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s