TURKIJE BIJ DE EU?!

Screenshot_28

(Door: Martha N.)

Burgers van Nederland bedrogen. Wij burgers hebben verloren. Is het te laat? Niet wanneer wij nú uit de EU stappen! Maar ja, dat is beslist onmogelijk met deze regering, of ze moet door ons volk worden afgezet, per direct! Een staatsgreep door de Nederlandse burgers?

Het spel knap gespeeld door Erdoğan

Vrij reizen voor Turken door heel Europa. Dat wil zeggen dat ze zich ook kunnen vestigen in een EU-land land om te wonen. 3 miljard euro in de knip. En wanneer alles geregeld is, komen de vluchtelingen, die nu in Turkije opgevangen worden, alsnog. Het is voor inwoners van Turkije vanaf nu vrij reizen door Europa. Waarom zouden deze mensen, die in Turkije verblijven, dan niet vrij naar ieder Europees land mogen gaan? Ze hebben hun mensenrechten!

Akkoord grote stap voorwaarts!”, kraaien de ministers en regeerders, en evenzo de media. Het is de allergrootste miskleun die er maar gemaakt kan worden! Tjonge jonge, hoe kun je dit uit je strot krijgen: “Een grote stap voorwaarts!” Denk maar niet dat wij, burgers van Nederland, hier beter van worden. Een ramp, dat is het!

Veel mensen hebben vertrouwen in de EU? Het is de EU, samen met onze regeerders, die ons dit aandoet en wel TEGEN onze wil! Nederlanders waren niet vóór toetreding tot de EU. Onze regering heeft ons belazerd en achter onze rug om, zonder officiële stemming, hebben deze verlakkers toegestemd. We hadden toen al massaal in opstand moeten komen! Was dit democratisch? Nu zitten we al jarenlang met de gebakken peren! Het gaat van kwaad naar beroerder. En nu  is het einde bijna bereikt. We worden van alle kanten onder de voet gelopen.

Plasterk roept schande

 Ministers kwaad, omdat de burgers het niet meer pikken! Actiegroepen die tegen zijn, zouden zich moeten verenigen. Geen 100 mensen bijeen, dat heeft geen impact, maar duizenden en duizenden, de straten moeten vol staan. Het Binnenhof met duizenden blokkeren en laten zien dat de bevolking tegen is, DAT zou moeten. Alle mensen die zich gedupeerd voelen, uit alle dorpen, op naar den Haag voor massaal protest. Opnieuw is door de politici het vertrouwen van de burger beschaamd.

Meneer Plasterk blèrt: “Blijf van onze ´politici´ af. Houd onze politici in ere!” “Onze”, hoe bedoelt hij dat? Politici mogen regeren uit naam van het volk! Dus zijn het de politici van het volk! Niet “politici voor politici”, wanneer hij dat bedoelt.

Houd onze politici in ere? Dat, meneer Plasterk, hebben we al jarenlang teveel gedaan! We geloofden “onze” politici op hun valse beloften en schone verhalen! Wat deze beloften waard waren, kunnen we nu zien! Nog nooit is een land, dat niets meer had dan alleen puinhopen en een kaal geplukte hongerende bevolking na de Tweede Wereldoorlog, die alles met moed en werken weer heeft opgebouwd, zo snel naar de ondergang gegaan als deze laatste paar jaren, na toetreding tot de EU!

In ere houden? De politici die dit op hun geweten hebben? Wij willen best onze politici eren, maar niet diegenen die tegen onze wil handelen!

“Afschuwelijk en totaal niet acceptabel”, aldus Plasterk. “Gelukkig hebben we eerder de afspraak gemaakt dat er in dit soort gevallen altijd aangifte moet worden gedaan en dat het Openbaar Ministerie hogere strafeisen zal stellen. Het belangrijkste is dat justitie er werk van maakt en dat gebeurt ook.”

Aangifte? Aangifte door de burgers is geen tijd voor. Ben je aangerand, dan kom je de week later maar terug, we zijn te druk. En hiervoor heeft de politie ineens wel tijd? Zou u het leger niet alvast inzetten, mijnheer Plasterk? De rollen worden weer eens omgedraaid. Wij, de burgers, mogen niets zeggen. Wij mogen niet protesteren! Wij krijgen meteen justitie aan de broek.

Het Openbaar Ministerie moet hogere strafeisen stellen tegen de ongeruste burger? Allemaal dreigementen hier? Het OM laat zelfs de grootste misdadigers perkjes schoffelen. Moeten deze arme burgers, die er genoeg van hebben en protesteren, in de bak? Mogen de mensen niet klagen wanneer er een asielzoekersopvang naast hun huis komt, dat dan meteen niets meer waard is, of ergens in hun kleine dorpje?

Hoera, schrijft de journalist in de krant. De mensen mogen nu meepraten… Mogen meepraten? De bevolking had in deze zwaarwegende beslissingen eerst gehoord moeten worden! Het gaat om onze belangen, onze toekomst en onze kinderen, om ons vaderland!

Maar ja, de politici weten wat er dan gebeurt. Er volgt een NEE, en dat willen zij niet! Ach, en wat weten die burgers nu eigenlijk? Ze weten zelf niet wat goed voor ze is, maar wij wel. Nederland is rijp voor vernieuwingen en rijke culturen, voor meer aanpassing aan anderen. Wij moeten niet zo egoïstisch zijn. We zullen er beter uit tevoorschijn komen.

Enkele gemeenten in Nederland gaan via een enquête inwoners vragen wat ze vinden van de opvang van vluchtelingen. De gemeentebesturen van het Brabantse Steenbergen en het Utrechtse Stichtse Vecht willen die uitkomsten meenemen naar de vergaderingen waar een besluit wordt genomen over wel of geen opvang.

Wat politici ook beweren: laat u niet in slaap sussen dat het maar tijdelijk is! Stem op een partij die uw stem waard is. De stem van de democratie wordt alleen verkondigd door de PVV!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Nederland, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op TURKIJE BIJ DE EU?!

 1. Pieter zegt:

  turkeye bij de e.u. in toekomst en vooraf alvast geen visumplicht voor 75 miljoen turken.
  dat in ruil voor halfslachtige belofte asielzoekers tegen te houden??
  in het beste geval worden vooral de christelijke gezinnen tegengehouden.

  dit is hetzelfde als jeuk tussen je tenen bestrijden door je been vanaf de knie te amputeren!

  Like

  • Zou je reactie niet beter anders geformuleerd kunnen worden, namelijk:” jeuk tussen je
   tenen om hierbij je armen te amputeren, zodat je je tenen niet stuk krapt!”
   De jeuk blijft, maar het wordt onmogelijk gemaakt door ingrepen om adequat in te
   grijpen.
   Zo ook politiek gezien met ons ras aanwassende kankergezwel met enorme metastaseringen.

   Like

 2. wetboek van strafrecht Artikel 93
  De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

  Iedereen die meent om zonder toestemming van het Nederlandse volk te kunnen onderhandelen met onze islamitische vijanden in Turkije is niet een klein beetje strafbaar. Dat soort types zijn ronduit strafbaar. Het Nederlandse volk wil geen enkel verdrag met Turkije. Nu niet. Nooit niet.

  Justitie dient in actie te komen. Maar die zijn natuurlijk te druk met : minder, minder, minder..

  Het protestantse tuig meent het nog ook met zijn: liever Turks dan Paaps.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  ZODAT DE SHARIA KNECHTEN VOLKOMEN LEGAAL EUROPA
  BINNENWANDELEN ? WE HEBBEN MET DE PAAR MILJOEN
  MOSLIMS DIE WE NU AL HEBBEN ALLE HANDEN VOL TE DOEN
  OM ZE BINNEN DE PERKEN TE HOUDEN !
  DIT IS ZELFMOORD MET VOORBEDACHTE RADE VAN DE
  SMERIGE VOLKOMEN OVERBODIGE EU SMEERLAPPEN !
  FUCK THE EU !
  ERUIT ! METEEN !

  Like

  • Europa met Turkije gaat binnenkort nog op Noord-Korea lijken.
   Die lopen straks ook allemaal met een oormerk en gps-chip in.
   Wij langzaam ook. De Roverheid c.q. Staat is het volk aan het vrrkwanselen en OH WÉH, wanneer men ertegen in opstand gaat komen.
   Ook turken die geïntegreerd zijn of dit willen voelen zich niet meer veilig in ons land.
   Willen wij dat echt zo? NIEMAND wil dat zo!!!!

   Like

 4. Sjaak zegt:

  En hier in de Televaag van vandaag !
  NOG VRAGEN ?
  Ongevraagd stemadvies voor Nederlandse Turken

  AMSTERDAM –
  Turken in Nederland hebben thuis een brief ontvangen
  met het advies op de Turkse AK-partij te stemmen.
  Het stemadvies was ondertekend door de Turkse premier Ahmet Davutoğlu.
  De Nederlandse tak van de AK-partij en de UETD, de buitenlandse vleugel
  van de AK-partij, ontkennen achter de brief te zitten,
  ‘maar op de Facebook-pagina van het AKP-verkiezingsbureau in Hamburg
  staat dat de brief van de premier naar 600.000 mensen is verstuurd.

  EN HET ADRESSENMATERIAAL HEBBEN ZE VAN DE HIER LEVENDE
  ACHTERBAKSE HAATBUNKER MOSLIM-VOORBIDDERS GEKREGEN !
  DE TROYAANSE TURKSE PAARDEN KOMEN IN VAART !
  EN DE LINKSE MOSLIMKONTLIKKERS HELPEN DAARBIJ !

  Like

 5. Republikein zegt:

  Turken in Nederland hebben thuis een
  brief gekregen waarin de Turkse premier
  Davutoglu oproept om hun stem bij de
  komende verkiezingen aan de AK-partij
  te geven.Veel Turken zijn daar boos
  over en vragen zich af hoe de AK-partij
  aan hun adresgegevens komt.

  Het Turkse consulaat ontkent dat het de
  adressen heeft doorgegeven,net als de
  Unie van Europese Turkse Democraten.De
  de Nederlandse afdeling van de AKP zei
  tegen het blad Zaman Vandaag dat die er
  ook niets mee te maken heeft.

  Dat de AK-partij hier campagne voert is
  niet verwonderlijk.De partij heeft in
  Nederland veel sympathisanten.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Enkele gemeenten in Nederland gaan via een enquête inwoners vragen wat ze vinden van de opvang van vluchtelingen. De gemeentebesturen van het Brabantse Steenbergen en het Utrechtse Stichtse Vecht willen die uitkomsten meenemen naar de vergaderingen waar een besluit wordt genomen over wel of geen opvang.”

  Zoniet in mijn gemeente, Alphen aan den Rijn. Wij kregen op woensdag (14 oktober) een brief in de bus, dat het COA de gemeente om medewerking gevraagd had voor het in gebruik nemen van de Penitentiaire Inrichting alhier. En nu komt het: het college heeft positief gereageerd op dat verzoek en vraagt de gemeenteraad om zich daar in de raadsvergadering OP DONDERDAG (15 oktober) over uit te spreken. Tijd voor de inwoners om zich hierover te beraden en zich te organiseren vóór de raadsvergadering was er dus nauwelijks.

  De eerste vraag die zich voordoet is: op welke datum heeft het COA dat verzoek om medewerking gedaan? Was dat een paar dagen voor we die brief ontvingen, of heeft het college het verzoek stilgehouden tot twee dagen voor de raadsvergadering. De brief vermeldt dit gemakshalve niet. Tweede vraag: op welke datum heeft het college de gemeenteraad gevraagd zich in de raadsvergadering van 15 oktober hierover uit te spreken? Was dit kort voor het doen uitgaan van de brief, of is dit één-tweetje tussen college en gemeenteraad ook zo lang mogelijk onder de pet gehouden? Ook hier geeft de brief geen duidelijkheid.

  Het college van B&W hangt dus in de brief de democraat uit, die de inwoners zo netjes voorlicht, maar ondertussen wordt ook hier een smerig en uitermate ONdemocratisch spelletje gespeeld. Er staat niets in de brief dat niet waar is. Maar veel relevante zaken staan er niet in. De burgemeester is mevrouw Spies, van het CDA. Erg christelijk is haar manier van doen niet, democratisch evenmin. Ondertussen is de kogel al door de kerk, de PI wordt opvangplaats voor “vluchtelingen.” En de inwoners moeten eigenlijk liefst gewoon hun bek houden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • In Oss hebben we niet eens een brief gekregen;alleen de aankondiging in de lokale krant;n.a.v.een verzoek van het COA gaan wij 300 mannelijke asielzoekers huisvesten in het hiervoor te verbouwen oude belastingkantoor!Slikken of stikken dus!Toen er een protest plaats vond in de straat van het gemeentehuis,[dezelfde straat als het voormalig belastingkantoor]greep de politie in:verboden te protesteren!Deze burgemeester:Wobine Buis, is net zo’n waardeloos prul als Bruls van Nijmegen!

   Like

 7. Inderdaad zouden we met vele duizenden naar het Binnenhof moeten stappen en ontbinden van de regering eisen!Maar krijg zoiets maar eens van de grond!Nodig is het wel en hoe:met spoed!

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  wat rest ons nog….. wat valt er nog te stoppen ?
  ’t is toch ’t GEZAG dat wij hebben verkozen
  oké, wisten wij veel… maar hoe moet je ze lozen ?
  .
  Jasterke

  Like

 9. Driek zegt:

  Nog nooit is een land, dat niets meer had dan alleen puinhopen en een kaal geplukte hongerende bevolking na de Tweede Wereldoorlog, die alles met moed en werken weer heeft opgebouwd, zo snel naar de ondergang gegaan als deze laatste paar jaren, na toetreding tot de EU!

  Mooi geschreven, Martha, ik ben bang dat we onze ondergang tegemoet gaan, want ze blijven binnenstromen, het is werkelijk onbestaanbaar. Alle burgers van Nederland zouden in opstand dienen te komen, zoals je zegt: het Binnenhof met duizenden blokkeren. Doch die Nederlander kijkt naar K3. Ongelooflijk.

  Like

 10. Carli Varga zegt:

  Niks aan toe te voegen. Geen speld tussen te krijgen. Helemaal okee Martha N. Goed stuk. En stemmen op de PVV is wat mij betreft OKEE.

  Like

 11. Wat doen al die Turken hier dan nog???

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Toen ik enige tijd geleden hoorde dat Turkije vluchtelingen op ging nemen… die het kort daarvoor voor de hekken aan de grenzen had laten staan… wist ik al dat dit in afspraak met de EU en de VS gebeurde!…
  De EU speelt nu het spel dat ze gechanteerd worden door Erdogan! Hahahahahaha!
  Turkije hoort nu bij de EU of niet… de Turken kunnen ons nu overlopen!
  En dat hoort allemaal bij het grote geheel: “De islamisering van Europa!”…

  Like

  • Carli Varga zegt:

   Wat een knallende zin. De Islamisering van Europa. Wij hebben het door en dat is maar goed ook. Maar wat gebeurd er allemaal wat wij niet mogen weten. Wie staan er nu achter het volk en wie niet. Wilders is daar heel erg duidelijk in maar de rest laat door hun houding zien dat iedereen behalve het Volk hun prioriteit geniet. Shame On You Misbruik Makers van het Vertrouwen dat het Volk middels stemmen geschonken heeft. We voelen ons behoorlijk in de kou staan maar wij mogen niet klagen want dan komen er bedreiging van censuur op internet, verandering in wetten om haatzaaiers aan te pakken en zo kan ik wel door gaan. De vluchtelingen in grote getallen ons land in is een groot probleem wat niet aangepakt word maar genegeerd maar het andere probleem open grenzen op het fenomeen internet daar zijn jullie wel mee bezig dat verworven gebied lam te leggen voor ons. Prioriteiten zouden in eerste instantie bij het volk moeten liggen en zeker in een land als Nederland is vrijheid van meningsuiting een verworven recht. En dat ga je nu niet als regering aan pakken omdat dat recht nu tegen jullie werkt. Met ons recht op vrije meningsuiting mag je niet gaan sjoemelen, daar mag niet mee geklooid worden. Dus Poten af van Ons Belangrijke Communicatiemiddel Internet. Blijf Eraf.

   Like

  • Cor Ozinga zegt:

   Je hebt het spelletje door. Het Eurabia moet nu heel snel gecreëerd worden. Voordat de autochtone bevolking de tijd krijgt om zich te verzetten en te protesteren. Weg met de blanke Europeanen. En als de blanken dat pikken, is het schijnbaar hun wens om vervangen te worden

   Like

 13. daiyu-ninja zegt:

  Onze regenten doen alsof Nederland alleen van hen is en dat ze met dit land kunnen doen wat ZIJ willen. Ze vergeten echter, dat wij hun loon betalen en dat Nederland van ons – het volk – is en dat wij mogen bepalen waar de grenzen liggen.
  Als wij onze cultuur willen behouden en ons land niet volgepropt willen hebben met mensen die erop uit zijn om van ons land een kalifaat te maken en die ons intens haten, dan is het ons recht om jullie regenten tegen te houden van jullie gevaarlijke praktijken. En als jullie niet willen horen, dan moeten jullie maar voelen.

  Wij – het volk – hebben heel duidelijk gemaakt dat we al die agressieve parasieten, profiteurs en al die gewelddadige barbaren niet in ons land willen hebben. Wij willen vrij en in rust en veiligheid kunnen leven.
  Wij accepteren geen joden en homohaat. Ook willen wij niet dat ons land in een gierput en vuilnisbelt veranderd – dat mensen zich onzichtbaar maken door zich te verstoppen onder lappen stof en als De Dood door straten marcheren – dat kleine kinderen uitgeleverd worden aan oude mannen en en de dupe worden van hun gewelddadige seksuitspattingen – dat dieren op een gruwelijke wijzen worden gedood en dat mannen vier vrouwen nemen.

  Ik wil mijn cultuur behouden en niet gedwongen worden tot een denkwijzen die mij tegen de borst stuit en dat ik alle waarden en normen moet verloochenen en alles waar Nederland voor staat omdat jullie dat willen.
  .
  Jullie – regenten – weten donders goed dat jullie fout bezig zijn, maar jullie willen niet met jullie misdadige praktijken stoppen. Jullie maken je schuldig aan het vernietigen van onze cultuur, onze identiteit, en ons land.
  Wie denken jullie te zijn dat jullie dit zonder gevolgen kunnen doen en dat jullie van het Nederlandse volk kunnen eisen dat wij respect moeten hebben en tolerant moeten zijn voor mensen die ons haten en dood willen?
  Wie denken jullie te zijn dat jullie ons kunnen verbieden ons te mogen verdedigen tegen het geweld van agressieve moslims en criminelen en dat wij onze mond moeten houden en lijdzaam toe moeten zien hoe jullie, regenten, alles kapot maken wat wij – het volk – hebben opgebouwd?, Wie denken jullie te zijn dat het volk die walgelijke praktijken van jullie maar moeten accepteren?

  De Nederlanders zijn het zat om uitgebuit, bestolen, monddood, gediscrimineerd, uitgezogen en gegijzeld te worden door jullie krankzinnige waanidee-en.

  Wij zijn niet jullie bezit.

  Like

  • Sjaak zegt:

   In ieder land waar de Islam zich vestigt,
   is hun (onze) Kultuur ten ondergang verdoemt !
   Het troyaans Islam-paard is midden in Europa
   geland en de linkse smeerlappen en landverraders
   begroeten hun ook nog met schilden waarop Staat :
   ,,Welkom Refugees ”
   We krijgen het demokratie-afbraak-mes van twee kanten in onze rug !

   Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Martha N, mooi geschreven, helemaal top.

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Dit kan en mag niet gebeuren!
  Nu een referendum voor uittreding €U!
  We kunnen het!

  Like

 16. Drs.P. zegt:

  Timmerfrans van een heeeel klein facistisch kudt partijtje naait ons eerst in het pak met een quotum migranten, maar dat was niet genoeg, nu moeten het 60 miljoen booslim turken worden.
  De partij van de afgrond is al vele jaren de KANKER van NL.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 17. Jean zegt:

  Mensen realiseren jullie je wel dat die bende in Den Haag zwaar landverraad pleegt?
  Die hebben toch “gezworen” het Nederlandse volk ten aller tijde te beschermen?
  En wat doen ze ‘voor eigen gewin’? Het Nederlandse volk verraden, daar hoort de zwaarste straf op te staan nl. minimaal 20 jaar opsluiting en in beslagname van alle goederen en bezittingen.
  Trek u vooral niets aan van parlementaire immuniteit, NIEMAND geniet immuniteit, misdaad moet gestraft worden en…..flikker heel die vreemdelingen rotzooi het land uit richting grote zandbak want door de aanwezigheid van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappen zijn onze kinderen, onze vrouwen en onze veiligheid geen knip meer waard.

  Like

 18. Jade zegt:

  In een toespraak op 10 april 2006 zei de op 20 oktober 2011 vermoorde kolonel Moeammer Gadhaffi op de Arabische zender Al Jazeera, dat de islam binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zal overnemen. ,,Wij hebben al 50 miljoen moslims in Europa. Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de moslims de overwinning zal schenken over Europa- zonder zwaard, zonder geweren en zonder verovering. De 50 miljoen moslims zullen dit werelddeel in een moslimcontinent veranderen. Wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 50 miljoen bijkomen. Albanië, met een moslimmeerderheid en Bosnië, waarvan de helft van de bevolking uit moslims bestaat, kloppen ook aan de deur van Europa.”Volgens Gadhaffi heeft Europa zich in een netelige situatie gemanoeuvreerd, evenals Amerika. ,,Zij zullen op den duur akkoord moeten gaan geheel islamitisch te worden of anders de oorlog aan de islam te verklaren.” Gadhafi benadrukte dat de lessen van Mohammed niet alleen van toepassing zijn op moslims, maar op de hele wereldbevolking. ,,Met Mohammed’s komst zijn alle bestaande religies komen te vervallen en dienen daarom alle wereldburgers moslim te worden.”aldus Gadaffi. Volgens hem hebben het Oude testament en het Nieuwe testament geen enkele waarde meer omdat ze zijn vervangen door de koran. (bron: franklinterhorst.nl)

  Het gaat steeds verder, en daarom denk ik dat dat oa de zogenaamde stapjes van Juncker zijn.
  “‘We besluiten iets, laten het dan even rusten en kijken wat er gebeurt. Als niemand dan herrie maakt en er geen opstand uitbreekt, omdat de meeste mensen sowieso niet begrijpen wat er is besloten, dan gaan we weer verder. Stap voor stap, tot er geen weg terug meer is.”

  Like

 19. daiyu-ninja zegt:

  Jade zegt:
  17 oktober 2015 om 12:09

  Gadhafi benadrukte dat de lessen van Mohammed niet alleen van toepassing zijn op moslims, maar op de hele wereldbevolking. ,,Met Mohammed’s komst zijn alle bestaande religies komen te vervallen en dienen daarom alle wereldburgers moslim te worden………..

  Die hele mo kan van mij ploffen. Ik heb niks maar dan ook helemaal niks nodig met die vent.

  Like

 20. edjan zegt:

  Vlad Dracula (de Spietser) verhinderde een inval van Turken (ca 1470) in Roemenië en spietste 23.000 Turkse soldaten waarna de overgebleven Turken afdropen.

  Like

 21. Maria zegt:

  mijnheer Plasterk hoe bedoelt u?Blijf van onze politici,zoals bij Pim fortuin of nu nog onze Geert Wilders?
  Kan mij die avond nog goed voor de geest halen.Het woord moordenaars klinkt mij nog in mijn oren.Politiek Den Haag kreeg er toen goed van langs.

  Like

 22. edjan zegt:

  Merkel wil dat gesprekken over toetreding Turkije tot de EU worden versneld.
  Zo, het hoerewijf gaat de genadeklap uitdelen.

  Like

 23. Don Tessers zegt:

  Laat mij een ding duidelijk zijn na vorige week, ik lees alles maar plaats geen commentaar meer hier, ik leef met jullie mee en ik wacht verdere ontwikkelingen met argusogen af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s