Vreemdelingen korten op voorzieningen? Dat gaat dus niet

Screenshot_10

VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra

(Door: Servaas van der Laan)

Coalitiepartner VVD wil dat vreemdelingen in Nederland flink worden gekort op hun sociale voorzieningen. Maar internationale verdragen die Nederland zelf ondertekende, maken dat feitelijk onmogelijk.

‘Nederland moet onaantrekkelijker worden voor asielzoekers,’ zei VVD-fractieleider Halbe Zijlstra deze week herhaaldelijk in diverse interviews. Waarom komt het gros van de asielzoekers naar landen als Duitsland en Nederland en niet naar bijvoorbeeld Spanje of Portugal? Dat heeft met de sociale voorzieningen te maken, denkt de VVD. En dus moet daar flink in worden gesneden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, VVD. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vreemdelingen korten op voorzieningen? Dat gaat dus niet

 1. Driek zegt:

  Ik lees op de site van de Telegraaf dat scholieren rijp worden gemaakt voor de komst van vluchtelingen. De sfeer in de klassen slaat om. En dat mag natuurlijk niet. stel je voor.

  ‘Meer discriminatie op scholen door azc’s’

  Van onze correspondent

  LEEUWARDEN –
  Het Friese antidiscriminatiemeldpunt Tûmba merkt dat op veel scholen leerlingen zich discriminerend uitlaten over asielzoekers. ,,Ik merk het vooral de laatste maanden”, aldus educatief medewerker Arnold Helmantel. ,,De sfeer slaat om in de klassen.”
  Volgens Helmantel nemen leerlingen bepaalde geluiden in de media snel over. ,,Je kan geen krant openslaan of tv aanzetten of het gaat hierover. Sommige geluiden worden heel snel over genomen. Leerlingen maken vrij snel harde grappen over vluchtelingen of mensen die ze niet kennen.”

  Voorlichting
  Op verzoek van scholen komen medewekers van Tûmba langs om gastlessen te geven. Een van de manieren van Helmantel om de leerlingen voor te lichten, is door ze een foto te laten zien van een zwarte man en ze te vragen wat ze er bij denken. Meestal komen daarbij woorden als ‘crimineel’ en ‘fietsendief’ naar voren. Een week later neemt hij vervolgens de man van de foto mee en veranderen de leerlingen van gedachte.

  Like

 2. Er zijn zoveel handtekeningen bij de diverse kruisjes gezet die ons nu de das om doen!Maar ja,als die hufters ook niet eerst lezen waar ze voor tekenen,tekenen ze dus,zoals nu blijkt,voor onze ondergang!

  Like

 3. Catherine zegt:

  Nee, maar de eigen mensen korten op voorzieningen dat kan altijd! Mensen, sta op!!!!
  Op Brussel hoeft u niet te rekenen, die zijn druk met t Erdogan naar de zin te maken en t paard achter inmiddels 10 wagens te spannen. Franzje in zijn te strakke pakje (‘wat zijn we toch n geweldig goed land’) doet weer wat leuks voor de turken, Juncker neemt nog n raki om helderheid te verkrijgen in zijn benevelde brein, Erdogan slijpt t mes dat ie verbergt en Mutti Merkel bezoekt nog n ‘vluchteling’ azc en stuurt de stasi op de Duitsers af.

  Like

 4. tjonge zegt:

  “Maar internationale verdragen die Nederland zelf ondertekende, maken dat feitelijk onmogelijk”
  .
  “verdragen”, DAT is schijnbaar het nieuwe toverwoord om landen te chanteren.
  .
  leg mij eens uit, waarom kan een verdrag niet eenzijdig opgezegd worden ? wordt het dan plots 1000 jaar nacht of zo ?
  .
  .
  ennuh, vvd, hoop stoere taal joh, zo voor de buhne, nu de peilingen de vvd ongunstig gestemd zijn, top hoor !
  er zullen vast wel weer een hoop zwevende sukkels zijn die er in trappen en denken, goh, die vvd wil/doet/zegt tenminste wat over die vluchtelingen….

  Like

 5. Crusader zegt:

  http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-leuven/-stop-met-alles-op-te-blazen-a2491645/

  Tobback, stop met alles op te blazen ….. weer een linkse vetzak die tegen zijn eigen volk is

  Like

 6. Pieter zegt:

  Walgelijk ventje. Hij wist dit al lang van tevoren en gaat nu de held uithangen. Typisch gebral van een VVD-spindoctor. Het enige wat helpt is grenzen dicht en uit de EU.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad. de HH. politici bedenken dit soort kretologie om de sympathie van het volk te winnen en zich voor de naderende revolutie veilig te stellen…
   Ze weten donders goed dat datgene wat ze roepen “onmogelijk” zou zijn…?
   Het volk is wel dom maar niet achterlijk en zal dit theater langzaam maar zeker door krijgen.
   Het wachten is op het uitbreken van de chaos…

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Het leugenachtige rookgordijn van de VVD.

  Like

 8. Buffalo Bill zegt:

  De kiezer wordt opnieuw door de VVD in de maling genomen. Dit is wel heel doorzichtig

  Like

 9. kraftavilqa zegt:

  Vroeger hadden Russische legerafdelingen, onderzeeër-bemanningen e.d. altijd een KGB-officier bij zich voor de politieke vorming of om de policor te bewaken / in stand te houden.Nu zien we dat in het Nl. van 2015 de Friese KGB Tûmba officieren naar de scholen stuurt voor de politieke vorming / indoctrinatie van de kindertjes (misschien heb je geluk en zijn er enkele bereid hun ouders te verraden) ik heb ff naar Tûmba’s website gekeken en het is de zoveelste gutmensch-subsidiespons, “voorlichting” is in het KGB-jargon een combinatie van “oplichten” en “voorliegen”. Iemand zou die arme kinderen ’s moeten uitleggen dat “fascisme” gewoon een lelijk woord is voor “socialisme”. Man oh man, hoe moet dat toch allemaal, legt die Tûmba-officier ook meteen aan die kinderen uit dat de welvaart en vrijheid die hun ouders gekend hebben er voor hun niet zal zijn (bek houwe en betalen dat kunnen ze maar beter zo vroeg mogelijk leren). En dat wanneer je blank bent en niet jezelf haat dat je dan een slecht mens, een nazi zelfs, bent kunnen ze ook maar beter zo vroeg mogelijk leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s