Weer her en der onrustig op info-avonden

Screenshot_19

Het voormalige conferentieoord “De Klencke” in het Drentse Oosterhesselen

RIJSWIJK – Ook donderdagavond waren er door het hele land weer informatiebijeenkomsten over opvang van vluchtelingen. Dat verliep niet overal even rustig. In Rotterdam bijvoorbeeld moest de politie en paar keer ingrijpen, voerde de mobiele eenheid charges uit en zijn drie mensen opgepakt. In Gorinchem is een wethouder bedreigd.

Uit een rondgang langs regionale media blijkt dat de gemoederen hier en daar flink opliepen. Zo stapte een flink aantal inwoners van Oosterhesselen (Drenthe) vroegtijdig op. Ze waren boos dat er geen ruimte was om vanuit de zaal vragen te stellen of in discussie te gaan. Honderden mensen waren erop afgekomen. “Het lijkt nergens op, het is verdeel en heers”, aldus een man in de zaal. De gemeente wil maximaal vierhonderd vluchtelingen opvangen op het voormalige conferentieoord De Klencke.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Weer her en der onrustig op info-avonden

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Die gemeenteraden gaan nog een ‘vieze’ pijp roken als er gedonder van komt. En dat kan niet uitblijven als je de TV-beelden van de laatste dagen goed bekijkt.
  Op veel plaatsen is het een opstandig zooitje dat eisen stelt. Wat gaan ze doen als die eisen niet of maar gedeeltelijk ingewilligd worden.
  Van baby af hebben ze te horen gekregen dat die westerlingen inferieur zijn en als kafirs behandeld moeten worden. We kunnen nog wat beleven. Er kan op gewacht worden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. ildiko zegt:

  http://hirtop.in/nemet-titkosszolgalati-utasitasra-robbant-ki-a-roszkei-balhe-a-titkosszolgalathoz-kotheto-a-megafonos-ferfi/ herinneren jullie nog over het grote vechtpartij tussen de migranten de Hongaarse politie?????? nou dat alles werd via Duitsland geregisseerd door een Syrisch- Duitse moslim!!!!!! om Hongarije in diskrediet te brengen wegens de vluchtelingen.
  Wat een smerige politieke spel vanuit Duitsland!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Dat gedonder met die ‘vluchtelingen’ zou ONS probleem helemaal niet moeten hoeven zijn!
  Dit land heeft genoeg aan de problemen van de eigen bevolking!
  Ik word er kotsmisselijk van!

  Ik heb het al vaker gezegd en ik zeg het nog een keer: ik hoop dat er hier een paar grote terroristische aanslagen worden gepleegd en dat in alle ‘asielzoekers’centra de hel losbarst!
  Ook zou het heel mooi zijn als er bepaalde lieden zouden worden ontdaan van hun verraderlijke hoofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s