ISIS-terreur geworteld in islamitische cultuur

Screenshot_41

(Door: “Balkanske priče”)

De islam is een politieke religie van oorlog. Van Afrika tot Azië en Europa hebben de horden der muzelmannen met terreur, dood en verderf tal van volkeren gedecimeerd, liefst door onthoofding, of onderworpen. Tempels, kerken, monumenten en beelden van andere geloven werden vernietigd. Steden en landen werden geplunderd. Vrouwen en kinderen werden als (seksuele) slaven verhandeld. Overal op aarde waar de islam andere geloven raakt, zijn aanslagen of oorlog ontstaan. In talloze landen kunnen niet-moslims niet vrijelijk hun eigen geloof aanhangen. Dan worden ze weggejaagd, vervolgd, of erger nog: in koelen bloede vermoord. Puur en alleen omdat ze niet islamitisch zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op ISIS-terreur geworteld in islamitische cultuur

 1. jowitteroos zegt:

  En islam heeft een aantal winkeliers weggetreitert en de zaken zelf overgenomen. Je vind vele verdachte winkeltjes onder beheer van islam, dat tezamen met al die mosketen; gezellig allerlei vuuropslag en ‘vergaderingetjes’; we zijn verloren als we niets doen

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. BertG. zegt:

  Palestinian children are being “brainwashed” with “incitement and hate”, according to an Israeli spokesman.

  Danny Danon, Israel’s new ambassador to the United Nations, is urging the Security Council to make a statement against what he described as “the incitement that fuels terror”.
  His speech comes amid an increase in violence in the Middle East with eight Israelis killed in Palestinian attacks, mostly stabbings, in the past month.

  http://news.sky.com/story/1571110/israel-palestinians-brainwashed-with-hate

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   @BertG. “Palestinian children are being “brainwashed” with “incitement and hate”, according to an Israeli spokesman.” Brainwashed dan wordt er van uitgegaan dat er een brain aanwezig is om te spoelen maar dat isnatuurlijk niet zo, arabieriērs worden hersenloos geboren,honderden generaties inteelt hebben hun werk gedaan dit euvel doet zich eveneens voor bij alle gepislamiseerde volken.

   Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Als je dit leest en de foto’s bekijkt dan ga je over je nek.
  Als we enige compassie hebben met onze autochtone landgenoten, kinderen en kleinkinderen dan laten we toch geen moslim in ons land blijven.
  Ze zwijgen en zitten stil in afwachting van het signaal om de moordpraktijken aan te vangen.
  Voorkomen is beter dan genezen. Nee, dat klopt niet. Een mens geneest niet van een afgehakt hoofd, dus moet er direct ingegrepen worden voordat het te laat is.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Islam is de religie van de absolute immoraliteit; zelfs varkens hebben meer moreel besef!Er is niets ‘goddelijks’ aan deze ideologie van het onreine varken.

  Like

 5. Wilma. zegt:

  Heel heel erg ZIEK!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Oproepen tot geweld in de moskee in (Fr ).

  `Zelfs blinden hebben de eer van de profeet gewroken. Daarom, de straf voor een ieder die de profeet beledigt, is de dood.
  Hij moet gestraft en geëxecuteerd worden.
  Zo,n executie wordt in de vele “verzen”uit de koraan goedgekeurd.
  Door de soena en door afspraken van onze wijze mannen uit ,t verleden.
  Het staat allemaal in de “heilige”

  Like

 7. Jean zegt:

  WAAROM laten wij die barbaren toe in ons land?
  Ik weet het, wij laten ze niet toe maar de lafaards in Brussel en Den Haag en Berlijn enz. halen ze naar hier.
  Die plegen een zeer zware misdaad want ze hebben “gezworen” dat ze het eigen volk steeds zullen verdedigen en dat ze voor de veiligheid zouden zorgen!!!! Niet dus.
  Het enige waar die lafaards en volksverraders voor zorgen is voor hun bankrekening, laten we die nu maar snel aanpakken, eender waar, als ze maar totaal uitgeschakeld worden want het is dramatisch en onleefbaar geworden ‘voor ons’ door die importbarbaren die maar 2 hobby’s hebben nl. alles volschijten en verkrachten & moorden.
  Die lafaards en volksverraders moeten hangen. Een voorbeeld stellen en de rest loopt snel voor zuiver ondergoed…, keuze zat in Brussel en Den Haag maar liefst starten in Brussel want daar hokken de grootste misdadigers.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Ja, je kunt het niet vaak genoeg herhalen!!!… En het zal NOOIT genoeg zijn!!!!
  Ik stel elke dag weer opnieuw het gebrek aan elementaire kennis, zo niet een totale onwetendheid vast van de man in de straat inzake inhoud en de achtergronden van de islam!…

  Like

 9. Bruno Dusar zegt:

  de regeringen in Europa en VS zullen verantwoordelijk zijn voor de toekomstige problemen met deze moslims ISIS die vanuit hun geloof moorden en verkrachten. Hopelijk komt er een KARTELL dat zich inzet en de ongelovigen terug kan sturen naar land van herkomst, Ze hebben ze ni nodig in Europa
  Eén van de enige landen die iets doe zijn de Russen Iran Koerden en Syrie zelf
  Neem daar een voorbeeld aan , niet aan de Amerikanen en Europeanen die alles enkel zien in verkoop van wapens en eigen belang en hun belachelijke wetgevingen.
  Meeste corruptie is er in Belgie met corrupte regering, justitie en politie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s