Afghaan bekritiseert Duitse asielpolitiek: “Er zijn hier gewoon teveel vluchtelingen”

Screenshot_31

Voor het Bureau Gezondheid en Sociale Zaken (Lageso) in Berlijn . . .

(Vertaling: E.J. Bron)

Een Afghaan zei in een interview met “Focus-Online” dat wanneer de regering geen plan en onderkomens zou hebben, zij eindelijk zou moeten stoppen met het binnenlaten van ´vluchtelingen´ in het land.

In Berlijn moeten asielzoekers vaak wekenlang voor het Bureau Gezondheid en Sociale Zaken (Lageso) op hun registratie wachten. Veel mensen komen al vroeg in de morgen, velen overnachten zelfs in de open lucht, in de hoop op een van de maximaal 150 plaatsen per dag.

Honderden mensen staan voor het Lageso met nummers in de hand op hun registratie te wachten, de voorwaarde voor een uitkering. In september kwamen er 16.000 migranten naar Berlijn. Dat zal vermoedelijk in oktober net zo zijn.

De capaciteiten van ambtenaren en vrijwilligers zijn al lang uitgeput, maar dat stoort de bondskanselier niet. Ondanks het roepen om hulp door de Duitse bevolking laat Angela Merkel de ´vluchtelingen´stroom nog steeds ongebreideld richting Duitsland stromen. De kritische stemmen tegen Merkel´s politiek nemen toe. Zelfs ´vluchtelingen´ zeggen al dat Duitsland een enorm probleem zal krijgen als dit zo zou doorgaan.

In het interview met “Focus-Online” rekent een Afghaan nu af met de welkomstcultuur van de bondskanselier: “Er zijn hier gewoon veel teveel vluchtelingen. Ze kunnen niet zo verzorgd worden als noodzakelijk zou zijn.” En desondanks zou de Duitse regering nog steeds meer ´vluchtelingen´ opnemen. Vanuit de zienswijze van de asielzoeker zou hierin snel verandering moeten komen. “Als de regering ons een zekere levensstandaard wil garanderen, moet ze nu beslissen wat er gedaan moet worden. De mensen komen allemaal hier naartoe. Maar er zijn niet genoeg onderkomens voor al die ´vluchtelingen´”, zegt de Afghaan.

Hij zou al vier dagen achter elkaar naar het Lageso komen om op zijn papieren te wachten. De mensen zouden in de regen moeten staan en ze zouden geen idee hebben van wat de toekomst hen zou brengen.

“Ik wacht hier elke dag tot 20.00 uur ´s avonds. Dan komt er een bus die de ´vluchtelingen´ naar kampen brengt om te slapen. Ze brengen ons iedere nacht naar een ander kamp. Ik persoonlijk vind de situatie hier niet oké. Dat is voor ons allemaal heel moeilijk”, aldus de asielzoeker.

Hij voegt er aan toe: “Als de regering geen plan en geen onderkomens heeft, dan moet ze er eindelijk mee ophouden ´vluchtelingen´ het land binnen te laten. Zo kan het niet doorgaan. Als er zoveel mensen blijven komen en het systeem niet beter functioneert, zal hier weldra sprake zijn van een reusachtig probleem.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Afghaan bekritiseert Duitse asielpolitiek: “Er zijn hier gewoon teveel vluchtelingen”

 1. Hendrik M. zegt:

  En deze Afghaan heeft gewoon gelijk!

  Like

 2. Pieter zegt:

  Deze man kletst uit eigen belang. Kan zijn borst nat maken, binnenkort stroomt half Afganistan leeg.

  Like

 3. mijn-idee zegt:

  Hij heeft gelijk, maar het is wel makkelijk praten als je zelf “binnen” bent.
  Dan krijg ik toch een beetje mijn bedenkingen.
  Ik ben benieuwd wat ie had gezegd als hij nog aan de andere kant van de grens stond….( maar daar komen we nooit meer achter vrees ik.

  Like

 4. Johan zegt:

  Die ‘vluchteling’ kletst uit zijn nek. Zolang er nog genoeg autochtonen zijn die het beter hebben, kunnen er nog genoeg ‘vluchtelingen ‘ bij.

  Like

 5. Johan zegt:

  Het houdt pas op als de boel hier compleet kaal gevreten is door de binnenvallende hordes.
  Zo gaat het ook met sprinkhanenzwermen.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Hmm, ’t begint al deze afganiër vreest blijkbaar voor zijn eigen kansen, zoals hier inNl. De micro’s bezorgd zijn hun status van nr.1 knuffelgroep te verliezen aan nieuwkomers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s