De coherente visie van Viktor Orbán op de migrantencrisis

Screenshot_21

Viktor Orbán

(Door: Rob Kern)

Speech van Orbán in het Hongaarse parlement

Onlangs bouwde Hongarije een hek tussen Servië en Hongarije. Inmiddels staat er ook een op de grens met Kroatië. De westerse media reageren negatief.

Hongarije heeft veel problemen met de “vluchtelingen”. De meeste migranten die in Griekenland arriveren, komen via de Macedonië-Servië-route Hongarije binnen in de hoop Duitsland of Nederland te bereiken. In Boedapest bevinden zich al maanden duizenden vluchtelingen, die het gewone leven ernstig belemmeren. Op dit moment verblijven in Hongarije meer dan 50.000 “vluchtelingen”. Hongarije voelt het “vluchtelingen”probleem veel heftiger dan de rest van Europa, op Griekenland na misschien.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op De coherente visie van Viktor Orbán op de migrantencrisis

 1. Cathja zegt:

  Ik nodig Mark Rutte uit om de speech van Orbán eens te lezen. Hij kan er heel veel van leren! Zó ga je om met je eigen volk. Je maakt ze niets wijs, maar je behandelt hen eerlijk.
  Zoals je zelf ook behandelt wilt worden.

  Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Eigenlijk zouden we Orbán via het consulaat een hart onder de riem moeten steken, hem vertellen hóe trots we op hem zijn. Hóe goed het is dat hij zijn rug recht weet te houden. Tenminste iemand met ruggengraat. Die opkomt voor zijn volk. Ik ga zeker een mail naar het consulaat sturen. Waren er maar meer van die bikkels these days……..

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Hoe gelijk heef deze man!

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Rutte is het slaafje van Merkel,
  de loopjongen van de EU,
  de ongelovige hond en verachtelijk zwijn voor Erdogan,
  en de lakei van Amerika!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s