Geen vrouwelijk schoonmaakpersoneel meer in asielzoekersonderkomen

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

In een asielzoekersonderkomen in het Beierse Kitzingen zal na seksuele overvallen op een schoonmaakster in het vervolg alleen nog mannelijk schoonmaakpersoneel worden ingezet. Tot volgende week zullen de schoonmaakster bij het reinigen van de douches en toiletten begeleid worden door bewakingspersoneel.

De Beierse politie had afgelopen dinsdag twee asielzoekers gearresteerd. Ze zouden een schoonmaakster tien dagen lang tot seks gedwongen en lastiggevallen hebben. Na ondervraging van het slachtoffer zou de verdenking bewezen zijn. “Op aanwijzing van het Openbaar Ministerie werden de beide mannen dinsdagmiddag overgedragen aan de onderzoeksrechters van het kantongerecht Würzburg”, deelde de politie mee.

De vermoedelijke daders zitten in voorarrest. Tegen de beide wordt een onderzoek ingesteld wegens meervoudige seksuele bedreiging. De districtscommissaris van Kitzingen, Tamara Bischof (Freie Wähler), was geschokt over het voorval. “Wat daar gebeurd is, raakt mij vooral als vrouw”, zei ze tegenover de “Bayerische Rundfunk”.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Crusader”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Geen vrouwelijk schoonmaakpersoneel meer in asielzoekersonderkomen

 1. ieznogoedh zegt:

  Ach ja, Frau Bischof is geschokt. Hoe kan het ook anders. Net zoals alle leden van de “elite” geschokt zijn als er weer iets is gebeurd dat elke gemiddelde Jan Kwisperbiebel van drie hoog achter al lang zag aankomen en zo onze Jan op het platteland woonde, op zijn klompen aanvoelde.

  Gelukkig voor de Asylbegehrenden hoeven ze niet zelf hun zooi op te ruimen maar worden daarvoor door de Duitse belastingbetaler gefinancierde schoonmaaksters ingezet. Dat de asieleisers en passant ook maar even genieten van de lichamelijke geneugten die schoonmaaksters te bieden hebben, is niet meer dan een bijzaak. Volkooooooomen onverwacht natuurlijk.
  Lazen we niet kort geleden dat, ik meen in Zweden, een ten behoeve van de asieleisers werkende vrouw werd verkracht en vervolgens door haar collega’s werd aangespoord om toch vooral maar niets daarover te melden?
  Het gaat goed met Europa!!!

  Like

 2. Gasso zegt:

  Laat die gore asielzoekers maar in hun eigen vuil omkomen…, onbegrijpelijk dat Duitsche vrouwen daar de zooi gaan opruimen.

  Hoe eerder daar de cholera en buiktiefus uitbreekt hoe beter!

  Like

 3. Motorman zegt:

  Kunnen die viezeriken zelf niet poetsen?

  Like

 4. Henk zegt:

  Waarom worden schoonmaaksters, betaald van belastingeuro’s, ingezet om de billetjes van ladverhuizers schoon te poetsen?

  Like

 5. Elena zegt:

  Deze zogenaamde “vluchtelingen” mankeren toch niets aan hun klauwen? Waarom dan toch personeel om hun troep te kuisen?

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Zo daalt langzaam de sluier van de donkere middeleeuwen over Europa.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Waarom wordt er 10 dagen gewacht met aangifte..? Ligt dat nou aan mij…. maar ik lees hier toch dat de dame in kwestie elke dag, 10 dagen lang terug ging om verkracht te worden… ze overnachtte toch niet daar in dat kamp?

  Als je niet verkracht wenst te worden, ga je toch niet 10 keer terug, wel..??? Deed ze mss. pas aangifte nadat die gasten gewoon doorgingen terwijl ze schraal werd?

  Hoe ver gaan die moslimknuffelaars nu eigenlijk wel…!!!

  Like

  • Muurbloempje zegt:

   Misschien vond ze het eerst wel lekker, maar toen moesten andere uitgangen het ontgelden? Bah bah bah……

   Like

  • Wachteres zegt:

   Hé Linksy, leef jij ook nog? 😉

   Like

   • Linsky zegt:

    Hoi Wachteres. 😀 Ja hoor, ik zie, hoor en lees alles nog steeds, maar ik reageer alleen nog als ik me echt niet meer kan inhouden. Volgens mij heeft geen enkele discussie, debat of mening nog zin, omdat de elites allang hebben besloten dat het tijd is voor de ‘end game’…. die waar we het jaren geleden al over hadden. Het is allemaal aan het gebeuren NU!
    Gelukkig ben ik in de positie en op de leeftijd dat ik me met reflectie en introspectie kan bezig houden… 🙂 De antwoorden liggen in ons zelf, hè. Daarbuiten zijn alleen maar leugens, indoctrinatie, conditionering, hersenspoeling en misleiding.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ik zag dat je je site ook weer bent begonnen. Tja zelf heb ik het idee dat we toch verzet moeten plegen, anders wordt het de ‘elite’ wel erg gemakkelijk gemaakt.

    Leuk weer eens iets van je te horen.

    Like

   • Linsky zegt:

    Ook altijd leuk om jou en Henk hier te zien Wachteres. 😀

    Maar ik ben niet opnieuw begonnen hoor, maar op verzoek van veel lezers heb ik indertijd diamental wel weer online gezet.

    Desalniettemin blijft het artikel: ‘Aanklacht tegen de mensheid’ het laatste en helaas nog steeds het meest actuele, (38.000 bekeken) uit de talloze mails die ik daarover krijg blijkt dat er wel degelijk heel erg veel mensen zo ongeveer de zelfde mening zijn toegedaan… 😦
    http://diamental.nl/images-linsky/Aanklacht%20tegen%20de%20mensheid!/aanklacht.html
    Daarnaast staat: ‘De komende staat van beleg’ (36.000 bekeken)op de tweede plaats.
    http://diamental.nl/images-linsky/De%20%E2%80%98Staat%20van%20Beleg%E2%80%99!/staatvanbeleg.htm

    Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Ze hebben de hele dag niets te doen. Zet schoonmaakmiddelen neer. Controleer of er wat gedaan is. zo niet, dan ook geen eten. Stelletje uitvreters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s