IK WIL MIJN LAND TERUG . . .

Screenshot_24

(Door: “Driek”)

Tot mijn grote ergernis las ik in één onzer couranten dat vluchtelingen hun voorrang op een woning blijven behouden. Lezer van deze kloekmoedige site van E.J. Bron, Ik zit mij hier weer danig over op te winden. Het is tegenwoordig iedere dag weer raak. Gelukszoekers krijgen voorrang. Wel ja, toe maar, dat kan er ook nog wel bij. De grauwgrijze herfst-kilte die ons land in zijn koude greep omknelt, is niets vergeleken bij dit ijzig bericht onzer veile bewindslieden. Die lui durven. Wat een verschrikkelijk onrecht wordt ons aangedaan. Het is werkelijk ongehoord. Maar, en ik zeg het hier nu ronduit: ik wil mijn vaderland terug. Goedschiks of kwaadschiks. Het is maar dat u het weet.

Want, lezer, let wel, de gevestigde partijen die ons leven vergallen, delven binnenkort het onderspit. Steeds luider worden de kreten der protesterende burgers. Zojuist lees ik dat Geert Wilders het hoogste aantal zetels heeft bereikt. Niet langer aanvaardt het Nederlandse volk die geschifte  regeringskliek in Den Haag. De messen worden geslepen, het laatste bedrijf gaat in, de dreunende stap der revolutie weerklinkt alreeds van verre. Het uur der waarheid is aangebroken dat Geert Wilders, onvervaard en  ten strijde bereidt, uit de schaduw  naar voren treedt. Niks geen voorrang meer voor asielzoekers. Eerst den Nederlandse burger. Wij zijn hier de eerstgeborenen.

Want ons geliefde vaderland, het land der blanke top der duinen, is ondergedompeld in den troebele vijver van vluchtelingenwerk, hulporganisaties, bedelacties van het Rode Kruis, bekende Nederlanders en sussende toespraken van corrupte samenzwerende burgemeesters. Leugenaars zijn het. Gauwdieven en oplichters.

Straks verwelkomen burgemeesters der steden en dorpen de parasiterende uitvreters met fanfares, triomfpoorten, versierde straten en des ’s avonds een schitterend vuurwerk. Die teugelloze dwazen zijn er gek genoeg voor.

Lezer, ik ben innerlijk zeer verontwaardigd dat den Nederlandse burger wordt achtergesteld bij Afrikaanse gelukszoekers. Nederland heeft zijn glans en waardigheid verloren. Doch laten wij de moed niet verliezen, want de strijdbanieren worden alreeds gestreken en ontdaan van de mottenballen. Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Nationalisme, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op IK WIL MIJN LAND TERUG . . .

 1. louis portugal zegt:

  Mee eens Driek.
  Ik hoop mee te maken dat HET VOLK actie tegen deze verloochenaars gaat ondernemen.
  Ik las dat in Duitsland dit jaar al 150.000 duitsers wegtrokken omdat ze geen zin hadden om nog langer gekoeieneerd te worden.

  Like

 2. Crusader zegt:

  EN VOORAL NIET VERGETEN
  ISLAM IS GEEN GELOOF, MAAR EEN DOCTRINE
  ISLAM IS NIET COMPATIEBEL MET ONZE SAMENLEVING, DUS, DELETE
  MOSLIMS ZULLEN NOOIT ONZE GRONDWET AANVAARDEN, VOOR HEN KOMEN DE SATIRICHE VERZEN VAN DE KORAN OP DE EERSTE PLAATS
  ER IS MAAR 1 GOEDE OPLOSSING, CONFISKEER ELKLE MOSKEE, VERBRAND ELKE KORAN

  Like

 3. Joop Sigaar zegt:

  Starten maar , wij doen mee met de REVOLUTIE !

  Like

 4. Ad zegt:

  Ik wil ook mijn land terug

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Dank Driek, dit eenmansleger staat achter U.

  Like

 6. VarAway zegt:

  Kostelijk relaas, Heer Driek. Helaas ook de droevige waarheid.
  Gelukkig werden we verblijd met wederom fraaie peilingen voor ons aller PVV.
  Dat maakt mijn dag weer goed….

  Like

 7. Pingback: IK WIL MIJN LAND TERUG . . . |

 8. Pogo zegt:

  Wilders/de PVV staat weer hoog in de peilingen en wat krijg je dan?
  ‘Populariteit PVV kan gevolgen hebben voor buitenlandse handel’
  http://www.nujij.nl/politiek/populariteit-pvv-kan-gevolgen-hebben-voor.33861247.lynkx

  Dat die Hand de Boer niet zo snugger is, daar kan hij niks aan doen.
  Maar is er nou niemand in zijn omgeving die hem even bij de kraag pakt en er fijntjes op wijst dat landen zoals SA, Iran (sinds kort weer) en nog een hele batterij aan landen, niks te lijden hebben vanwege hun politiek, buitenlands beleid, mensenrechten of hoe zij omgaan met anderen?
  Waarom moet deze man weer aan angstzaaierij gaan doen waarvan hij de PVV juist beschuldigt?

  Dit soort mensen dienen de markt/de handel/hun eigen belangen. Niet het welzijn van de Nederlandse (autochtone) burgers.

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Oh. Nederland, mijn Land van steeds verlangen

  van weilanden en bosranden, van dorpen en die brug

  van heide, bossen, boerderijen in de verte

  oh. onbetaalbaar Land…. óók Driek wil jou terug !
  .

  .

  Like

 10. Cathja zegt:

  Zo is het Driek! We moeten opkomen voor ons eigen volk en vaderland, zolang we kunnen! Vreemdelingen hebben zich aan te passen, nu en in de toekomst!
  Ons eigen volk eerst!!

  Like

 11. Antonius zegt:

  Waar blijft uit de oude doos ?

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Je hebt groot gelijk Driek
  Ook mij maken de moslims ziek
  Ook denk ik dikwijls aan die goeie oude goude tijd terug
  En van iedere moslim die ik zie, aan een mes in mijn rug
  Ze liegen bedriegen en dreigen Kritiker met de dood
  Maar wijzelf hebben ook duizenden mensen in nood
  Ze brullen en blazen zich op ofdat Europa hun al behoord
  En het is alleen nog maar wachten tot de volgende word vermoord !
  Alle kritische berichten over hun insest intimidatie en eren-moorden
  Worden door de rooie landverraders verdraait met mooie woorden
  Ik ken nog de tijd van de komst van de eerste spanjaarden en Italianen
  Ze hebben zich integreert en ook hun kinderen hebben inmiddels banen
  En hoe ziet het uit in de moslimwijken ?
  We moeten inmiddels voor hun bezwijken !
  Je hebt gelijk, niet jij alleen maar alle Nederlanders willen hun vaderland terug
  En ook die willen niet wachten op het cadeau van de moslim ,, een mes in onze rug”
  Ook ik wens jullie allen nog een gezegende dag.
  En de wens de verlossing van moslims uit Europa zich vervullen mag !

  Like

 13. Bert zegt:

  Da Fuck ? Hoe wil je in godsnaam überhaupt wat doen als je al het lef zou hebben om meer dan een spandoek te dragen ? Nederlanders hebben geen wapens, geen militaire training, geen saamhorigheid. Over een tijdje wordt gewoon de media en internet nog meer gecensureerd zodat deze laatste stuiptrekkingen van vrije meningsuiting ook voorbij zijn. Lol. We hebben al lang verloren joh, ik zie het al voor me zeg, de Nederlandse jeugd met hun faalangst op sportschoentjes met een game controller pief paf roepen zeker ? in ’45 hebben we al verloren, de nieuwe bezetter, u.s.a., heeft ons daarna al ingelijfd en ondermijnd. Praten is revolutie is valse hoop geven. Beter is om voor te bereiden op onlusten op straat, stroomuitval, ziektes, honger etc. (p.s. ik had het echt liever anders gezien maar Nederlanders die zich organiseren en in opstand komen zie ik niet gebeuren, ze gaan nog liever braaf naar de moskee, want: verrijking)

  Like

  • heinrich zegt:

   50.000 gemotiveerde militairen. en 50,000(?)burgers met elk een stuk of 5 vuurwapens en dozen vol munitie. wees niet zo bang

   Like

   • harry zegt:

    Maak je maar geen illusies Hein , als het er om gaat spannen worden al die wapens bij voorbaat door de politie opgehaald .
    Staan we allemaal met lege handen !

    Like

  • edjan zegt:

   @Bert. Helaas, helaas vrees ik dat je gelijk hebt. Althans grotendeels. Het Nederlandse volk zal niet grootschalig in verzet komen, want inderdaad: te bang, geen wapens, geen training.
   Het kalifaat wordt nu dermate energiek ingericht dat het niet meer tegen te houden zal zijn nog voordat partijen als de PVV iets te vertellen krijgen.
   Maar zoals altijd in dat soort gevallen zal 1 % van het volk zich wel degelijk verzetten. Als ze slim zijn niet openlijk (=zelfmoord) maar via een kleinschalige guerilla. Dat geeft de dictatuur dan weer een excuus om de politiestaat te handhaven.

   Zonder hulp van buitenaf zal het heel moeilijk worden.

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Inderdaad Edjan.
    Ik kan ook niet geloven dat van de gemiddelde Nederlander veel uit zal gaan.
    Zoals Ik in mijn reacties regelmatig laat blijken ben Ik zeer pessimistisch gestemd over de toekomst van mijn kind en eventuele kleinkinderen.
    Daarbij ben Ik de overtuiging toegedaan dat zo’n verzet niet alleen in Nederland hoort plaats te vinden maar gewoon Europawijd omdat de massa import gestuurd word vanuit Brussel.

    Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bert: 16.23. uur, op 18/10/2015. En we zien het nu om ons heen. Goed gezien van U.

   Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  Wij…’t leger der kloekmoedigen
  gaan die EU-val bespoedigen
  en stoppen met ons loos gepraat
  want morgen is ’t misschien te laat
  daar onze stem wordt genegeerd
  wat we ook doen, het heet verkeerd
  us zijn w’ er klaar voor…allemaal
  paraat voor HET AANVAL-SIGNAAL !!!

  Like

 15. Pegidafan zegt:

  OOooooooo ons mooi Nederland , met de touwjes uit de brievenbus , ja jij gaat terug komen , we mogen de hoop niet laten varen . Jij mooi land met je hardwerkende mensen , je opbouwende karakter , jij gaat nimmer ten onder , eerder zullen wij sterven voor jou behoud . Jij vorige spreker , mag de mensen hun hoop niet ontnemen , ik snap je twijfel , maar hou dat voor je , want daar help je niemand mee . Ik voel de ommekeer komen ,ik voel het en niet alleen hier . Het gaat binnen kort gebeuren in heel Europa draaid het sentiment . Wat deze elite in een paar decenia kapot heeft gemaakt, zal veranderen in een Europa van samenhorigheid , in handel ,wederzijds respect . We zullen nog nooit zo verbonden zijn , verbonden met elkander . De volkeren van Europa , vooral die uit de oost , die hebben nog nooit zoveel respect gehad als nu , en zijn werkelijk onze gelijken of meer . Zij nemen het voortouw in onze strijd tegen het kwaad , en ook hun leiders hebben ballen .
  Het word hoogtijd dat wij die hier ook weer krijgen , en tenzame gaan wij de strijd aan . Laat nooit de moed vallen . WANT ER IS HOOP VOOR ONS ALLEN.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  IK WIL MIJN LAND TERUG

  Een waardige “wens”, maar ik zou b.v. best m,n jeugd terug willen hebben, niet in deze tijd maar zoals ,t vroeger was.
  Die jeugd terug krijgen, gaat natuurlijk niet.
  Maar wie weet gaat de spreuk:”EIGEN VOLK EERST” eens de waarde krijgen, die het hebben moet.
  Mensen die veel in andere landen zijn geweest, weten dat dat daar heel normaal is.
  Maar als ik nu zo al die protesten in den lande zie, is er toch een kentering gaande.
  Ik heb met interesse b.v de bijeenkomst in de Beverwaard gezien, van de gewone man “de-Jan/Truus-gemiddeld”.
  Woedend en verontwaardigd zoals die mensen reageren, eindelijk komt er eens weerstand.
  Dat van die voorrang geven voor woningen heb ik altijd al absurd gevonden.
  Ik moet ook denken aan ene Cohen, voormalig Burgemeester van A,dam.
  Op de radio hoorde ik hem zeggen dat hij begrip kon opbrengen voor de stoffeerder, die VASTE VLOERBEDEKKING in het huis van een asielige zoeker aan ,t leggen was, EN de man zelve moet met z,n versleten rug nog jaren langer door werken tot zijn AoW.
  Begrip zegt hij te hebben,……….. geloof ik niets van.
  Deze mensen, die zelf kinderen hebben die niet op een wachtlijst hoeven voor een woning, maar direct een woning kunnen kopen, met hulp van een paar “centjes” van pa, hebben toch totaal geen begrip hoe de gewone man moet leven.

  Like

 17. Bert zegt:

  Lees net http://www.telegraaf.nl/binnenland/24631616/__Ambulances_staken_weer__.html
  Ja ! Als het om hun eigen portemonnee gaat voert de Nederlander wel aktie, en staken we wel, maar als het land naar de klote gaat zie je alleen 1000’den reacties onder nieuwsberichten en gemopper. *zucht*

  Like

 18. Antivenin zegt:

  Dat asielzoekers voorrang hebben op autoichtone bewoners staat in een of ander internationaal verdrag, en onze Nederlandse wetgeving is allang ondergeschikt gemaakt aan allerlei internationaal geneuzel. Dat wij in eigen land meer of zelfs maar gelijke rechten hebben als Afrikaanse klaplopers zat er dus helemaal al nooit in.

  Like

 19. Hendrik M. zegt:

  M’n beste Driek, daar hoort ons volkslied bij!
  1. Wien Neêrlandsch bloed door d’aderen vloeit,
  Van vreemde smetten vrij,
  Wiens hart voor land en koning gloeit,
  Verheff’ den zang als wij:
  Hij stell’ met ons, vereend van zin,
  Met onbeklemde borst,
  Het godgevallig feestlied in
  Voor vaderland en vorst.
  2. De Godheid, op haar hemeltroon,
  Bezongen en vereerd,
  Houdt gunstig ook naar onzen toon
  Het heilig oor gekeerd:
  Zij geeft het eerst, na ’t zalig koor,
  Dat hooger snaren spant,
  Het rond en hartig lied gehoor
  Voor vorst en vaderland.
  3. Stort uit dan, broeders, eens van zin,
  Dien hoogverhoorden kreet;
  Hij telt bij God een deugd te min,
  Die land en vorst vergeet;
  Hij gloeit voor mensch en broeder niet
  In de onbewogen borst,
  Die koel blijft bij gebed en lied
  Voor vaderland en vorst.
  4. Ons klopt het hart, ons zwelt het bloed,
  Bij ’t rijzen van dien toon:
  Geen ander klinkt ons vol gemoed,
  Ons kloppend hart zoo schoon:
  Hier smelt het eerst, het dierst belang
  Van allen staat en stand
  Tot één gevoel in d’eigen zang
  Voor vorst en vaderland.
  5. Bescherm, o God! bewaak den grond,
  Waarop onze adem gaat;
  De plek, waar onze wieg op stond,
  Waar eens ons graf op staat.
  Wij smeeken van uw vaderhand,
  Met diep geroerde borst,
  Behoud voor ’t lieve vaderland,
  Voor vaderland en vorst.
  6. Bescherm hem, God! bewaak zijn troon,
  Op duurzaam regt gebouwd;
  Blink’ altoos in ons oog zijn kroon
  Nog meer door deugd dan goud!
  Steun Gij den scepter, dien hij torscht,
  Bestier hem in zijn hand;
  Beziel, o God! bewaar den vorst,
  Den vorst en ’t vaderland.
  7. Van hier, van hier wat wenschen smeedt
  Voor een van beide alleen:
  Voor ons gevoel, in lief en leed,
  Zijn land en koning één.
  Verhoor, o God! zijn aanroep niet,
  Wie ooit hen scheiden dorst,
  Maar hoor het één, het eigen lied
  Voor vaderland en vorst.
  8. Dring’ luid, van uit ons feestgedruisch,
  Die beê uw hemel in:
  Bewaar den vorst, bewaar zijn huis
  En ons, zijn huisgezin.
  Doe nog ons laatst, ons jongst gezang
  Dien eigen wensch gestand:
  Bewaar, o God! den koning lang
  En ’t lieve vaderland.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  IS Nederland wel het ‘eigen’ land van de Nederlander?
  Over elke cm² land die ‘eigen’ is, over elke cm³ cm ‘eigen’ leefruimte, moet je belasting (leefboete) betalen!
  Ik vraag me af waar iemand de brutaliteit en het gore lef eigenlijk vandaan haalt om deze planeet in te pikken en de bewoners van die planeet te laten betalen voor het erop ‘mogen’ ‘leven’.
  Zoiets zie je bij geen enkel dier!

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Ja, het is ons eigen land, waar we afspraken gemaakt hebben over de inrichting en hoe dit betaald zou worden; boeken vol wetjes zijn daar voor gemaakt, door mensen die daarvoor gekozen werden.
   Het is dus ons land waar alle Nederlanders wat aan bijdragen om het geheel te laten functioneren.
   En wat dieren (niet alle) betreft, die vormen hun eigen territorium, ook hun eigen landje wat ze verdedigen.
   Zo is Nederland ons verworven en onderhouden territorium, vat verdedigd moet worden tegen vreemde indringers en/of parasieten.
   Tja, helaas verzaakt men hier in.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Hendrik M. 18 oktober 2015 om 21:43

    Ik heb degenen die alle wetjes hebben gemaakt NIET gekozen! Als het aan mij zou liggen, zouden er heel wat redelijkere wetten zijn.

    Ik heb een dier nog nooit belasting aan een ander dier zien betalen en die belasting vervolgens over de balk zien smijten.
    Ook hoeft een dier bijv. nooit bouwleges te betalen aan een ander dier.

    Ik bedoelde te zeggen dat wij alleen een stukje planeet, een stukje ‘territorium’ schijnen te mogen bewonen ALS wij daarvoor veel te veel belasting aan onze heersers betalen.
    Belastinggeld (waarom die rotwoorden ‘belasting’ en ‘aanslag’ en niet ‘bijdrage aan de kosten van de maatschappij’) betalen is alleen acceptabel als dit geld wordt gebruikt om het eigen volk daarmee een veilig en prettig leefbaar bestaan te bieden en NIET -zoals dat altijd al is gegaan- om de heersers (in o.a. Den Haag en Brussel) te spekken en om allerlei indringers uit de rest van de wereld tot aan hun graf te onderhouden zodat de heersers d.m.v. de ‘zieligheidsindustrie’ nóg meer kunnen graaien uit onze belastingpot!

    OK, dieren eten elkaar op maar de ‘overheid’ vreet ONS op en laat ons straks afslachten door de geïmporteerde moslim!
    Misschien kwam mijn vorige reactie niet helemaal uit de verf, hopelijk heb ik mezelf nu duidelijker gemaakt.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hendrik is nou eenmaal erg gezagsgetrouw opgevoed.
    Met de koning hoog in het vaandel gedragen als vertegenwoordig.
    Die mensen heb je nou eenmaal. Vaak de erg oudere generatie heeft hier last van.

    Dieren trekken er ook nooit op zomaar op uit om voor de lol andere dieren te vermoorden of uit te roeien om daarna weer terug in hun hol te kruipen.

    Like

  • Driek zegt:

   Hendrik M. zegt:
   6. Bescherm hem, God! bewaak zijn troon,
   Op duurzaam regt gebouwd;
   Blink’ altoos in ons oog zijn kroon
   Nog meer door deugd dan goud!
   Steun Gij den scepter, dien hij torscht,
   Bestier hem in zijn hand;
   Beziel, o God! bewaar den vorst,
   Den vorst en ‘t vaderland.

   Het is een zeer schoon lied, beste Hendrik, doch van die passage hierboven word ik een beetje onpasselijk. “Bewaak zijn troon, Op duurzaam regt gebouwd”. Nou, duurzaam recht?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Driek 19 oktober 2015 om 12:06

    “Steun Gij den scepter, dien hij torscht”

    Sinds wanneer ‘torst’ hij hier iets?!!!

    Het enige wat die genotzuchtige figuur hoeft te ‘torsen’, is z’n overdadige luizenleventje.
    (Geld)zorgen heeft-ie niet, dus figuurlijk ‘torst’-ie ook niets.

    Like

 21. Andre M zegt:

  Voor een ware revolutie ben ik wel te porren neem liters blauwzuur mee om die petten te kalmeren. Demonstreren helpt toch niet meer dan maar voor eigen leven strijden als mijn vrouw kinderen en klein kinderen een beter leven kunnen krijgen.

  Like

 22. Doornroosje zegt:

  Driek een goed artikel. Vooral het volgende. Daar ben ik het zó mee eens.

  Want ons geliefde vaderland, het land der blanke top der duinen, is ondergedompeld in den troebele vijver van vluchtelingenwerk, hulporganisaties, bedelacties van het Rode Kruis, bekende Nederlanders en sussende toespraken van corrupte samenzwerende burgemeesters. Leugenaars zijn het. Gauwdieven en oplichters.

  Een opstand!!!!!! Dat moet ik eerst zien dan geloven. Maar de eerste prikkels zijn er wel.

  Like

 23. Anna zegt:

  Hallo,
  Mijn dochter wilt een huisje. Wacht al 5 jaar. Telkens word de huurlijst aangepast. Keldert ze weer opnieuw naar beneden. De huizen waar zij op reageert worden binnen no time toegewezen aan de sissende gelukzoekers hier in ons west Friesland. Inmiddels bereiken wij het kookpunt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s