Somalische “vluchtelingen” kregen ruzie in een Duits onderkomen. 20-jarige man doodgestoken.

Screenshot_36

(Vertaling: Z.B.)

BERLIJN – Tijdens een ruzie tussen Somalische “vluchtelingen” in een onderkomen in het Noord-Duitse Neuenkirchen is een van hen doodgestoken. Over het incident, dat zich op zaterdagavond afspeelde, informeerde zondag de Duitse politie. Op zaterdag brandden ook 14 wooncontainers in het vluchtelingenkamp in Hamburg in het stadsdeel Sülldorf  uit. De politie denkt dat de brand gesticht is door een van de inwoners van het AZC.

Tijdens een schermutseling stierf een 20-jarige Somaliër, nadat een landgenoot hem naar verluidt in de nek had gestoken. De vermoedelijke dader zit in voorarrest. De daad speelde zich af in een twee-etagewoning die de gemeente voor ze huurde.

Beide Somaliërs, die elkaar kenden nog voor hun komst naar Duitsland, leefden vanaf het voorjaar in Neuenkirchen. In het gebouw wonen nu in totaal 19  vluchtelingen. De twee Somaliërs deelden samen een appartement. De politie denkt dat het conflict tussen de twee al langer tijd smeulde en dat het zijn oorsprong had nog in de tijd voor hun aankomst  naar Duitsland.

Na de brand in een asielzoekersonderkomen in Hamburg werd een 19-jarige Egyptenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van brandstichting. Volgens de eerste informatie had de Egyptenaar ruzie gekregen met andere bewoners van het complex. Een Ghanese getuige heeft tegen het persbureau DPA gezegd dat het conflict om het gebruik van de badkamer ging. Een van de partijen heeft zelf een mes getrokken.

Ongeveer 40 brandweerlieden waren twee uur bezig om de brand te blussen. De containers  van twee etages hoog, waarin 28 vluchtelingen waren ondergebracht, zijn nu onbewoonbaar verklaard. De stad heeft nog op zaterdagavond laat andere huisvesting voor ze gevonden.

Bron:
www.lidovky.cz

Vertaald uit het Tsjechisch door:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Somalische “vluchtelingen” kregen ruzie in een Duits onderkomen. 20-jarige man doodgestoken.

 1. Jan zegt:

  En: Tote in Thüringen und NiedersachsenStreitereien unter Asylbewerbern eskalieren


  Bei einem Streit in einer Asylbewerberunterkunft im thüringischen Wutha-Farnroda ist am späten Samstagabend ein 20 Jahre alter Mann getötet worden. Aus noch unbekannten Gründen habe ein 18-Jähriger in einer Auseinandersetzung unter drei gemeinsam in einer Wohnung untergebrachten Asylbewerbern aus Afghanistan ein Messer gezückt und seinen Mitbewohner getötet, teilte die Polizei in Gotha mit.

  Der dritte Asylbewerber konnte unverletzt aus der Wohnung fliehen. Der Täter lief ebenfalls in Freie und traf auf seiner Flucht vor der Wohnung auf einen 22 Jahre alten Deutschen, der er ebenfalls niederstoch und dabei schwer verletzte. Der 22-Jährige schwebt aber nicht in Lebensgefahr.
  ….
  http://www.n-tv.de/politik/Streitereien-unter-Asylbewerbern-eskalieren-article16160266.html

  Like

 2. Driek zegt:

  Telegraaf

  Steun Merkel aan soepeler visumbeleid Turkije

  ISTANBUL –
  De Duitse bondskanselier Angela Merkel wil zich inzetten voor een soepeler visumbeleid voor Turken die EU-landen in willen reizen. In ruil daarvoor verwacht ze dat Ankara zijn vluchtelingenbeleid verstevigt.
  Merkel zei zondag dat na gesprekken met de Turkse premier Ahmet Davutoglu. Turkije is het belangrijkste doorreisland voor vluchtelingen en heeft zelf de meeste ontheemden binnen de grenzen. Om de stroom naar EU-landen in te dammen hoopt de EU een overeenkomst te kunnen sluiten met Turkije over een strenger beleid.

  Begrip
  Merkel is in Turkije om die wens kracht bij te zetten. Turkije wil in ruil een soepeler visumbeleid en geld van de EU. Verder wil het land dat gesprekken over toetreding tot de EU worden versneld. Merkel zegde toe zich sterk te maken voor die eisen.
  “Turkije wil extra geld en dat begrijp ik ook”, sprak Merkel. Ze noemde echter geen bedragen. Turkije heeft gevraagd om 3 miljard euro.
  De bondskanselier sprak ook met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Die vroeg haar onder andere om steun om de onderhandelingen over het EU-lidmaatschap van Turkije te versnellen. De president verklaarde zondag dat hij dat ook aan Frankrijk, Groot-Brittannië en Spanje had gevraagd.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Eerst neemt hij die drie milliard !
   Dan steekt hij de ongewenste vluchtelingen in sloppenwijken waar ze
   het maar zonder hulp uit moeten zoeken !
   Driekwart van de turken in de randgebieden leven van de Hand in de Mond.
   Dan stuurt hij door de versoeplingen zijn troyaanse moslims hierheen !

   Like

 3. mijn-idee zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2015/10/18/steekpartijen-in-duitse-asielzoekerscentra-twee-doden-beiden-asielzoekers/

  Niet een maar twee steekpartijen… plus brandstichting door een bewoner….. ( Egypte… is dat ook al een oorlogsgebied tegenwoordig ?)

  Nergens om ,maar ik zou AH aanraden om de actie voor bestek te annuleren….
  Daar zitten heel enge messen tussen.

  Trouwens, tijd voor fouilleren van alles en iedereen die daar binnengaat.?

  En verder stel ik voor dat naast scheiden op basis van geloof, stroming, ras, landen van herkomst, sexe en/of sexuele voorkeur, er ook een onderzoekje moet komen of de “vluchtelingen” een geschiedenisje hadden in het land van herkomst…( Je gelooft het niet he? net de gruwelijke oorlog ontvlucht…. ga je oorlog zoeken… gaat nog erg gezellig worden )
  Ik zie hier een schone taakvoor de rijdende rechter…. ; ‘He buur… heb je je boom nou nog niet gesnoeid voor je hierkwam vorige week …. kreeg net een app-je van mijn vrouw met foto…. het is nog niet gebeurd… dus…hier is je( kap )mes..”

  Tsjonge je verstand staat er van stil.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Incidentje, meer echt niet!”

  Like

 5. Elena zegt:

  Het gaat goed daar. Tijdens de spits in het verkeer lossen de problemen ook vanzelf op.

  In Duitsland zijn bij 2 steekpartijen in asielzoekerscentra 2 doden gevallen en één persoon zwaargewond geraakt. Verder zijn 24 wooncontainers uitgebrand na brandstichting door 1 van de bewoners.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Mooi, als nu de andere “vluchtelingen” elkaar ook doodsteken zijn we ze hier kwijt!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Andere huisvesting ???? Had ze maar onder een brug laten slapen !!

  Like

 8. friese canadees zegt:

  First we take Manhattan(911), and then we take Berlin.
  Wat een toestanden daar!I
  Ist das neue kultur, ja?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s