Stevent Europa af op een burgeroorlog?

Screenshot_14

(Door: “Bart Bohemen”)

“Wie naar vrede verlangt, bereidt zich voor op oorlog.” – Vegetius, 390 n. Chr.

In het Europa van de 21e eeuw wordt vrede als vanzelfsprekend beschouwd. Relatieve economische voorspoed, humanitarisme evenals onverschilligheid zijn onze waakzaamheid niet ten goede gekomen. De afgelopen jaren heeft een groot aantal veiligheidsexperts, topfunctionarissen en andere intellectuelen zich uitgesproken over de deplorabele veiligheidssituatie in Europa. Zij schatten de kans op een pan-Europese burgeroorlog reëel of zelfs onvermijdelijk in.

Op de website van de CIA werd tien jaar geleden het 119 pagina’s tellende document Mapping the Global Future: Report of the National Intelligence Council’s 2020 Project gepubliceerd. Het is een uitgebreid verslag dat is samengesteld door een groot aantal experts werkzaam voor inlichtingendiensten alsmede non-gouvernementele organisaties (NGO’s).

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa. Bookmark de permalink .

6 reacties op Stevent Europa af op een burgeroorlog?

 1. Breget zegt:

  Gisteren grote colonnes militairen NL,EN,AM.

  Like

 2. Breget zegt:

  Op de afsluitdijk.na koffie gebruik gesprek en snel vertrokken.

  Like

 3. Schokkende bekentenis: VS ziet graag conflict tussen Europa en Rusland

  Op 3 maart 2015 was er een bijeenkomst van Stratfor in Chicago. Stratfor is de geopolitieke denktank van de VS. De club die onder andere nadenkt over hoe de dominante positie die de VS heeft gehandhaafd kan worden in de wereld. In de persconferentie van de CEO van Stratfor, George Friedman, wordt daar een schokkende onthulling/ bekentenis gedaan.

  Hij geeft aan dat de VS geen samenwerking wil zien tussen Europa en Rusland omdat zij dit in hun geopolitieke voordeel zien.

  Deze denktank ziet een Europa, specifiek Duitsland, met hun kennis, techniek en kapitaal gecombineerd met Russische grondstoffen en arbied als één van de grootste bedreigingen voor de huidige positie van de VS in de wereld. En ze zien dat al meer dan een eeuw zo.

  Drie Duitsers die over zijn uitspraken spreken en de belangrijkste onderdelen van de speech waarin deze onthulling wordt gedaan door Friedman is met dank aan Willem Zweers in het Nederlands ondertiteld.

  George Friedman is the founder, chief intelligence officer, financial overseer, and CEO of the private intelligence corporation STRATFOR.
  En voor de liefhebbers en om het geheel wat beter in context te krijgen is de gehele speech van Friedman in het Engels hier na te kijken.
  George Friedman (Stratfor): “Europe – Destined for Conflict?” (Feb 3rd, 2015) Lees verder >>> http://achterdesamenleving.nl/schokkende-bekentenis-vs-zet-alles-op-alles-om-conflict-tussen-europa-en-rusland-los-te-krijgen/

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Die Federica Mogherini praat echt uit haar nek. Man man wat een achterlijk wijf is dat. Laten we hopen dat er geen burgeroorlog komt, maar ik zie het somber in.

  Like

 5. Jean zegt:

  Stevent Europa af op een burgeroorlog? Het zit er reeds in door het lafhartig gedrag van die EU misdaadorganisatie, daar zitten de lafaards en volksverraders in 1ste klas op ons te parasiteren en ondertussen onze gemeenschap, onze vrijheid, onze veiligheid en onze leefbaarheid te verpesten.

  Like

 6. En zolang dat linkse oogkleppentuig in de meerderheid is,kunnen we geen kant op!En nu?Wie het weet mag het zeggen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s