Wat willen de Palestijnse terroristen?

Screenshot_13

Fadi Alloun, misschien wel de knapste man in Jeruzalem, stak vorige week een willekeurige 15-jarige Jood in de straat neer. De politie heeft Alloun doodgeschoten enkele momenten na de aanval. 

(Door: Bassam Tawil – Vertaling: Willem Jan Jongman)

In de afgelopen dagen had ik de gelegenheid om de huizen van enkele Palestijnse mannen en vrouwen te bezoeken, die betrokken zijn bij de aanhoudende golf van terrorisme tegen Israël – het geweld dat sommigen een ‘intifada’ of opstand noemen.

Wat ik zag – wat u of iemand anders tijdens deze bezoeken ook had kunnen zien – was dat geen van deze Palestijnen een hard en zwaar leven had. Hun levensomstandigheden waren allesbehalve ongelukkig. In feite leiden deze moordenaars een comfortabel leven, met onbeperkte toegang tot onderwijs en werk.

Vier van de terroristen kwamen uit Jeruzalem, als permanente bewoners, maar die geen burgerschap hadden aangevraagd, maar die wel Israëlische identiteitskaarten hebben. Ze genoten al de rechten van een Israëlische burger, met uitzondering van te stemmen voor de Knesset. Maar het is niet zo dat deze Arabieren in Jeruzalem willen doden en sterven omdat ze willen stemmen bij de Israëlische parlementsverkiezingen.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wat willen de Palestijnse terroristen?

  1. Jan zegt:

    ‘Fadi Alloun, misschien wel de knapste man in Jeruzalem’

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s