Voorzitter Vlaams Belang: “Wij zijn niet het OCMW van de wereld – een asielzoeker kost € 1.249,- per maand”

Screenshot_34

Na enkele moeilijke jaren scoorde Vlaams Belang in de recente Grote Peiling van VTM NIEUWS voor het eerst weer beter. De partij klimt weer boven de tien procent uit. Partijvoorzitter Tom Van Grieken vertelt over de populariteit van de partij: “Ik denk dat er veel teleurgestelde N-VA-kiezers zijn. En volgens mij wordt het nu duidelijk dat er twee N-VA’s zijn: één van het woord, en één van de daad.”

“De sterkte van het Vlaams Belang is dat we altijd hetzelfde verhaal brengen, zowel voor als na de verkiezingen. Als mensen hun buik vol hebben van de politiek, komt dat omdat politici compleet het tegenovergestelde doen dan voor de verkiezingen,” zegt Van Grieken.

“Onze partij is tegen een systeem dat bijvoorbeeld nu massamigratie aantrekt. We zijn niet tegen mensen of individuen.” Volgens Van Grieken krijgt de hardwerkende Vlaming de rekening gepresenteerd voor de toekomende vluchtelingen. “De kostprijs per maand van een asielzoeker is € 1.249,- Het gemiddeld pensioen is ons land € 1.212,- Dat vind ik wraakroepend.”

Screenshot_35

Lees verder>>>
(h/t “Crusader”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Voorzitter Vlaams Belang: “Wij zijn niet het OCMW van de wereld – een asielzoeker kost € 1.249,- per maand”

 1. Jean zegt:

  Het was genieten van de correcte wijze uitspraken van Tom ondanks de vele pogingen van de VTM reetlikker om Tom uit koers te rijden.
  Hopelijk volgt het Vlaams Belang de PVV zodat ze samen niet een maar twee vuisten kunnen maken tegenover die lafaards en volksverraders wie wij tot onze last hebben.
  M.i. gaan steeds meer ogen open en gaan de mensen terug naar de enige “betrouwbare” partij, de partij die de veiligheid en de vrijheid van eigen volk in het hart draagt, de partij die ‘ook’ van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islam smeerlapperij verlost wilt zijn.
  Alle Tom & Barbara op naar de 25 a 30%.
  Momenteel is het verboden met de hond te wandelen zonder plastiek zakje voor de uitwerpselen in op te bergen, straks lopen de rode & groene smerige vuile ratten ook met zo een zakje rond maar dan om hun eigen schijterij op te rapen want er zullen velen met bescheten kleding over straat lopen. 🙂 🙂 😉

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Tjee, wat een mazzel voor die Belgen; hier kosten ze € 3000,- per maand.
  Weet je wat Belgen, je mag de onze hebben en daar krijgen jullie dan € 1500,- per maand voor.
  Draaien jullie winst en hebben wij minder schade.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s