Worden tienduizenden arme Nederlandse gezinnen vergeten door migrantencrisis?

Screenshot_40

Geen armoede in Nederland? Vorig jaar maakten wekelijks 94.000 mensen gebruik van de voedselbank. Naast 60.000 daklozen kent ons land ook nog eens 1,44 miljoen mensen die afhankelijk zijn van een laag inkomen. 107.000 minderjarige kinderen groeien op in een bijstandsgezin met langdurige armoede.

Een miljard euro – ‘onze’ leiders houden er inmiddels rekening mee dat dit enorme bedrag alleen al dit jaar moet worden uitgetrokken voor de komst van vele tienduizenden moslimmigranten naar Nederland. De ervaring met de regering Rutte in de afgelopen jaren leert dat het hier waarschijnlijk om een veel te lage schatting gaat. Tegelijkertijd leven er al jaren tienduizenden Nederlandse gezinnen onder de armoedegrens. Om te voorkomen dat zij worden vergeten, heeft de Stichting GiG de campagne ‘Help Ons Helpen’ op touw gezet om 40.000 van de armste gezinnen dit jaar een kerstpakket te bezorgen. Iedereen kan met een donatie van € 15,- met kerstmis een arm gezin blij maken.

Lees verder>>>
(h/t Rob van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, discriminatie, Elite, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Worden tienduizenden arme Nederlandse gezinnen vergeten door migrantencrisis?

 1. Driek zegt:

  Ter uwer informatie.

  Stichting GiG verspreid Gods Woord middels bijbelteksten, christelijke quotes, poëzie, kunst, blogs en evenementen. Help ons mee om de wereld van social media te veroveren met Gods Woord.
  Like onze Facebookpagina en like share en comment onze bijbelteksten en quotes…. Laat Gods Woord het internet overnemen!
  https://www.facebook.com/pages/GiG/1537054796533233

  GiG
  Een nieuwe manier van het verspreiden van Gods Woord dmv bijbelquotes, quotes, gadgets, blogs,

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Een beetje die mensen gaan helpen die SP, PvdA, GL, VVD, CDA of een andere vuige landverraders partij gestemd hebben en daarmee zichzelf tot landverrader maakten?
  Die mensen die te lui waren om PVV te gaan stemmen?
  Die landverraders die staan te juichen voor nieuw aangekomen asieldreigers?
  U denkt toch niet dat ik verraad ga plegen?
  Ik doe een pakket of bijdrage aan iemand die in de armoe zit en PVV gestemd heeft!

  Like

 3. Jansy zegt:

  Handige jongen hoor,
  Wedden dat die gast een tonnetje overhoud aan die kerstpakketten?
  Mooi als het geld bij de voedselbank wordt gegeven dan kunnen de mensen zelf een kanootje voor hun kindjes kopen.

  Like

 4. Thoth zegt:

  (..)94.000 mensen gebruik van de voedselbank.

  Tja, maar we geven zo’n 8 miljard aan Ontwikkelinghulp van Ploumen, geven we 17,8 miljard aan Griekenland, halen we ontzettend veel ‘vluchtelingen’ binnen à 36000 Euro per jaar. Deze ‘vluchtelingen’ hebben natuurlijk altijd een woning nodig, dus die gaan voor op degene die al 10 jaar op een woning wachten. Uiteraard hebben deze ‘vluchtelingen’ een inburgeringscursus, moeten ze Nederlands leren en krijgen ze een opleiding zoals tandarts, apotheker, IT’er,, etc. Er is genoeg te doen hieraan!

  En als belastingbetaler? Die 94000 zijn er wel erg veel hoor, zo houden we totaal niets meer over…

  [sarcasme]

  Like

 5. hans zegt:

  Deze smeerpijp moet gestopt en afgezet worden!!! HEEL SNEL!!!

  Like

 6. Wachteres zegt:

  De grootste schande van onze samenleving: 60.000 daklozen alleen al in Nederland!

  Wordt het geen tijd dat we in een maatschappij wonen waar allereerst voor het eigen volk wordt gezorgd en dan pas aan anderen wordt gedacht?

  Anderen, die in de buurt van landen wonen waar men niet weet waar men met het geld heen moet, en wat ook nog ‘broederlanden’ zijn. En dan denk ik aan de rijke olielanden of aan Saoedi Arabië.

  Waarom moeten wij miljoenen van deze mensen opvangen, die ook nog alles krijgen wat ze nodig hebben en meer! Ik zag een paar dagen geleden een asielzoeker trots vier telefoontjes opsteken. Had hij gekocht. Ik hoorde van Nederlanders dat in hun stad de asielzoekers in de winkels rondstruinen en de duurste computers kopen. Hadden ze zelf gezien!

  Wordt het geen tijd dat we onze regering, die het eigen volk blijkbaar laat stikken en zogenaamde vluchtelingen in de watten legt, uit het pluche trappen?

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Mark Rutte beweert dat er geen armoede in Nederland is.
  Daarmee plaatst hij zich op één lijn met ”Comical Ali”, de minister van Voorlichting onder Saddam Hussein:
  Deze man sprong erg creatief om met de waarheid. Blijkt hij het voorbeeld van onze politiek correcte leiders, van de EU, van de altijd vrolijke Mark Rutte te zijn geweest?
  Een ”waarheidsbeeld” schetsen ten behoeve van een ”gewenste werkelijkheid”?

  Laten we nog even naar de man uit Irak kijken.Hij was doorgaans:iemand die positiviteit uitstraalde. Hij verspreidde een ”het gaat goed met ons” gevoel’


  Op de video zegt hij dat de Amerikanen overal uit Irak verdreven werden.”They are on the move!”

  Zijn beste voorstelling vond plaats toen hij de aftocht van de Amerikanen uit Irak beschreef, terwijl Amerikaanse tanks achter hem in beeld kwamen, rijdende door de straten van Bagdad.

  Rutte durft zover niet te gaan: uiteindelijk tussen daklozen gaan staan, tussen mensen die niet meer kunnen rondkomen,of staande tussen zieken en bejaarden die geen goede verzorging meer krijgen in de lens gaan roepen dat er GEEN armoede is in Nederland.

  Hij kijkt wel uit! Wat hij misschien niet WIL beseffen, is dat de peilingen uitwijzen dat het volk hem en zijn politiek correcte vrienden in binnen- en buitenland beginnen door te krijgen.

  De leugen verliest geleidelijk aan kracht en normaliter zou dat ons moeten tevreden stemmen, want een dictatuur- en dat zij wij inmiddels helaas in een sneltreinvaart aan het worden-. kan niet bestaan ZONDER verdraaiing van feiten, zonder positieve propaganda..

  Wanneer de ”milde” kracht van de leugen verzwakt, dan zal de leugen worden vervangen door een zeer onaangename waarheid waaraan men zich onder dreiging en dwang zal hebben te ONDERWERPEN.
  De leugen zal worden vervangen door onverhulde repressie en onheilspellende haat tegen degenen die in de ogen van de overheden uit de pas lopen.
  Dat is de laatste schans waarachter een politiek correcte dictatuur zich kan verschuilen.

  Ons aller Driek roept op tot het verspreiden van Bijbelse gedachten. Op zich is dat prima, zolang deze de kracht van onze maatschappelijke inspiraties onderbouwen en de samenstelling van onze Joods-christelijke en humanistische basis versterken.

  Ik stel echter ook vast dat Bijbelteksten op zich kennelijk zo door modieuze interpretaties kunnen worden bijgekleurd dat het merendeel van kerkelijk Nederland van harte meewerkt om de islamisering van ons land mogelijk te maken.
  Deze kerken zijn in mijn ogen helaas totaal politiek correct geworden en dus contraproductief en zij hebben daarmee verraad gepleegd aan hun doel: het geestelijk gezond houden van de Nederlandse staat.
  Wanneer deze instituten zich niet weer van hun modieuze politiek correcte jas ontdoen, dan beschouw ik ze als schadelijk voor ons land .
  Het is mij een volstrekt raadsel geworden dat de meerderheid van de kerken een ideologie omhelst die de doodsvijand is van wat de kerken beweren te geloven. Ook een tot leugen geworden kerkgenootschap is rijp voor de sloop.

  De leugens waarvan wij ons moeten ontdoen zijn juist als gevolg van de liefdesverklaring van politiek correct aan de islam in kracht toegenomen.
  Zo dient de bewering van Rutte c.s, over de afwezigheid van armoede in ons land om de Nederlanders voor te bereiden op nog verdere besnoeiingen in de medische zorg en in de sociale sector. De bedoeling is dat het geld bovenal moet worden besteed aan degenen die ECHT in de problemen zijn
  En volgens Marx Rutte zijn dat niet zijn landgenoten.

  Wij koersen af op een zware confrontatie met de groothandelaren in de aangepaste waarheden.
  Een ding staat vast: de waarheid WINT ALTIJD.

  Like

  • Driek zegt:

   Henk.V zegt: Ons aller Driek roept op tot het verspreiden van Bijbelse gedachten. Op zich is dat prima, zolang deze de kracht van onze maatschappelijke inspiraties onderbouwen en de samenstelling van onze Joods-christelijke en humanistische basis versterken.

   NEEN, BESTE HENK V. IK ROEP NIET OP TOT HET VERSPREIDEN VAN BIJBELSE GEDACHTEN, IK HEB DIE REACTIE GEPLAATST NAAR AANLEIDING VAN DAT ARTIKEL. IK WENS MIJ HIERVAN TE DISTANTIËREN. IK STA HIER VOLKOMEN BUITEN. TEVENS BEN IK NIET VAN CHRISTELIJKE HUIZE.

   Like

   • edjan zegt:

    Aha, goed dat je dat even zegt Driek! Ik zat me ook al op de kop te krabben …

    Like

   • Henk.V zegt:

    Mijn excuses voor het misverstand, zeer gewaardeerde Driek 🙂
    Ik reageer vanuit een christelijke achtergrond, al ben ik geen lid meer van een kerk.Mijn teleurstelling in de schandelijke rol die de meerderheid van de kerken vervullen in de voortgaande islamisering van ons land stelt mij verschrikkelijk teleur.
    Vandaar mijn reactie 🙂

    Like

  • BertG. zegt:

   Hoe komt hij er op. Driek die bijbelse gedachtegoed zou verspreiden.
   Driek is nou net 1 van de weinige die hier nooit toe zal oproepen.
   Maar dan ook werkelijk nooit. Iets wat zeer te waarderen valt.

   Like

   • Driek zegt:

    Bert G. zegt: Hoe komt hij er op. Driek die bijbelse gedachtegoed zou verspreiden.

    Maar – beste Bert, als niet – christen strooi ik wel zo af en toe kwistig een paar Bijbelteksten uit over de lezers van E.J. Bron, want ik kan dat niet laten. Er staan in dat door velen miskende Boek waarheden die nog op onze hedendaagse tijd van toepassing zijn. En het zijn zeer mooie teksten, vind ik.
    Maar die stichting GIG vertrouw ik niet, ik moet daar niks van hebben. Het geld van die zogenaamde liefdadigheid beland meestal in de verkeerde beurzen. Ik ben door ervaringen een zeer achterdochtig mens geworden, ik vertrouw niemand, al helemaal niet als ze met zulk soort christelijke verhalen aankomen zetten.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Die Ali Cyaankali wilde met die beelden van [weg]! rijdende Amerikanen laten zien, dat ze op de “vlucht” waren.
   In zo,n dictariaal systeem moet iedereen, zeker politici, wel liegen omwille van hun eigen “hachje”.
   Zelfde in Nl. ( maar dan milder ! )
   Je leest toch ook vaak dat voormalige PVV-leden later niet meer aan de “bak” komen.
   Soms ook reden voor mensen zich niet bij PVV te willen aansluiten.
   Als Rutte, of anderen, het over armoede in NL hebben, wordt er altijd een vergelijking gemaakt met buitenland.
   Zo wordt er dan gezegd:”de mensen hebben hier nog te eten en een dak boven hun hoofd, dat is in andere landen wel anders…..blablabah”
   Of een vergelijking met sanitaire voorzieningen in NL en elders, zoals hier in een buitendistrict van India.
   (te arm om toilet-paper te kopen…….)

   Like

 8. Sjaak zegt:

  Hallo smeerpijp Rutte !
  In Zwitserland vandaag !
  En hier zijn maar 0,03 % aan vluchtelingen !
  Lees dit maar goed door boerenlul en maak
  eindelijk plaats voor Wilders !

  Winst voor Zwitserse anti-immigratiepartij
  ZURICH –
  De rechtse Zwitserse Volkspartij SVP heeft zondag een grote overwinning
  behaald in de parlementsverkiezingen. De partij, die al de grootste was in
  et parlement, haalde met 28 procent van de stemmen in totaal 65 zetels.
  Het Zwitserse parlement telt 200 leden.
  Politieke commentatoren spreken van een ‘ruk naar rechts’.
  De partij heeft immigratie als belangrijkste thema. Volgens
  SVP-leider Toni Brunner heeft het Zwitserse volk een duidelijke boodschap
  uitgebracht. “Het volk is bezorgd over massa-immigratie naar Europa”.

  Like

 9. Fubar zegt:

  Geld storten?
  Heb ik de garantie dat deze Christenen mijn geld niet aan zielige asielzoekertjes geven?
  Daar hebben Christenen nogal een handje van, om in hun eigen voet te schieten.
  (zelf hun nek onder het kromzwaard te leggen).
  Geen cent van mij aan welk goede doel dan ook als er kans is dat er ook maar één cent bij een islamitische organisatie terechtkomt.
  Als ze nou een inzameling hielden om een wapenvoorraad aan te leggen trok ik grif den portemonnee.
  Ach ja, ‘goede doelen’ hebben nou eenmaal niet zo’n ‘goed’ imago meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s