‘Zorgen over imago Nederland door PVV’

Screenshot_18

VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer

AMSTERDAM – De grote populariteit van de PVV kan gevolgen hebben voor de handel van Nederland met het buitenland. “Als Nederland het imago krijgt dat het weinig met het buitenland te maken wil hebben en bang is voor andere culturele invloeden, dan is dat een zorgpunt”, zei voorzitter van werkgeversvereniging VNO-NCW Hans de Boer zondag in WNL op Zondag.

De Boer vreest dat hij straks op handelsmissie moet “met iemand die weinig voelt voor het buitenland”, zei hij over mogelijk toekomstige regeringsdeelname van de PVV. Eerder zei De Boer´s voorganger Bernard Wientjes ook al dat Wilders schadelijk kan zijn voor de handelsbelangen van Nederland. Aanleiding waren toen harde woorden van Wilders aan het adres van de Turkse leider Erdoğan.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Geert Wilders, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op ‘Zorgen over imago Nederland door PVV’

 1. jowitteroos zegt:

  ………….Zeiden ze dat ook niet over Pim Foruyn…op het moment dat die de macht zou krijgen sputterde men ook zulk een onzin uit…………
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. catharina zegt:

  daar spreekt de ‘koopman’ weer. M.a.w. verkoop je moeder{land) voor een paar rot stuivers die naar de elite gaan aan de Arabieren. In het kielzog van het koninklijk huis de islamitische verkleedkist opentrekken en thuis, uit angst voor de Arabische dictators, tegen een motie stemmen die kindhuwelijken hier te lande ongeldig wil verklaren. Jij bent pas een vent, Hans de Boer…..(walgmodus aan)

  Like

  • sammy zegt:

   tja wat moet je ervan zeggen je hebt gelijk maar er spelen allerlei agenda’s.
   wij hebben helemaal niets meer te zeggen. deze vent is gewoon een soort nsb er en grote klootzak.
   het interesseert ze helemaal niks.
   bovendien een hele grote groep mensen hebben geen idee wat er gaande is.

   Like

 3. BertG. zegt:

  Dan plak ik ‘m hier ook maar even, zo dadelijk is me link weg omdat het al een artikel is.

  En maar de boel blijven verdraaien.
  Mensen hebben niks tegen buitenlanders maar tegen mensen die hun wil overheersen, uitmoorden, vernederen, tot slaaf willen maken, islamisering labbekak.

  Like

 4. dgneree zegt:

  Die De Boer is een vuile rat.
  Wilders wil helemaal niet ‘weinig met het buitenland te maken hebben’ en als ondernemer weet hij donders goed dat handel altijd doorgaat…. zolang het niet achter het karretje van de politiek wordt gespannen. Als mensen Nederlandse producten willen kopen of andersom gebeurt dat vanwege de kwalititeit, uniciteit en de prijs.
  Als mensen bijvoorbeeld geen brood willen kopen van een bakker omdat hij PVV stemt, maar verder uitstekend brood bakt, dan moeten ze of van de honger sterven of met een mindere soort brood genoegen nemen.

  De Boer denkt zeker aan 1973, toen steun voor Israël leidde tot de immgratie-ellende die we nu meemaken.

  En nog iets: als Nederland vervalt in een semi-burgeroorlog valt er straks voor Nederland niets meer te handelen, want dan is over 50 jaar Nederland voor de helft weer een Moerasdelta door verwaarlozing van de dijken en de Deltawerken. Ook de afsluitdijk zal door gebrek aan onderhoud verweren en kapot geslagen worden. De polders zullen niet meer bemaald worden, zodat die weer onderstromen, en de industrie zal volkomen stil komen liggen.

  Like

 5. dgneree zegt:

  Kijk naar wat er met het Byzantijnse, Romeinse en Perzische rijk is gebeurd toen de Moslims hun moord- en veroveringscampagne begonnen. na 100 jaar waren die gebieden terug in de steentijd. De Griekse en Romeinse ruïnes getuigen daarvan.

  Like

 6. Jaan zegt:

  Ik maak me ook zorgen om het imago van Nederland. Als je ziet dat Buma nog steeds Wilders op woorden probeert te vangen, dat Pechtold en Klaver als complete zotten de voorzieningen voor de exoten op hoog peil willen brengen zonder tegenprestatie van deze exoten. De rest, ach laat mar. het is bedroevend, dat niet heel Nederland opstaat en zegt tegen onze bestuurders: Sodemieter op of we helpen jullie wel.

  Like

 7. rob van marle zegt:

  Laat de Nederlandse mensen verrekken.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Oh, dat is ongeveer hetzelfde als Saoedië-Arabië, waar nu de ambassadeur voorzitter is van de Mensenrechten in de VN (Verenigde Nazies) en waar Wilders ook enige tijd geleden door zijn uitspraken de Nederlandse ‘schade’ aan dat land heeft berokkend. De secretaris-generaal van Buitenlandse Zaken is toen zelfs naar Saoedië-Arabië vertrokken om ze te overtuigen dat dit niet het standpunt van de Nederlandse regering was.

  Rot op met die gast, ga ergens anders je brood verdienen…

  Like

  • Cathja zegt:

   Ach, die zogenaamde handelsboycot tegen Nederland i.v.m. die sticker van Wilders is er ook nooit gekomen. Arabieren hebben ons nodig, want zelf kunnen ze bitter weinig. Overal halen ze mensen vandaan, want vakkennis hebben ze maar weinig.

   Als we ooit in staat zijn om zelfvoorzienend te worden wat energiebronnen betreft, dan drinken hun olie zelf maar op. Het is vreemd dat men angst heeft dat onze handel schade zal lijden.

   (Volgens Balkenende moeten we onze VOC-mentaliteit meer laten zien 😉 )

   Like

 9. Claudia M. zegt:

  Powned heeft het topic ook geplaatst.
  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/10/pvv_verpest_imago_nederland.html

  De reacties lezend, ook die in de Telegraaf, zou je gaan geloven dat Nederland wakker wordt. Eindelijk!

  Like

 10. Marc zegt:

  Levenslang voor De Boer!

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Dit verhaal is bekende VVD-propaganda. Volkomen gelogen.
  Nederland kan juist de ideale handelspartner worden voor de halve wereld, wanneer we onze eigen economie gaan beheren Wanneer we zelf gaan bepalen wie hier mag wonen. Wie hier ons onderwijs mag volgen. Heel Europa naar z’n moer behalve Nederland en Zwitserland, het moet kunnen.
  Dat meneer liegt zal iedereen kunnen beamen, wanneer je bedenkt dat de VVD hier duizenden brievenbusfirma’s naar toe haalt, die ons land alleen windeieren leggen. Dat soort ‘handel’ kunnen H&I heel goed missen.

  Like

 12. Breget zegt:

  Kan deze domme zak zijn mond houden AUB,niet Wilders is schadelijk voor zowel binnen als buiten NL als we maar achter onze democratie blijven staan .Diegene die het op dit moment voor het zeggen hebben laten die eens kijken wat ze van Europa hebben gemaakt één grote puinhoop ,met een burgeroorlog in het verschiet

  Like

 13. boorzalf zegt:

  De grootste labbekak van nederland roept ook weer wat. Het imago van NL is toch al naar de klote. En wat het buitenland betreft, het interesseert me helemaal niks.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Hallo Hans de Boer(enlul) !
  Ook in Zwitserland vandaag verkiezingen !
  En ook daar word langzaam maar zeker links
  geen poot meer in de grond krijgen !
  Overal in Europa word men wakker !

  Like

 15. Marlies zegt:

  Weinig voelt voor ’t buitenland? U.S.A, Australië, Oostenrijk, Duitsland, Groot Brittannië, Israël…. Alleen verkoopt hij zijn ziel niet, zoals De Boer.

  Like

 16. biebie zegt:

  Het wordt toch de hoogste tijd dat die rekentoets op scholen ingevoerd wordt.
  Die 2 miljoen “vluchtelingen “die wij van Erdogan krijgen Kosten 2 miljoen X € 33.000,- = € 66 miljard.
  Ik denk dat men in het grootste sprookje niet kan verzinnen dat men in een handelsmissie met Turkije € 66,- miljard winst kan maken.

  Like

 17. VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer is een ranzige VVD trekpop.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Zullen we deze stomme zak van een Hans de Boer niet gewoon eens een flinke trap onder zijn achterwerk verkopen richting Mars, Venus, Jupiter, Saturnus, Pluto of een andere verre planeet in het heelal met zijn gewauwel over zogenaamde imago-schade in Nederland? Omdat Geert Wilders met de PVV scoort is De Boer een slechte verliezer en aapt hij gewoon de linkse dwazen ten tijde van Pim Fortuyn want ons imago wordt namelijk allang door soortgelijke figuren grondig verpest. Denk bijvoorbeeld maar aan dat autochtoonse Nederlanders volgens de akelige VN zogenaamd racistisch zijn, proberen Zwarte Piet (en eventueel andere feestdagen) uit te bannen en ons tot zelfverloochening dwingen, het binnenhalen van moslims en “vluchtelingen”, onze economie kapot te bezuinigen maar kapitalen te geven aan Griekenland en andere “arme” landen te geven, onze ouderen af te danken als oud vuil en hopen dat wij maar overmatig lief en gastvrij blijven tegen vreemden.
  Laat De Boer desnoods richting Afrika gaan, verkleed als kolonist met tropenhelm, waar hij daar aan “primitieve” negers en inboorlingen kraaltjes en spiegeltjes geeft in ruil voor goud, zilver en grondstoffen! Deze stomkop zal de veel wijzere fans en realistische mensen op E.J. Bron en daarbuiten ECHT niet kunnen inpakken met zijn doempraatjes en propaganda daar De Boer persoonlijk ZELF niet eens in staat is om de Nederlandse handelsbelangen op orde te brengen. Zij die anderen beschuldigen van verkeerde dingen doen vaak precies hetzelfde omdat men weinig van anderen kan hebben of niet aan hun gewend zijn. Of anders gaat hij, gezien zijn naam, op een akker werken als echte boer, koeien melken, varkens voeren, mest opvegen en hopen dat hij niet failliet gaat als hij te overijverig wordt. Hij is stommer dan een ezel als is dit dier stukken slimmer en anders moet hij naar het beeld van de drie aapjes kijken en hun voorbeelden volgen en dat zijn: Horen, zien en zwijgen!

  Like

 19. De labbekak,die het liefst handel drijft met massa moordenaars,als het maar geld oplevert bij zijn louche vriendjes ,zijn soort,maar de zwaarste criminelen hebben in dit land de grootste bek,maar verstand is ver te zoeken. Met dit tuig staat de wereld geheel op zijn kop en niet bepaald een betrouwbaar soort.

  Like

 20. Nikolaos zegt:

  Ons imago? Het zou me niet verbazen als het gros van de landen ons keihard uitlacht.

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  “De Boer vreest dat hij straks op handelsmissie moet ” met iemand die weinig voelt voor het buitenland”, zei hij over mogelijk toekomstige regeringsdeelname van de PVV.”

  Wat een zwakzinnig gezwets! Het slaat weer helemaal nergens op! Geert Wilders heeft trouwens meer menselijkheid in zijn pink dan al die ‘asielzoekers’-knuffelaars in hun hele lichaam!
  Wilders trekt zich tenminste het lot van de eigen (bejaarde) bevolking aan en dat doet verder niemand.

  “Eerder zei De Boers voorganger Bernard Wientjes ook al dat Wilders schadelijk kan zijn voor de handelsbelangen van Nederland.”

  Handelsbelangen! Er zullen wel hele groepen graaiers zijn die baat hebben bij die zogenaamde ‘handelsbelangen’, maar kennelijk hebben WIJ daar totaal geen profijt van, als ik zie hoe alles voor ons alleen maar duurder wordt!

  “De Boer zei er ook voorstander van te zijn dat vluchtelingen aan het werk gaan, ook als nog niet duidelijk is of ze in Nederland mogen blijven. Het gaat dan om een gering aantal asielzoekers die openstaande vacatures in bijvoorbeeld de IT kunnen vervullen.”

  Werkzaam in de IT?!!!
  Mwoehahaha, die islamitische brulapen kunnen nog niet eens hun eigen naam schrijven! Of zou ik over al die ‘hoogopgeleiden’ heen kijken?
  Zijn er dan geen (werkeloze) Nederlanders die die functies kunnen vervullen?

  Like

 22. Jean zegt:

  Handel die berust op het toelaten van de islam is schadelijk die handel kan beter stoppen, nooit zullen wij moslims/islamieten tolereren noch respecteren in ONZE westerse seculiere samenleving

  Like

 23. paulzwueste zegt:

  Wat ’n ongelofelijke schrale kop heeft die den Boer!
  Geen wonder dat het zo slecht gaat met de NL-export.
  Als je zo’n man op visite krijgt zakt je broek als ondernemer gelijk af!…

  Like

 24. Pegidafan zegt:

  Wat een idioot is die man , slecht voor de export van Nederland , dat heb ik al zo vaak gehoord .
  Terwijl ik dan in het nieuws hoor dat de export weer is gestegen en dat het zo goed gaat l Lariekoek dus , allemaal gelul het enige waar het om draaid is dollars.

  Like

 25. Nietszeggende onzinnig gelul, bangmakerij. De propaganda machine wordt opgestart, laat u niets wijsmaken. De macht van een politicus gaat maar zover.. Als er geld te verdienen valt, blijft met gewoon handelen. Is nooit anders geweest. Volgende stap is, dat als Wildersstemmers de meerderheid gaat krijgen gaat het licht uit. Uitspraak van Balkenende. Uit de EU wil niets zeggen over handels betrekkingen, maar dat Brussel ons zal proberen te chanteren is een ding dat zeker is. Een VNO voorzitter de Boer die ook al de realiteit uit het oog verloren is. Waar wachten we op? Het is een kwestie van tijd dat sommige Moslim barbaren aanslagen zullen plegen waar onschuldige mensen het slachtoffer zullen worden. De politie kan ons al lang niet meer beschermen, of dacht u van wel. Het leger is er bijna niet meer, wordt beheert door een vrouwelijke politicus. De wereld, met name de Arabische wereld lacht ons vierkant uit. We zijn tandeloze mummies geworden. Met dank aan de politiek van de afgelopen 50 jaar. Maar ja, we hebben ze zelf gekozen….

  Like

  • Cathja zegt:

   Balkenende deed voor ons het licht al uit, door zijn achterste af te vegen met de uitslag van het referendum.
   Wilders krijgt nu zo’n beetje de schuld van alles wat er mis gaat in ons land, maar daar trappen wij niet in. Hij ook niet trouwens.
   Iedereen die nog steeds zijn best doet om van Nederland een derde wereldland te maken, waar niemand meer welvarend zal zijn, behalve de landverraders en de zakkenvullers, zijn schuldig aan de ellende waar we nu al middenin zitten, en aan wat er nog komen gaat!

   Wie de schoen past trekke hem aan……!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ Cathja, als jij die akelige Jan Peter Balkenende (Bak-ellende) en de even akelige Wim Kok nou eens had ontmoet dan had jij wat mij betreft met je schoenen, hopelijk met zeer scherpe naalden, beide “heren” keihard onder hun desbetreffende achtersten mogen schoppen opdat ze in Timboektoe, Verweggistan of de Noordpool zouden belanden! Zowel zij als al die afschuwelijke linkse figuren in de politiek zijn meer kaf dan koren en na de oogst zullen zij als het desbetreffende kaf in de wind worden weggewaaid en wij hopelijk het koren mogen zijn!
    Gezegend zij alle EU-, islam-, moslimextremisten- en linkse bestuurdershaters op E.J. Bron en dat zij HEEL snel hier verdwijnen uit Nederland, met de idiote Hans de Boer erbij! Hij heeft bijna net zo’n vreselijk gezicht als een bepaald figuur uit een fotostrip uit de Tina rond 1983. Dit was een akelige (naamloze) baron met een zuur, stijf, koud en vals gezicht en het uiterlijk van de afschuwelijke burgemeester Larry Vaughan uit Amity van ‘Jaws’ en zijn even lelijke vrouw en deze waren ook alleen op macht en rijkdom uit wat zowel de baron en de barones, met het binnenhalen van twee prinsessen, uiteindelijk hun ondergang werd!

    Like

 26. Carli Varga zegt:

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/rob-plaatste-advertentie-voor-wilders-ik-wilde-niet-anoniem-wat-roepen

  CITAAT ROB GEURST EN MIJN REAKTIES EROP
  Geachte heer Wilders
  Rob: Als u echt aan Nederland denkt Carli: Dat doet ie ook. Hij is een van de enige die aan Nederland denkt.
  Rob: Wilt u dan samenwerken met anderen. Carli: Dat wil Geert wel maar de rest van die slampampers niet die denken dat ze de regie in handen hebben. Ze lachen Geert uit.
  Rob: En niet Nederland proberen te verdelen, Carli: Dat doet Geert niet maar degene die niet luisteren naar het Volk die werken die verdeling in de hand.
  Rob: Door alleen maar te zeggen hoe het niet moet. Carli: Hij zegt niet hoe het niet moet. Geert zegt hoe het wel moet. Je hebt er echt geen kaas van gegeten he Rob. Shit Happens.
  Rob Geurst (partijloze bezorgde burger). Carli: (diegene die haar PVV stem uit gaat brengen wanneer zij die kans gaat krijgen en tevens een woedende tierende burger is nu die op springen staat) Bedankt Rob dat je mijn gedachtegoed nog meer aangescherpt hebt. Ik weet door jouw stuk nu nog sterker waar ik achter sta, En overigens Rog het had je geen 1500 euro hoeven te kosten. Je kunt Geert via internet ook gewoon een gratis mail sturen had je veel geld bespaard.
  Sterkte Rob met je zorgen en dat je straks dankzij Geert zijn hulp weer een onbezorgde burger kunt zijn.

  Like

 27. Jaqceline zegt:

  De boer lult te veel wanneer komt het kabinet zoals geert wilders eens op voor zijn echte nederlandse volk wat onze voor ouders aan gewerkt hebben voor ons allemaal dat word gewoon kapot gemaakt
  Wij nederlanders zijn blind straks zijn wij in minderheid nemen zij het over het is niet voir niets in die landen dat ze oorlog voeren om naar europa te komen ik heb jaren geleden documentaire gezien op discovery dat ze europa overnemen dat was een wetenschapoer uit duitsland die gelijk heeft wilders is enige die voor nederlandse volk vecht en elke dag beveiliging bij zich moet hebben geen vrijheid meer heeft als wij nederland ons mooie gezellige land willen behouden moeten we stemmen op pvv kijk nou in het kabinet steeds meer turk aan de top zit erook al nederland loopt zo mee met al dat zielige sociale media gezeik die de boel lekker groter maken zielige weet je wat zielig is ik ken mensen met gezin kunnen amper rond komen ja nederlanders harde werkers en naast mijn zus woont syrieer die groot huis heeft gekregen alles gekregen grote nieuwe tv ingericht tuin aangelegd zorg word betaald 4 kinderen kinder bijslag niet werken wel dealen werkt samen men een crimineel die in drugs zit grote auto 4 camera,s op zijn huis en dat komt uit lan van oorlog het ergste had ook nog dieren katjes kippen haan konijnen allemaal nek omgedraaid dit zijn geen mensen maar beesten dat woont in ons land tuig dat zijn de meeste die hier komen voor beter leven passen zich ook niet aan mijn zusje is ook bang omdat hij expres langs haar huis loopt met zijn intimiderend gedrag en omdat ze ook nog heimwee hebben weet ik dat hij ook nog terug gaat naar syriee naar familie word betaald doir de gemeente 4 weken mag hij weg moeten wij ook maar aanvragen zij verteld dat hij daar gaat werken en hier uitkering ontvangen ze lachen ons uit mag ik even vangen daarom blijven ze komen uit die ape landen de boer is gewoon een flspdrol 1 ste klas te veel boekjes gelezen laat dat maar aan de echte mensen over die veel hebben meegemaakt die weten hoe echte leven in elkaar zit niet zo.n flapdrol

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s