Aan Frans Timmermans

Screenshot_5

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Frans,

Denk je dat ik niks te doen heb of zo?

Vanochtend kreeg ik post van een PvdA-lid in mijn mailbox. Ze had een brief van je gekregen. Ik heb even geteld: 1011 woorden, Frans. 1011!

En wel deze:

Beste X,

Er is een hel op aarde. Die heet Syrië. Dat miljoenen mensen proberen uit die hel te vluchten is begrijpelijk. Ik zou hetzelfde doen. Dat zij eerst proberen zo dicht mogelijk bij huis te blijven is ook begrijpelijk. En dat ze een veilig heenkomen elders zoeken als dat niet (meer) lukt is zo logisch als wat. Miljoenen hebben hun land verlaten en verblijven, soms al vele jaren, in buurlanden als Libanon, Jordanië en Turkije. In grote kampen, maar meer nog gewoon in steden en dorpen. Altijd met de hoop snel weer terug te kunnen. Maar de rek is er uit. De hoop vervaagt nu de oorlog alsmaar doorgaat en er haast geen veilige gebieden meer zijn in Syrië. Er vluchten steeds meer mensen. De situatie in de buurlanden biedt te weinig, soms helemaal geen perspectief. Dus zoekt men veiligheid in Europa. Ik zou hetzelfde doen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Syrië, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Aan Frans Timmermans

 1. Sjaak zegt:

  Een door en door gehersenspoelde lul die alleen maar aan zijn
  exorbitante over het paard getilde EU inkomen en niet van ons
  bestelde 10voudig overbetaald flutbaantje denkt !
  En nu ga je ook nog vaderlandslievende mensen met jou
  rattengift-briefjes opstoken door Geert als pispaal te benutten !

  Mekaar in Nederland verbaal of zelfs fysiek te lijf gaan?
  Zo het slechtste in onszelf naar boven halen?
  Niet zo moeilijk. Je ziet het sommige politici met wellust doen.

  Het is letterlijk en figuurlijk slopend.

  SLOPEND ? JA VOOR JOUW DIE NU AL DE DIAREE IN DE BROEK HANGT !
  DENK JIJ NU WERKELIJK DAT WE JULLIE SMERIGE VERHAALTJES NIET
  DOOR HEBBEN ?
  PECH VOOR JULLIE DAT WE IN HET INTERNET TIJDPERK LEVEN !
  En wanneer jullie denken dat door attackeren van het Internet
  Pegida en alle andere vrijheidslievende mensen lam kunnen
  leggen, bijten jullie op bot !
  Want dit dieprood kankergezwel word door een echt demokratie-mes
  operativ verwijdert !
  En onze Operateurs staan al bereid in heel Europa !

  Slaap maar lekker verder smerige sprookjes verteller !

  FUCK THE ISLAM
  FUCK THE EU

  Like

 2. Cathja zegt:

  Gewoon een lulverhaal. Niks anders. En bijna aan het eind een fikse sneer richting Geert Wilders, al durfde deze wegkijker het niet aan om ‘man en paard’ te noemen.

  Frans Timmermans, waaróm staat zowat het hele Midden-Oosten in brand? En waaróm zitten we met miljoenen vluchtelingen in onze maag?
  Eigenlijk is er maar één correct antwoord voor: de overal aanwezige ISLAM!
  Zég dat dan eens, en graag hardop, en IN Brussel!
  De islam zorgt wereldwijd voor oorlogen, ontwrichting van volkeren, voor het zaaien van dood en verderf, en streeft naar alleenheerschappij, wereldwijd!

  DAT IS DE REDEN VAN HET ENORME VLUCHTELINGEN-DRAMA, heer Timmermans!!

  Word eens wakker! Kruip onder die steen vandaan en wrijf de ogen eens uit!
  Verklaar als EU-gezant eens ‘de oorlog’ aan de islam!

  Ja, ik weet het, de lef ontbreekt u daarvoor.
  Echt PvdA.

  Like

 3. edjan zegt:

  Het gebruikelijke gejank van een schmierende toneelspeler.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Beste Timmerfrans,

  Laten we dan vooral van Europa de voorpoort van de Hel maken door al deze Joden, Christenen,ongelovige Haters, pedofielen kinderverkrachters, vrouwenverkrachters, kop afhakkers en moordenaars binnen te halen.
  Zodat ze op onze maatschappij kunnen parasiteren, de sociale ruiven kunnen leeg vreten, de gezondheidszorg kunnen uitbuiten en kapotmaken en jullie kunnen assisteren de hele samenleving naar de verdommenis te helpen.
  Jullie politici worden bedankt, maar straffeloos zal dit niet blijven, ook jullie zullen ooit de rekening gepresenteerd krijgen !
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “Daar is onze beweging voor opgericht: voor iedereen een fatsoenlijk bestaan.”

  Maar vooral voor Frans zélf en natuurlijk voor z’n rooie kameraadski’s.n!
  Dat er toch nog steeds zo veel lieden zijn die de praatjes van die huilebalk geloven!

  Like

  • Carli Varga zegt:

   Nou wat kan die Timmermans goed faken zeg. Zouden ze daar ook een opleiding c.q. inburgeringscursus voor gevolgd hebben op kosten van het Volk. De cursus zou dan heten: “Hoe houd je die Hollanders voor de gek”. Maar oh wat onderschatten jullie het Nederlandse Volk. Nog even dan valt het doek voorgoed. En die zien we nooit meer terug. Alles word jullie dan ontnomen precies zoals jullie dat bij de bejaarden doen en daarna voor een Tribunaal in Den Haag zodat jullie ook eens de andere kant van de medaille meemaken.

   Like

  • Carli Varga zegt:

   Taakstraffen niet enkele uren. Neen een levenslange taakstraf. Bijvoorbeeld onder gedegen leiding alle lieden die hier onder valse voorwendselen ons land zijn binnengekomen er weer uitwerken. En geloof mij maar het zijn er veel.

   Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Ja, en wie heeft die oorlog in die landen veroorzaakt?
  Nou, ik niet!
  Dat hebben mensen als de volgevreten buik timmereroplos Franske gedaan.
  En nu laten de veroorzakers van al die oorlogen het volk de lasten daarvan dragen en hen het door hun veroorzaakte puin opruimen.
  Laf hoor! De problemen veroorzaken en dan onze zakken gaan leegkloppen om de asielziekers (geen schrijffout) in de watten te kunnen leggen.

  Ik zie net op teevee een bezetter met een kind op de arm schreeuwen dat het kind zal sterven als ze de deuren niet openen. HIJ schreeuwt: als je een hart hebt open dan de deur.

  Schreeuwde hij dit soort leuzen ook tegen zijn leider in het land van herkomst?!

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  Mensen als Timmerkluns kunnen, omdat zij zich moreel boven anderen hebben gesteld en zich god wanen, niet bevatten dat het volk op zo’n ‘immorele’ man als G.W stemt omdat ze van hun goedheid overtuigt zijn. Volgens hun overtuiging MOET je iedereen op de wereld helpen en een ieder die dat niet doet is slecht.

  Het wil er bij hun niet in dat ze juist moreel fout zijn. Want je eigen burgers uitleveren aan barbaren en, alles wat het volk in eeuwen heeft opgebouwd vernietigen, heeft niets te maken met goedheid, maar is intens slecht en kwaadaardig.

  Like

  • Carli Varga zegt:

   Heeft iets met Offeren te maken. Opoffering. Of zouden wij teveel geld gaan kosten voor Den haag ivm vergrijzing en zo en hoge aanvragen salarissen. Mss bestaat het snode plan wel uit ons inwisselen tegen goedkope krachten. Is maar een uit de lucht gegrepen fantasie. Ik beweer zeer zeker niet dat ik de waarheid spreek of gelijk heb. Maar het is wel iets om bij stil te staan.

   Like

 8. Wachteres zegt:

  Ik heb het vermoeden dat Jan Dijkgraaf deze brief zelf heeft geschreven en ons daarmee een aardig inkijkje geeft in de denkwijze van Frans Timmermans.

  Like

 9. Carli Varga zegt:

  Ik zou graag zien dat de vrijwilligers toekeken hoe immigranten hun eigen bed opmaken, hun eigen eten koken, boodschappen zelf doen en dan wel afrekenen bij een vrouwelijke cassiere, sanitair reinigen. De taak van de vrijwilliger is dan gewoon kijken, controleren of ze hun taak goed volbracht hebben. Zijn ze tenminste moe na een intensieve werkdag. En zeker niet dat werk door vrijwilligers laten doen. Dat plaatst de vrijwilliger in een situatie dat ze vaak moeten buigen en dat is niet de bedoeling voor mensen die ons vergruizen en willen overheersen. Uitwerpselen ipv in de wc ernaast oppakken en in hun bed sodemieteren. Dan zullen ze wel twee keer nadenken voordat ze die streek weer flikken. Een vrijwilligster bedreigen met verkrachting een selfie van die persoon maken en levensgroot openbaar ophangen zodat iedereen het weet. Want meestal zijn die lieden laf en doen ze zulke dingen als niemand het hoort of ziet. Selfie goeie uitvinding.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Frans Timmermans schrijft NIET dat ook de PVV en alle andere rechtse partijen in Europa vinden dat de échte vluchtelingen wel degelijk moeten worden opgenomen en een veilig home in onze landen moeten krijgen…
  Voor zolang als de noodtoestand in hun landen aanwezig is!

  Hiermee bewijst Timmermans weer opnieuw een kwalijke misleider van het volk te zijn…
  Hij wekt de indruk dat rechts alle “vluchtelingen” afwijst.
  Ter informatie van Timmermans die dit overigens nog vèèl beter weet dan wij:
  “Geraamd wordt dat slechts ca. 5% van alle vluchtelingen die hier aankomen oorlogsvluchtelingen zijn.” Dit was zo vòòr de vluchtelingen-tsunami en is zo gebleven…!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s