Britse media zwijgen over in eigen land losgebarsten moslimoorlog tegen christenen

Screenshot_11

De Britse politie beschermt agressieve moslim-demonstranten die met ISIS-vlaggen zwaaien tegen woedende reacties van omstanders. Ingegrepen wordt er alleen tegen de Britten, niet tegen de moslims.

(Door: “Xander”)

‘Pakistaanse christenen hoeven niet meer hun land te ontvluchten, want Engeland is inmiddels net zo erg’ – Veel Britse moskeeën hebben inmiddels hun eigen geheime politie, vormen samen een landelijk netwerk

In tal van Engelse steden is dezelfde oorlog die moslims in het Midden Oosten en Noord Afrika tegen het christendom voeren losgebarsten. Vooral christenen die afkomstig zijn uit moslimlanden worden veelvuldig aangevallen, bekogeld met stenen en brandbommen, neergestoken en soms bijna vermoord. Pakistaanse christenen zeggen zelfs dat de vervolgingen door moslims net zo erg zijn als in hun thuisland. Wat ook overeenkomt is dat de politiek-correcte Britse media, de autoriteiten en zelfs de politie er geen enkele aandacht aan besteden. In grote delen van West Europa, waaronder Nederland, gebeurt exact hetzelfde.

Britse mensenrechtenactivisten wijzen erop dat de regering van premier Cameron speciale maatregelen wil nemen om ‘haatmisdaden’ tegen moslims tegen te gaan, maar dat juist het omgekeerde veelvuldig voorkomt, wat de regering in Londen echter totaal negeert. Christenen, en vooral degenen die zich bekeerd hebben van de islam, kunnen in steeds meer steden nauwelijks nog normaal leven omdat ze dagelijks worden bedreigd en vervolgd door moslims, steeds vaker net zo hevig als in hun thuislanden.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Britse media zwijgen over in eigen land losgebarsten moslimoorlog tegen christenen

 1. Pieter zegt:

  Cameron is een poppenkast figuur. Ik dacht dat hij rechts was, maar durft niets.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat kan ik hier nog op zeggen? Dit is al langer bekend, maar het schandalige is dat deze berichten, die toch zéér ernstig zijn, door de media worden verzwegen! De Britse overheid (en elke overheid in ieder land wat zich schuldig maakt aan het verzwijgen van misdaden tegen christenen of andere minderheden) maakt zich mede schuldig aan de vervolging van christenen, door het ontkennen van de feiten! Bieden dan westerse landen ook al geen bescherming meer aan vervolgde christenen? En is Engeland zijn christelijke wortels nú al vergeten?

  Wat ik ook niet begrijp, is dat de politie niet (meer) opkomt voor christenen. De politie is er toch voor iedereen die hulp nodig heeft?
  En wat voor een zakkenwasser is Cameron eigenlijk, die speciale maatregelen wil nemen om ‘haatmisdaden’ tegen moslims tegen te gaan? Ik kan maar één ding bedenken waarom hij deze ‘maatregelen’ wil nemen, en dat is ANGST! Hij schijt in zijn broek voor moslims. Hij krúipt voor ze! Hierdoor krijgen moslims steeds meer macht. Dat ziet die druiloor niet eens.

  Ook Engeland is verloren aan de islam! Het gaat in een sneltreinvaart bergafwaarts in Europa! Dit hebben we te danken aan onze ‘leiders’, die geld en handel ooit belangrijker vonden dan een veilig Europa voor zijn volkeren!

  Like

  • Carli Varga zegt:

   Ja en daar zijn ze ondanks de vele grote problemen nog steeds mee bezig met geld en handel. Zoals Rutte die naar Amerika gaat en een coma-zuiper (sorry cola) is geworden. Als we maar vangen. Neen eerst de profiteurs die er hier zijn vangen die kosten ons meer geld als wat die handelscontracten opbrengen.

   Like

  • D.DAY zegt:

   Cathja,
   ik ben het volkomen met je eens. Niets aan toe te voegen!

   Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Je word belazerd door Justitie, Politiek en Pers
  Want de Misdaad valt al bijna niet te stoppen
  Dit zijn zoet-houdverhalen die domwg niet kloppen
  En de redenen daarvoor zijn Machthebbers-geil divers !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  http://www.barenakedislam.com/2015/10/17/canada-now-that-muslims-are-allowed-to-vote-wearing-islamic-facemasks-canadians-are-protesting-by-voting-with-their-faces-covered-too/

  CANADA: Now that Muslims are allowed to vote wearing Islamic facemasks, Canadians are protesting by voting with their faces covered, too
  GOT YOUR MASK? In Quebec, more than 10,000 people have committed to voting with their faces covered.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Onze NL- en waarschijnlijk alle linkse gutmenschen in de EU haten de christenen.
  Waarschijnlijk dikke zware onverwerkte jeugdtrauma’s van het vroeger naar de zondagschool/kerk moeten!!
  Die onverwerkte frustraties monden nu uit in ongebreidelde haat tegen alles wat christelijk is. Vandaar hun pact met de haatbaarden zoals AFA (afvalligen for allah).
  Europa begint een heel gevaarlijk gebied te worden voor christenen.
  En steeds maar meer meer meer en meer binnenhalen van dat haatbaarden tuig met “dank” aan de partij van de afgrond en groen slinks!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Luister, Drs. P., die jeugdtrauma’s heb ik óók, hoor!
   Precies, wat U beschrijft. Maar ik ben daarom nog niet zo gek, dat ik de ene dwingelandij ga vervangen door de andere! (Te weten: islam.)
   Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk, dat niet méér mensen zo redeneren als ik, links of niet.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 19 oktober 2015 om 15:24

    Ik moet ook helemáál niets hebben van die ‘papen’!
    Ze doen alles wat de Bijbel verbiedt.
    – “Gij zult niemand op aarde uw vader noemen” en wat betekent ‘paus’?
    – beeldenaanbidding
    – Mariaverering
    – het ‘rangen en standen’ systeem met aan de top de ‘heilige vader’
    enz.

    Bovendien zit het vaticaan in o.a. de wapen en drugshandel en houden ze zich bezig met het occultisme.
    Brrrr, griezelige katholieke Godslasteraars!
    Ze zijn onderhand even gevaarlijk als de islam-aanhangers.

    Maar goed, ik hoef jou niets te vertellen over het katholicisme…

    Er komt heel wat bij kijken voordat je een christen mag heten; ik zou mezelf niet graag zo noemen want het lukt me niet om zo braaf te zijn…

    Like

   • Hoeft ook niet, Joh! Ik ook niet.
    Maar je hoeft daar immers geen bijzondere dingen voor te doen: Je moet het gewoon ín je hebben.
    Zoals Bruder Martin of Pfarrer Maximilian in Neurenberg -maar die heb jij niet gekend- dàt waren christenen!
    Of zoals ónze’ Tom (Hendrix)…..
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 6. Marlies zegt:

  Is er nog IEMAND die dit begrijpt??? NWO-instructies? Angst voor moslim opstand? What the hell is the matter with these poiticians?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marlies: 12.43. uur, op 19/10. Juist Marlies, de NWO, maar ook onze nationale marionetten regering van VVD/PvdA, en uiteraard de EU, en Bilderbergbende. Het is gewoon boze opzet, niet meer, maar ook niet minder.

   Like

 7. fransdewit zegt:

  Het is hier niet veel anders hoor. Hier mogen die gasten ook van alles en als de Nederlanders demonstreren wordt het of verboden of ze uiteen gedreven.

  Like

 8. Jeannette zegt:

  Ik hou mijn hart vast, dit gaat echt niet goed

  Like

 9. Zelfs de haatvlag (IS) op de pica wordt eveneens getolereerd, al slaat deze haatbaard de vlag in het gezicht van de agent die naast hem loopt. Dan wordt het hoogst waarschijnlijk afgedaan door de bestuurlijke elite als incident…

  Like

 10. tonia zegt:

  dan heeft putin wat te doen overal zijn geschut in zetten want volgens mij is hij de enige die ziet wat er gebeurt en ook wat eraan doet

  Like

 11. Henk.V zegt:

  De situatie is IJZINGWEKKEND TRANSPARANT: onze (d.w.z. West Europese politiek correcte) elites zijn sinds 1975 volledig op de hand van de islam.
  Dat heeft tot gevolg dat alles wat de islam hier doet zal worden bedekt met de mantel van de alles ontkennende, alles relativerende liefde.

  De islam wenst niet bekritiseerd te worden door mensen.Kritiek beledigt ALTIJD de islam.Vandaar de altijd op de loer liggende rol van SLACHTOFFERSCHAP. Alsof de moslims hier zouden worden verdrukt!
  Maar met deze ”(over) gevoeligheid houdt de EU rekening, dus zijn er wetten in de maak die ”HATE SPEECH” zwaar strafbaar stelt.
  Dit woord is een duivelse vondst, want het zogenaamde verspreiden van HAAT betekent in de praktijk immers niets anders dan ”vraagtekens zetten bij de leer en de aard van de islam!!”
  Kritiek op de islam zal worden bestraft en aan onze vrijheid van meningsuiting komt een eind..

  Daarentegen is het verspreiden van Jodenhaat, of haat tegen niet-moslims kennelijk GEEN oproep tot haat en daartegen zal de wet dan ook minder streng optreden.

  Meer en meer ruimte verschaffen aan de islam betekent automatisch dat aan de islamitische rechtsopvattingen volledige ruimte zal worden geboden en wij een dubbele manier van strafbaarheid gaan krijgen , voor de ”gelovigen” en voor ons, ”niet gelovigen”.
  Politiek correct ondermijnt onze rechtsstaat.

  Er wordt nu in de westerse wereld dus beslist al volop met twee maten worden gemeten.

  Kijk maar eens hoe een land dat constant wordt aangevallen vanuit de islamitische wereld NIETTEMIN als agressor wordt afgebeeld, als een terroristenstaat nota bene. De wereld op zijn kop!
  Cameron is een triest voorbeeld van iemand die met twee maten meet en zich aan de belangen van de islam dienstbaar maakt..Maar zijn onze overheden die voortdurend op Geert Wilders inhakken, ten behoeve van de toenemende invloed van de islam in onze samenleving, werkelijk beter?Ik dacht van NIET!

  Zij die kunnen denken weten wat ons te doen staat. Wij moeten in de eerste plaats af van elites die ons naar het verderf voeren..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 16.26. uur, op 19/10. Henk ik ben het met jou eens. En is het dan ook niet ongelooflijk, dat liberalen- de VVD in Nederland- hier mee akkoord zijn? Je zou toch denken dat JUIST LIBERALEN op zouden moeten komen voor ONZE VRIJHEID! Maar MACHT,OLIE,GELD en BAANTJES, daar ruilen ook de nep liberalen hun principes voor in.

   Like

 12. Gasso zegt:

  De patriotten rekenen t.z.t. wel met die landverraders af…. onze tijd komt nog…ghegheghe

  Like

 13. En de gristenhonden van het CDA sluiten Wilders uit om het islam tuig te knuffelen. Gekker kan het niet worden.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Agenten zeggen hen ijskoud dat ‘ze het zelf hebben veroorzaakt’ door zich te bekeren van de islam. ‘Stop ermee een kruisvaarder te zijn en ga weg…………………………….

  Met andere woorden: in Engeland mogen moslims mogen dus iedereen afmaken die zich tot het christendom heeft bekeerd?
  Wat is dit voor ziek en bizar gedrag?!

  Liggen de zaken niet eerder zo, dat als de moslims geen islam zouden aanhangen, dat er dan nagenoeg geen ellende en vrede op aarde zou zijn? Dat mensen dan niet meer in angst hoeven te leven om door de dolle aanhangers van vrede afgeslacht en verkracht te worden te worden?
  Zou het niet eens hard tijd worden om die agressieve islamieten duidelijk te maken dat men in het westen zelf mag weten welk geloof men aanhangt en dat als de muzelman een ander geen vrijheid van geloof gunt, zij dat recht dan ook niet krijgen?

  Alle lij(ei)ders die het Westen kapot maken en islamiseren moeten weg. Dat geld trouwen voor iedereen die zich met deze zaken bezig houden of achter het beleid van de landverraders staat.

  Wij willen in vrede en in vrijheid leven en niet in slavernij, wat de islam voorstaat.

  Like

 15. marij zegt:

  waar gaat het naar toe ?

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Hoe lang zal dat koningshuis daar nog zitten?
  Hun dagen zullen ook geteld zijn.

  Like

 17. Hendrik M. zegt:

  Mensen, niet klagen, denk liever oplossingsgericht!
  We moeten de-islamiseren, gewoon de islam ons land uit.
  Weet u een betere oplossing; laat het me weten…

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Hendrik M.

   Ik weet geen betere oplossing. Ik ben het met u eens dat de islam ons land/ons werelddeel uit moet.
   De islam ‘hoort bij Europa’, zo heb ik inmiddels al tal van politici horen zeggen. Dus van de politiek is geen heil te verwachten.
   Het aandragen van een oplossing is punt 1, maar punt 2 betreft de vraag hoe we dit moeten aanpakken. En op dat punt staat iedereen met een mond vol tanden, want het IS niet op te lossen. De islam heeft zich helaas ook in Europa verankerd.
   Het had nooit zover mogen komen.

   Like

   • Hendrik M. zegt:

    Indonesië zit niet meer vol Nederlanders, Zimbabwe heeft de blanke farmers verwijdert,
    Er zijn mogelijkheden, halveer uitkeringen aan asieldreigers, ze hebben er immers nooit aan bijgedragen, ontneem het predicaat ‘Godsdienst’ aan de islam…
    Huisvest ze in nette interneringskampen…
    Criminelen per direct retour afzender; U ziet, mogelijkheden zat!

    Like

 18. Republikein zegt:

  Hundreds of Britain First patriots proudly marched through Burton despite efforts by white middle class anarchists and Muslim extremists to attack our supporters.

  Like

 19. A boeren zegt:

  Zien we niet in dat de christelijke Europeanen straks aan de beurt zijn?

  Like

 20. Stefan zegt:

  Oprotte met rutte grensen dicht trug schopen

  Dit gaat nog is goed foud

  Like

 21. Anarchist zegt:

  Waarom beschermt de politie die tering malloten? Tis verdomme echt niet te geloven!!!

  Like

 22. Muurbloempje zegt:

  Kijk die rotkoppen van de smerige parasieten toch eens, ik moet kotsen!

  Like

 23. britse politie zijn geen mietjes maar ze MOETEN alles maar accepteren wat een ROTBAAN zeg!ik vind dat de politie er op los moet kunnen slaan als dat echt nodig is!!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s