Merkel: gesprekken Turkije over EU-lidmaatschap versnellen

Screenshot_2

(Door: Shari Deira)

Duitsland is van plan het toetredingsproces van Turkije tot de Europese Unie te versnellen. Ook is bondskanselier Angela Merkel van plan zich in te zetten voor een soepeler visumbeleid voor Turken.

Dat is de uitkomst van een gesprek tussen Merkel en de Turkse premier Ahmet Davutoğlu. De bondskanselier sprak ook met president Recep Tayyip Erdoğan.

Oversteken

Merkel is bereik Turkije tegemoet te komen als het land meer doet om te voorkomen dat migranten die in Turkije verblijven, oversteken naar Europa. Deze week bereikten Europese lidstaten hier al overeenstemming over.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Merkel: gesprekken Turkije over EU-lidmaatschap versnellen

 1. Pieter zegt:

  Helemaal fout om te vertrouwen op Erdogan om vluchtelingen daar te houden. Deze heeft daar geen enkel belang bij.
  Gewoon de Bundesgrenzen dicht, dat is de enige werkbare oplossing.
  Hoop dat Frau Merkelschwein nu gauw voor een Duits tribunaal wordt gesleept. Wat een failliete bovenkamer heeft dat mens.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  De nazies zijn inderdaad terug aan de macht.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het Merkel geval is volkomen krankjorum!
  Wat dacht u van gewoon ‘Schengen’ toepassen en buitengrenzen dicht?
  ‘Dublin’ toepassen, aanmelden met geldige papieren in eerste €U land?
  Wij moeten uit het €U gedrocht stappen; NU!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Een moslimrat geeft een vrouw de hand ?

  En Merkel/Ferkel geeft milliarden aan deze Diktator !
  Milliarden van een ECB troyaner-bank die
  dag en nacht inflatiegeldmaschinen heeft lopen !
  Een EU kaartenhuis vol met overbetaalde nietsnuttende
  postenschuivers die een geplunderde schatkist bewaken !
  Alleen nog een tijdvraag wanneer dit alles in elkaar
  sodemietert !

  Like

 5. edjan zegt:

  De Turken hebben de “vluchtelingen” deze kant op gestuurd. Ze hebben ze van bootjes voorzien en varen maar. De Turken transporteren negers van centraal Afrika naar Noord-Afrika met goedkope vluchten van Turkish airlines. Nu de tsunami goed op gang is gekomen en de zaak hier uit elkaar dreigt te vallen, willen ze wel overwegen om het wat kalmer aan te doen: als wij aan al hun eisen voldoen.

  Het Duitse wijf is zwaar geestesziek en zou onder dwang opgenomen moeten worden in een psychiatrische instelling, liefst in Siberië.

  Like

 6. Marc zegt:

  Ik verwacht van Rutte niets anders dan een oorlogsverklaring aan de Duitse regering. Naast de deze laatste maanden door haar uitgenodigde 9 miljoen kolonisten van over de hele wereld, zadelt dat mens Europa willens en wetens op met nog eens 75 miljoen Turkse moslims.

  Ik wil dat alle grenzen dicht gaan, dat de noodtoestand wordt uitgeroepen, dat de bevolking op oorlog wordt voorbereid.

  Ook wil ik dat er een bevolkingspolitiek gevoerd wordt, waarbij autochtonen aangemoedigd worden eerder en meer kinderen te nemen, voordat we helemaal uitsterven.

  Daarnaast dienen maatregelen genomen te worden om het Nederlander zijn te beschermen.

  Ik wil het volk opnieuw aan de macht: de natie gaat altijd boven de staat! Dit houdt in dat wetten, regels en verdragen slechts dan gelden als dit niet ten koste van de natie gaat.

  Over de laatste weken luister ik steeds minder naar de staatsomroep, bang als ik ben dat er weer een of andere anti-nationale maatregel met zeer veel goedkeuring door hen wordt gepresenteerd. En ik word keer op keer hierin bevestigd.

  Man, je wil niet weten. God, wat ben ik kwaad!

  Like

 7. Ikheberzogenoegvan zegt:

  Hier kun je zien hoe Erdogan tegen duitsland aan trapt wat betreft het protocoll.
  http://www.pi-news.net/2015/10/protokollarischer-faux-pas-in-der-tuerkei/#comments

  Like

  • edjan zegt:

   Ja, dat zag ik gisteren ook al maar ik schonk er weinig aandacht aan omdat volgens mij Merkel gisteren gewoon de overgave heeft getekend in Turkije. Maar met die vlaggen is correct: daaruit blijkt dat Turkije zich ver verheven voelt boven Duitsland en de EU. Dat met die overgave zal er ook wel van komen binnen nu en een paar weken. Dan kan de Turkse vlag overal wapperen.

   “Man, je wil niet weten. God, wat ben ik kwaad!” zegt Marc hierboven en ik ben het met hem eens.

   Graag Merkel NU opsluiten in een rustgevende kliniek voor haar eigen en onze bestwil.

   Like

 8. Jean zegt:

  Die Duitse heks moet gestopt worden want zij vernietigd heel Europa, die zuipschuit uit Luxemburg weet nog steeds niet van waar het geluid en geweld komt….., jenever is toch schadelijk.

  Like

 9. edjan zegt:

  Ik begrijp dat Erdogan die 3 miljard veel te weinig vindt. Hij zegt dat Turkije tot nu toe 7 miljard aan vluchtelingen heeft gespendeerd. Nou, dan zijn die 230.000 migranten die hij in kampen heeft gelaten wel verrekte duur. De overige 2 miljoen laat hij maar wat door Turkije struinen en die moeten maar zien met los-vaste baantjes in leven te blijven. Hoewel: al die rubber bootjes die hij voor ze gekocht heeft hebben natuurlijk ook een hoop geld gekost. Achja, typisch Turkse wijze van zaken doen. Ies koeltoer!

  Misschien wil Erdogan dus wel 10 miljard? Ach, de belastingbetaler betaalt wel. Het zal mij toch echt benieuwen of dit doorgaat.

  Hoewel, het is natuurlijk wel de “natte droom” van Merkel en haar slaafjes om Europa nog véél groter te maken: Turkije, Oekraïne, waarom niet Noord-Afrika. Vervolgens een monetaire en politieke unie en zelfs een Europees leger. Alles natuurlijk onder Duitse leiding. Joechei! Nu vooruit (Pechtholtz)

  Het volk? Het volk?? Als het ze niet bevalt kunnen ze vertrekken of verrekken.
  Liebe Grüsse aus Berlin, auch von Onkel Erdogan.

  Like

  • edjan zegt:

   U hebt nog vragen over de islam? Ach gut, niet kleinzielig doen, hoor. Ieder zijn godsdienst en de mohammedanen mogen straks ook politieke partijen vormen. Niet dat dat veel uitmaakt, hoor, want van enige democratie is al lang geen sprake meer. Gaan ze u de schedel inslaan? Ach, zo is het plebs nu eenmaal. Had u maar in een betere wijk moeten gaan wonen.

   Ik hoor daarachter nog wat gemompel over een referendum? Fuck het referendum.
   Ik zie nog een flyertje van Wilders? Komaan, dan zijn wij al lang klaar.
   Nog vragen? Geen vragen? Slikken en muil houden dan maar.

   Like

 10. Cleo zegt:

  Waarom staat onze premier Pinokkio hierbij slechts apatisch toe te kijken??? Zo krijgen we binnenkort de zoveelste zogenaamde (nooit opgehelderde) ‘naheffing’ uit Brussel!
  Die EU mondt zo uit in grote chaos!

  Like

 11. Seculiere TR/VL zegt:

  Alleen al aan die stoelen weet je wat voor een persoonlijkheid Erdogan heeft

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s