VIDEO: Robert Spencer over de “Islamitische Staat” en de islamitische theologie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “jowitteroos”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Islam. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Robert Spencer over de “Islamitische Staat” en de islamitische theologie

 1. Pieter zegt:

  Wat een horror. In Amerika is het dus bijna erger dan in Holland met de ontkenning van het gevaar van de islam.

  Like

 2. Luchtpint zegt:

  Ik kan dit perfect volgen zonder ondertitels, zoals gewoonlijk. Maar ik zit me toch weer af te vragen wie toch die idioten zijn die (zonder enige vorm van kennis over het onderwerp) altijd die stomme ondertitels vol fouten verzorgen. Gewoon effe aanklikken, en het is weer van dat ! Wat voor marginalen zijn dat toch altijd op Youtube ? Wie geen achtergrondkennis heeft van die dingen en dat gaat lezen, die begrijpt er op de duur niets van.

  Die ondertitelaars die denken blijkbaar dat ze de boel vooruithelpen ? Kunnen ze zichzelf op de borst kloppen, of wat ? Of wordt dit automatisch gedaan door een vorm van technologie die klanken interpreteert, of zo ?

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Ondertitels zijn altijd slecht op You tube, vanuit wat voor een taal ook ondertiteld……………moet je Nederlands geproken eens Nederlands ondertitlen, je lacht je dood..;) Dus zonder ondertiteling beluisteren……………

   Like

  • Johan zegt:

   Nou, die ondertitelaars, dat zijn toch boeven, he ? Wind je daar nou maar niet zo over op. Het is volgens mij een spraakherkennings-programma, Iets software-matigs. Helaas zijn die dingen nog niet 100 % perfect. Het is al heel wat, dat er in ieder geval iets is.

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Ik lees nu dat het effectief om sound recognition technologie van Youtube gaat. Pure luiheid, dus. En geen iniatief van Youtube gebruikers om zelf te ondertitelen.

   Like

 3. Marc zegt:

  God, die man blijft echt steengoed! Hij heeft altijd alle feiten paraat en weet hoe die met elkaar in verband te brengen. Hij is helder en buitengewoon realistisch. De Amerikaanse Hans Jansen! Met name vanaf minuut 35 is hij echt helemaal to the point.

  Like

 4. Johan zegt:

  Deze speech kan ik iedereen aanraden. Robert Spencer weet op onnavolgbare wijze uit te leggen, waarom IS is wat het is. Het is een groep, gebaseerd op de perfecte navolging van de Koran, in tegenstelling tot wat Obama beweert. Obama zegt dat het een organisatie is die tegen Assad strijdt en daarom weer verdwijnen zal, als Assad verdwenen is. Neen, zegt Spencer, het doel van IS is om uiteindelijk een wereldwijd Kalifaat te stichten. Daarom zal het doorgaan, ook als Assad verdwenen is.
  Alleen al uit die analyse wordt duidelijk, dat Amerika dus niet echt IS wil verslaan. Amerika wil Assad van het toneel laten verdwijnen. De Russen echter zullen wél IS aanpakken. Daarom mogen we blij zijn, dat Poetin nu ingegrepen heeft in Syrië.
  Rusland heeft daar tegen IS in twee weken tijd meer bereikt dan de VS in de afgelopen drie jaar.
  Dit alles is dus een rechtstreeks gevolg van de verwrongen en verkeerde visie van de huidige Amerikaanse regering op de problematiek in het Midden Oosten en Syrië in het bijzonder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s