VVD weert opvang uit achtertuin

Screenshot_7

De voormalige Prinses Julianakazerne

(Door: Jan-Willem Navis en Alexander Bakker)

DEN HAAG – Waar VVD-minister Blok (Wonen) in heel Nederland naarstig op zoek is naar complexen om vluchtelingen op te vangen, blijft een prachtlocatie bij hem om de hoek voorlopig onbenut. In de chique Haagse wijk Benoordenhout, waar ook premier Rutte woont, heeft de lokale VVD de komst van asielzoekers geblokkeerd. De liberalen voeren al maanden strijd in het college van burgemeester en wethouders van de hofstad om te voorkomen dat in de Julianakazerne vluchtelingen worden opgevangen.

 Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op VVD weert opvang uit achtertuin

 1. jowitteroos zegt:

  En zo worden we bedondert met behulp van de media……….het creeren van de zogenaamde islamofobi

  https://eunmask.wordpress.com/2015/10/19/de-leugenmedia-hoe-we-worden-bedonderd/

  Like

 2. Cathja zegt:

  Velen hebben al opgemerkt dat asielzoekers bij voorkeur geplaatst worden in wijken en buurten waar ‘Jan-met-de-pet’ woont, maar zéker niet in de buurt van de ‘welgestelden’ onder ons.
  En kijk nu eens: Blok en Rutte wensen zélf geen asielzoekers in hun directe omgeving! Nee, want stel je voor dat die lui er een pestbende van zouden maken, en het zouden vertikken om de troep op te ruimen, dan is het over en uit met het woongenot op een ‘toplocatie’!
  Daarom is dit nu het VVD-beleid: we blokkeren gewoon die buurten waar ‘prominenten’ leven. Hun plezierige woonomgeving mag door niets worden besmeurd!
  Dat heel veel mensen zich niet meer veilig voelen in hun eigen omgeving, en velen geconfronteerd worden met allerlei vormen van (ernstige) overlast, dat boeit onze MP in feite niet. Ja, hij ‘deelt de zorgen van de burgers’, maar dat zijn alleen praatjes.
  Wanneer was u voor het eerst of voor het laatst onder de mensen, zoals Geert Wilders dit doet, om kennis te nemen van de grote zorgen die onder onze mensen leven? U was en bent onzichtbaar! Ja, als er een AZC wordt aangevallen, dán gaat u er met spoed heen om die arme mensen gerust te stellen.
  Maar als het dorp Oranje wordt overvallen met nog eens 700 vreemdelingen, terwijl de bevolking van niets weet, en waar een vrouw door toedoen van de heer Dijkhoff gewond is geraakt omdat zij protesteerde tegen deze ondemocratische behandeling van de burgers, dan bent u er NIET!

  Geef eindelijk eens een duidelijk antwoord richting ONZE mensen, en draai er niet omheen met talloze woorden waarmee u in feite NIETS zegt!

  Like

  • harry zegt:

   Cathja , de pvda maakt zich evenzeer schuldig aan dit gedrag en eigenlijk nog erger .
   Vergis je niet dat er in de betere buurten ook nogal wat socialisten wonen dankzij hun hoge salarissen .
   En dat Job Cohen in het verleden al keihard zei , toen mensen klaagden over allochtonen in hun wijk : ” ze wennen er maar aan ” !
   Heb geen enkele behoefte om de VVD nog te verdedigen , maar die zijn toch minder “vluchtelingengeil” dan de PVDA .

   Like

   • Cathja zegt:

    In het Telegraaf-artikel werd duidelijk gesteld dat het door de lokale VVD tegengehouden werd dat er opvangplekken voor asielzoekers gerealiseerd zouden worden in de buurt waar Rutte en Blok wonen.
    Ik ben het met u eens dat ook over-betaalde PvdA-ers in ‘de betere buurten’ wonen, want hoewel ze socialisten zijn, zijn ze totaal niet vies van een goed gevulde bankrekening!
    Maar in Den Haag was het dus de lokale VVD die voor een blokkade heeft gezorgd.
    Stef Blok heeft gelogen over contacten met het COA. Zie het betreffende artikel in De Telegraaf.

    Like

  • delamontagne zegt:

   …………waar ‘Jan-met-de-pet’ woont. !
   Het laatste voorbeeld hiervan was R,dam, Beverwaard.
   Bovendien is op die plek op enkele 100-den meters afstand ook nog een “Woonwagen-kamp”.

   Like

 3. Hé, frappant, zeg: Diezelfde VVD -tenslotte gerepresenteerd door ‘Burgervader’ van Aartsen, geeft de complete schilderswijk ten prooi aan de Sharia, zonder zich om het lot van de autochtone ingezetenen te bekommeren, en nu het, wat betreft Noorderhout, om niets meer gaat dan een opvanglocatie voor asielzoekers, houden ze opeens de boot af!
  Daaraan kun je pas goed zien, wat een harteloze, berekenende egoïsten het in wezen zijn: Als ZIJ maar buiten schot blijven!
  Aan de lantaarns ermee!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “Waar VVD-minister Blok (Wonen) in heel Nederland naarstig op zoek is naar complexen om vluchtelingen op te vangen, blijft een prachtlocatie bij hem om de hoek voorlopig onbenut.”

  Ik heb een donkerbruin vermoeden dat de vele ‘prachtlocaties’ van de ‘oranjes’ voorlopig óók wel ‘onbenut’ zullen blijven.
  De regenten brengen de ‘vluchtelingen’ liever verplicht onder bij de belastingbetaler die deze krankzinnige schending van zijn privacy en het vernietigen van zijn welzijn nota bene via het betalen van steeds hogere belastingen, zélf nog moet bekostigen ook!

  Je kunt beter een rattenplaag in je woning hebben; ratten mag je tenminste nog verdelgen.
  Ik houd mijn hart vast voor het uitbreken van allerlei smerige uitheemse ziektes én voor ziektes die hier eindelijk waren uitgeroeid en die nu door de geïmporteerde ‘verrijkers’ opnieuw zullen worden geïntroduceerd!
  Ik vraag me af of er straks nog artsen zijn die nog tijd voor ONS hebben…

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Overal opvangcentra voor asielzoekers, behalve natuurlijk in de achtertuin van de premier en ook niet buurt van de
  ‘grachtengordels’.

  Als wij zeggen, ‘dat willen we niet, zo’n AZC in mijn buurt’, dan zijn we racisten of islamofoben.

  Ik ben ook al gebeld of wij een vluchteling in huis wilden nemen. Mijn antwoord was kort maar krachtig: “Nee, dank u”.

  Maar ik heb dan ook het recht om dat te weigeren. Ik ben tegen de instroom van miljoenen ‘vluchtelingen’, waarvan de regering zich niet eens druk maakt of het wel vluchtelingen zijn.

  Rutte zou de eerste moeten zijn die een vluchteling in huis neemt. Merkel heeft openlijk gezegd dat zij zelf nooit een vluchteling in huis zou nemen. Maar ze heeft bewondering voor mensen die dat wel doen. Dat dan wel weer.

  Deze mensen zouden gedwongen moeten worden om als eersten een lading vluchtelingen in huis te nemen.

  En vanzelfsprekend hoort er bij hen in de buurt een opvangcentrum te komen, met minstens duizend ‘vluchtelingen’.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 19 oktober 2015 om 11:16

   “Rutte zou de eerste moeten zijn die een vluchteling in huis neemt. Merkel heeft openlijk gezegd dat zij zelf nooit een vluchteling in huis zou nemen. Maar ze heeft bewondering voor mensen die dat wel doen. Dat dan wel weer.

   Deze mensen zouden gedwongen moeten worden om als eersten een lading vluchtelingen in huis te nemen.”

   Ja natuurlijk! Ze importeren ze toch zélf?!!!

   Like

 6. koddebeier zegt:

  De VVD ten voeten uit, een azc in een ieders achtertuin, behalve in die van ons !!!
  De linksrechtse balletjes door de bocht, tot op de graat onbetrouwbaar !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  Dit kan alleen maar betekenen dat ze weten dat als asielzoekers in hun wijk komen wonen dat dat ellende geeft, maar intussen wel de gewone burger ervan beschuldigen dat ze last hebben van islamofobie, onderbuikgevoelens, voor tweedeling zorgen, een schande zijn voor het buitenland, bang zijn voor vreemde luchtjes in het het portaal en voor buitenlanders, en ons uitkafferen voor xenofoben, complotdenkers, racisten en NSB’ers, haatzaaiers, etc.
  Maar het blijkt nu, dat ze het volk van dingen beschuldigen en hen dingen verwijten die ze zelf doen en wat ze zelf zijn………… namelijk BANG voor MOSLIMS, oftewel voor buitenlanders en vreemde luchtjes in het portaal.

  De pot verwijt de ketel.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Dat moet fout aflopen!
  Zijn ze nou horende doof en ziende blind?
  Zelfs in eigen geledingen komen tegengeluiden.
  Hoogleraar Paul Scheffer kaart het aan: De betrokkenheid van ondernemers relativeert Scheffer sowieso. ‘De Nederlandse werkgevers hebben de laatste veertig jaar erg weinig gepresteerd op integratiegebied. Ze hebben gastarbeiders aangetrokken en hen toen ze niet meer nodig waren massaal gedumpt in uitkeringen. Dat is de morele betrokkenheid van onze ondernemers. Het gaat hen om de kortetermijnwinst. Maar zo gauw de publieke consequenties in zicht komen, zijn ze nergens meer te bekennen’, aldus het prominente PvdA-lid.

  Dat graaien komt ons bekend voor, de VOC-mentaliteit komt hier duidelijk aan het licht!
  Voor Scheffer zie: http://www.politalk.nl/2015/10/08/hoogleraar-paul-scheffer-over-vluchtelingenopvang-er-zijn-gewoon-grenzen/

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Dit zal naar ik verwacht, naast anderen, ook weer wat VVD-kiezers aan de onderkant van het inkomstenplaatje aldaar onze kring binnen brengen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Huichelaars, voorop deze VVD ballen. Ons duwen ze de tsunami van vluchtelingen, door “de strot”.
  Maar zelf wensen deze zich beter voelenden, er geen last van te willen hebben. Neen Jan en Mien Doorsnee- WIJ- worden er mee opgezadeld! En de PvdA, en de rest van de politiek, van “links tot rechts”, doet driftig eraan mee, ons te overspoelen met vreemdelingen!

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Tja mensen, uw buren links, rechts, boven, onder, voor en achter stemden op landverraders…
  Zijn daardoor zelf verworden tot landverraders.
  U, PVV stemmer, zorg dat deze mensen ook PVV gaan stemmen…

  Like

 12. Pingback: PvdA wil noodopvang in kazerne Den Haag | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s