Asielzoekers belagen buschauffeuse

Screenshot_29

(Door: Harry van Gelder)

AMSTERDAM – Een groep dronken asielzoekers heeft dit weekend in Gilze en Rijen een vrouwelijke buschauffeur bedreigd. Volgens sommige omstanders werd de vrouw uit de bus getrokken en tegen de zijkant van het voertuig gedrukt.

“De vrouw is ontzettend aangedaan. Ze was niet meer in staat haar rit te vervolgen”, zegt een woordvoerster van busbedrijf Arriva. Uit angst voor bedreigingen weigerden na het voorval ook andere chauffeurs de lijndienst uit te voeren.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Immigratie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Asielzoekers belagen buschauffeuse

  • Cathja zegt:

   Het zal allemaal wel. Maar volgens het COA krijgen ze ook geen signalen dat christenen in de opvangcentra door moslims worden bedreigd……
   De waarheid zal wel in het midden liggen.

   Like

 1. Aha: “Misery continues…..”
  Nog even laten begaan en de ‘incidenten’ zijn niet meer niet te overzien, wacht maar af!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. BertG. zegt:

  Update 11:01
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/10/dronken_gelukzoekers_bedreigen.html

  Volgens Arriva en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is het incident rondom de bedreigde buschauffeuse enorm opgeblazen. Dat meldt Omroep Brabant. Volgens het COA wilden een vader, moeder en kind met de bus meerijden. Omdat de bus vol zat, mocht de vader niet mee. Dat wekte wat woede op bij de man, die vervolgens met zijn hand tegen de bus sloeg. Ook schopte hij tegen de banden van het voertuig.

  Like

 3. Fonton60 zegt:

  Tering moslim tuig haa maar binnen, regering zeker family van jules de korte

  Like

 4. boorzalf zegt:

  En dat wordt alleen maar erger, het is daar altijd al hommeles met die gelukzoekers.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Opnieuw een uitstékend voorbeeld van de ‘verrijking’ voor Nederland! Het houdt maar niet op.
  Week na week zien we de uitspattingen van deze ‘pareltjes’!
  Ik kook inmiddels van boosheid, omdat ik het zo onuitsprekelijk laf vind dat een grote groep jonge mannen met z’n allen op één vrouw ‘duiken’! Dat ze dronken waren is geen enkel excuus; je blijft met je gore tengels van onze burgers af!! Man of vrouw, dat doet er niet toe!

  Ik dacht trouwens dat moslims geen alcohol mochten gebruiken? Dat staat toch in hun handboek?Het is dan ook beter dat asielzoekers waardebonnen in plaats van cash geld krijgen. Dan kunnen ze het geld niet vergokken, en er geen alcohol voor kopen. Het is toch niet normaal dat ze met bankpassen rondlopen, en het geld wat ze krijgen uitgekeerd aan verkeerde zaken besteden?
  En verder krijgen ze veel tevéél geld!! Inleveren, want dat moeten wij hier ook. Ik ergerde me vorige week vreselijk dat er in de Tweede Kamer werd gezegd dat vluchtelingen in principe dezélfde rechten hebben als de Nederlanders. Hoe verantwoorden ze het aan onze landgenoten die amper kunnen rondkomen, dat er genoeg asielzoekersgezinnen een uitkering krijgen van rond de 1000 euro per maand? Leefgeld dan hè?
  Is het dan een wonder dat de stroom illegalen (want dat zijn het gewoon) niet opdroogt, maar toeneemt? Alle familieleden in Afrika zijn echt wel ingelicht over de riante leefomstandigheden hier.
  We mogen wel vrezen voor wat er nog komen gaat!

  Like

 6. Thomasson zegt:

  ze beginnen al in hele vroege stadium hun SMERIGE ISLAMITISCHE KARAKTER TE TONEN. Maar de Hoge School van Urtrecht vindt het normaal deze MONSTERS als ICT’ ers op te leiden. Dan kunnen ze straks in ONZE SYSTEMEN INFILTREREN EN HET VERWOESTINGSPROCES VAN DIT LAND VERSNELLEN. ISIS EN AL QUIDA ZOUDEN ERG BLIJ ZIJN MET MENSEN DIE OP DE KOSTEN VAN DE VIJAND WORDEN OPGELEID.

  De toekomstige Nidal Malik Hassan’s (de massaschutter uit Fort Hood 2009) zijn al ONDERWEG NAAR HUN EINDBESTEMMING.

  Like

 7. Johan zegt:

  Nederland heeft een Cristelijke Joodse cultuur , en het aanhangen van de islamcultuur behoort hier
  in Nederland niet thuis ?
  Volgens informatie zijn het grootse deel asielzoekers hoog opgeleid, en hebben ze allemaal het beroep van Advocaat , Arts, raketgeleerde, en tandarts uitgevoerd gehad in hun thuisland.
  En er zijn er maar enkele die Engels spreken ? ?.
  Is nogal vreemd dat ze allemaal hun paspoort kwijt zijn hun diploma”s , zodat je enkel op hun woord moet geloven dat ze Zijn, wie ze zouden zijn.
  En het is algemeen bekend dat liegen tot hun cultuur behoort , zelfs van heel klein af !
  Deze moslim cultuur heeft nog nergens en nooit iets goed teweeg gebracht, het word gewoonweg tijd dat onze wetgeving zo veranderd word dat echte oorlogsvluchtelingen netjes en goed moeten worden opgevangen , maar geen enkele krijgt een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd !
  OORLOG VOORBIJ , OF LAND WEER VEILIG .? DIREKT TERUG , RETOUR EIGEN LAND.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s