“Asielzoekers” blijven komen

Screenshot_30

“Vluchtelingen” komen aan op het Griekse eiland Lesbos na de oversteek te hebben gemaakt vanuit Turkije. De asielstroom gaat onverminderd door, ook al is het ‘hoogseizoen’ officieel al voorbij.

(Door: Ronald van Gessel)

BRUSSEL – Ze blijven komen. Markeerde de maand oktober de afgelopen jaren nog het einde van het ’hoogseizoen’ voor “bootvluchtelingen”, dit jaar lijkt er juist sprake van een nieuwe stijging.

In statistieken van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR zijn de eerste negentien dagen van oktober alleen al goed voor een plek in de top drie van 2015. Bijna 110.000 migranten kwamen over zee Europa binnen, meer dan in de hele maand juli.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Asielzoekers” blijven komen

 1. Marc zegt:

  Er zit niets anders op dan de Turkse kust te bombarderen!

  Like

 2. rs zegt:

  Maar Dijkhof heeft ze al een briefje geschreven:

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/10/dijkhoff_schrijft_brief_aan_as.html
  Dat zal ze leren!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Allemaal goed gevoede en geklede jonge mannen, die zich hier komen verzamelen tot het sein ‘aanvallen’ wordt gegeven! Het zijn mannen die uit veilige landen komen, en zich als vluchteling voordoen.
  Waar is FRONTEX eigenlijk? Frontex zou de Europese buitengrenzen bewaken. Wat zij in werkelijkheid doen, is de vluchtelingen-bootjes een veilige haven in Europa inloodsen! Doordat zij hebben nagelaten de Europese buitengrenzen te bewaken, kost het ons nu een vermogen om nog enigszins de stroom vluchtelingen in te dammen, met medewerking van Turkije. Frontex is echt wel in staat om de zee te controleren, en alles terug te sturen wat niet in Europa toegelaten mag worden. Hebben ze soms van hogerhand opdracht gekregen om hun taken te verzaken?

  Nu vraagt Turkije enkele miljarden euro’s van Brussel om de vluchtelingen ‘tegen te houden’, maar dat gaat heus niet gebeuren. Wat wél gebeurt: Europa ligt op de knieën voor de islam. Met ‘dank’ aan Frau Merkel, die zich heeft laten intimideren door Erdogan. Turkije weet dat Europa te chanteren is, en zal daar niet mee stoppen. Er zullen steeds opnieuw miljarden worden gevraagd, en als we die niet betalen, stopt de ‘medewerking’ van Turkije om vluchtelingen tegen te houden. Het gaat de Turken voor de wind. De kansen voor Turkije om zijn macht uit te breiden zijn nooit eerder zó gunstig geweest!

  Het is een schande voor Europa wat Merkel ons heeft geflikt!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  EINER GEHT NOCH,
  EINER GEHT NOCH REIN !
  EINER GEHT NOCH
  EINER GEHT NOCH REIN !
  OLE-OLE-OLE-OLE
  WIR FAHREN NACH DEUTSCHLAND OLE !

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Natuurlijk blijven ze komen; door de moderne electronische TamTam (die ze niet hebben achtergelaten naast huis, haard, vrouw en kinderen) seinen ze het thuisfront in dat ze meer dan welkom zijn in West-Europa.
  Toegejuicht door liefhebbers van de multi KUL turele samenleving!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De moslimlegers blijven binnenstromen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s