DE AANVAL OP DE NATIESTAAT GAAT DOOR

Screenshot_31

Ongehoorde aantallen vluchtelingen komen elke dag ons land binnen. De politiek heeft nog niet een begin van een antwoord. Volgens verwachtingen zal het aantal de komende jaren alleen maar toenemen, tot enkele tientallen miljoenen in 2020 (volgens ramingen van de VN). Den Haag staat erbij en kijkt er naar: maar komt in elk geval niet op voor de nationale gemeenschap.

De EU breidt zich ondertussen in rap tempo uit. Deze week lekte uit dat de opbouw van een Europees leger veel sneller gaat dan men voorheen wilde toegeven. Merkel wil nu Turkije versneld laten toetreden. Hollande wil “verdiepte integratie” en in een eerder gepresenteerd rapport pleitten Juncker, Dijsselbloem, Tusk, Schulz en Draghi voor een “volledige politieke unie”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, EUSSR, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op DE AANVAL OP DE NATIESTAAT GAAT DOOR

 1. Marc zegt:

  Ik denk dat het het beste is als wij als echte Nederlanders in grote groepen zelf onze grenzen gaan bewaken. Dit bij afwezigheid van de staat bij de verdediging van onze grenzen.

  Like

 2. Carli Varga zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/01/nigel_farage_geeft_griek_op_zi.html

  Er zou een tv station moeten gaan komen die onafhankelijk is van de Staat. Als ik geen internet zou hebben of gebruiken dan zou ik dus denken niks aan de hand. Wonen in je wijk geen vuiltje aan de lucht. Het volk. het gehele volk heeft recht op de waarheid. Het gehele Volk heeft er recht op te voelen hoe ze genaaid werden voordat deze immigranten kwamen. Hoe ze al heel lang genaaid worden door hun zogenaamd democratisch gekozen regering. Scheisse met je valse vorm van democratie. Er is helemaal geen sprake van welke democratie dan ook. Als er democratie zou zijn dan gebeurde dit allemaal niet. Dubbel genaaid ja. Eerst bezuinigingen, geen extra huizen bouwen, ziektekosten omhoog middels premie en eigen risico (van 150 naar nu bijna 400 euro per jaar) belastingen eerst verhogen om daarna aardig te kunnen doen en de werkende mensen belastingverlaging te beloven vanwege die extra 5 miljard (wat enkel is gebeurd om de koopkracht te bevorderen) en ga zo maar door. Jawohl, verdammt noch mal, kaufen nicht laufen. Jawohl, nichts fur die Leute, alles fur der Staat, aber wir verkaufen anders. Es ist genau wir tun dass fur das Volk, ABER NEIN LEUTE, NICHT FUR IHNEN, ALLES FUR UNS DIE DREKKE INS PARLEMENT, ZUM TRIBUNAL MET DEM DREK ZUM TRIBUNAL MIT DEM DREK, UND SCHNELL WIE SONNST IST ES ZU SPAT. Ik vind nederland zo mooi. Ik ben high sensitive en voel al zo lang hoe het volk besodemieterd word en uitgebuit. Zo lang dat ik denk hoe kan dat. Toen kwam Pim Fortuyn en ik kreeg hoop. Maar die hoop werd ruw onderuit gehaald en we waren weer terug bij af. De Rovers van het Volk kwamen weer aan de macht. We waren weer bedankt en ze hadden weer vrij spel. Het Volk heeft recht op de waarheid. Ze hebben er recht op te weten hoe het wel zit. Want ze weten zo goed hoe ze het Volk moeten manipuleren. Ze schromen niet om welk middel ook te gebruiken zoals de NOS. hun vuile debatten, met zijn alleen tegen EEN Geert (DE LAFBEKKEN0 Wij, het Volk zijn niet schuldig aan deze malaise maar worden er wel mee opgezxadeld. Zij hebben voor deze ellende gezorgd en moeten er nu door hun houding en gedrag voor zorgen dat wij die ellende gaan dragen. Want als het Volk opstaat en niks meer doet. Geen vrijwilligerswerk meer, niet werken, niks meer betalen, nergens meer, dan zou hun hele kaartenhuis gedoemd zijn in te storten. Ze komen er nog mee weg. EN DAT WIL IK NIET LANGER MEER. IK WIL NIET MEER DAT HET DEN HAAG GAAT LUKKEN ER MEE WEG TE KOMEN. RUTTE, PECHTOLD EN BEATRIX NAAR GEHEIME MEETINGEN VAN DE BILDERBERGGROEP IN ZWITSERLAND AMERIKA EN WAAR NIET AL MEER. WAT WISTEN ZE VAN WAT ER IN BOVENSTAANDE LINK WORD VERMELD. IN HOEVERRE ZIJN ZIJ NIET ONTOEREKENINGSVATBAAR MAAR IS ER DE SCHADE VOOR VELE BURGERS DOOR HUN TOEDOEN EN DAN WEL MET VOORBEDACHTE RADE.
  IK WIL DE WAARHEID BOVEN TAFEL HEBBEN, NIKS ANDERS DAN DE WAARHEID.
  IK HOUD ER NIET VAN DAT DE VINGERS NAAR EEN EVENTUELE OSCHULDIGE GAAN EN DAT DIE GEBRUIKT WORD ALS ZONDEBOK OM DAARDOOR HET VOLK OP HET VERKEERDE BEEN TE ZETTEN.
  DUS HOE ZIT HET MET DIE MH17. JULLIE WETEN HET AL LANG MAAR DURVEN NIET ZOVER TE GAAN OM HET DE VERKEERDE IN DE SCHOENEN TE SCHUIVEN WANT ALS DAT GEBEURD DAN IS DE ELLENDE NIET MEER TE OVERZIEN.
  IK SPREEK (DURF TE SPREKEN) NAMENS HET GROOTSTE DEEL VAN HET VOLK. LIEVER EEN WAT MINDER RIJK LAND (NU 4e rijkkste land) EN GEWOON TEVREDEN EN GELUKKIG ZIJN. HET IS NIET HET VOLK WAT DIE RIJKDOM WIL MAAR HET ZIJN JULLIE DIE DIE WEDRACE MET ELKAAR VOEREN.
  ik zeg als laatste van dit betoog dat ik het gevoel heb iets door mijn strot geduwd te krijgen wat ik niet wil en degenen die het door mijn strot duwen Rutte, Dijkhoff, Zijklstra, Timmermans, Samson, Buma, etc etc etc Merkel niet te vergeten herhalen steeds de woorden: “JE HEBT HET MAAR TE PIKKEN EN TE SLIKKEN. EN NOU NIET VERDER KLAGEN EN ZEUREN. WANT DAT GEKLAAG EN GEZEUR VAN JOU NOEMEN WIJ HAAT ZAAIEN, INTOLERANTIE, RACISME, ANGST, VERZET WAARDOOR DE REST VAN HET VOLK JULLIE GAAN ZIEN ALS NAZI-MENSEN EN ZE ZIEN NIET DE WERKELIJKHEID. DIE WERKELIJKHEID IS DAT JULLIE DEN HAAG DOORHEBBEN EN GEWOON BOOS ZIJN, FURIEUS, KWAAD EN ERACHTER DIEP IN JULLIE ZIT PIJN, VERDRIET, VERLIES VAN VERTROUWEN MAAR DAAR HEBBEN WE EVEN NIKS AAN NU. WOEDE GEEFT KRACHT, VERDRIET MAAKT WANHOPIG EN KWETSBAAR.
  ALS ER EEN GOD IS DAN EINDIG IK MET DEZE WOORDEN; VAYA CON DIOS

  Like

 3. dontessers zegt:

  Tussen vandaag 20 okt. 2015 en 2020 zal Nederland er heel anders uitzien. Zeer vele Ghetto,s en armoede wijken vol met imigranten. Op de wegen nog snelle auto,s om zaken te doen en de echte gelukzoeker te bedienen in een onbepaald onzeker klimaat, want de gevolgen zullen nog lang niet zijn uitgewerkt. Bedenk dat een woonwijk in 5 jaar tijd kan vervallen tot een Ghetto want die ervaring hebben we al gehad.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Tja, mensen, zullen we toch dat zooitje in Den Haag maar eens ter verantwoording roepen; laat ze het maar eens uitleggen voor een volkstribunaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s